تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 22 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 213

نام تاپيک: کمی توضیحات فنی راجع به اختلالی که از دیشب به وجود آمده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دقیقا مشکل مملکتمون از همینجا شروع میشه و به حکومت ختم میشه

دادش امیدوارم به دل نگیری دارم بصورت کلی حرف میزنم و مساله شخصی نیست
    متوجه منظورت نشدم عمو و گرنه من همیشه به دل می گیرم
    منظورت اینه که من خودخواهم . تا حدی درسته
    ولی واقعا من الان به همشی دسترسی دارم از فیلم و سریال تا سایتهای سیا30 و چه می دانم پوزنو و فکر می کنم همه با یکم جستجو می تونن دست پیدا کنن . پس این شیلتر کردنا اونقدر تاثیری نداره رو اونچیزا . ولی این وضعیت جدید فقط خورده تو سر اونایی که گیم می زنن. که تقریبا سرگرمی سالمی هست !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من مشکلی با سرویس های جیمیل و اینا ندارم
    پینگ عالیه و در حالت عادی کوچکترین مشکلی ندارم.

اما چون بلیرارد بازی میکنم و اونا ایران رو تحریم کردن مجبوریم با چیزشکن آی پی خودمون رو به یه کشور دیگه تغییر بدیم.
    که اون هم به لطف زیرساخت فعلا دوشواری داریم.
    شوما اون زیر ساخت رو به من نیشان بده
    بلیزارد آی پی های ایران رو بسته؟! یعنی وقتی پول بابت نسخه اورجینال دادی بازم نمیتونی بازی کنی چون آی پی ایران رو بستن؟! آقا عجب ماجرایی داریم ها!

با چیزشکن مگه میشه بازی آنلاین کرد خودش کلی پینگ رو میبره بالا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان اختلالی در کار نیست، این صد بار.

قبلا هر موقع که واقعا اختلالی در کانالهای ارتباطی وجود داشته همه چیز دچار مشکل میشده معمولا پکت لاست میرفته بالا و شما چه دانلود چه وبگردی چه بازی آنلاین یا هر کار دیگه ای رو نمیتونستی درست انجام بدی! اختلال که انتخابی عمل نمیکنه روی یه سری مسائل تاثیر بذاره یه سری دیگه رو بیخیال بشه!

4. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

رفقا کسی اینجا تا جالا لب مرز رفته از رومینگ استفاده کنه ؟ قضیه جدیه هرکی رفته با من تماس بگیره .
    احتمالا بتونم یه غلطی بکنم از اینها راحت بشیم.

6. این کاربر از KING_DESIGNER2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدا از تمام خرابی های روز های گذشته ،سایت بازی سنتر هم از امروز عصر بهم ریخته و بالا نمیاد!

8. این کاربر از hamed_yazdani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ای بابا ببینم میتونید این تاپیکم ببندین درست حرف بزنید
    جالب اینه جی میلی که برا من همیشه با تاخیر خیلی زیاد(10 دقیقه) باز میشد الان راحت باز میشه خوده گوگل هم اصلا مشکل نداشت فقط تو گیم dc میشم هنوز

10. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه لطفعلی خان قاجار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

باو گوگل واسه من بیشتر مواقع غیلتره
    پس ینی این غیل شکنه واسه همین هی گت و وصل میشه ؟
    عی نامردااااا

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها یه مقدار راجع به این سیستم گرید چیر توضیح می دید>تو نت چیزی پیدا نکردم ولی گویا یه سیستم مشابهی برای دسترسی در نقاط دور دست هست.
    امروز عصر خونه یکی از دوستام تو ملاصدرا بودم اومدن این سیستم رو تو مجتمعشون کار گذاشتن حدودا ماهی هم 600 هزینه شه (در کل یعنی برای یه 10 واحدی ماهی 60) به علاوه یه مودم شبیه dvr یا ریسیور وایرلس(منظور اینه که پهنه) برای هر واحد(قیمت 2 تومنه به گفته این رفیقمون).سرعتش که خوب بود ساعت 7 بعد از ظهر که اوج شلوغی باشه دقیقا 498 کیلو بایت بر ثانیه داشت دان می کرد می گفت سرعت دست خودشونه؟؟؟ ولی اگر مثلا ببره رو 2 مگ یا 8 مگ سریع تموم میشه.من نفهمیدم که منظورش حجمی هست یا چیزه دیگه ولی خیلی جالب بود مخصوصا مودمش.و یه چیزه دیگه که من رو خیلی گیج کرد می گفت ------ رو خود گرید چیر پیدا می کنه و ما نیازی نداریم که از فیلتر شکن استفاده کنیم من فرصت نکردم تست کنم ولی مگه همچین چیزی میشه؟.
    کیا از این سیستم ها تو خونشون دارن؟ سرویس هاش چجوریه؟یه لینکی اسمی چیزی براش پیدا کنید ببینیم چیه.

13. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها یه مقدار راجع به این سیستم گرید چیر توضیح می دید>تو نت چیزی پیدا نکردم ولی گویا یه سیستم مشابهی برای دسترسی در نقاط دور دست هست.
    امروز عصر خونه یکی از دوستام تو ملاصدرا بودم اومدن این سیستم رو تو مجتمعشون کار گذاشتن حدودا ماهی هم 600 هزینه شه (در کل یعنی برای یه 10 واحدی ماهی 60) به علاوه یه مودم شبیه dvr یا ریسیور وایرلس(منظور اینه که پهنه) برای هر واحد(قیمت 2 تومنه به گفته این رفیقمون).سرعتش که خوب بود ساعت 7 بعد از ظهر که اوج شلوغی باشه دقیقا 498 کیلو بایت بر ثانیه داشت دان می کرد می گفت سرعت دست خودشونه؟؟؟ ولی اگر مثلا ببره رو 2 مگ یا 8 مگ سریع تموم میشه.من نفهمیدم که منظورش حجمی هست یا چیزه دیگه ولی خیلی جالب بود مخصوصا مودمش.و یه چیزه دیگه که من رو خیلی گیج کرد می گفت ------ رو خود گرید چیر پیدا می کنه و ما نیازی نداریم که از فیلتر شکن استفاده کنیم من فرصت نکردم تست کنم ولی مگه همچین چیزی میشه؟.
    کیا از این سیستم ها تو خونشون دارن؟ سرویس هاش چجوریه؟یه لینکی اسمی چیزی براش پیدا کنید ببینیم چیه.
    دوست عزیز تواین مملکت هرنوع اطلاعات ودیتایی رد وبدل شه اقایون مطمئنا متوجه می شن پس این سیستم هرچی هست نمی تونه چیزی جدا ازبقیه سرویس های این مملکت باشه مگه اینکه تو اون مجتمع ازما بهترون زندگی کنن

15. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز تواین مملکت هرنوع اطلاعات ودیتایی رد وبدل شه اقایون مطمئنا متوجه می شن پس این سیستم هرچی هست نمی تونه چیزی جدا ازبقیه سرویس های این مملکت باشه مگه اینکه تو اون مجتمع ازما بهترون زندگی کنن
    از ما بهترون که هستن چون همه مافوق پول دارن. ولی مساله اینه که
    سرعت چه جوری دست خودشونه؟
    این مودما چیه؟من تا حالا ندیده بودم .
    بالاخره به قول شما اگرم دیتایی رد و بدل بشه تحت نظارت مقررات رادیویی هست این گرید چیر قراره چی کار انجام بده (یه دستگاه اندازه یه کیس بزرگه با چند تا آنتن و سیم پشتش)؟ فقط یه شیر کننده اینترنت هست یا چی؟

17. این کاربر از rafaelmehraban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •