تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 230

نام تاپيک: فعال کردن تیونر دیجیتال ال سی دی سامسونگ سری 6

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    تلویزیون شما این قابلیت را ندارد از ستاب باکس استفاده کنید.
    شرمنده ولی تیونر داره وهم تو تنظیمات dgital و آنالوگ جدا اند و مدل کامل هم la46d550k7r است
    Last edited by draj; 14-10-2015 at 11:01.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شرمنده ولی تیونر داره وهم تو تنظیمات dgital و آنالوگ جدا اند و مدل کامل هم la46d550k7r است
    دوست عزیز
    اول اینکه شما در پست اول تان مدل را کامل ذکر نکرده بودید.
    و دوم اینکه بعضی از این مدلها که در ایران اسمبل نشده اند قابلیت دیجیتال ندارند. و آن آیتمهای که در مورد دیجیتال در تلویزیونتان می بینید بصورت مجازی بوده و چون سخت افزار موجود را ندارد نمی تواند برایتان کانالی بگیرد.
    و در آخر اگر یقین دارید که تلویزیونتان تیونر دیجیتال دارد و آنتن و سیم و فیش تان هم درست است و کانالهای آنالوگ را هم بدرستی می گیرید باید به راحتی بتوانید کانالهای دیجیتال را هم بگیرید. اگر نمی توانید دو دلیل دارد یکی را در بالا ذکر کردم و دیگر اینکه ممکن است تنظیم نباشد و باید از داخل منوی سیستم تنظیم شود برای این منظور به این تایپیک بروید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by matinpour; 14-10-2015 at 12:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

معذرت من این منو رو باز کردم همه گزینه هارو زدم ولی حالا آنالوگ هم نمی گیره

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

معذرت من این منو رو باز کردم همه گزینه هارو زدم ولی حالا آنالوگ هم نمی گیره
    دوست عزیز
    پس همانطور که گفتم تلویزیون شما تیونر دیجیتال ندارد و اگر می خواهید از آنالوگ استفاده کنید آیتمهای را که قبلاً تغییر داده اید دوباره به حالت اول برگردانید وگرنه باید از ستاب باکس استفاده کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام.مدل تلویزیون من ua48h6400arهست با راهنمایی های قبل دیجیتالش رو فعال کردم .ساعتش هم تنظیم شده ولی منوش فارسی نمیشه.راهنمایی کنید.البته در LocalsetگزینهDTM.Asiaوجود نداشت ومن گزینه ED_M_Asiaوارد کردم.Ch tableروiranوارد کردم ولی منو فارسی نشد.
    Last edited by محمود.ن; 29-10-2015 at 23:04.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.مدل تلویزیون من ua48h6400arهست با راهنمایی های قبل دیجیتالش رو فعال کردم .ساعتش هم تنظیم شده ولی منوش فارسی نمیشه.راهنمایی کنید.البته در LocalsetگزینهDTM.Asiaوجود نداشت ومن گزینه ED_M_Asiaوارد کردم.Ch tableروiranوارد کردم ولی منو فارسی نشد.
    دوست عزیز
    PnP language را Per انتخاب کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

در گزینه Pnp language گزینهperیاpersian وجود ندارد.فکر کنم مشکل از لوکال ست هست.روی ‌‌چ‌ه گزینه ای بزارم.رویiranکه میزارم فارسی میشه ولی هیچ کانالی پیدا نمیکنه.درضمن وقتی دیجیتال فعال میشه تیونر رو باید رو چه گزینه ای بزاریم
    Last edited by محمود.ن; 30-10-2015 at 18:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

در مدل H6400 وقتی LocalsetروED-M-Asia میزاریمPnp language فارسی ندارد.چجوری فارسی میشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در مدل H6400 وقتی LocalsetروED-M-Asia میزاریمPnp language فارسی ندارد.چجوری فارسی میشه
    دوست عزیز
    از روش دوم که گفته شده عمل کرده و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کرده و منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنید تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنید با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارید و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    از روش دوم که گفته شده عمل کرده و فایل صوتی FACTORY_from_REMOTE_inv.wav را اجرا کرده و منو local set را بر روی none بگذارید و ch table را iran انتخاب کرده و بعد وارد منو optin و mrt optin شده و منو language -Arabic به unknown و منو region به ASIA - DTV تبدیل می شود ولی به صورت مخفی میباشد و فقط با تغییر دادن local set منوی language و region تغییر میکند و در این حالت دیجتال فعال میشود و PNP - Language را میتوان per تا منو هم فارسی شود در ضمن در همین قسمت منو num of dtv decoder را عدد 0 به 2 تبدیل کنید تا منو دیجیتال بیایید و در سرچ کردن کانالها باید روی منو تنظیمات کانال رفته که کشور استرالیا میباشد را به نیوزیلند تغییر داد چون بر روی استرالیا هیچ کانالی یافت نمیشود و در صورت درخواست کد برای تغییر کشور چهار تا صفر میزنید با این روش هم کانالهای دیجیتال و هم منو فارسی دارید و فقظ تنها مشکل در زیرنویس فیلمها هست که گزینه عربی حذف شده که باید از طریق کامپیوتر و برنامه notepad درست کنید و یا از لینک زیر استفاده کنید.
    پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این روش را یکی از کاربران تست و اعلام کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •