شما که باید خوشتون بیاد ...چون بازی خیلی کلاسیک و سخته ...داستانشو حالا نمیدونم ولی الان چپتر 4 هستم و خیلی لذت می برم ...البته من عاشق اتمسفرش شدم ، محیطش، لول دیزاینش ، صداگذاریش ، کارگردانیش، گیم پلی هم خوب بوده ...
شما که باید خوشتون بیاد ...چون بازی خیلی کلاسیک و سخته ...داستانشو حالا نمیدونم ولی الان چپتر 4 هستم و خیلی لذت می برم ...البته من عاشق اتمسفرش شدم ، محیطش، لول دیزاینش ، صداگذاریش ، کارگردانیش، گیم پلی هم خوب بوده ...
Last edited by mjorh; 02-11-2014 at 13:13.
اگه PC گیمر هستید که این نوار سیاه و اینا نباید مشکلی باشن ...شما این نرم افزار رو دانلود و قبل بازی اجرا کنید تا اون نوارهای سیاه و FOV حل بشن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آپدیت 90 مگی براش اومده که گزینه ی Letterbox همون نوار سیاه رو غیر فعال میکنه و ... ، که من رو بازی کرک شده ام نصب کردم و کرک جدید رو ریختم و درست کار کرد. فقط خوندم که قبل نصب بهتره از سیو هاتون بکاپ بگیرید امکانش هست بپره. ( مال من که مشکلی پیش نیومد)به نظر من بد نیست ولی از اونجایی که کمی لگ داره و نوار بالا پایین سیاه داره منتظرم یک اپدیتی چیزی بیاد برای نسخه بلک باکس
از dead space 2(در اصل dead space 1) بازی ترسناک که حداقل کمی هیجان داشته باشه و گیم پلی مضخرف نباشه ندیدم .اینم حدود نیم ساعت بازی کردم بازی خوبی بود.
از اینجا میتونید دانلودش کنید :
:See the full list of upgrades below
Frame lock settings added-
In settings, you can now toggle between a 30 FPS and 60 FPS cap-
Letterbox setting-
UI toggle to disable the letterbox bars-
Fixes gameplay issues when running at >30 FPS-
Fixes for visual issues associated with removing letterbox framing-
Achievements now work when console is enabled-
Fix for game starting in windowed mode on first run-
Minor localization fixes-
من از بازیهای بی سر و ته خوشم نمیاد! بازی به شدت بی سر و ته هست و همون طور که گفتم محیط Rule of Rose رو داره که 7-8 سال پیش بازی کرده بودم، از نظر استوری به شدت ضعیفه و بعد از 30 دقیقه بازی تا ته داستان رو میشه حدس زد!!! (همون طوری که من حدس زدم). گیم پلی هم پر سوتی و ایراده! خلاصه اصلن خوشم نیومد پاکش کردم رفت.
Last edited by sonixax; 15-11-2014 at 01:17.
دوستان اینقدر از بازی ایراد گرفتین که بازی با Deadspace مقایصه شد![]()
سلام دوستان من خوده بازی رو مال ریلودد رو دانلود کردم اما آپدیت هاش رو مال کدکس رو دانلود کردم و نصب کردم اما بازی همون اویلش گیر میکنه و جلو نمیره کسی همچین مشکلی داشته؟
تریلر DLC جدید بازی که همین ماه منتشر خواهد شد.
آقاااااا تروخداااا کمک کنین. تو چپتر 6 گیر کردم. هرکاری میکنم اون دو تا غوله کشته نمیشن. ژوزف هم هرچی میزنه فایده نداره. اینقد زدمشون که دلم درد گرفت. خیلی حالم و گرفته. با تانک و توپ و شاتگان و نارنجک و همه چیز میزنم. نیم ساعت میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته![]()
salam
آپدیتی چیزی نیومده که black bar ( سیاه بودن بالا پایین صفحه)رو برداره؟اصلا دید کافی تو بازی ندارم
نسخه: X360
سلام دوستان
این بازی تا الان کلا چنتا دی ال سی داره؟
میخواستم بازی رو از جایی بگیرم گفتم با همه ی دی ال سی هاش بگیرم
پ.ن: چقدر حجم این Consequence زیاده، چی داره مگه :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)