بازی تو سایت آمازون واسه پیش فروش زده شده و قیمت 89.99 یورو براش در نظر گرفته شده!!واسه XB O
0.1 یورو واسه چی نبردن رو بازی رند شه؟
![]()
بازی تو سایت آمازون واسه پیش فروش زده شده و قیمت 89.99 یورو براش در نظر گرفته شده!!واسه XB O
0.1 یورو واسه چی نبردن رو بازی رند شه؟
![]()
0.1 نه البرز جان دلبندم 0.01
من از E3 فقط درخواست نمايش گيم پلي فيفا نكست رو دارمفقط همينو نشون بدن من راضيم از كنفرانسا هيچي ديگه نميخوام
![]()
برادر اینا برای Fifa 12 هستش و این مشکلات هم مربوط به موتور Impact Engine بود که با یه آپدیت بعد از چند روز از ریلیز بازی حل شد،البته نه همش...............
البته خیلی کم پیش میومد.............
ویدئو رسمی از گیمپلی فیفا 14:
Last edited by EngineeR EhsaN; 06-06-2013 at 11:21.
تصاویر جدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس تیما رو عوض میکنن؟
این عکسا بره این نسله شه. فک کنم next gen رو تا E3ازش چیزه دیگه ای ندن بیرون.
حقیقتش تیترش زده بود فیفا 14 منم دانلود کردن به نظر همون بود
مهم نیست
سلام
با تشکر از دوست عزیزمون که این ویدئو رو گذاشتن
چیزی که من تو این ویدئو دیدم فقط در مورد گیم پلی بازی نکات و امکانات جدید رو به صورت کوتاه معرفی کرد که فکر می کنم نقطه بسیار امیدوار کننده در مورد توپ بازی و وزن اون هستش که به نظر می رسه امسال خیلی شبیه به واقعیت شده. و سنگین تر شده
حرکات یا بهتره بگم استایل بازیکنا یه ذره شبیه PES شدش که فکر کنم از اون حالت خمیری یا کارتونی بازی خارج شده .
با این اوصاف منتظر دیگر ویدئو های این بازی پر طرفدار و جذاب خواهیم ماند.
قضیه اینه که هر چقدر نمایش بدن بیشتر عذاب میکشیم
چون با حضور فیفا نکست روی کنسول های نسل جدید من یکی که فکر نمی کنم بتونم همون ماه های اول کنسول رو تهیه کنم چه برسه به بازیشاونم با این وضع قیمت ها !
بنابراین من از کنفرانس های پیش رو کلا هیچی نمی خوام![]()
البته تو که همون اول کنسول رو تهیه میکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)