تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 38 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تبریک و تهنیت به روح هیتلر بزرگ : دی

خلاصه چی بگم؟!؟

فقط باید تاسف خورد که اینقدر تبلیغات رو بارسا و رئال هست .. تیم منتخب دنیا همینا بودن که در مجموع 8 تا خوردن ..
    رئال هم اصلا حرفی برا گفتن نداشت... واقعا از بهترین بازیکنان دنیا تو این دو شب چیزی ندیدیم
    می دونستم دورتموند شانس بردش زیاده ولی مطمئنا انتظار این نمایش رو نداشتم

کلوپ امشب تیپ جدید زده بود و مثه همیشه خوش تیپ : دی

+
    متاسفانه از هوملس انتظار نمی رفت ... کلا امشب انگاری یه چیزیش بود ..

رویس خیلی عالی بود ولی لواندوفسکی لامصب قدرت تموم کنندگیش بی نظیر بود مثه همیشه..خیلی خوب بود

مطمئنا رفتن لوا خیلی بیشتر به ضرر دورتموند هست .. امیدوارم نره

خلاصه رویای فینال آلمانی تقریبا داره مسجل میشه

فوتبال آلمان از همین الان نشون داد رویاهای بزرگتری رو تو سر داره و فتح لیگ اروپا تازه اول راهه

به قول هیتسفلد زمان تغییر قدرت تو فوتبال فرا رسیده

2. 15 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

خب بازی رو باختیم ، نه به داوری ، نه به زمین پر از آب و نه به دست های پشت پرده و هزار بهونه ی دیگه...
    به فوتبال باختیم ، به تماشاگرای پرشور دورتموند باختیم که وقتی گوینده ی ورزشگاه میگفت رابرت ،
    تماشاگرای دورتموند یک صدا میگفتند لـــــــــــــواندوفسکی

واقعا مو به تن آدم سیخ می شد
    گل هایی هم که خوردیم هم هیچ کدوم نه آفساید بود ، نه اشتباه داور بود و نه چیز دیگه ...
    البته به نظرم(صرفا نظر من) پنالتی روی رویس با قدری سختگیری گرفته شد ولی خب کاریش نمیشد کرد ...
    بازیکنان دورتموند همشون عالی بودند ...
    تو بسیاری از صحنه ها ، تو فضاهای کم ، خیلی راحت با چندتا یک و دو و پاس کوتاه
    بهترین موقعیت هارو میساختند ، موقعیت هایی که تا از گل شدنش ، مطمئن نبودند ، دست به شوت زنی نمی کردند ...
    خط هافبک رئال کاملا از کار افتاده بود و عملا خیلی کم بازی سازی میدیدم ...
    به محض رسیدن توپ به کریستیانو ، دقیقا سه نفر روی پاش میومدند و معتقدم اگر اون اشتباه هوملس نبود ، همون یک گل هم نمیزد ...
    در کل به عنوان یه رئال مادرید فن ، رو مبل خشکم زد ، ولی نمیخوام بیخودی امیدوار باشم ، ولی خب تک گل رونالدو امیدوارم تو بازی برگشت به کارمون بیاد ،
    گرچه با این شیوه ی بازی رئال ، خیلی سخته ، مگه سه تا گل همزمان بزنیم ، بعدش به بازی ادامه بدیم
    من بعد از بازی بایرن بارسا یک پست هم تو تاپیک بایرن ندادم ، نه تبریکی نه چیز دیگه ، درسته هوادار بارسا نیستم ، ولی از باخت اونجوری بارسا خیلی خشنود نشدم ...
    حرفی که دارم اینه که طرفدار تیمتون بمونید و مثل همونطور که طرفدار تیمتون شدید با چندتا قهرمانی ، با پیروزی های تیم های دیگه ، هایپ نشید و طرفدار اون تیم نشید ...

Last edited by CRIS Joon CR7; 25-04-2013 at 00:46.

4. 13 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک به هواداران دورتموند ... فوق العاده !
    البته تیمی که توی مرحله گروهی در گروه مرگ قرار بگیره و به عنوان تیم اول صعود کنه , نباید زیاد از این بازی خوبشون تعجب کنیم
    واقعا لذت بردم . نمونه بارز یک کار تیمی و گروهی رو میشه در دورتموند مشاهده کرد .
    هم توی کارهای دفاعی و همینطور کارهای هجومی بخوبی همدیگه رو پوشش میدادن و همکاری خیلی خوبی داشتن و آدم لذت میبره از این سبک

لواندوفسکی واقعا غوله !!!
    خیلی وقت بود مهاجم نوک با همچین قابلیت و کیفیتی ندیده بودم . {البته بعد از زلاتان و دروگبا} پیشرفت لواندوفسکی فوق العاده بوده .
    ولی دل من پیش مارکو رویس مونده
    کلا دورتموند از همه لحاظ خوب بود و مثل بایرن یک عملکرد فوق العاده رو به نمایش گذاشتن .

رئال هم به مشکل بارسا دچار شده . محوریت حرکات تیم بر عهده رونالدوست و توی این بازی تقریبا مهار شده بود و رئال با بن بست مواجه شده بود.
    از بازی ضعیف په په و واران در قلب دفاع رئال نباید گذشت .

شاید برای این صحبت زود باشه ولی به نظرم کم کم باید منتظر جابجایی قطب ها باشیم و با این روند فعلی تیم های آلمانی در راس قدرت قرار میگیرن!
    که البته چیز عجیبی هم نیست .

پ.ن : من که تبریک میگم و کاری هم به کسی ندارم که میخواد چه فکری درباره من بکنه . {کلی گفتم}
    به بارسا هم که باختیم تبریک گفتم . سال قبلش هم تبریک گفتم . کلا تیمی که خوب بازی کنه و نتیجه بگیره باید بهش تبریک گفت
    Last edited by B3HZ@D; 25-04-2013 at 00:51.

6. 13 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قدر فوتبال آلمان رو گنده نکنید 4 تا گل دورتمند رو که یه لهستانی زد بایرن هم که نصف تیمش غیر آلمانی بودند. 2 تا بازیکن تاپ آلمانم که تو رئال بازنده امشبه!!
    دوباره زدن پست ما رو پاک کردن
    باشه لحنمونو عوض میکنیم تا توهین آمیز نباشه از نظر آقا مدیر
    ..............................
    دوست به اصطلاح عزیز
    اسم این جام باشگاه های اروپا هستش اولا
    دوما بایرن مونیخ تو ترکیبش 6تا بازیکن آلمانی داشت که برای یه تیم باشگاهی آمار مناسبی هستش
    دورتموند هم که 7تا بازیکن المانی تو ترکیبش داشت و اینکه گلاشو یه بازیکن خارجی زده کوچکترین ارتباطی به بقیه نداره

اگه بخوایم بر اساس استدلال ..... شما عمل کنیم که باید بگیم فاتحه فوتبال اسپانیا امشب خونده شده که رئال فقط از 3تا بازیکن اسپانیایی تو ترکیبش استفاده کرده
    بارسلونا هم از 3تا خارجی تو ترکیبش استفاده کرده

8. 12 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریکات ویژه به کلوپ، دورتموند و بالاتر از اون فوتبال آلمان!
    فکر نمی کنم هیچ تیم دیگه ای می تونست همچین نمایشی مقابل رئال داشته باشه و همچین نتیجه ای بگیره (البته تقابل رئال و بایرن محفوظه!)
    در دفاع، حمله، انسجام تیمی، از هر نظر دورتموند بهتر عمل کرد و واقعا رئال غافلگیر و اسیر بازی کم نقص دورتموند و به خصوص لواندوفسکی شد که قطعا بهترین شب فوتبالیش رو گذروند.
    تیر خلاص دورتموند یعنی گل چهارم لوا به نظرم مستحق پنالتی نبود، اما با اون آفساید اشتباه از رویس عملا بی حساب شدیم.
    اگه نتیجه 2-4 شده بود، رئال شانس قابل قبولی برای صعود پیدا می کرد ولی با این نتیجه می تونیم بگیم صعود دورتموند تقریبا قطعی شد.
    رویای فینال آلمانی طرفداران فوتبال آلمان محقق شد و به نظرم باید از همین الان قهرمان رو یکی از دو تیم آلمانی بدونیم، من هم (با وجود شکست تیمم) این رو به فال نیک می گیرم و امیدوارم
    مقدمه ای باشه برای درخشش نسل جدید آلمان توی جام جهانی آینده!

10. 12 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تبریکات ویژه به کلوپ، دورتموند و بالاتر از اون فوتبال آلمان!
    فکر نمی کنم هیچ تیم دیگه ای می تونست همچین نمایشی مقابل رئال داشته باشه و همچین نتیجه ای بگیره (البته تقابل رئال و بایرن محفوظه!)
    در دفاع، حمله، انسجام تیمی، از هر نظر دورتموند بهتر عمل کرد و واقعا رئال غافلگیر و اسیر بازی کم نقص دورتموند و به خصوص لواندوفسکی شد که قطعا بهترین شب فوتبالیش رو گذروند.
    تیر خلاص دورتموند یعنی گل چهارم لوا به نظرم مستحق پنالتی نبود، اما با اون آفساید اشتباه از رویس عملا بی حساب شدیم.
    اگه نتیجه 2-4 شده بود، رئال شانس قابل قبولی برای صعود پیدا می کرد ولی با این نتیجه می تونیم بگیم صعود دورتموند تقریبا قطعی شد.
    رویای فینال آلمانی طرفداران فوتبال آلمان محقق شد و به نظرم باید از همین الان قهرمان رو یکی از دو تیم آلمانی بدونیم، من هم (با وجود شکست تیمم) این رو به فال نیک می گیرم و امیدوارم
    مقدمه ای باشه برای درخشش نسل جدید آلمان توی جام جهانی آینده!
    معراج جان حداقل یه شانسی به رئال میدادی هر چند علمی تخیلی ،
    مثل من یکی به نعل ، یکی به تخته میزدی ، کلا رفتی پناهنده آلمان شدی؟ (ما ز یاران چشم یاری داشتیم)

12. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

معراج جان حداقل یه شانسی به رئال میدادی هر چند علمی تخیلی ،
    مثل من یکی به نعل ، یکی به تخته میزدی ، کلا رفتی پناهنده آلمان شدی؟ (ما ز یاران چشم یاری داشتیم)
    برای اینکه سوء تفاهم نشه، من تو رده باشگاهی اول به دنبال منافع رئالم و بعد از اون بایرن، اما تو رده ملی آلمان و بس
    توی لیگ های اروپایی هم بعد از لالیگا، بوندسلیگا رو دنبال می کنم، از اون طرف توی لیگ های انگلیس و ایتالیا هیچ وقت طرفدار تیم خاصی
    نبودم و برای همین مثل اون دو تا لیگ دنبالشون نمی کنم و طبیعی هست که از موفقیت تیم های آلمانی خوشحال بشم، هر چند که تلخی هم داشته باشه!

14. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیم منتخب فوتبال اروپا در سال 2012

16. 16 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی واقعا زیبا و جذابی بود... دورتموند خیلی خیلی خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتم فوتبال بازی کرد و واقعا محو بازی اونها شده بودم و لواندوسکی هم عجیب بود، عجیب!

کلا خط هافبک جوان دورتموند خیلی خوب از پس هافبک های باتجربه و درجه یک رئال بر اومده بود و گوتزه و رویس هم فوق العاده بودند. این هفته فوتبال آلمان به اسپانیا نشون داد قدرت همیشه یک جا نمی مونه و به نظر میاد برای اولین بار از سال 2001 ، شاهد این خواهیم بود که یک تیم آلمانی قهرمان یک جام معتبر در سطح بین المللی بشه. هیچ کس نمی تونه منکر این بشه که قطعا لایقش بودند. فینال تمام آلمانی در ومبلی می تونه جالب باشه. تبریک ویژه به هر دو تیم آلمانی فوق العاده.

ناراحت کننده است که این تیم دورتموند به این خوبی در فصل بعد چند ستاره رو از دست بده، قطعا این تیم می تونست چندین سال در رده اول اروپا بازیهای فوق العاده ای رو به نمایش بگذاره و امیدوارم تا حد امکان بازیکن ها رو نگه داره.

پی نوشت: ما با جمع آوری طومار قصد داریم به یوفا پیشنهاد بدیم که زمانش رسیده داورهای لیگ برتر کشور ما، لژیونر بشن و به اروپا برن

18. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عجب! بازی رو باختیم.

هیچوقت فکر نمی کردم نبودن آربلوا انقدر به ضررمون بشه...بد ترین بازی بود که از پپه دیدم...رو همه گلها مقصر بود...البته خوب تا کسی اشتباه نکنه که گلی زده نمیشه...

نیمه اول بازی پایاپای بود....دورتموند 20 دقیقه اول بازی رو دستش داشت و بعد رئال بازی رو گرفت و نیمه اول 1-1 تموم شد...آمار نیمه اول 4 شوت به چارچوب برای رئال و 3 تا برای دورتموند بود.

نیمه دوم واقعا غافلگیر شدیم. روی دو تا شوت توپ وسط مدافعا گیر کرد و رسید به لوا ی فرصت طلب...

دیگه روحیه زئال در پایینترین سطح ممکن و بر عکسش دورتموند ...نحوه ضربه زدن پنالتی لوا هم نشون دهنده روحیه بالای خودش و به نوعی تیمش بود.

لوپز بازم خوب بود در مجموع...دو تا سیو خیلی خوب داشت...رو گل اول هم شاید می تونست بیاد جلو.

دورتموند خیلی خوب بازی کرد در نیمه دوم...از گل دومی که زدن بهترین استفاده رو کردن برای بهم زدن نیمچه تمرکز رئال که منجر به گل های بعدی شد.

تعویض های خوزه هم خوب نبود...به نوعی همینجوری بود...هرچی هافبک هجومی بود رو آورد تو زمین...البته کار دیگه ای هم نمی شد کرد...تیری در تاریکی.

کریس رونالدو بهترین بازیکنمون بود...هیگواین و بنزما هم که محو در بازی...مسوت هم به همین ترتیب. خیلی خوب یارگیری شده بودن توسط دورتموندی ها.

بازی برگشت باید 3-0 ببریم تا بریم بالا...اینکه 3 تا گل بزنیم خوب شاید امکانش باشه...ولی اینکه هیچی گل نخوریم خیلی ضعیفه احتمالش. به هر حال می شه گفت فینال آلمانی شده...اونم تو ومبلی! بدا به حال انگلیسی ها

تبریک به دورتموندی ها...و بیشتر از اون بارسایی ها

20. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •