شما تو همه ی سریال ها اینقدر به جزئیات توجه می کنید ؟
یا دارین سریال رو زیر سوال میبرید ؟
شما تو همه ی سریال ها اینقدر به جزئیات توجه می کنید ؟
یا دارین سریال رو زیر سوال میبرید ؟
یه قسمتی بود نقی سر میز شام یه لب خند ملیحانهش ای به هما زد ، کسی از اون قسمت شات نداره؟![]()
آخ آخ آخ آخخخخ : دی
چی اومد به سر ـــه ارسطو ... نمی تونم تا فردا شب صبر کنم![]()
یه سوال :
مگه اینا با هم نرفتن آزمایشگاه ؟!؟! پس چرا توی برگشت سوار کامیون بودن اون دوتا ؟!
به خاطر یه ازمایش ادم کامیون میبره ؟
خیلی دلم برای ارسطو سوخت !!!! از بس وراجه ...
این مادر سعله هم خیلی خیلی رو اعصابه ... غیر قابل تحمله...![]()
میگم قضیه اون چکی که دیشبش دایی مطرح کرد میخواست به نقی بده چی بود ؟ گرفت ؟ نگرفت ؟ نشون نداد..
Last edited by Rhodes; 01-04-2013 at 23:03.
بچاره ارسطو ...
اون از گلرخ
اینم از شعله
به نظر داشت نشون میداد داره میرن سمت جنوب .....یه سوال :
مگه اینا با هم نرفتن آزمایشگاه ؟!؟! پس چرا توی برگشت سوار کامیون بودن اون دوتا ؟!
به خاطر یه ازمایش ادم کامیون میبره ؟
اینا نکته های ریزی هست که شاید هر بیننده ای بهش توجه نکنه ولی واقعا چیزی بوده که با تمام ظرافت سریال اصلا بهش پرداخته نشده.
منظور از این حرف این بود که خواستن یه طوری شعله با ارسطو رو تنها بزارن ....
جذابیت و تیکه های سریال اینقدر زیاده که این چیزا توش گمه ... و زیاد مهم نیست ...
دقیقا! جالبه با این تیپ و قیافه داغون و لهجه با مزه ش حتما انتظار داره اگه خاستگاری کنه جواب مثبتم میشنوهسکانس آخر امشب خیلی دلم برای ارسطو سوخت![]()
ولی اگه فیلم ایرونیه جواب مثبتم می گیره... ولی خیلی بد میارن کلا..تو واقعیت هم من کسانی رو می شناسم که همینقدر بد شانسن
ولی اگه خوش شانس بودن که دیگه طنز نبود..
چه نقد هاي عجيب غريب كه آدم نميبينه......
1: اگه ميخواستن به همه اين روابط و جزئياتي كه شما دوستان ميگين بپردازن هزينش 100 برابر اين ميشد و ايضا احتمالا يه 200 قسمتي ميشد.....
2: مادر شعله بد بازي نميكنه بلكه زيبا بازي ميكنه كه به اين قشنگي ميتونه حس نفرت رو انتقال بده پس به دليل اينكه شخصيتش منفيه و رو اعصابه نميشه بگيم بد بازي ميكنه....
3: يه بنده خدايي گفته اين فقط يه اثر براي خندست و به درد چيز ديگري نميخوره و نميتونه يه اثر فاخر باشه در صورتي كه سريال پايتخت از معدود اثرات فاخر سيماي ايرانه.....
4: اين نوع فيلم برداري هم سبك نيست و سيسروس مقدم فكر ميكنه هر چي فيلم برداريش متمايز و عجيب غريب باشه سريالش قشنگ تره كه ديگه واقعا شورشو با اين فيلم برداري داره درمياره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)