بله. با کرک و بدون کرک این ارور را میده. از سافت98 گرفتمش
بله. با کرک و بدون کرک این ارور را میده. از سافت98 گرفتمش
فکر می کنم سایت دانلود ها داشته باشه .
از اونجا هم یه دور دان کنید .
سلام به دوستان
امروز نسخه blackbox تام رایدر رو دانلود کردم همراه با آپدیت 1.0.748.0 و کرک جدیدش.
ولی موقع اجرا وقتی play رو میزنم خطا زیر ظاهر میشه، لطفا راهنمایی کنید.
تنظیمات بازی رو هم تغییر دادم ولی هیچ فایده ایی نداشت.
جدید ترین دایرکت ایکس هم دانلود و نصب کردم.گرافیکمو هم که HD6700 رو هم آپدیت کردم ولی هیچی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Ehsanzer0; 01-07-2013 at 16:27.
فایل زیر رو دانلود و در پوشه بازی extract کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پد رو به کامپیوتر متصل می کنید و برنامه رو اجرا می کنید. از قسمت "Preset" گزینه ی "Philips wireless PC Controller" رو انتخاب کنید، چون تنظیماتش خیلی شبیه به اونچیزی هست که شما نیاز داریدحالا دکمه ی آنالوگ رو روشن کنید و کارکرد هر دو آنالوگ رو امتحان کنید. (برای خیلی از بازی ها شما نیاز دارید که دکمه ی آنالوگ رو روشن بذارید.) اگه هر کدوم از دکمه ها کار نمی کردند یا اشتباه تنظیم شده بودند، از منوی هر دکمه (اول empty کنید) گزینه ی Record رو انتخاب کنید و تنظیمات درست رو با فشار دادن دکمه ی صحیح روی دسته، یا جهت دادن به آنالوگ ها، وارد کنید. اگر تمام تنظیمات صحیح بود، گزینه ی "save" رو انتخاب کنید و از برنامه خارج بشید. فایل xinput1_3.dll رو در داخل فولدری که فایل اجرایی بازی قرار داره کپی کنید. بازی رو اجرا کنیددسته به صورت کامل کار خواهد کردموفق باشید
فایل زیر رو دانلود و در پوشه بازی extract کنیدhttp://uplod.ir/gnn30whzuj2o/x360ce.rar.htm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پد رو به کامپیوتر متصل می کنید و برنامه رو اجرا می کنید.
از قسمت "Preset" گزینه ی "Philips wireless PC Controller" رو انتخاب کنید، چون تنظیماتش خیلی شبیه به اونچیزی هست که شما نیاز داریدحالا دکمه ی آنالوگ رو روشن کنید و کارکرد هر دو آنالوگ رو امتحان کنید. (برای خیلی از بازی ها شما نیاز دارید که دکمه ی آنالوگ رو روشن بذارید.)
اگه هر کدوم از دکمه ها کار نمی کردند یا اشتباه تنظیم شده بودند، از منوی هر دکمه (اول empty کنید) گزینه ی Record رو انتخاب کنید و تنظیمات درست رو با فشار دادن دکمه ی صحیح روی دسته، یا جهت دادن به آنالوگ ها، وارد کنید. ا
گر تمام تنظیمات صحیح بود، گزینه ی "save" رو انتخاب کنید و از برنامه خارج بشید. فایل xinput1_3.dll رو در داخل فولدری که فایل اجرایی بازی قرار داره کپی کنید. بازی رو اجرا کنی
ددسته به صورت کامل کار خواهد کرد
موفق باشید
لطفا این پست حذف بشه
راهش رو پیدا کردم
Last edited by alex_pk; 12-08-2013 at 12:07.
بچه ها سلام .من این بازی رو از بیرون گرفتم کرکش رو هم از تو خود سی دی نصب کردم ولی وقتی میخوام برم داخل بازی close the program میده.چیکار کنم به نظرتون؟
سلام
دوستان من مشکل Failed to initialize Direct3D with current settings دارم
کارت گرافیکمAMD HD آپدیت هست.بعد از نصب این بازی 3تا بازی دیگه نصبیدم بدون مشکل اجرا شدن جز این بازی!!
باید چکارش کنم؟! الان 3ماه نتونستم اجراش کنم
راهنمایی پلیز!
Last edited by hamed m2m; 03-09-2013 at 12:20.
بابا جواب بدید دیگه لطفا
فکر کنم به تنظیمات بازی گیر داده که احتمالا با یکی دو تا به مشکل برخورده...گاهی چینین مشکلاتی پیش میاد!!
تنظیمات بازی و حتی رزولوشن رو از قسمت لانچر قبل از ورود به بازی تا ته بکش پایین ببین رد میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)