تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 224

نام تاپيک: HTC ONE|اولین گوشی FUllHD اچ تی سی با پردازنده چهار هسته ای

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

2. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

البته از نظر کاربرهای سایت Cnet .

4. 3 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

هم کاربرای سی نت هم تقریبا همه کاربای دنیا
    البته از نظر شما لابد S4 قشنگتره دیگه

6. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

هم کاربرای سی نت هم تقریبا همه کاربای دنیا
    البته از نظر شما لابد S4 قشنگتره دیگه
    سلام.

البته قشنگی که سلیقه ای هست.بنده هم نگفتم که چی قشنگ تره منتها تیتر خبر درست نبود بنده عرض کردم خدمتتون.بعد اینکه میفرمائید تقریبا" تمام کاربرای دنیا ، چطور کاربرای دنیا همه میگن (البته تقریبا" همه )وان قشنگتره بعد فروش S4 بیشتر بوده توی مدت زمان کمتر؟ (البته اگر یکی از فاکتورها برای خرید زیبایی باشه)
    Last edited by AryanLand; 17-06-2013 at 00:06.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

نمیدونم چطوری به پست بالا جواب بدم من نمیدونم پرفروش بودن چه ربطی بهتر بودن زیباتر بودن و ... داره ؟ پراید هم تو خیابونا پره پس طبق تحلیل هوشمندانه شما باید بهترین ماشین بازار باشه دیگه ؟
    چون شما از s4 خوشت میاد دلیل نمیشه تو هر زمینه ای که ما میگیم بهترین باشه خود سامسونگم قبول داره طراحی و جنس بدنشو باید تو سری بعد تغیر بده
    one به عقیده اکثر کاربرا و کارشناسای دنیا زیباترین گوشی دنیاست و حتی بهترین

شما هم به چیزی که مینویسی یکم دقت کن بعد بنویس مشخصه که همینجوری میخوای بگی s4 خوبه ولی بلد نیستی چطوری بگی

9. 5 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

نمیدونم چطوری به پست بالا جواب بدم من نمیدونم پرفروش بودن چه ربطی بهتر بودن زیباتر بودن و ... داره ؟ پراید هم تو خیابونا پره پس طبق تحلیل هوشمندانه شما باید بهترین ماشین بازار باشه دیگه ؟
    چون شما از s4 خوشت میاد دلیل نمیشه تو هر زمینه ای که ما میگیم بهترین باشه خود سامسونگم قبول داره طراحی و جنس بدنشو باید تو سری بعد تغیر بده

شما هم به چیزی که مینویسی یکم دقت کن بعد بنویس مشخصه که همینجوری میخوای بگی s4 خوبه ولی بلد نیستی چطوری بگی
    سلام.

داداش من ،اگه شما فقط دیدیش من دارمش .من نیازی ندیدم بگم خودم این گوشی رو دارم. ولی داشتن من دلیل بر این نمیشه که شما که تیتر خبر رو اشتباه زدید کسی بهتون تذکر نده.من کی اومدم و گفتم اس 4 بهتر از وان هست؟ (یا برعکسش)شما یک مورد توی پستهای من پیدا کن که من گفته باشم این بهتره یا اون.شما چه نیازی هست که بخوای بگی و تفسیر کنی که من چی میخوام بگم؟
    من اگر چیزی بخوام بگم خودم خیلی واضح میتونم بگم .برای من که هر دو گوشی رو دارم نیازی نیست که بخوام نظرم رو به دیگران القا یا تحمیل کنم شما تمام پستهای بنده رو بخون اگر یک پست پیدا کردی که بنده توی این موارد نظر داده بودم هر چی میخوای بگو.شما هم بجای اینکه بخوای به زور نظرت رو القا کنی سعی کن منطقی تر باشی.

پ ن: ضمنا" اگر هم میخوای مقایسه کنی اینجوری مقایسه نمیکنن وقتی 2 تا ماسین تقریبا" قیمت برابر داشته باشن اونی که پر فروش تره حتما" دلیلی داره که خریدارهاش بیشتره .شما الان پراید رو با چی مقایسه کردی؟ !!!
    Last edited by AryanLand; 17-06-2013 at 23:50.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ولی داشتن من دلیل بر این نمیشه که شما که تیتر خبر رو اشتباه زدید کسی بهتون تذکر نده
    اصولا وقتی پایین یه مطلب منبع رو ذکر میکنن قاعدتا یعنی از دید همون منبع این مطلب اینجا ذکر شده فکر کنم دیگه همچین چیزیو هر کسی میدونه من دیگه نباید بیام واسه شمایی که نمیدونی توضیح بدم که بابا این مطلبو من نگفتم منبع زیرش هست برو رجوع کن نمیخواد شما به من تذکر بدی

ثانیا شما که داری خوش بحالت مبارکت باشه فقط پستای خودتو بخون یه بار دیگه بعد به من انتقاد کن
    نمونش :
    وان قشنگتره بعد فروش S4 بیشتر بوده توی مدت زمان کمتر؟ (البته اگر یکی از فاکتورها برای خرید زیبایی باشه)
    بعد میگی
    من کی اومدم و گفتم اس 4 بهتر از وان هست؟ (یا برعکسش)شما یک مورد توی پستهای من پیدا کن که من گفته باشم این بهتره یا اون
    لطفا این بحث بی سر و ته رو ادامه نده عزیز حوصله جواب دادن به همچین چیزایو ندارم

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

البته این بحث مربوط به من نیست اما وقتی دوتا کالا تقریبا قیمت و کارایی برابری دارن و یکی بیشتر فروش میره یعنی اینکه اون محصول برتر هست نسبت به اون یکی دیگه (البته صرفا برتری ظاهری دلیل فروش بالاتر یه محصولی نمیتونه باشه همونطور که One زیباتر از S4 هست اما توی فروش ضعیف تر عمل کرده)

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

توی یه انتخابات کارشناسان میگن فلانی برای کشور بهتره
    اما اکثریت مردم به کس دیگه ای رای میدن
    چرا؟ چون تبلیغات بیشتر کرده و تونسته افکارو به اون سمت ببره

فروش بیشتر سامسونگ به خاطر خوب بودنش نیست. به خاطر قدرت تبلیغاتیشه
    وقتی سامسونگ فروش بیشتری میکنه یعنی تو تجارتش موفق تر عمل کرده
    در تعداد انبوه گوشی تولید میکنه ولی از اون طرف با مانور دادن روی چند خصوصیت نرم افزاری و یا حتی اینکه پلاستیک هم خوبه به این دلیل و اون دلیل (!) نظر مشتری رو جلب میکنه
    اما اچ تی سی تو تولیدش به خاطر عدم توانایی تهیه مواد اولیه اش میمونه و و به خاطر تبلیغات ضعیفشم فروش کمتری میکنه......

کلا مشکل سر اون قشر اکثریت مردمه (همون توده) که همه جا گند میزنند به همه چی!
    قشری که خز میکنند همه چی رو بدون ذره ای فکر
    و البته شرکتی که اینو خوب فهمیده باشه برنده است

پ.ن: حرفای من دلیلی بر خوب بودن وان نسبت به اس4 نیست و اینکه...
    من اعصابم سر چیز دیگه ای خورد شده موضوعات مختلفو بهم ربط دادم! شرمنده !

15. 4 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

توی یه انتخابات کارشناسان میگن فلانی برای کشور بهتره
    اما اکثریت مردم به کس دیگه ای رای میدن
    چرا؟ چون تبلیغات بیشتر کرده و تونسته افکارو به اون سمت ببره

فروش بیشتر سامسونگ به خاطر خوب بودنش نیست. به خاطر قدرت تبلیغاتیشه
    وقتی سامسونگ فروش بیشتری میکنه یعنی تو تجارتش موفق تر عمل کرده
    در تعداد انبوه گوشی تولید میکنه ولی از اون طرف با مانور دادن روی چند خصوصیت نرم افزاری و یا حتی اینکه پلاستیک هم خوبه به این دلیل و اون دلیل (!) نظر مشتری رو جلب میکنه
    اما اچ تی سی تو تولیدش به خاطر عدم توانایی تهیه مواد اولیه اش میمونه و و به خاطر تبلیغات ضعیفشم فروش کمتری میکنه......

کلا مشکل سر اون قشر اکثریت مردمه (همون توده) که همه جا گند میزنند به همه چی!
    قشری که خز میکنند همه چی رو بدون ذره ای فکر
    و البته شرکتی که اینو خوب فهمیده باشه برنده است

پ.ن: حرفای من دلیلی بر خوب بودن وان نسبت به اس4 نیست و اینکه...
    من اعصابم سر چیز دیگه ای خورد شده موضوعات مختلفو بهم ربط دادم! شرمنده !

من کاملا حرفای شما را قبول دارم. فقط 2 تا نکته
    1- قرار نیست همیشه آلومینیوم خوب باشه! شاید (توجه کنید که میگم شاید) بعضی جاها استفاده از پلاستیک خیلی بهتر باشه
    2- تبلیغات واقعا موثره اما آیا اگه مردم میدین که گلکسی اس تا گلکسی اس 3 محصولای ناجور و به درد نخورین بازم میرفتن گلکسی اس 4 بخرن؟ حداقل همون توده که بدون ذکره ای فکر عمل میکنند از لج سامسونگم شده هجوم میاوردن سمت اچ تی سی (همین قضیه موضوعات مختلف که به هم ربط داده شدن!!!)

در نهایت برند اصلی و محبوب من موتورولاست. اما من روی هیچ کالایی تعصب ندارم و انصافا از HTC One هم خیلی خوشم اومده. به نظرم اچ تی سی هم فعلا کار بزرگی کرده و یکی از دلیل هایی که الان ضعیف تر شده خراب کاری هایی بود که توی سری سنسیشن و خانواده وان های قبلی انجام داد وگرنه این محصول آخری قطعا اوضاعش بهتر می بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •