شات های خوبینسلام دوستان.
یک سری اسکرین شات از بازی گرفتم و اینجا میزارم، امیدوارم که خوشتون بیاد.
تنظیمات روی Ultra هست به جز Hairwork که کلا OFF هست.
در ضمن روی ReShade ( یک Post-Processing Injector مثل Sweetfx هست ) دارم کار میکنم برای این بازی و فعلاً تا به اینجای کار به این شکل دراومده. در کل یک چیز خیلی سلیقه ای کار کردم مثل Soft Warm Color Lookup ـه فتوشاپ به نظر میاد که من با این رنگ بندی خیلی حال میکنم، البته بازم Preset ـه من به اون شکل در نیومده ولی خب با یه سری تغییرات میشه اوکیش کرد... :دي
محتوای مخفی: Screenshots [No actual spoiler though
]
سایز اصلی رو روی عکس ها لینک کردم.
شات اولی Panorama هست که اگه اشتباه نکنم مرج ِ 7 تا اسکرین شات با رزولوشن 3200x1800 بود. باقی هم روی 1920x1080 و 3200x1800 هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو البته توی سایت بقلی هم گذاشتم :دي
در ضمن برای اینکه شک و شبه ای برای این که شات ها Fake هست ایجاد نشه ( چون تو سایت بقلی یه همچین قضیه ای پیش اومده بود ) برای گرفتن این شات ها از Cheat Engine تیبل Jim2point0 ( که خودش یک اسکرین شاتر خیلی خوب هست ) که شامل Free Camera - Custom FOV - Hide HUD - Timestop میشه، استفاده کردم.
سوالی بود در خدمتم. (:
شما رو چه سیستمی بازی می کنید ؟