تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 34 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 333

نام تاپيک: آرشیو / FORMULA 1 فصل 2013

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

آره حامد! گروژان كه به انگار مشكل داره! تقريبا در هر مسابقه حادثه آفرين بوده! برعكس آلنزو و رايكونن باتجربه تر هستند.

قبول دارم كه وتل با وجود سن كمش الان جزو يكي از بهترين راننده هاي فرمولا وان به حساب مياد...من خودم به شخصه ميگم كه كيمي رايكونن (معروف به مرد يخي) بهترين راننده F1 در حال حاضر هست...از خونسرديش خيلي خوشم مياد!

وبر يه راننده با تجربه و بسيار خوبي هست، دوست داشتم كه بيشتر در F1 مي موند اما مثل اينكه قصد خروج داره.

من فكر نمي كنم كه وتل به ميل خودش قصد داشته باشه كه به فراري بياد...و اگر با رايكونن هم تيمي بشن، همون مشكلاتي پيش مياد كه ما بين هميلتون و آلنزو در تيم مكلارن مرسدس در سال 2007 پيش اومد...با اين وجود هنوز پيش بيني ها زوده و بايد ديد كه چي پيش مياد!

2. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به نظر من واز دید منی که تازه فرمول یک رو به صورت زنده دنبال می کنم ( دقیقش از پیست ژاپن سال پیش ) توی این ورزش نمیشه از کسی به معنی واقعی کلمه بدت بیاد .

مثلا با اینکه من از فتل خوشم می اد ولی وقتی سر اون جریان از وبر سبقت گرفت ناراحت شدم .

در مورد الونسو و همیلتون و فتل و رایکونن من فکر می کردم اگر ماشین رو در نظر نگیریم و به کل ریس و البته زمان گیری دقت کنیم این حوری باشه رنکشون :

فتل - الونسو - رایکونن - همیلتون .

ولی مثل اینکه دوستان الونسو و رایکونن و همیلتون رو جلوتر می دونن .

من فکر می کردم ماشین فراری از ردبول بهتر باشه ! به هر حال بزرگ ترین اسم در مسابقات فرمول 1 هستند .

با توجه به سنی که فتل داره فکر می کنم حالا حالا جا داشته باشه برای کسب قهرمانی .
    نمی دونم میشه یه روزی اون رو واقعا با شوماخر مقایسه کرد یا نه ؟!

4. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام به همگی.
    تشکر ویژه از حامد عزیز و سامان نازنین برای تبریکشون.

من که یه چشمم به تلویزیون بود و یه چشمم به 2 تا پسرای گلم.
    هنوز 15 روزشونه که یواشکی و دور از چشم بقیه آوردموشون پیش خودم که از حالا صدای ماشین های فورمولا وان رو بشنون

سوای اتفاقاتی که افتاد ریس جالب و هیجان انگیزی بود و البته باز اسفناک برای مکلارن.
    قبل از ریس گفته شده بود که اگه مکلارن توی این 3 مسابقه آینده نتونه به نتیجه دلخواه برسه،عملا ماشین این فصل رها میشه و بیشتر بودجه و انرژی تیم میره برای ماشین 2014 که با این وضعیت این مسئله به نظر حتمی میاد.
    به غیر از مشکل لاستیک که برای همیلتون پیش اومد،نوع رفتار ماشینهای مرسدس با توجه به نوع پیست و پیچ های پرسرعت که فشار زیادی هم به لاستیک ها میاره عملا ثابت شد که اون تست مخفیانه مرسدس خیلی از مشکلات اونها رو در زمینه هماهنگی و درک لاستیکهای پیرلی از بین برده و حالا شاید با این وضعیت شانس اول قهرمانی تیمی هم بشن.
    اما با این افتضاح پیرلی شاید بهترین و سریعترین راه بازگشت به لاستیکها ی 2012 باشه که یه سری از تیمها هم بهش اشاره کردن.
    الان مهمترین چیز بحث ایمنی راننده ها و مسابقات هست که اگه یادتون باشه یه تیکه کوچیک از ماشین باریچلو توی فصل 2009 با سر ماسا برخورد کرد و اون بلا رو سرش آورد و چند ماه خونه نشین شد و عملا دیگه اون ماسای سابق نشد.
    حالا فکرش رو بکنبد اگه دیروز توی اون سرعتها اون لاشه لاستیک به سر راننده پشتی میخورد چه فاجعه ای پیش میومد.
    نکته آخر اینکه کاملا حالا ثابت شد که شومی افسانه ای چقدر عمیق تر از دیگران فکر میکرد.فصل پیش که لاستیکهای پیرلی این مشکل تریکیدن و حالت انفجاری رو نداشتن شومی بارها به ضعف اونها اشاره کرد و پیرلی رو متهم کرده بود که با این لاستیکها رانندها مجبورن همیشه دست به عصا باشن و نتونن از تمام پتانسیل ماشین به خاطر ضعف لاستیکه استفاده کنن.
    اون موقع تقریبا همه میگفتن که طرف سنش بالا رفته و اون قدرت جوانی رو نداره و حالا تقصیر رو گردن پیرلی میندازه اما حالا دیگه فکر کنم واسه همه ثابت شد که کاملا حق با شومی بوده.

Last edited by ZEOS 59; 01-07-2013 at 13:03.

6. 4 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به به زئوس عزیز نبودی دل تنگت شدیم .پس دوقلو ان

منم باهات موافقم اون تست مخفی تاثیرش رو گذاشت . تیمی که تو تا بارسلونا اونطوری بود یه دفعه تو 2هفته اینقدر پیشرفت میکنه تو موناکو و بعدشم روندش صعودی میشه . ردبول هم که بیشترین خرج رو میکنه رو تیمش یا حتی فراری هم نمیتونن تو این مدت و تو 3تا گرندپری یه دفعه از این رو به اون رو بشن . نمونش مکلارن با این همه سابقه که هرچی تغییرات میدن هنوز اون ماشینی که میخوان بهش نرسیدن یا حتی پارسال فراری که کلی آپگرید کرد تا اواخر فصل تا آلونسو تو کورس موند.
    اون جریمه ای هم که براشون در نظر گرفتن مثل 1سال حبس برا قتل بود.

تایرا هم که دیروز دیدی چه کردن تو ریس . به نظرم فراری دیگه باید از مواضعش کوتاه بیاد در قبال تایرا چون حتی اونام که تا قبل این موافق وضعیت فعلی تایرا بودن دیروز خودشون ضررش رو چشیدن و ماسا شاید حتی دیروز شانس پودیوم داشت . وقتی از 22 بیای 6 نمیشه بگی وقتی 5ام بود شانس پودیوم نداشت؟
    الان اونا مشکل گرم کردن تایرا رو دارن خوب با همین تایرا هم با توجه به 2تا گرندپری بعدی که تو آلمان و بلژیک هست و دمای هوا اونجام تقریبا پایین هست عملا شانس رتبه خوب تو تعیین خط رو ندارن با این شرایط آلونسو نهایت بتونه یه سومی رو پودیوم رو کسب کنه که برای قهرمانی کل فصل کافی نیست. بهتره جای کل کل با پیرلی و اتحادیه رو این مشکلشون کار کنن بلکه امسال رنگ قهرمانی رو ببینیم. نمیدونم
    باز امسالم اگر قهرمان نشن آخر فصل چه بهونه ای دارن براش

در مورد مکلارنم اگر بزارن تا 3 تا گردندپری بعدی که تازه تصمیم بگیرن باید شک کرد به عقلشون . چون ماشین امسال اگر قرار بود پیشرفت کنه تا الان باید با این همه آپگرید که کرده بودن یه مقدار روندش صعودی میشد تو جدول ولی الان ششمن تو جدول و تیم str هم زیاد باهاشون فاصله نداره.
    نتیجه دلخواه مکلارن چیه؟ جز اینه که باید تو جمع 3تا تیم برتر برای قهرمانی باشه ؟ وقتی این هدف تقریبا حالت محال رو داره این فصل بهتره کارشون رو جدی تر رو ماشین 2014 دنبال کنن که فصل بعد مدعی باشن دوباره

راستی اون فصل گند 2009 رو هم یادمه که ماسا اون بلا سرش اومد بعدش گفتن شوماخر میاد تا آخر فصل جای ماسا کلی ذوق کرده بودم که اونم زدن زیرش گفتن مصدودمه و فلانه بعدش یهو 2010 رفت مرسدس که ته حالگیری بود

8. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من واز دید منی که تازه فرمول یک رو به صورت زنده دنبال می کنم ( دقیقش از پیست ژاپن سال پیش ) توی این ورزش نمیشه از کسی به معنی واقعی کلمه بدت بیاد .

مثلا با اینکه من از فتل خوشم می اد ولی وقتی سر اون جریان از وبر سبقت گرفت ناراحت شدم .

در مورد الونسو و همیلتون و فتل و رایکونن من فکر می کردم اگر ماشین رو در نظر نگیریم و به کل ریس و البته زمان گیری دقت کنیم این حوری باشه رنکشون :

فتل - الونسو - رایکونن - همیلتون .

ولی مثل اینکه دوستان الونسو و رایکونن و همیلتون رو جلوتر می دونن .

من فکر می کردم ماشین فراری از ردبول بهتر باشه ! به هر حال بزرگ ترین اسم در مسابقات فرمول 1 هستند .

با توجه به سنی که فتل داره فکر می کنم حالا حالا جا داشته باشه برای کسب قهرمانی .
    نمی دونم میشه یه روزی اون رو واقعا با شوماخر مقایسه کرد یا نه ؟!
    الان میشه گفت ممکنه بتونه رکورد شوماخر رو تکرار کنه با این شرایطی که ردبول داره احتمالا زیادی داره این فصلم قهرمان بشه که میشه 4 قهرمانی پیاپی . 7 تا 8 فصل دیگه هم میتونه رانندگی کنه و راننده ای هست که تشنه مقام آوردن هست به هر قیمتی (نمونش مالزی) و تیم خیلی براش جایگاهی نداره ا گر روزی ردبول ضعیف بشه مطمئناً خودشو خلاص میکنه و میره جایی که تو بورس باشه و شانس اول قهرمانی . ولی اینکه بتونه جایگاهی که سنا و شوماخر تو دل هواداری فرمول یک دارن رو به دست بیاره هنوز تو تردید هست

وتل هنوز کاملا خودشو ثابت نکرده . علتشم همون قضیه برتری ردبول تو چند فصل اخیر هست که این فقط حرف من نیست تو خیلی از سایتای خارجی که برین هم ملت رو این موضوع بحث دارن.
    شوماخر تو 2تا تیم تونست قهرمان بشه بنتون و فراری . درخشش شومی تو همون بنتون بود که همه تایید کردن چه راننده بزرگی خواهد شد و فراری تردیدی نداشت تو انتخابش برای تیم قرمول یکش
    عیار وتل اگر فصل بعد واقعا رایکونن راهی ردبول بشه مشخص میشه . چون رایکونن رو همه میدونن در چه سطحی هست و کلاس رانندگیش رو ثابت کرده و هم تیمی شدنش با وتل میتونه نشون بده کدوم سطح بالاتری دارن. چون الان درسته وبر از وتل کمی پایین تره ولی وبر هم با وجود سابقه زیادش تا قبل از ردبول تو تیمی نبوده که هر فصل مدعی قهرمانی باشه و نتونسته خودشو نشون بده. اون سالی هم که اومد ردبول به قولی اون ردبول کجا این ردبول کجا

در مورد ماشینم خوب قبلا هم بحث شده ردبول چند ساله شاید بهترین تیم فنی حاضر رو با هزینه هنگفت مالک اتریشی خودش جذب کرده و با سرمایه گذاری وبرنامه ریزی گسترده ای که از سال های قبل تو این رشته انجام داده تونسته پا به پا و حتی جلوتر از بزرگان این رشته حرکت کنه
    اما خوب هنوز خیلی فاصله داره تا افتخارات و پرستیژ تیمی مثل فراری و یا مکلارن رو کسب کنه . مثل مقایسه بین من سیتی و یونایتد اما مهم تداوم طولانی مدت هستش. مثلا فراری تو فصلایی که قهرمان نشده
    حتی تو بدترین فصلاشم اکثراً جرء 3 4 تیم برتر خودشو قرار میده

اگر این روند سالهای متمادی ادامه داشته باشه اونوقت میشه گفت ردبول هم میتونه شبیه تیمایی مثل فراری ، مک لارن، ویلیامز (که چندین ساله تو افت هست وکمی از اعتبارش داره کم میشه) یه اسم مطرح همیشگی و یه برند برتر تو فرمول یک لقب بگیره حتی مرسدس هم با این همه سابقه درخشان خودرو سازی الان به عنوان یه تیم مستقل اسم خیلی بزرگی تو فرمول یک محسوب نمیشه و شهرتش مثل رنو بیشتر به عنوان تامیین کننده موتور هست تا تیم فرمول یک تازه از لحاظ افتخارات از رنو پایین تر هست

همین ثابت قدم بودن و سابقه تیمها باعث میشه که مثلا همه از فراری و مکلارن انتظار دارن هر فصل مدعی قهرمانی باشن یه چیزی شبیه پرسپولیس استقلال خودمون که هرچقدرم مشکل داشته باشن ولی هوادارا و مدیران از تیم انتظار قهرمانی دارن .

10. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من دو سه ساله که دیگه زیاد مسابقات رو دنبال نمیکنم ولی الان یه سوال برام پیش اومده
    این بحث تایر ها به چه صورت هست الان؟
    چرا فقط یه شرکت تایر تمام تیمهارو میده چون قبلا چندتا شرکت بود و تیمها خودشون انتخاب میکرن که با کدوم شرکت کار کنن

قبلا خیلی مسابقات جذابیت داشت ولی الان چند ساله واقعا مسابقات دیگه زیاد جذابیتی نداره
    نه از مسابقه و قدرت راننده ها و ماشینها زیاد جذابیتی نداره چون نه زیاد سبقت و جابجایی دیده میشه مثل گذشته ها و هم اینکه ماشینها رو قوانین مسابقات اینقدر محدود کردن که همه مشینها در یه سطح نزدیک به هم هستن و اون قدرتی که بید از فرمول وان احساس بشه دیگه احساس نمیشه
    البته این نظر و دیدگاه من هست شاید غلط باشه ولی اگه اشتباه نکنم از 2009 دیگه واقعا قوانین و تغییرات ماشینها فرمول یک رو بدون روح کرد
    بهترین فصل مسابقات از دید من یکی 2006بود و یکی هم 2008 که واقعا مسابقات زیبا و هیجان انگیز بود تا اخر فصل

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

در ابتدا تبريك دو باره به زئوس عزيز! پس حا لا كه دوقلو دار شدين! كارتون دو برابره! از طرف من دو بار، دو بار ماچشون كنيد!

در پاسخ به دوست عزيزمون بايد بگم كه وتل به هيچ عنوان در سطح شوماخر نيست و نخواهد بود و نمي شود! تمام!

شايد وتل بتونه به ركورد هاي كه شوماخر زده، برسه و يا نزديك بشه و اون ها رو بشكنه، اما هيچ وقت نمي تونه مثل اون باشه...

شوماخر يكي از بهترين و با تجربه ترين راننده هاي دنياست، به طور كلمه يك افسانه س، انگار يه استعداد ذاتي درباره رانندگي داره، شيوه خاص خودش رو داره و از اين لحاظ قابل مقايسه با هيچ كس نيست.

در ادامه بايد بگم كه FIA با تغيير قوانين اون هم هر چند سال يكبار بيشتر قصد بر تنوع و بكار گيري تكنولوژي هاي جديد در فرمولا وان داره، همون طور كه شاهد DRS و KERS بوديم و هستيم...و حتي بعضي هم باعث كاهش هزينه هاي تيم هاي شركت كننده ميشه، اين نكته رو فراموش نكنيد (نمونه بارز استفاده موتور ها در چندين مسابقه هست...) ورزش فرمولا وان در دهه هاي گذشته شاهد تغييرات شگرفي بوده، در دهه 70 اتومبيل ها به معناي واقعي مهار نشدني بودند! اما الان اين طور نيستند... و اگر يك مقايسه ساده انجام بديم مي بينيم كه اتومبيل هاي جديد تر به مراتب بهتر و ايمن تر از سالهاي گذشته هستند.

من از حدود سال 2000 مسابقات رو دنبال مي كنم و هر سال شومي با فراري براي من خاطره س، خود فرمولا وان در بين سال هاي 2000 تا 2004 كه 5 بار پشت سر هم قهرماني شوماخر سپري شد براي من فراموش نشدني هست...در سال 2005 كه با وجود تغيير زياد قوانين به خصوص در مورد تايرها و موتورهاي 8 سياندر، شوماخر و فراري تقريبا شكست خوردند! مسابفه 2005 اينديانا رو يادم نميره كه تنها با برگزاري 6 اتومبيل كه اون هم با تاير هاي بريجستون بودند برگزار شد و بعد كه در سال 2006، سال بازنشستگي شوماخر بود، تا قهرماني پيش رفت و لي نشد كه براي بار هفتم قهرماني جهان رو بگيره، خيلي خوشحال شدم كه وقتي توي ايمولا 2006 دوباره قهرمان گراند پري شد...توي سوزوكا 2006 وقتي كه موتورش آتش گرفت و به دنبال اون هم آرزوي قهرماني جهان به بلد رفت! خيلي ناراحت شدم...در آخرين مسابقه اش با فراري كه برزيل 2006 بود، به نظر من يكي از بهترين مسابقاتش بود.

سال 2007 و 2008 براي من خيلي خاطره انگيز بودند، اومدن كيمي به فراري و ديدنش اون هم با لباس قرمز بيشتر براي من خيلي عجيب بود! سال 2007 بود كه فراري با اختلاف يك امتياز قهرماني راننده ها رو كسب كرد اما در سال 2008 قافيه رو به مك لارن و لوييس هميلتون باخت! دوباره با اختلاف يك امتياز! واقعا لحظات به ياد ماندني بودند!

سال 2009 براي من خيلي كسل كننده بود، تنها تغيير جالب به نظر من تاير هاي صاف بودند.

سال 2010 كه هيچي! رايكونن از فراري رفت و النزو جاشو گرفت! انگار به زور هم گرفت! در اول من خيلي از وضعيت موجود نا راضي بودم ولي حالا به بودن آلنزو در تيم عادت كردم و اميدوارم كه آلنزو يك بار ديگر قهرماني جهان رو اون هم با فراري بگيره!

اما سال 2012 به نظر من هيجان بيشتري نسبت به 3 سال قبلش داشت، ولي امسال كه 2013 باشه، اصلا جالب هم نيست.

در وب سايت رسمي فرمولا وان اومده بود كه به تيم ها با وجود قوانين كه در حين فصل اجازه تست ندارند، اجازه تمرين در پيست سيلورستون انگليس براي مدت چند روز رو دارند، اميدوارم كه اين تست بتونه مشكلات تايرها رو تا حدودي برطرف كنه، البته من باز هم بعيد مي دونم...
    Last edited by - Saman -; 02-07-2013 at 13:25.

13. 2 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تمام مسابقاتی که گفتیم رو کاملا خاطرم هست بخصوص سال 2006 که واقعا فصل هم عجیب هم زیبا و هم غم انگیزی بود بخاطر مسابقات زیبا و خاطره انگیز شوماخر ولی اینکه توی 2مسابقه اخر با بدشانسی تمام قهرمان نشد واقعا بد بود اونم بخاطر یه بار ترکیدن موتور یه بارم ترکیدن تایر
    اتفاقا دیروز همون مسابقه برزیل رو دانلود کردم و میخام دوباره ببینم تا خاطرات زنده بشه

ولی من از 2010 به بعد دیگه زیاد مسابقات رو دنبال نکردم برخلاف قبل اون که حتی یه مسابقه رو از دست نمیدادم چون دیگه اون هیجان توی مسابقات نبود و فقط2 ساعت صدای ماشینها بود که لذت داشت نه چیزی دیگه

ولی بازم نظر من اینه تغییر قوانین و ماشینها اصلا مسابقات رو جالب نکرد بلکه کلا روح فرمول وان رو از بین برد
    از دید من فرمول وان یعنی استفاده از اخرین توان ماشین و تیم و راننده و دیدن یه چیز فرای باور لذت بخشه نه اینکه با ایجاد محدودیت باعث بشیم هزینه پایین بیاد یا ایمنی بیشتر بشه و این با روح فرومل وان بنظرم همخوانی نداره
    بعد از اعمال قوانین جدید مثل محدودیت سرعت و تغییرات ماشینها برای ایمنی و هزینه کمتر کلا روح فرمول وان از بین برده و ما دیگه نه اون هیجان سرعت و سبقت رو میبینیم نه اون جسارت و جنگندگی که راننده ها و تیمها باید داشته باشن

امیدوارم دوباره اون مسابقات هیجان انگیز و زیبایی که قبلا میدیدم رو دورباره بتونیم ببینیم چون بنظرم راننده های الان هم خیلی خوبن ولی این قوانیین و شرایط حاکم بر مسابقات همه چیز رو خراب کرده
    Last edited by havzhini; 02-07-2013 at 14:07.

15. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سامان ممون از توضیحاتت
    البته آلونسو زوری نیومد جای رایکونن . فراری قرارداد سنگینی با رایکونن بسته بود ولی به غیر از فصل اول رایکونن اون عملکردی که فراری انتظار داشت رو نشون نداد حالا 2009 ماشین مشکل داشت هیچی ولی 2008 ماسا بهتر از رایکونن بود و رقم قرارداد خیلی کمتری هم داشت . همین باعث شد فراری ترجیح بده با رایکوننی که تقریبا بی انگیزه هم میروند آخرای کارش قطع همکاری کنه و آلونسو رو که تو رنو بود آورد جاش. ضمن اینکه آلونسو اسپانسر بزرگی مثل بانک سانتاندر رو پشتش داشت و اینطوری فراری هم به لحاظ داشتن یه راننده کلاس جهانی و هم بحث مالی منتفع میشد.
    بگذریم

ببینید در خصوص تغییرات قوانین و بحث هزینه ها لازم بود فیا و اتحادیه فرمول یک یه بازبینی توش انجام بدن. به خصوص بحث هزینه ها که واقعا هزینه تیمداری تو فرمول یک کمر شکن بود و هنوزم هست تا حدی. همین الانم تیمای بزرگ نزدیک 300 400 میلیون دلار در سال باید خرج کنن که بازم تضمینی برا نتیجه گیریشون نیست
    به هر حال تقریبا از اواسط دهه قبل دنیا وارد بحران اقتصادی گسترده ای شد که هنوزم ادامه داره و صد درصد این شرایط تاثیرش رو رو صنعت خودرو سازی و ورزشهای موتوری و در صدرش فرمول یک میذاشت . سر همین افزایش هزینه ها خیلی از تیما قید شرکت رو زدن مثل bmw یا حتی رنو که ترجیح میده فقط تو ساخت موتور و گیربکس وکرز فعالیت کنه یا خیلی از کمپانی ها دیگه که حاضر نیستن بیان هزینه کنن تو فرمول یک .
    غیر از اینا این وسط تیمای کوچیک تر و مستقل ورزشی هم بودن که توشون تیمای باسابقه ای مثل ویلیامز و سائوبر هم وجود داشت که اونام خیلی هزینه و ضرر میدادن اگر قوانین به سمت کاهش هزینه ها تنظیم نمیشد . و شاید ادامه اون روند فرمول یک رو به نابودی میکشوند. پس نمیشه الان دیگه گفت تیمای بزرگ بیان نامحدود و بی حساب خرج کنن و مسابقاتم با حد پایین محدودیت ها اجام بشه اونطوری تیما کوچیکتر روز به روز ضعیفتر میشدن که اونم در دراز مدت باعث تک قطبی یا دو قطبی شدن مسابقات میشد.

اتفاقاً بخشی از این قوانین مربوط به افزایش جذابیت مسابقات بود مثل تغییر تامین کننده تایرا از بریجستون به پیرلی و سفارش ساخت تایرهای با دوام کمتر که شاهد پیت استاپ های بیشتر و افزایش سبقت گیری ها باشیم یا حتی دی آر اس که به سبقت گیری کمک میکنه.
    البته تو بحث تایرا یه کم زیاده روی شد و نتیجش الان اعتراض تیماست ولی شما فصل 2010 رو به یاد بیارید و اون تایرای مقاوم بریجستون که عملا تیما اگر قانون اجباری استفاده از هر دو تایر نبود گاها مجبور نبودن حتی 1 پیت برن . ولی نتیجش کاهش قابل توجه جذابیت مسابقات و یکنواختی جریان مسابقه بود و یا کاهش شدید سبقت گیری ها که حتی شرایط طوری بود که نمیشد با ماشین سریعتر سبقت بگیری . همون موقع هم که تایرا خوب بود همه اعتراض داشتن جذابیت کم شده یه فکری بکنید.
    امسال البته آش خیلی شور شده سر تایرا ولی انصافا فصل پیش فصل خوبی بود درکل از 2010 و 2009 که خیلی بهتر بود به نظرم. 2008 خوب بود 2007 هم بد نبود البته آخراش خیلی به من حال داد. 2006 هم خاطره انگیز بود و تلخ

17. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم فیا با اتفاقاتی که تو سیلوراستون افتاد بالاخره راضی شد تیما 3روز متوالی با حضور راننده های اصلی و تایرای جدید پیرلی تستی تو سیلوراستون داشته باشن .
    ضمناً مرسدس هم که طبق رای دادگاه که خبرش هم اعلام شد اینجا از انجام هرگونه تستی محروم شده و طبعاً تو تست حضور نداره و قطعاً ضرر خواهد کرد حالا چقدر و کم وزیادش رو ادامه فصل مشخص میکنه.
    پیرلی هم به فیا قول داده دیگه اتفاقاتی مثل سیلوراستون 2013 تکرار نشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •