خوبه، خوبه، اصلا عالیه! دقیقا دارم به هدفم میرسمبزنید همدیگرو بکشین خون به راه بندازین، اصلا مقصود منم همین بود، هاهاهاهاها. اینبار اومدم تا تیر خلاصی رو بزنم و رسما تاپیک رو نابود کنم. خوشبختانه دفعهی قبل جواب داد و یک چندتا از دوستان رو به شدت مورد تشنج (!) قرار داد. چند تا دیگه هم افتادن تو دیگ داغ و همینجوری دارن میسوزن طوریکه با پماد سوختگی هم درست بشو نیست (شکلک لبخند) اسم این قسمت رو گذاشتم Pedram: The Last Man Standing، اشاره به پایداری اون تا رتبهی 11 داره!!!
20
دندونههای جنگ: داوری
محمد :- لیف بی بی؟اما خیلی حیفه که کلیفی بی بالای سر این بازی نبود
آرمین :- لیف ندارین؟ فی بالا رفته؟ قیمت دلار هست دیگهکلیفی اینبار نیست!
بله! شهاب اولین کامنتش رو میده، به دلیل اینکه خیلی رسمی کامنتشو داد، یک کف رسمی هم به افتخارش میزنیم!
محسن :- تا مدتی نامشو تا مدتها بر زبان میندازه تا مدتی دیگر که اون مدتی که نامش به زبانمون افتاده مدتش تموم شه.باز هم تا مدتي نام GEOW رو تا مدت ها بر زبان بندازد...
مراد :- الگوی بازی از Gearایسم به Codایسم تغییر کرده و احتمالا یک سری آهن پاره از تو بازی برداشتن تا بازی سبک شه.مثل اينكه gears هم كم كم دنباله رو متد و الگوي cod ايسم یعنی تبديل يك شوتر سنگين و تكنيكي به شوتري سريع و نفس گير میشه
حامد :- اصلا لغتها همینجوری از ذهن پربار حامد میریزه بیرون! راستی حامد تو مگه چیزی هم احساس میکنی؟معلومه عالی خواهد شد ولی فعلا خلا شوتر احساس نمی کنم
مهدی :- کلا تو باغ نیست مهدی، باغ اشتباهی اومدی.Xbox 360 داران به گوش مثل اینکه بازم این Cliff Bleszinski دیوانه میخواد یه شاهکار بده بیرون : دی
پدرام :- حامد رقیبت پیدا شد، پدرام دایره لغتش از تو بیشتره!یک انحصاری فوق قوی برای 360
سعید :- جااااااان؟ IP که هیچی، سری هم نه، برند؟!!!! اشتباه اومدی، اینجا لباس فروشی نیست.یک سوم شخص عالی با برندی معروف : دی منتظرشم
![]()
برند گریز از وار
19
2تا 2
مراد :- امان از این پنکههای Valve ... اون Riot Games اونجا پشمک پس؟عرضه همچنين بازي بزرگي اونهم بصورت رايگان و free2play فقط از دست valve برمي آيد و بس...
خوبه، یکی 2 بازیای هست نخاله نداریم، امیدوار شدم
(10های آرمین باز شروع شد)
18
Grid 2
حامد :- الان مفهوم این چیه؟ اینکه فقط تو بازی رو دوست داری؟ یا اینکه برای تو! «علامت تعجب» داری رو دست مسعود میزنی تو ادبیاتها...واقعا عنوان زیبایی هستش ولی برا من !
مسعود :- نه آقا مثل اینکه هیچکس نمیتونه رو دست مسعود بزنه تو ادبیات!نسخه اول یکی از ریسینگ های سخت و واقعگرایی بود که تا اون موقع منتشر شده بود.
مهدی :- میگم احتمالا میدونین بازی بین Simulation و Arcade هست دیگه؟قسمت اولش که نشون داد reality_racing واقعی یعنی چیه!!
همه هم درمورد نسخهی 1 گفتن، خوبه!
17
Battlefield 4
محمد :- کی چی کی گفت؟؟!@#﷼٪^÷×)(همه انتظار 100 داشتن اما 90 بود، نتونست انتظاره همه رو برآورده بکنه
مراد :- حالا هر 2 سال یکبار یک Battlefield میبینمها!شوتر نظامي ....تا كي؟؟؟ اين سبك تا كل صنعت رو در خودش حل نكنه دست بردار نخواهد بود
حامد :- شوق میهن پرستیت تو حلقم! میاندوآب رو نگفتی :-"این بار بقیه شهرهای ایران، اصفهان، تبریز، شیراز و... مورد هدف قرار خواهد گرفت : دی
مسعود :- احیانا اطلاع داری که متاش 89 شد؟!نسخه قبل قرار بود با COD رقابت که شکست بدی خورد
مهدی :- چون این سری هیچ وقت در مورد زنگ آهنگ و سرعت بالا نبوده.هرگز نتونسته از نظر گیم پلی و مخصوصا ضرب آهنگ به پای سری COD برسه....
16
مترو: لست آو آس
مراد :- اینطوری بگیم بهتره : از بهترین سبکهای آخرالزمانی (به جان خودمون بلدیم معنیش چیه) در اکثر زمینهها به جز حداد عادل در گیم پلی (فعلم که بیخیال)... اگه بازی به آجرهای قبل مشکل نشه با چیزایی که Blah blah blah blahاز بهترین های چند سال اخیر در سبک اخرالزمانی(دنیای نابود شده و تلاش برای بقا) در اکثر زمینه ها بجز اعتدال در گیم پلی ..... اگه بازی به مشکلات شماره قبل دجار نشه با چیزایی که تا حالا از بازی دیدیم باید منتظر یکی از بهترین ها باشیم
حسین :- حسین دارم شک میکنم روس باشی...اتمسفر روسي؟ بازم لطفا!
مسعود :- آره، مثلا اوقات خالی Star Wars 1313 رو پر میکنه... عجب ترول ساکتی کردیا، صداش در نیومدیه بازی خوب و مناسب برای اوقات خالی از بازیهای بزرگ..
مهدی :- نه به مسعود و نه به مهدی، تعریف تضاد رو میتونین تو اینجا ببینین.بد جور برای گیم سال دندون تیز کرده..
وحید :- میدونم آره میدونم گیر مسخرهای هست... ولی میگیرم تا حرست درآد!(شکلک لبخند)اتسمفر
(هنوز آرمین داره 10 میده...)
15
Masoud Wars 1313
بله! مسعود اولین 10 رو میده بیرون! اصلا رابطهی مسعود و جرج معروف هست!
آرمین :- از اولینهای بازیهای نسلهای بعدها، با کادرهای سازندههایی که برای یک فیلم زیادی قوی هستن!از اولین های بازی های نسل بعد ، با کادر سازنده ای که برای یه بازی زیادی قوی هستن!
حامد :- به خاطره اینکه این کامنتت هیچ مشکلی نداشت، نقلش کردم !انگیزه ای انچنان بالا برا این بازی ندارم نوش جون طرفدارانش
مسعود :- 300 بار تاپیکتو خوندم، 300 بار نمایشهای بازی رو دیدم، اما بازم نفهمیدم اون جادوی صنعتیای که تو میگی کجاست؟ " خودتون رو برای بزرگترین هایپ مسعود آماده کنید"آیا نبوغ استودیوی نور و جادوی صنعتی در گیم هم جواب گو خواهد بود؟ خودتون رو برای سینمایی ترین بازی سال و یا حتی کل تاریخ آماده کنید.
وحید :- دارم کم کم شک میکنم...خیر کننده بوده!
14
CLS2
بالاخره تموم شد!! 10 های آرمین تموم شد! لامسب همینجور گاز رو گرفته و انداخته بود تو اتوبانهای آلمان و 5 تا بازی رفت همینجوری! احتمالا به ترافیک برخورد کرده یک 9 داد...
محمد :- محمد تو هم مشکوک میزنی... راستشو بگو با دسته چپ داشتی تایپ میکردی؟یکی از 3 بازی ای که امسال خیلی براش مشتقاقم، واقعا ته و توی نسخه یک رو درآووردم،
آرمین :- اولین بار هست داری تعریف میکنی و 10 ندادی...نمایش بازی بسیار جالب بود ، میشه گفت یه h a c k and slash متفاوت!
شهاب دومین کامنت رو هم میده!!! به افتخارش یک کف... نه نه کف زدن تکراری شد، سوت بزنید!
چقدرم سوت بلندی بود، گوشم درد گرفت. خوب کجا بودیم؟ آها
حسین :- راز نمرههای کم حسین به بازیهای کنسولی برملا شد!!خوبه كه برا پي سي هم مياد و اميدوارم مثل دارك سايدرز روي پي سي هم به همون خوبي باشه.
حامد :- " من گابابریل هستم، اربابا دراکولابابا، بلا بلا اربابا ترکها آمدم تا Blah blahمن گابریل هستم ارباب دراکولا، اربابا تارکی ها امدم تا انتقام خودم را بگیرم
مسعود :- همون تریلر منظورش هست، به دل نگیرین. چی؟!با دمویی که در VGA امسال نمایش داده شد
نه نه به دل بگیرین.باید منتظر این بازی در نسل بعد کنسول ها باشیم.
وحید :- جون تو دیگه واقعا مشکوک میزنی!از اکشن ماجرایی های
13
Tomb Raider
مثله اینکه ترافیک تموم شد و باز آرمین گازشو گرفت!!
آرمین :- umm، شاید آنچارتد اینجوری بود؟! " Lara Croftای که لباس مردونه پوشیده! Tomb Raider با شخصیت مذکر!"نیت ای که لباس زنونه پوشیده! انچارتد با شخصیت مونث!
محسن :- راز (شکلک خنده) برملا شد!و بيا و درستش كن (شكلك خنده).
هومان :- یکی دیگه از کامنتهای خاص هومن. هومن تو از این سیبیل کلفتهای قدیمی احتمالا نداری؟ همچین پیچ خوردن؟کاسه صبری دارم که داره لبریز میشه خانم کوچولو!
حسین :- متاسفانه حسین باید بگم این یکی هم مال آرمین هست! آرررررررررررررمین! کجایی که لاراتو بردن!از خود لارا هم خوشم مياد :دي
مهدی :- اونایی که رو کار Adventureان گوش کنند! مسعود کجایی؟ بدو با معماهای این بازی کلتو بکن تو مانیتور (البته این دفعه به یک دلیل دیگه کلتو میکنی تو مانیتور)برایadveture کارها این بازی یا بهتر بگم این سری از نون شب هم واجب تره...
وحید :اکشن ماجرایی فوق العاده ایبازی های اکشن ماجرایی- Hmmmmmmm، وحید از دست رفتجزو بهترین اکشن ماجرایی های
12
Crysis 3
هومان :- تئوری سیبیلم داره به واقعیت نزدیک میشه!!کرایتک! در حد بازی اول باشین!
حسین :- نه بابامنتظرش نيستم! شايد ماه ها بعد از اومدنش بازيش كنم.
حامد :- جدا؟نهایت قدرت در نهایت گرافیک
سعید := نمره : 9.8من که تغییر زیادی نسبت به نسخه 2 توش احساس نکردم. فقط به نظر میاد فیزیک بازی بهتر شده و گیم پلی هم یک تکونی خورده. نباید به این زودی نسخه بعدی رو میساختن
- بدون شرح
خوب خوبه باز آرمین قابل کنترل داره میشه...
11
Company of Trollers 2
بازگشت پدرام رو به همهی دوستداران COH تسلیت عرض میکنم، اینبار با قوای کمکی هم اومده! سعید!
پدرام :
حامد :- Hmmmانتظار یک استراتژیک بی نهایت عالی رو میکشم
بدشانسی من این 10 تا رو بالاتر از 8.4 ندادم
------------------
- You're DeadGTA فکر نمیکنم پایین تر از 3-4 باشه
![]()