در تایید صحبت های علیرضا درباره قانون هتد
نظر شما راحع به این چیه؟ ( خواهشا بی طرف نظر بدین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تایید صحبت های علیرضا درباره قانون هتد
نظر شما راحع به این چیه؟ ( خواهشا بی طرف نظر بدین)
Last edited by Hatek; 22-02-2013 at 14:08.
من ابتدای عرایضم بگم که طرفدار بارسلونا نیستم اما :
اون چیزی که به قول آقای مازیار باعث شد میلان نتیجه بگیره یعنی اعتبارش ، من فکر میکنم در کمپ نو برای بارسا اتفاق بیفته و باعث میشه اعتبار بارسلونا هم از این تیم دفاع کنه /
بازی بارسلونا فراتر از تاکتیک های لحظه ای است که طبق شرایط بازی و یا طبق بازی تیم حریف اتخاذ میشه ، بارسا چیزی به نام " سبک بازی " رو ارائه میده و البته به قول یکی از دوستان اینقدر این سبکش خوب بوده که خیلی وقتها اصلا نیازی نمیدیده به فکر رفع کاستی های اندک ولی مهمش باشه /
من فکر میکنم هیچوقت یک تیم معمولی نمیتونه مدعی جدی بهترین تیم تاریخ باشه ، و اینکه طی مدت کوتاهی به این همه افتخار برسه /
بارسلونا قبلا در همین زمین با اختلاف دو گل مغلوب دیگر تیم همشهری میلان شده ، و اگر مورینیو و اون دفاع و هافبک پولادین اینتر نبود مطمئنا بارسا در کمپ نو کار رو تموم میکرد ، و البته فکر میکنم دوستان موافق باشن که دفاع و هافبک میلان به استحکام دفاع و هافبک اون اینتر نیست که بیشتر زمان بازی رو هم 10 نفره بازی کرد ( ببینید چقدر محکم بود اون تیم اینتر که با اخراج یک مهره ی فوق العاده ی تدافعی مثل تیاگو موتا باز هم تونست نتیجه ای که بدست آورده بود در بازی رفت رو نگهداری کنه ازش )
در مورد روشهای بارسلونا ؛ من هم مثل علیرضا و باقی دوستان فکر میکنم نبود سرمربیشون باعث شده شاید اون قاطعیت ابتدای فصل رو نداشته باشن ؛ مثلا در آخرین الکلاسیکویی که من به صورت زنده دیدم بارسا توپ رو در اختیار داشت ولی حمله نمیکرد عملا ؛ و با این شیوه موفق هم شد در برابر رئال ( در زمان گواردیولا ، و صد البته تیتو هم در کنار گواردیولا بود )
سینا درست اشاره کرد که بارسا در شبی که به خوبی همیشه نبود اصرار زیادی داشت روی حمله کردن و بازی همیشگیش در زمین حریف ، در صورتی که اگر روشی رو که در برابر رئال در اون بازی پیش گرفته بود پیش میگرفت شاید نتیجه ی بهتری میگرفت ...
خوب چرا تعصبی میگی سروش جان؟مشخصه که لالیگا سطحش از باقی لیگها بالاتر نیست. لالیگا در رئال و بارسا خلاصه میشه. اگر تیم دیگه ای بتونه رئال و بارسا رو ببره فقط یه اتفاق حساب میشه نه اینکه بهتر از این دو تیم باشن.
همین اتلتیکو رو در نظر بگیر شما. الان دوم جدوله...بازی با رئال و بارسا هردو رو سنگین باخت. با رئال که 3 تا توپ فقط خورد به تیر دروازش ! از بارسا هم فکر کنم 4 تا خورد.. اتلتیکو فقط در مقابل تیمهای هم سطح خودش مث لوانته و ختافه و اینها خوبه...اینها رو برده..تو اروپا که دیگه از این خبرا نیست.
الان من سیتی حذف شده بجاش مالاگا اومده بالا...به نظرت اگه با هم بازی کنن مالاگا شانسی داره؟
منکر این نیستم که امسال اسپانیایی ها خوب بودن و بالا اومدن...ولی بازم دلیل نمیشه به نظرم..
جالبه که هر وقت بارسا یک بار در سال نتیجه نمی گیره، مخالف ها میان و بار شدید انتقاد ها به سبک و فلسفه بازی بارسا به شدت شروع میشه. اگه بارسا "حالا حالا ها مونده تا بارسلونا بتونه به يه تيم معمولي و نه خوب تبديل بشه"، پس بقیه فعلا دارن هفت سنگ و وسطی بازی می کنند!
1. در این 5 سال اخیر شاید فقط 10 بازی بوده که فوتبال بارسا در اون گره خورده باشه، شاید برای شما مثلا 10 بازی در 5 سال خیلی تعداد زیادی باشه، که البته این نشون دهنده استاندارد های بسیار بالای شما برای بارساست که همچین آماری رو هم ضعیف و "کمتر از معمولی" می دونید. خب متشکریم از این همه ارادت شما به بارسا چون این بیشتر از ارادت طرفداران متعصب بارسا هم هست!
2. تیکی تاکای بارسا تاکتیک نیست، فلسفه فوتباله. در قالب همین تیکی تاکا میشه چندین نوع فوتبال رو پیاده سازی کرد. اگه انتقادی هم به بارسا هست که Plan B نداره، منظور چیزی جدا و در مقابل تیکی تاکا نیست، اون تفکرات تهاجمی جدیدی هستن که شکل تیکی تاکا می گیرن در نهایت. انتقاد به فوتبالی که بارسا می کنه زیاد وارده، ولی کل فوتبالش زیر سوال نمی ره. در این 7-8 سال بارسا موفق ترین تیم فوتبال دنیا بوده.
-
4. مسلما هر تیمی مخالفانش بیشتر از طرفدارانش هستند، به خصوص تیمی که موفقه چون هواداران اکثر بقیه تیم ها میشن مخالفان اون تیم، به خصوص بعد از بازیهای مستقیم. بارسا هیچ وقت ادعا نداشته بیشتر از مجموع همه تیم ها روی هم هوادار داره.
5. این حرف ها رو بعد از هر بازی که بارسا نتیجه نمی گیره می شنویم. پارسال بعد از بازیها با آرسنال، رئال، سال قبلش بعد از بازی با اینتر، چلسی و ... قبل از شروع همین فصل می گفتن پپ رفته و بارسا هم تموم میشه، دیدیم که بهترین شروع تاریخ لالیگا رو داشت. این رویای سایر تیم ها به این سادگی به حقیقت نمی پیونده که این بارسا یکدفعه خاموش بشه.
یک پای فینال ایتالیاییست، اگر به اعداد و ارقام اعتقاد دارید
یکی از تیمهای ایتالیایی میلان و یا یوونتوس به فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در سال 2013 راه پیدا خواهند کرد، در صورتی که رکوردهای ثبتشده در تاریخ این رقابتها به روند خود ادامه دهند.
نگاهی به تاریخ رقابتهای جام باشگاههای اروپا / لیگ قهرمانان اروپا نشان میدهد که در تمام سالهای میلادی که به عدد 3 ختم شده است پای یک تیم ایتالیایی در فینال حضور داشته است.
میلان در سال 1963 برای اولین بار و همچنین به عنوان اولین تیم ایتالیایی فاتح رقابتهای جام باشگاههای اروپا شد. میلان در این سال موفق شد بنفیکا را را نتیجه 2-1 شکست دهد.
یوونتوس، دیگر تیم ایتالیایی، در سالهای 1973 و همچنین 1983 به ترتیب مقال آژاکس و هامبورگ در فینال این رقابتها شکست خورد.
همچنین یک دهه بعد، میلان در سال 1993 در فینال لیگ قهرمانان مغلوب مارسی فرانسه شد، دیداری که هنوز به علت تبانی تیم فرانسوی در خاطر هواداران فوتبال است، و بسیاری آن جام را متعلق به میلان میدانند. تا رکورد حضور تیمهای ایتالیایی در فینال این جام و در سالهایی که به عدد 3 ختم میشود همچنان پابرجا باشد.
و در پایان، میلان و یوونتوس در سال 2003 هر دو به فینال اروپایی راه پیدا کردند، و اما میلان موفق شد حریف خود را در ضربات پنالتی شکست دهد، و برای ششمین بار قهرمان اروپا لقب بگیرد.
اکنون در سال 2013 قرار داریم، یوونتوس در مرحله رفت یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان در سلتیک پارک موفق شد حریف اسکاتلندی خود را شکست دهد، میلان نیز در سنسیرو توانست بارسلونا را با 2 گل شکست دهد، و به نظر میرسد هر دو تیم ایتالیایی از شانس مناسبی برای حضور در جمع هشت تیم برتر اروپا برخوردار هستند.
1963: میلان 2-1 بنفیکا
1973: آژاکس 1-0 یوونتوس
1983: هامبورگ 1-0 یوونتوس
1993: مارسی 1-0 میلان
2003: میلان 0-0 یوونوس (میلان قهرمان در ضربات پنالتی)
آیا بار دیگر شاهد حضور یک تیم ایتالیایی دیگر در فینال مهمترین رقابت فوتبال اروپایی در سالی [2013] که به عدد 3 ختم میشود خواهیم بود؟
این رو هم اضافه کنم امثال زلاتان توی میلان نیست.بنابر آمار زلاتان از هر تیمی بره(اینتر 2009-10 و بارسا 2010-11 ) اون تیم قهرمان اروپا میشهیک پای فینال ایتالیاییست، اگر به اعداد و ارقام اعتقاد دارید![]()
بچه ها دعوا نکنید بازی تموم شده...با یه بازی نمی شه گفت بارسلونا یه تیم معمولیه ! البته به نظرم یکم بیشتر از اونی که بوده بهش پرداخته شده...ولی تیم معمولی که دیگه نیست بابا
اینم امروز دیدم گفتم بذارم یکم حال و هوا عوض شه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اگر آث میلان اینتر 2009-10 نیست بارسلونا هم اون هیولای ترسناک 3-4 سال پیش هم نیست
توی آخرین بازیشون ,اولین باری بود که من تماشاچی اینقدر بارسلون رو بی خطر و خنثی می دیدم.این اتفاق هیچ ربطی به تاکتیک های میلان و چمن مسابقه نداشت
تا حدودی میشه نبود ویلانوا رو دخیل دونست ولی نه تا این حد که فوق ستاره ای مثل مسی اونجوری از بازی محو بشه
بارسا از همون اول فصل هم یه سری مشکلات نشون داده.فقط این مشکلات بیشتر مواقع توسط مسی پوشیده میشه و موقعی که بارسا در مقابل یه تیم سازمان یافته و خوب مثل رئال-سلتیک یا میلان بازی کنه این مشکلات خودشون نشون میدن
Last edited by H A M A S; 22-02-2013 at 19:06.
تيم معمولي تيميه كه تو 4 يا 5 سال ميدرخشه و ديگه ازش خبري نميشه و تيم خوب و موفق تيميه كه در طول مدت حضورش هميشه موفق ظاهر شده باشه و نه در 4 يا 5 سال شكوه پس بارسلونا ميشه معمولي.....شما تايخچه دوتا باشگاه درست و حسابي رو بخوني متوجه ميشي كه تيم موفق چه تيميه....
1: شما فرض رو بر اين بذار كه تمام مربيان سطح اول دنيا بخوان به سبك ميلان يا چلسي جلوي بارسلونا بازي كنن اونوقت متوجه ميشي تيم ضعيف كدوم تيميه در اون صورته كه بارسلونا در مسابقات ليگ قهرمانان حتي يه برد هم نميتونه داشته باشه.....
2: اگه من فبول كنم كه تيكي تاكا يه فلسفه ست پس بايد از شما بخوام كه روي همين تيكي تاكا چند تا تاكتيك نام ببريد تا دليلي بر درست بودنه حرفتون باشه.. در ضمن 7 8 سال نه و 4 5 سال....
4 : همين ميلاني كه ميبينيد در دوره اوج خودش همه تيم هارو لوله ميكرد ولي هيچ وقت اون تنفر و اين تعداد مخالفاني كه الان بارسلونا داره رو نداره و خب هميشه هم تيم دوست داشتني بوده از اين دست تيم ها زياده... ولي مشكل اين تيم بارسا وداشتن تعداد بسيار زيادي مخالف ( الان هر تيم با براسلونا بازي داره طرفدار هاي تيم هاي ديگه از تيم مقابل بارسلونا حمايت ميكنن) از سبك بازي اين تيمه و كلا سبكي كه خيلي طرفدار نداره يه جور سبك نا عادلانه حساب ميشه......
5: اين تو بميري از اون تو بميري ها نيست...![]()
تيم معمولي تيميه كه تو 4 يا 5 سال ميدرخشه و ديگه ازش خبري نميشه و تيم خوب و موفق تيميه كه در طول مدت حضورش هميشه موفق ظاهر شده باشه و نه در 4 يا 5 سال شكوه پس بارسلونا ميشه معمولي....
خب دوست عزیز مگه الان بارسا گم شده یا رفته دسته دو داره توپ میزنه؟ خبری نیست؟ توی همون نیم فصل اول قهرمانی لیگش رو تقریبا قطعی کرد توی کوپا خوب ظاهر شده وسه شنه با رئال بازی داره تنها نکته منفیش باخت 2.0 مقابل میلان بوده که بازی برگشتش هنوز مونده
اگه اینجوری بخوایم تگاه کنیم نشد که
چند فصل پیش بارسا سه گانه گرفت و چند فصل پشت سر هم قهرمان لالیگا شد در حالی که رئال توی cl هم قهرمان نمیشد خب اون موقع باید میگفتیم رئال معمولیه ؟ موقع باخت های 5.0 و 6.2 باید میگفتیم رئال معمولیه؟ یا لیورپول یه تیم معمولیه؟ لیور با مثلا با یه تیم انگلیسی ته جدولی مساویه؟ خیلی وقته لیورپول موفق نشده اما هرگز کسی اون رو یه تیم معمولی صدا نکرده حالا چه برسه به بارسا ...
به این میگن دوران افت و دوران اوج نه معولی یا خوب بودن
1: شما فرض رو بر اين بذار كه تمام مربيان سطح اول دنيا بخوان به سبك ميلان يا چلسي جلوي بارسلونا بازي كنن اونوقت متوجه ميشي تيم ضعيف كدوم تيميه در اون صورته كه بارسلونا در مسابقات ليگ قهرمانان حتي يه برد هم نميتونه داشته باشه.....
خب اگه قرار بود اینطور بشه مطمئنا بارسا سبک بازیش رو عوض میکرد و به راحتی اجازه نمیداد که با دفاع بسته قهرمانی و موفقیت رو ازش بگیرن
هرچند تیکی تاکا خیلی وقت هاهم جلوی دفاع بسته جواب میده کی میتونه جز بارسا تو محوطه جریمه حریف دوتا دوتا یک دو کنه؟
2: اگه من فبول كنم كه تيكي تاكا يه فلسفه ست پس بايد از شما بخوام كه روي همين تيكي تاكا چند تا تاكتيك نام ببريد تا دليلي بر درست بودنه حرفتون باشه.. در ضمن 7 8 سال نه و 4 5 سال....
شما اگه بازی های بارسا رو دیده باشی متوجه میشی که بارسا به چه شکل هایی بازی کرده در قالب همین تیکی تاکا
بارها شده با 3 پاس به محوطه جریمه حریف رسیده بارها روی پاس های کوتاه بارها روی پاس عمقی بلند و وو....
4 : همين ميلاني كه ميبينيد در دوره اوج خودش همه تيم هارو لوله ميكرد
داری میگی در زمان اوجش خب پس الان میلانم معمولیه دیگه؟ چون تو اوج نیس
ولي هيچ وقت اون تنفر و اين تعداد مخالفاني كه الان بارسلونا داره رو نداره و خب هميشه هم تيم دوست داشتني بوده از اين دست تيم ها زياده... ولي مشكل اين تيم بارسا وداشتن تعداد بسيار زيادي مخالف ( الان هر تيم با براسلونا بازي داره طرفدار هاي تيم هاي ديگه از تيم مقابل بارسلونا حمايت ميكنن) از سبك بازي اين تيمه و كلا سبكي كه خيلي طرفدار نداره يه جور سبك نا عادلانه حساب ميشه......
مطمئنا سبکی که طرفدار نداره توی دو تا یورو ویک جام جهانی قهرمان نمیشه و اینقدر اسمش در نمیره
آرسنال هم یه زمانی تیکی تاکا بازی میکرد چطور اون مخالف نداشت و بارسا داره؟
اگرم طرفدار های رئال یا دیگر تیم ها از این سبک متنفر هستن پس طرفدار های اسپانیا هم همه بارسایی هستن
جالبه واقعا شما به سبک بازی بارسا میگی ناعادلانه اما دفاع های لایه ای و 10 نفره رو میگی تاکتیک
[/QUOTE]
Last edited by Hatek; 22-02-2013 at 22:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)