سری اپاچی دیگه چیه
مگه موتوره
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سری اپاچی دیگه چیه
مگه موتوره
اسمشه خوب!
من نذاشتم که!
msi سری جدید کل لپتاپ هارو که معرفی کرده علاوه بر اسم عددی و حروفی مثل 20e اومده یه اسم همین طوری هم گذاشته
(میتونین به سایت جهانی msi سر بزنین!)
دادا نزن خب
من که نگفتم خدایی نکرده دروغ میگی
با سلام به همه دوستان
30 روزی هست لپتاپ msi ge60 20c خریدم و بعد از این مدت تازه تست کردم و دیدم یک مشکل هست میخواستم قبل از بردن به گارنتی ببینید کسی چنین مشکلی و راه حلش داره یا خیر؟
وقتی کابل vga وصل میکنم به لپتاب و مانیتور به جای اینکه مانیتور کیفیت خوبی داشته باشه تصویر با یک پرده مانند صورتی قرار میگیره روی چند تا مانیتور دیگه با کابل های دیگه هم تست کردم ویندوز هم نصب کردم نشد و زنگ زدم جایی که گرفتم گفت احتمالا از گرافیک اینتل باشه که باز هم اخرین ورژن گرفتم درست نشد به نظر شما مشکل اگه سخت افزاری نباشه از کجا میتونه باشه ولی با اچ دی ام ای تست کردم درسته همین من رو جای شک انداخته
چون نمیخوام برای یک کابل مانیتور ببرم گارنتی که معلوم نیست چیکارش میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از درایورهای گرافیک بود که درست شد
Last edited by iammhk128; 17-04-2014 at 23:32.
سلام دوستان...میخواستم بپرسم صدای فنش چطوره؟تو کارهای عادی صداش شنیده میشه؟
یکی نیست به ما جواب بده؟؟؟![]()
بچه ها ge40 تاپیک نداره!کسی اطلاعاتی نداره در موردش؟!
شما هرچی سوال داشته باشین همینجا بپرسین جواب میدن،چون ge60 و ge40 فرق چندانی ندارن،فقط سایز هاشون متفاوته!
من میخوام ge60 بگیرم .
میشه هارد ssd بهش اضافه کرد؟
اضافه کردن هارد راحته یا ببرم خودشون وصل کنن؟
Last edited by fight12; 27-04-2014 at 17:07.
مرسی، می خوام به طور کلی نقاط ضعف و قوتشو بدونم... مثلا در مورد z510 به طور خلاصه فهمیدم سخت افزارش خوبه، قیمتش خیلی خوبه، طراحیش قشنگه، اما کیفیت صفحه نمایشش پایینه و باتری و بدنه ش یه کم ضعیفه
در مورد ge40 تا اینجا که فهمیدم ابعاد و وزنش مناسبه، سخت افزارش مث همون 510 البته به جز هاردش که زیاد برا من مهم نیست هارد، کیفیت صفحه نمایش یه ذره بهتره، باتریش بهتره و از اولم روش ویندوز نصبه، عوضش گرون تره و ظاهرشم زیاد مث 510 دلنشین نیست، حالا با توجه به شباهت های دو تاشون تو قسمت سخت افزار احساس می کنم این یکی بدنه ی محکم تر و مقاوم تری داشته باشه... به جز اینا نکته ی خاصی هست؟! اشکالای خاصی داره که اکثرا بهش اشاره کنن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)