"در بین مهارکننده های باز جذب سروتونین" بین این چهار تا کدوم برای درمان افسردگی قوی تر و بهتر عمل میکنه؟
پاروکستین / سیتالوپرام / سرترالین / فلوکستین ؟
"در بین مهارکننده های باز جذب سروتونین" بین این چهار تا کدوم برای درمان افسردگی قوی تر و بهتر عمل میکنه؟
پاروکستین / سیتالوپرام / سرترالین / فلوکستین ؟
بره من سرترالین خیلی عالی عمل کرد اما خوابم شبم رو مثل جهنم میکرد یعنی در طول روز فقط 2 ساعت میخوابیدم که خیلی بد بود از این لحاظ![]()
شما طوری سوال میپرسی انگار میخوای خودت انتخاب کنی چی بخوری!
نه ما اینجا دور همیم تجربیات مصرف این داروها رو به اشتراک بگذاریم. من دوستم روانپزشکه بهم سیتالوپرام رو پیشنهاد کرد. فعلا 4 روزه مصرف میکنم خمیازه میکشم فقط...
تغیر خاصی حس نکردین توی خلقتون؟
نه ما اینجا دور همیم تجربیات مصرف این داروها رو به اشتراک بگذاریم. من دوستم روانپزشکه بهم سیتالوپرام رو پیشنهاد کرد. فعلا 4 روزه مصرف میکنم خمیازه میکشم فقط...
مکرر شنیدم که این دارو در بلند مدت اثر میکنه و دو هفته اول عوارض داره فقط. تا الان روز پنجم فقط تاثیر بد داشته حس لرزش و استرس و بی قراریم زیاد شده که دلم میخواد همش برم بیرون و تو خونه بند نمیشم.
ایا داروهای مث سیتالوپرام و فلوکستین اعتیاد اورن؟یعنی بدن توی بلند مدت بهشون تحمل پیدا میکنه؟و باید دوزشون رو مداوم افزایش داد؟
به نظرم برای درمان بیماری های روحی و روانی مثل افسردگی ، بهترین راه حل درمانش در طبیعته.
طبیعت گردی با گروهی دوست داشتنی ( مثل تورهای داخلی ). گردهمایی های هفتگی ( پارک رستوران سینما و ..) و کوه نوردی.
قرص همیشه عوارض خودش رو داره و آدم رو معتاد یا محتاج به اون قرص میکنه.
![]()
درسته ولی اکثر آدمای افسرده دچار انزوا و اختلال هراس اجتماعی یا فوبیای اجتماعی هم هستن که بودن با دیگران براشون مثل عذاب میمونه...
منم موافقم. ورزش. ورزش. ورزش. سفر. طبیعت گردی بهترین داروی افسردگیه
بعله اعتباد آورن و بعد از چند ماه یا چند سال بسته به نظر پزشک که اثرات دائم در مغز گذاشتن باید کم کم ترک بشوند. در ضمن نباید دوز رو افزایش داد فقط باید پزشک دستور بده... مثلا همین سیتالوپرام در مصرف دراز مدت باعث پوکی استخوان میشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)