سری دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
دوباره سلام
منم سری دوم سوالاتو میپرسم که فکر میکنم کمتر ورزشی هستن و شاید عجیب غریب
منم دوباره سلام ؛ چه خوب !
1:برنامه ریزیت چطوره؟؟ برای کوچکترین کارهات هم برنامه دقیق می چینی یا نه؟؟
به نظرم برنامه ریزی زندگی باید کلی نگری داشته باشه ؛ اینکه به طور مثال من برای تک تک روزام برنامه ریزی کنم طبیعت زندگی رو خراب میکنه از دید من ، وقتی شما برای هر لحظه و هرساعت برنامه ریزی کنی به نظرم باعث میشه هیجانات زندگی کمتر بشه و از طرفی شاید وقتی با مسائل نادر و ویژه و پیش بینی نشده روبرو میشی چون شاید از قبل براش طرح ریزی نکرده باشی دچار مشکل بشی ...
در کل لحظه را خوش است![]()
2: توی بچگی شده کار خیلی خطرناکی انجام بدی؟؟ چه کاری؟؟
آره ؛ یه بار دریل پدرم رو توی خونه زدم به برق ؛ گذاشتمش روی پتویی که رو پام بود و روشنش کردم و شستی ثابت کار کردنش رو هم زدم ، چشمت روز بد نبینه یهو دیدم پتو داره عین مار میپیچه به خودش و من !!!![]()
منم فرار کردم !!! و وقتی برگشتم دیدم دود داره از پتو بلند میشه !![]()
یه بارم سال 70 پدرم یه ژیان سبز یشمی داشت ، اون روز سر کار نبرده بود ماشینو ، منم دیدم سوئیچش هست از فرصت استفاده کردم و سریع رفتم توش و ماشین تو دنده بود ( دوستانی که ژیان داشتن میدونن که دنده ی ژیان چه فرمی هست ؛ دنده دقیقا روی داشبرده و به داخل و بیرون میاد ) ، منم هرچی تلاش کردم نتونستم ماشینو خلاص کنم ( پام به کلاچ نمیرسید اون موقع) ؛ منم عصبانی شدم و تو همون حالت هی استارت میزدم و ول میکردم و ماشین میرفت جلو ، وقتی به خودم اومدم که از کوچه خارج شده بودم و دقیقا وسط فرعی بودم و ماشینا بوق میزدن سمت راستم
![]()
خلاصه داستانی شد برامون که دیگه بی اجازه دست به سیویچ !!! پدر نزنیم
3: برق گرفتگیو تجربه کردی؟؟ با توجه به این که گفتی کارت به برق مربوط میشه. نظرت چیه راجع بهش ؟
آره زیاد ، چون رشتم هم برق بوده و زمینه ی کاریم هم هست این اتفاق زیاد افتاده برام ؛ البته برق 220 فقط یه مقداری میلرزونه ، ما بعضا توی پستها و خطوط توزیعی که میریم شرایطی داره که میله ی آهنی که زیر دکلهاست باردار میشه بعضا ! ، و یا حتی در برخی خطوط توزیع صدای وز وز مقره های انتقال رو بوضوح میشه شنید .
4 حذف شد
مرسی !
5:ساعت 3 صبح پای کامپیوتری چشمات ضعیف نشده؟ عینکی هستی؟ شماره چشمت چنده؟؟
راستش عادت دارم تقریبا ، پای کامپیوتر و اینترنت هم نباشم معمولا بیدارم اون مواقع ، چشمام هم دور رو تار میبینه ولی برای نزدیک مشکلی ندارم ( این مشکل هم برای زمانای قدیمه) / راست 0.5 و چپ 0.75
6:نظرت راجع به سینمای قدیم ایران چیه؟
از سینمای ما قبل بهروز وثوقی و کیمیایی خیلی خوشم نمیاد ، ولی تحولی که کیمیایی بوجود آورد و فیلمهاش رو خیلی دوست دارم ، حتی فیلمهای الان کیمیایی رو که میبینم شاید باب میل منتقدا نباشه ولی برای ماها که دل سپرده ی استادیم درون مایه های رفاقت و خیانت و چاقو هنوزم راضی کننده هست ...
7: اگه قرار باشه یکی رو از تاریخ فوتبال ایران خط بزنی کیه؟؟
من سیاست جذب حداکثری رو دوست دارم![]()
" به نظرم" کسی نیست که گناهی اندازه ی حذف شدن از تاریخ فوتبال ایران کرده باشه ...
8:جدیدا توی ال کلاسیکو ها شاهد این هستیم که رئال اول پیش می افته ولی بارسا با صبر و حوصله جبران میکنه بنظرت چرا اینجوریه؟؟
خب رئال بعد از 5-0 فرم بازی در برابر بارسا رو دفاعی کرد ، بعد از اینکه کم کم به نباختن عادت کرد مجددا الان باز تر در مقابل بارسا بازی میکنه و از طرفی هم تیم و هم مربی تجربه ی زیادی در برابر این بارسا دارن ، به همین دلیل فکر میکنم شروع های خوب رئال و اینکه معمولا در نیمه ی دوم کم میارن به همین علت باشه که عمده ی انرژیشون در نیمه ی اول صرف پرس و دویدن و لو ندادن توپ میشه و باعث میشه معمولا شروع های بهتری از رئال ببینیم .
9:توی قسمت گالری عکس بیشتر کاربرا عکس بچیگشون رو گذاشتن شما چرا نذاشتی؟؟ ( عکس که حتما داری)
اتفاقا من هم عکسمو گذاشتم ، دو تا هم گذاشتم![]()
سرچ کنی توی اون تاپیک عکس کودکی کاربران پیداشون میکنی /
10:تیکه کلام داری؟؟چیه؟؟
" جدی ؟"
11: اینم حذف شد
اینم مرسی !![]()
12:خاطره انگیز ترین ترانه ای که شنیدی؟
خاکستری - ابی
13:بنظرت پینتو میتونه یه روز تبدیل به دروازبان اول بارسا بشه؟
فکر میکنم این اتفاق نمی افته ، حداقل پینتو در شرایط سنی ای نیست که این اتفاق براش بیفته _ هرچند در دنیای دروازه بانی بالای 30 سال تازه دوران شکوفایی هست ولی نه برای دروازه بانی که همیشه نیمکت نشین بوده ...
14:گوش خراش ترین صدایی که شنیدی؟
اکثر موزیک های راک !
15: رئال اگه قرار باشه توی نیمه نهایی c l به بارسا یا دورتموند بخوره کدومو ترجیح میدی؟ چرا؟
من دورتموندو ترجیح میدم ، چون حذف کردنش خیلی راحت تر از بارساست![]()
16: اگه فینال باشه نظرت عوض نمیشه؟ ؟ بازم چرا؟
بازم نه ؛ چون بردن بارسا خیلی سخت تر از بردن دورتمونده![]()
17: این سوالو اگه خواستی جواب نده
توی دریا چه اتفاقی برات افتاده که دیگه حاضر به شنا نیستی؟؟
دریا به ظاهر آروم میومد فقط اندکی جلوش موج بود ، من و رفیقم هم توی محدوده ی شنا ممنوع بودیم ولی اونطرف تر عده ای داشتن شنا میکردن ، ما هم رفتیم توی آب و رفیقم از من جلوتر رفته بود ، من احساس میکردم یه مقدارکمی کشش داره دریا و داره به سمت داخل میکشه ، از رفیقم که جلوتر بود پرسیدم تو هم همین حسو داری که گفت نه ؛ تا این لحظه آب تقریبا تا نافم بود ، یه موج اومد آب رسید تا گردنم ، موج دوم که اومد دیگه آب رسیده بود بالای سرم و پام به زمین نمیرسید ، هی میومدم بالا و رفیقمو صدا میکردم و کمک میخواستم ولی اون فکر میکرد دارم مسخره بازی درمیارم ولی وقتی دید جدی شده قضیه اومد کمکم ؛ نکته ی بد اینکه من اون موقع در شوک بودم و هرچی رفیقم میگفت نمیشنیدم و از طرفی نگران بودم نکنه خودش هم اتفاقی بیفته براش چون زن و بچه داره تا اینکه رفیقم اومد و یه سیلی محکمزد تو گوشم و تا حدی از شوک خارج شدم ولی بازم دست و پا زدنام بی فایده بود ، آخر رفیقم منو از یقه ی تاپی که تنم بود گرفت و روی موجی که میومد هلم داد تا به ساحل رسیدیم و جاتون خالی مامورین پلیس حاضر در محوطه و نیز غریق نجات ها یی که با موتور از اونطرف رسوندن خودشونو حسابی از خجالتمون در اومدن !!!
![]()
تنها چیزی که من وسط آب به ذهنم اومد این بود که " تموم شد ؟ همه ی زندگی همین بود ؟ "
و اینکه دقیقا تا 1ساعت و 45 دقیقه قلب من توی ساحل داشت تند تند میزد ...
18: بهترین استادیوم حال حاضر دنیا؟؟
ماراکانا
19: استعداد عامل موفقیته یا تمرین؟؟؟
استعداد که باشه زودتر میشه به موفقیت رسید ؛ بهترین مثال استعداد و پشتکار مسی و رونالدو هستن .
پیشاپیش بابت جوابا ممنون
ممنون از شما