متاسفانه من الان وین 8 رو سیستمم نصب نیست که دقیق بگم چیکار کن ولی حالا تا جایی که یادم هست میگم ببینم میتونی پیدا کنی:
برو توی کنترل پنل یه آیکن هست که نوشته autoran یا همچین چیزایی.اونو باز کن میتونی قابلیت اتوران ویندوزت رو تغییر بدی
متاسفانه من الان وین 8 رو سیستمم نصب نیست که دقیق بگم چیکار کن ولی حالا تا جایی که یادم هست میگم ببینم میتونی پیدا کنی:
برو توی کنترل پنل یه آیکن هست که نوشته autoran یا همچین چیزایی.اونو باز کن میتونی قابلیت اتوران ویندوزت رو تغییر بدی
دوست عزیز این مشکل رو توی تاپیک اختصاصی آنتی ویروستون مطرح کنین چون این مشکل برمیگرده به آنتی ویروستون
شما هم توی بخش آنتی ویروستون پست بزنین.دوستان کمکتون میکنن.بعضی از دوستان هم همین رو با کسپر داشتن توی تاپیک مربوطه حل شد
سلام.دوستان یه 2 تا سوال دارم : 1.این که چرا من نمیتونم در Internet explorer زمانی که تایپ میکنم با اینتر یه خط بیام پایین ؟ همین الانش که دارم تایپ میکنم نمیتونم با Enter یه خط بیام پایین و واسه همینه که خطام پشته سر همه ! کسی در این ویندوز با این مشکل برخورد کرده ؟ اینم بگم که با Firefox چنین مشکلی ندارم ... یه مشکل دیگه هم این که در Explorer در بعضی سایتا نمیتونم Log in بشم.وقتی یوزر و پسمو وارد میکنم دوباره همون صفحه اول رو میاره بدون Log In شدن ! 2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟ ببخشید زیاد شد سوالام. ممنون
Last edited by HO3IN-Life; 13-12-2012 at 15:13.
من هم مشکل اولیتون رو دارم ... الان هم که تایپ میکنم نمیتونم اینتر بزنم !!!! .... تا حالا تنها راهی که براش پیدا شده هم استفاده از یه مرورگر دیگس !
تعجبم اینه که، هیچکی تا حالا از این مشکل حرفی نزده بود ... !!
اونجا هم پست زدم منتها هنوز کسی جواب نداده است.![]()
چرا داداش تا حالا یه تاپیک هم داشتیم در موردش خودم توش نظر دادام... تو بخش آموزش هم اول که فک می کردم اشکال از فرومه گفتم ... کلا دوستان بیشتر از کروم و فایر استفاده میکنن و سمت ie نمیرن منم قبلا همین طوری بودم ولی از ie 10 خوشم اومد !
سلام ممنون دوست عزیز
منظورم طرح مشکل نبود و همینطور که فقط آنتی ویروس نیست و هر برنامه ای مربوط به نت نصب کنم مثل میتر هم اینطوری میشه
سلام من هم همین مشکل رو دارم البته دایمی نیست
مثلا الان کاملا درسته من فکر می کنم به سرعت اینتر نت ربط داره الان اکسپلورر من درسته ولی ممکنه دفه بعدی اینجوری نباشه
والا من همیشه این مشکل رو دارم متاسفانه ! سرعت نتم هم خوبه ... کلافم کرده راه حلی هم پیدا نکردم هنوز ... جواب سوال 2 ــام هم یکی بی زحمت بده . این :2.به نظرتون همه ی آپدیت های ویندوز رو دانلود کنم ؟ سرعت رو کاهش نمیده ؟ دوستان آپدیت کردن ؟ یه آپدیت بود که میگفتن اکتیو ویندوز رو از بین میبره ... اون کدوم بود ؟
Last edited by HO3IN-Life; 13-12-2012 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)