تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 47 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام بر کوروش دوست داشتنیه خودم............................

1-چرا بین این همه کار و فیلد مختلف زبان انگلیسی رو انتخاب کردی؟!

2-چرا آموزش زبان رو انتخاب کردی؟!

3-از اول به آمورش علاقه داشتی یا صرفا به خاطر قبول شدن تو اون زیر شاخه اونو انتخاب کردی؟!((چرا مترجمی یا ادبیات رو نخوندی؟!))

4-منم خودم کارشناسی مترجمی خوتدم و ترم یک ارشدم،خیلیا رو دیدم که بهم میگن نباید این رشته رو انتخاب میکردم،البته اوایل که درآمد من رو ندیده بودن بیشتر بود،برای تو هم اتفاق افتاده؟!

5-کرس مورد علاقت چی بوده تا اینجا؟!

6-اگه بخوای یه کتاب رو به فارسی ترجمه کنی اون چه کتابیه؟!

7-اگه بخوای درس بدی چه کتابی رو انتخاب میکنی؟!((یکی برای گرامر و یکی هم برای مکالمه))

ما دیر رسیدیم سوالای خوب رو سوا کرده بودن،یه چیزه دیگه اینکه کوروش جان انقدر خوب جواب داده بودی همه سوال و جوابها رو خوندم،خیلی با کاراکترت آشنا شدم و لذت بردم..........................
    در آخر نومزدنگت مبارک،ریا نباشه ما هم به تازگی عقد کردیم،عید نوروز جشن داریم،بچه های P30 دعوتن همگی...................
    از دوران نامزدی لذت ببری ایشالله................

پیشاپیش مرسی...

2. 8 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سؤالات کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ســــــلام خدمت کوروش عزیز...

سلام سلام

قبل از هر چیز بگم که من تازه امروز فهمیدم صندلی داغ دوباره راه افتاده...اون اطلاعیه بالایی رو یه بار که خوندم نوشته بود به زودی و واسه همین فکر میکردم هنوزم همونه،تا اینکه امروز متوجه شدم(چقدر پرتم من).به همین خاطر اگر سوالی تکراری بود به بزرگی خودت ببخش...

راحت باش

1-اصطلاحات سینمایی زیر رو تعریف کن

الون جان صندلی داغه یا امتحان ؟!

-تروکاژ

یه اصطلاح سینمایی فرانسویه به معنای حقه‌های سینمایی و جلوه‌های ویژه ...

-پلان

هر فیلم مجموعه‌ای از پلان‌هاست که هر کدوم از این پلان‌ها (معمولاً) با کات از هم دیگه جدا میشن ...

مدت زمان پلان‌ها با هم تفاوت داره ... مثلاً هیچکاک استاد گرفتن شات‌ها و پلان‌های طولانی بود ...

قاعدتاً کار بسیار سختی هم هست ... چون در گرفتن یه پلان طولانی، اگه یه حرکت اشتباه یا یه آیتم اضافی اون وسط پیدا بشه، کارگردان مجبور میشه کل پلان رو از اول فیلمبرداری کنه ...

-فید

مثل کات ابزاری برای تعویض پلانه ... با محو تدریجی تصویر (معمولاً سیاه شدن تدریجی برای فید اوت و نمایش تدریجی پلان بعد برای فید این) همراهه ...

-کلوزآپ

نمای درشت (معمولاً) از چهره‌ی شخصیت‌ها ... کلوز آپ عمدتاً برای تأکید بر صحبت‌ها، واکنش‌ها و حالات چهره‌ی افراد استفاده میشه و تأثیرگذاریشونو رو بیش‌تر می‌کنه ...

-میزانسن

به زبان ساده، به نحوه‌ی حرکت دوربین گفته میشه ...

2- خواننده ای که به نظرت توی موسیقی ایران به حقش نرسید

حبیب محبیان، فرامرز اصلانی

3-آهنگی که هیچوقت از شنیدنش خسته نمیشی و همیشه شنیدنش حس تازگی برات داره

Rain Drops از گروه Shamrain

4-موسیقی زیر زمینی یعنی چی کلا؟.به کلمه "زیر زمینی" توی موسیقی اعتقاد داری؟

زیرزمینی مال زمانی بود که خواننده‌ها (عمدتاً رپرها) تو زیرزمین خونشون و با حداقل امکانات آهنگ ضبط و تو اینترنت پخش می‌کردن. الان که ماشاالله همه کلیپاشون رو تو دوبی ضبط می‌کنن و آهنگاشون تو بهترین استودیوهای لس‌آنجلسی رکورد میشه ... دیگه اصطلاح زیرزمینی چندان معنایی نداره ...

الان دیگه زیرزمینی به معنای غیرمجاز استفاده میشه ... خواننده‌ای که هنوز مجوز نگرفته ...

5-نظرت درباره جاستین بیبر و اینکه تو هم مثل اکثر کسانیکه توی دنیای مجازی میشناسم ازش بدت میاد یا نه؟

آره،‌ بدم میاد ازش، تو پست‌های قبلی دلیلش رو هم گفتم ...

6-Play , Pause , Stop . حد انتخاب بهت بدن و جریان زندگیت رو بتونی تعیین کنی دوست داری کدوم دکمه رو فشار بدی؟

Rewind نداره این کنترلتون ؟!

Play رو انتخاب می‌کنم ... فعلاً جریان داشتن انتخاب اوله ...

7-مدیریت در یک انجمن به بزرگی P30W چقدر میتونه سخت باشه؟

انقدر

اون قدری سخت نیست که بگیم ما داریم فیل هوا می‌کنیم
    ولی اون قدری هم آسون نیست که بگیم هر کسی از عهده‌اش بر میاد ...

یه سری ویژگی‌ها باید در کنار هم جمع شن تا یه نفر بتونه در پیسی مدیریت کنه ...

8-به نظرت آهنگ "دستای تو"ـی داریوش لیاقت انتخاب شدن به عنوان ماندگارترین ترانه ایرانی رو داشت؟

در اینکه دستای تو ماندگار هست که شکی نیست ... ولی من کلاً با انتخاب ماندگارترین مشکل دارم ... هیچ ملاک و معیار خاصی نمی‌تونه تعیین کنه که کدوم ترانه ماندگارتر از بقیه است ...

9-خودت بودی کدوم آهنگ رو انتخاب میکردی؟

از بین اون صد تا ؟! شاید مرغ سحر شجریان ...

10-چقدر به قضاوت های دیگران درباره خودت اهمیت میدی و این قضاوت ها تاثیری توی زندگیت میزارن یا نه؟

به هر حال تأثیر داره، اما اون قدری نیست که همه‌ی تصمیماتم رو تحت‌الشعاع قرار بده ...

قضاوت کسایی برام اهمیت داره که قبولشون دارم. با این حال تأثیر نظرات اون افراد هم در حدی نیست که بخواد مداخله در زندگیم به حساب بیاد ...

11-کدوم خصوصیت رفتاری خودت رو نمیپسندی؟

نمی‌دونم، شاید احساساتی بودن، سادگی ... ظاهراً این روزها باید گرگ بود ...

12- کوروش چقدر به خواسته ها و آرزوهاش رسیده و چقدر با ایده آل هاش فاصله داره؟

تا حدی بهشون رسیده‌ام، بقیه‌شون هم تو راهن

در مسیر رسیدن به ایده‌آل‌هام قرار دارم ...

موفق باشی

ممنون، تو هم همین طور ...

4. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام کوروشی.
    نمیخواستم که سوال کنم به دو دلیل اول که به اندازه کافی شناخت داشتم دوم اینکه سوالات رو اکثرا دوستان پرسیدن...اما دیدم که خوبیت نداره که ما سوالی نکرده باشیم از کوروش صندلی نشین!

ورزشی/
    1-گفتی دلت میخواست مدیر انجمن ورزشی بشی؟آخه نمیبینی سینا تازه یکی از مدیران انجمن ورزشیه تو که باید حالا حالا ها رو نیمکت بشینی تا نوبتت برسه شوخی کردم. اگه مدیر انجمن ورزش بودی اولین کاری که برای انجمن میکردی چی بود؟نگو فکر نکردم.الان فکر کن

موزیک/
    1-من همیشه با جو حاکم در انجمن شما حال میکنم.این نشون دهنده چیه؟ارتباطی بین این جو با حضور مهران عزیز داره؟قبلا چی همچین جوی حاکم بود؟2-3سال قبل تر؟

شخصی/
    1-به نظرت سوالات و نوع برخورد در تاپیک صندلی داغ بیشتر شبیه بیوگرافی شناسی نیست؟مثلا اسمش رو بزارن با مهمان تاپیک بیشتر آشنا بشیم!..چرا؟

یه خط آرزو....
    وقتی متوجه شدم که با این سن وسال کم تصمیم گرفتی تشکیل خانواده بدی یه حال غریبی بهم دست داد....
    همون موقع آرزو کردم که شیرینی باهم بودنتون تلخی ناملایمتیهای زندگی رو برات از بین ببره.
    لب خندون باشی گلم.

6. 8 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    به به کوروش جان عزیز

چطوری اقا خوبی .؟ سلامتی.؟ چه خبر.؟

قبلش شرمنده من سریع سوال های قبلی رو یه دور دیدم اگر تکراری بوده باشه من پیشاپیش عذر می خوام از شما و دوستان
    بیشتر سعی میکنم حالت داغی داشته باشه تا بیوگرافی

خب..بریم سر اصل مطلب..

1- اقا من روی یک پروژه ای کار میکنم : حس کسی که از پشت بام سقوط میکنه رو مورد مطالعه قرار دادم الان یک لحظه برو بپر بیا اون حس رو تعریف کن من این پروژه رو تموم کنم... به چند نفر گفتم رفتن ولی هنوز خبری نشده ازشون بد قول شدن

2- اقا بهت بگن یک انتخاب... PS3 یا X360 یا یک ماه دور ایران هر سه تا هم رایگان کدوم رو انتخاب می کنی..؟

3- کوروش وقتی بدونی که یک وسیله ( هر چیز) قیمتش بیشتر از ارزش واقعیش هست ایا می خریش..؟ نه..چرا..؟ حتی اگه فول پول دار باشی...؟

4- Fifa یا PES ...؟

5- اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه...؟

خدا
    مادر
    نفس عمیق
    سقوط از دره
    PS3
    ژلوفن
    وانت
    سنت
    روبرتو کارلوس
    حامد
    layken

6- اخرین باری که گریه کردی..کی بود..؟

7- چقدر از کارهای مایکل جکسون خوشت میاد..؟ کلا نظرت در موردش چیه..؟

8- یه شخصیت از دنیای گیم نام ببر که خیلی دوستش داری..؟

9- بهترین بازی که تا حالا بازی کردی..؟

10 - یک درخواست
    کوروش جان من یک موزیک می خوام بی کلام باشه ویولون و پیانو باشه روحمو نوازش بده از اون عالی هاش که میشناسی یدونه سوا کن بده بهم لینکشو

پ.ن: ممنون میشم دیگه بی‌خیال بحث ازدواج بشن دوستان فکر کنم به اندازه‌ی کافی در موردش توضیح دادم ...
    چشم
    ---------------------------

کوروش جان دیگه زیاد سوال نمی کنم
    خیلی خوشحال شدم از همه بابت مخصوصا که متاهل شدی ، ارزوی سال هایی سرشار از موفقیت و سلامتی دارم برات
    قربانت
    Last edited by Layken; 27-11-2012 at 02:18.

8. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بر کوروش دوست داشتنیه خودم............................

سلام به عزیز دل خودم

1-چرا بین این همه کار و فیلد مختلف زبان انگلیسی رو انتخاب کردی؟!

مسلماً رفتن به کلاس زبان اونم از سنین پایین تأثیر زیادی داشت تو این مسأله ...

از طرفی پیگیری و پشتکاری که به خرج دادم و تو همون سنین 16-15 سالگی تا سطح IELTS ادامه دادم (البته امتحان سفارت رو نرفتم بدم، چون به دردم نمی‌خورد) باعث شد نگرشم نسبت به زبان خیلی تخصصی‌تر و حرفه‌ای‌ تر بشه

حسابش رو بکنید، وقتی زبانت خوب باشه، ترجمه رو تو اون سن شروع کرده باشی، از اون راه پول در آورده باشی، ناخودآگاه یه دیدگاه Professional نسبت به زبان پیدا می‌کنی ...

من هم با اینکه کامپیوترم خیلی خوب بود و دروس نظریم مثل ریاضی هم همیشه عالی بود، ولی نتونستم واسه کنکور ریاضی وقت زیادی بذارم و به همین خاطر از خیر مهندسی IT گذشتم. در عوض رشته‌ای رو انتخاب کردم که حداقل تا ترم 5 و 6 راحت باشم و نیازی به درس خوندن نداشته باشم تا بتونم در کنارش کار کنم و البته شاگرد اول هم باشم !!

2-چرا آموزش زبان رو انتخاب کردی؟!

3-از اول به آمورش علاقه داشتی یا صرفا به خاطر قبول شدن تو اون زیر شاخه اونو انتخاب کردی؟!((چرا مترجمی یا ادبیات رو نخوندی؟!))

این دو سؤال رو با هم جواب میدم ...

راستش اینو باید در پاسخ به اون سوتی بزرگ می‌نوشتم

خیلی ساده بگم، کد رشته رو اشتباه وارد کردم !! :-))

یه 2 رو 3 نوشتم و مسیر تحصیلیم عوض شد

البته اون یکی رشته هم ادبیات انگلیسی همین دانشگاه بود، اما خب ادبیات کجا و آموزش کجا ...

من خودم هیچ علاقه‌ای به تدریس نداشتم و ندارم (هر چند که اطرافیان و به خصوص هم‌کلاسی‌هایی که براشون دروس رو توضیح میدم بارها گفتن وقتی من چیزی رو بهشون درس میدم خیلی راحت‌تر یاد می‌گیرن تا وقتی استاد اونو میگه )

الانم کارم ربطی به رشته‌ی TEFL نداره، با این حال ظاهراً آموزش نسبت به ادبیات گزینه‌ی بهتری بوده و خودم خبر نداشتم الان همه‌ی اساتید میگن ... خود ادبیاتی‌ها واسه ارشد میان گرایش آموزش ... پس چه بهتر که از اول آموزش بخونیم ...

از طرفی، علاقه‌ای هم به ادبیات انگلیسی نداشتم خوب شد که نرفتم : دی

علاقه‌ی من ترجمه بود، که اون هم به جز دانشگاه علامه و قزوین، دانشگاهای دیگه‌اش چندان مورد پسندم نبود ... واسه همین پایین‌تر زدم مترجمی‌ها رو ... (علامه هم قبول نشدم متأسفانه)

4-منم خودم کارشناسی مترجمی خوتدم و ترم یک ارشدم،خیلیا رو دیدم که بهم میگن نباید این رشته رو انتخاب میکردم،البته اوایل که درآمد من رو ندیده بودن بیشتر بود،برای تو هم اتفاق افتاده؟!

نه خب، چون من دو سال قبل از دانشگاه زبانم رو به سوددهی رسونده بودم () دیگه همه پشتم بودن و از انتخاب رشته‌ام حمایت می‌کردن ...

البته بودن کسانی که هم‌چنان پرستیژ و درآمد یه مهندس رو بیش‌تر می‌دونستن، اما خب به قول خودت از درآمدی که میشه از زبان به دست آورد خبر نداشتن ...

الان این همه مهندس کامپیوتر بیکار ریخته ... اما من مترجم هیچ وقت بیکار نموندم و نمی‌مونم ...

5-کرس مورد علاقت چی بوده تا اینجا؟!

من خب چون علاقه‌ام مترجمیه، دروس ترجمه برام خیلی جذاب‌ترن تا دروس آموزش و ادبیات ...

بین کورس‌های ترجمه، ترجمه‌ی متون ساده، پیشرفته و مطبوعاتی رو دوست داشتم ... (البته مطبوعاتی واسه ترم بعده، ولی کتابش رو ورق زدم)

بین کورس‌های آموزش، درس روش تدریس رو به خاطر استاد بسیار خوبش (دکتر رعیتی) دوست دارم. جو کلاسش عالیه ...

بین کورس‌های ادبیاتی، بیان شفاهی رو دوست دارم، اونم البته بیش‌تر به خاطر استادشه ... ولی کلاً بیان مطالب به انگلیسی رو می‌پسندم ... به خصوص اگه کنفرانس یه فیلم باشه

تو دروس مشترک هم رایتینگ و گرامر 1 و 2 کورس‌های بسیار خوبی بودن، چون یکی از بهترین اساتید زبان کل کشور (دکتر یعقوبی) استادمون بود ... تو اون کورس دکنر یعقوبی چیزهایی به من ترم یک و دویی یاد داد که الان تو ترم 5 و 6 تازه داریم مبانیش رو می‌خونیم !! اون قدر کلاساش قوی و دوست داشتنی بود که هر ترم بیش از قبل حسرت می‌خوریم که چرا ایشون زیاد با کارشناسی‌ها درس بر نمی‌داره ... (خدا رو شکر ترم بعد قراره روش تدریس مهارت‌ها رو بهمون درس بده از الان به خدا ذوق زده ایم !!)

6-اگه بخوای یه کتاب رو به فارسی ترجمه کنی اون چه کتابیه؟!

چند سال پیش کتاب Pure Woman اثر تامس هاردی رو شروع به ترجمه کردم ... خیلی دوست دارم اون کتاب رو، فیلم تس اثر پولانسکی عزیز هم از روی همون کتاب ساخته شده که بی‌نهایت فیلمش رو دوست دارم. ترجمه‌ام نیمه‌ کاره موند، هیچ وقت هم زمان اجازه نداد از سر بگیرمش ...

7-اگه بخوای درس بدی چه کتابی رو انتخاب میکنی؟!((یکی برای گرامر و یکی هم برای مکالمه))

گرامر در سطح پیشرفته یا مبانی ؟!

مبانی، موزاییک 2 کتاب خوبیه ...

واسه پیشرفته هم که منابع ارشد ماشاالله انقدر زیادن که انتخاب کتاب کار سختی نیست ... احتمالاً کتاب جولیا فالک، یا فرامکین رو انتخاب کنم ... شاید هم ترکیبی از هر دو ...

برای مکالمه اصلاً دوست ندارم کتاب محور جلو برم ... شاید یه سری کتاب‌های معرفی تاپیک مثل For & Against رو بدم به بچه‌ها ایده دستشون بیاد، ولی کلاً سعی می‌کنم از مواردی مثل فیلم، انتخاب موضوعات هفتگی، لکچرهای کلاسی و از این دست استفاده کنم ...

کلاس مکالمه‌ی موضوعیمون از بهترین کلاس‌هایی بود که تو کل این دو سه ساله داشتم ... واقعاً استاد کساییان تو اون ترم واسه ما گل کاشت ... چقدر با هم بحث می‌کردیم سر موضوعات هر جلسه ... از شیرین‌ترین 20 هایی بود که گرفتم ...

ما دیر رسیدیم سوالای خوب رو سوا کرده بودن،یه چیزه دیگه اینکه کوروش جان انقدر خوب جواب داده بودی همه سوال و جوابها رو خوندم،خیلی با کاراکترت آشنا شدم و لذت بردم..........................

لطف داری

ایشالا شما بشینی رو صندلی ما با کاراکترت آشنا شیم

در آخر نومزدنگت مبارک،ریا نباشه ما هم به تازگی عقد کردیم،عید نوروز جشن داریم،بچه های P30 دعوتن همگی...................
    از دوران نامزدی لذت ببری ایشالله................

به به آقا چه عجب ما یه همدرد پیدا کردیم

امیدوارم خوشبخت شید ...

پیشاپیش مرسی...

10. 17 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

آخـــی کورشی، تو رو صندلی نشستی و من بی خبـــرم (هعــــی )

سلـــام کورشـــی

امیدوارم روز و روزگارت خوش باشه ...

من از تو چی بپرسم که خودم جوابشو نمیدونم : دی ؟!

- میخوام ازت چند "شی" که خیلی دوستشون داری را نام ببری، و اگه عکسشون هم ضمیمه بشه که چه بهتر : )

- هر چی میخواهد دل تنگت بگوی :

یک بیت شعــر

◂ شمس لنگرودی

◂ آنسوی ماه، دشتــی

◂ چــای

◂ سوغاتی

◂ عصر جدید

◂ آی پد

◂ اشک

◂ اف.بی

◂فریبرز لاچینی

اراتمند همیشگی تو

سپیده

12. 7 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام کوروشی.
    نمیخواستم که سوال کنم به دو دلیل اول که به اندازه کافی شناخت داشتم دوم اینکه سوالات رو اکثرا دوستان پرسیدن...اما دیدم که خوبیت نداره که ما سوالی نکرده باشیم از کوروش صندلی نشین!

سلام یوسف جون

خوشحالم که می‌بینمت اینجا ...

ورزشی/
    1-گفتی دلت میخواست مدیر انجمن ورزشی بشی؟آخه نمیبینی سینا تازه یکی از مدیران انجمن ورزشیه تو که باید حالا حالا ها رو نیمکت بشینی تا نوبتت برسه شوخی کردم. اگه مدیر انجمن ورزش بودی اولین کاری که برای انجمن میکردی چی بود؟نگو فکر نکردم.الان فکر کن

بی‌خیال بابا، من بر فرض محال گفتم

الان سروش فکر می‌کنه من دارم واسه پستش نقشه می‌کشم

همین دو تا انجمنو از آب بکشیم بیرون، کلاهمونو می‌اندازیم هوا : دی

موزیک/
    1-من همیشه با جو حاکم در انجمن شما حال میکنم.این نشون دهنده چیه؟ارتباطی بین این جو با حضور مهران عزیز داره؟قبلا چی همچین جوی حاکم بود؟2-3سال قبل تر؟

حال از خودتونه

قطعاً حضور مهران خیلی تأثیرگذار بوده، اون قدر این پسر گل و مهربونه که اثرش تو تک تک سلول‌های انجمن تحت مدیریتش باقی می‌مونه ...

همون طوری که الان تو انجمن‌های عکاسی، هنر و فیلم هم تقریباً جو مناسبی رو حکمفرما کرده ...

جو فعلی موسیقی حاصل تلاش‌های چندین و چند ماهمونه ... 3-2 سال قبل هم از دیدگاه حرفه‌ای و موسیقیایی، همین جو خوب و تخصصی بین بچه‌ها حکمفرما بود، اما جو صمیمی فعلی بین کاربران فعال، و مهم‌تر از اون، ارتباط دائمی فعالان با تیم مدیریت و بین خودشون، تو همین یکی دو ساله به وجود اومده ... سعی کردیم گروه تیم انجمن موسیقی رو جدی‌تر بگیریم و اهمیتش رو خیلی بالاتر ببریم. واسه همین هم الان اکثر فعالای موسیقی با هم هماهنگ هستن و خیلی به ندرت پیش میاد کاری رو بدون هماهنگی انجام بدن ...

شخصی/
    1-به نظرت سوالات و نوع برخورد در تاپیک صندلی داغ بیشتر شبیه بیوگرافی شناسی نیست؟مثلا اسمش رو بزارن با مهمان تاپیک بیشتر آشنا بشیم!..چرا؟

خب بخشی از سؤالات هر صندلی داغی به همین سؤالات اختصاص پیدا می‌کنه دیگه، چه بخوایم چه نخوایم

اشکالی هم نداره، بیش‌تر با هم آشنا میشیم

در کنارش یه سری سؤالات غیرشخصی رو هم جواب میدیم ...

یه خط آرزو....

آرزوی یه زندگی شاد و بی دغدغه واسه تک تک هم‌وطنام ...

وقتی متوجه شدم که با این سن وسال کم تصمیم گرفتی تشکیل خانواده بدی یه حال غریبی بهم دست داد....
    همون موقع آرزو کردم که شیرینی باهم بودنتون تلخی ناملایمتیهای زندگی رو برات از بین ببره.
    لب خندون باشی گلم.

ممنون یوسف عزیز

امیدوارم تو هم به اون چه که می‌خوای برسی ...

14. 13 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    به به کوروش جان عزیز

سلام
    به به حامد جان عزیز !

چطوری اقا خوبی .؟ سلامتی.؟ چه خبر.؟

قربونت برادر، خوبیم، شما چی ؟! خوبی ؟!

سلامتی، خبری نیست

خودت چه خبر اگه راست میگی ؟!

قبلش شرمنده من سریع سوال های قبلی رو یه دور دیدم اگر تکراری بوده باشه من پیشاپیش عذر می خوام از شما و دوستان
    بیشتر سعی میکنم حالت داغی داشته باشه تا بیوگرافی

خب..بریم سر اصل مطلب..

باشه، دستت درد نکنه

1- اقا من روی یک پروژه ای کار میکنم : حس کسی که از پشت بام سقوط میکنه رو مورد مطالعه قرار دادم الان یک لحظه برو بپر بیا اون حس رو تعریف کن من این پروژه رو تموم کنم... به چند نفر گفتم رفتن ولی هنوز خبری نشده ازشون بد قول شدن

خب حالا هر وقت پریدم بهت خبر میدم

احتمالاً کل زندگیم از جلو چشمم رد شه

2- اقا بهت بگن یک انتخاب... PS3 یا X360 یا یک ماه دور ایران هر سه تا هم رایگان کدوم رو انتخاب می کنی..؟

بستگی داره تو اون یه ماه خبرهایی باشه

چون جزییاتش مشخص نیست، همون Xbox رو بده، خبرشو ببینی

3- کوروش وقتی بدونی که یک وسیله ( هر چیز) قیمتش بیشتر از ارزش واقعیش هست ایا می خریش..؟ نه..چرا..؟ حتی اگه فول پول دار باشی...؟

نه، فرقی نداره چقدر پولدار باشم، اصولاً آدمی نیستم که پول زور بدم ...

مگر اینکه چیزی باشه که نتونم لنگه‌اش رو پیدا کنم ...

4- Fifa یا PES ...؟

PES

5- اولین کلمه ای که به ذهنت میرسه...؟

خدا:
    روزی رسون

مادر:
    عشق

نفس عمیق:
    آسمون آبی

سقوط از دره:
    جاده چالوس

PS3 :
    زیاد بازی نکردم ...

ژلوفن:
    مرهم دردهای گاه و بی گاه

وانت
    : نیسان

سنت
    : بلای جون مدرنیته

روبرتو کارلوس:
    کچلی با شوت‌های سهمگین

حامد
    : رفیق خوب ...

layken
    : از بهترین ناظران پیسی ...

6- اخرین باری که گریه کردی..کی بود..؟

سر همین فیلم Changeling

7- چقدر از کارهای مایکل جکسون خوشت میاد..؟ کلا نظرت در موردش چیه..؟

به عنوان یه نابغه تو موسیقی و رقص خیلی قبولش دارم ... تکرار ناشدنیه ...

8- یه شخصیت از دنیای گیم نام ببر که خیلی دوستش داری..؟

Harold the Homeboy ؛ کاراکتر بازی Icy Tower

9- بهترین بازی که تا حالا بازی کردی..؟

خیلی اهل گیم‌هایی که سیستم‌های خفنی نیاز دارن، نیستم

PES 2012

Amazing Alex

10 - یک درخواست
    کوروش جان من یک موزیک می خوام بی کلام باشه ویولون و پیانو باشه روحمو نوازش بده از اون عالی هاش که میشناسی یدونه سوا کن بده بهم لینکشو

آهنگ دشتی از گروه Beyond The Moon

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چشم

قربونت
    ---------------------------

کوروش جان دیگه زیاد سوال نمی کنم
    خیلی خوشحال شدم از همه بابت مخصوصا که متاهل شدی ، ارزوی سال هایی سرشار از موفقیت و سلامتی دارم برات
    قربانت

قربونت، ممنون بابت سؤالات

16. 16 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سؤالات سپیده‌ی عزیز ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخـــی کورشی، تو رو صندلی نشستی و من بی خبـــرم (هعــــی )

خجالت نمی‌کشی واقعاً ؟!

شیم آن یو : دی

سلـــام کورشـــی

سلام سلام ...

امیدوارم روز و روزگارت خوش باشه ...

ممنون

تو هم همین طور ...

من از تو چی بپرسم که خودم جوابشو نمیدونم : دی ؟!

مگه تو چیزی می‌دونی از من ؟!

- میخوام ازت چند "شی" که خیلی دوستشون داری را نام ببری، و اگه عکسشون هم ضمیمه بشه که چه بهتر : )

پفک نمکی !

لپ تاپم ...

گوشیم

گلدون شمعدونی ...

Zara For Men

کیت کت ...

حلقه‌ی ازدواجم ...

- هر چی میخواهد دل تنگت بگوی:
    تاپیکو میگی؟! خاطرات خوبی دارم ازش ...

یک بیت شعــر :

روزها فکر من این است و همه شب سخنم، که چرا غافل از احوال دل خویشتنم

از کجا آمده‌ام؟ آمدنم بهر چه بود ؟! به کجا می‌روم آخر ننمایی وطنم

◂ شمس لنگرودی:
    با کاراش آشنایی ندارم متأسفانه :-(

◂ آنسوی ماه، دشتــی:
    اتفاقاً پست قبلی معرفیش کردم به بچه‌ها ... به جرأت بهترین کار بی‌کلامیه که تو عمرم شنیدم، و این رو مدیون توئم ... بارها با این آهنگ گریستم ...

◂ چــای:
    چندان اهلش نیستم

◂ سوغاتی
    : از بهترین‌ عاشقانه‌های تاریخ موسیقی ...

◂ عصر جدید
    : بدون تاریخ مصرف ... شاهکاری از چاپلین عزیز ...

◂ آی پد:
    یه ابزار لوکس واسه من که چندان کاربردی نداره ...

◂ اشک:
    گاهی آرومت می‌کنه، گاهی بلای جونته

◂ اف.بی:
    شبکه‌ی اجتماعی !!!‌ جایی که بیش‌تر آدماش نقاب به صورت دارن ...

◂فریبرز لاچینی:
    پیانوش ملکه‌ی روح منه ... زندگی می‌کنم با پنجه‌های این مرد ...

اراتمند همیشگی تو

ممنون
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 1.jpg   331-1.jpg   0006793.JPG   220px-KitKat.jpg   14983166_448.jpg  

14k-white-gold-wedding-band-ring-men5mm.jpg   pofak.jpg  

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام بر کوروش عزیز!

1- چرا جوونای امروزی حتی به تَرَک دیوار هم می خندن؟ .... این روی آوردن به طنر(از نوع شدیدش) یه جورایی انکار حقایق نیست؟

2- تصویری که از خودت توی آینده داری؟

3- به نظرت قبل از هر زیبایی یک درد هست؟ ... آخرین باری که از این نوع دردا کشیدی رو میتونی برامون توصیف کنی؟( .. یعنی که توی اوج نا امیدی بودی ولی بازم امیدت رو از دست ندادی و بعدش به اون چیزی که اعتقاد داشتی رسیدی)

4- این حس بی انگیزگی کی از جامعه ی ما میره؟ ...

5-توی دوران دبیرستان از کدوم درس بیش تر لذت میبردی؟

6-فکر کنم گفته بودی فوتبال بازی کردن رو دوست داری ..... مهاجم هدف خوبی هستی؟

7-یه خاطره خوب توی زندگیت که بخوای برامون بگی ؟

8-آدم خوش بینی هستی؟ ... منطقی یا واقع گرا ؟ ....( اصلا مگه فرقی هم دارن؟)

9-بیلیارد یا شطرنج؟

10- کوهنوردی یا شنا؟

خیلی ممنون بابت وقتی که گذاشتی

19. 12 کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •