معذرت می خوام از دوستان گرامی اما یک کم به نظرتون پستهای غیر مفید در تاپیک زیاد نشده؟هر روز منتظر خبری از کرک شدن بازی هستیم و با به روز شدن این تاپیک آدم فکر می کنه خبری شده اما...بحث فنی هم کم پیش میاد در تاپیک بیشتر شبیه چت روم شده
متشکر
معذرت می خوام از دوستان گرامی اما یک کم به نظرتون پستهای غیر مفید در تاپیک زیاد نشده؟هر روز منتظر خبری از کرک شدن بازی هستیم و با به روز شدن این تاپیک آدم فکر می کنه خبری شده اما...بحث فنی هم کم پیش میاد در تاپیک بیشتر شبیه چت روم شده
متشکر
اگه منظورتfmrte هست نه از اون استفاده نکردم چون پولیه ولی از fm genie scoutاستفاده کردم که باهاش هیچ تقلبی نمیشه کرد.
اخه چطور ممکنهه شما با این تیم بازیکنایی مثل ادبایور و نایجل دی یانگ و بابیس سیسه و گرانرو رو درحالی که سال 2014 هستی بتونی بخری...این بازیکنا روی هم 20 میلیون بوندهزینه دارن...تازه تیم کرول هم داری که گرونه.
سهیل جان من شنیدم و چندجا در فروم های خارجی خوندم که 2013 با 2012 فرق چندانی نکرده و فقط دیتابیس بازی آپدیت شده.درسته به نظرت؟
ادبایور رو قرض گرفتم اونم فقط با پرداخت 40درصد حقوق گرانرو رو تو لیست فروش بود 5 میلون خریدم پاپیس سیسه هم 20 میلیون با اقساط 48 ماهه خریدم من کلا بازیکنامو با اقساط می خرم البته بگم بلکپول از همون اول بازی وضعیت مالی خوبی داره
عزیز دلم اگه بخاییم منطقی باشیم باید بگیم که کلا خیلی روند تغییرات این بازی از 12 سال قبل تا الان انقلابی نبوده و در جزییات هستش...بله تا حدودی با شما موافقم...اما تو این بازی تمرینات((تو حالت simulation) یکم ساده تر شده...بازی خیلی رو مسائل روانی و جلسه و میتینگ و مشورت بنا شده و نتیجه گرفتن بسیار سخت
اخه شمایی که با بلکبول این کارا رو کردی اگر بخای تیم کرول که دروازبان هست رو بخری باید 10 میلیون بوند واسش بدی...حداقل...دروازبانی که ملی بوش هست امکان نداره از نیوکاسل بیاد بلکبول اونم تا سال 2014 که زیاد نیست...
داداش منfm12 بازی میکنم یعنی الان سال چهارمم تیم کرول تو لیست فروش بود 4 میلیون یورو خریدمش .بلکپول از همون اول 80 میلیون سرمایه داره هیچی هم قرض نداره واسه همینم وقتی صعود کردم به لیگ برتر حدود 40 میلیون بودجه نقل و انتقال بهم داد تازه من همه بازیکنامو با اقساط 48 ماهه می خرم حالا اگه شما بازی بلد نیستی نباید به بقیه شک کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)