تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 31 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 302

نام تاپيک: تاپیک تخصصی ال ای دی شارپ LC-4xLE8300x

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

ببین ممکنه با هر دانگلی کار کنه ولی به نظرم صلاح نیست بخاطر چند تومن اختلاف قیمت از دانگلهای متفرقه بازار استفاده کنی و خدایی نکرده برای تلویزیونت مشکلی پیش بیاد . الان از بس مارکای متفرقه زیاده توی بازار که ریسکش زیاده .
    مارک های خوب زیادن. دی لینک. تی پی لینک....

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام لطفا پستای قبلی رو ببین با توجه به تست های انجام شده و پرسشهای به عمل اومده از مادیران به این نتیجه رسیدیم که این تلویزیون RTU فارسی رو ساپورت نمی کنه.بنابر این من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کمک فیلمهای تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نتایجی هم رسیدیم وچند روش رو پیشنهاد دادیم .در ضمن اگر منظور از دانگل کارت شبکه USB هست ،من یک دانگل linksys وصل کردم جواب نداد.
    این که فرمودید لینک سیس جواب نداد یعنی چی شد؟ کلا دیتکت نکرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bestmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خیلی جالبه وقتی تبدیل به sub رو با txt2sub انجام میدم بعد میکس میکنم جز کیفییت متن (یکم بد رنگه بدلیل رنگهای نرم افزارش چون سعی میکنه فونت رو برجسته کنه) پخش میشه ولی با SubtitleCreator متنها بریده میشن و مورب مثل نمونه تستهای شما.
    راه حلی دارید؟
    من خودم این تی وی رو ندارم فقط چون تو کار فروش دیتا بودم میخواستم بدونم زیرنویس روی این دستگاه چطور نمایش داده میشه !
    شما فونتهای مختلف رو تست کن و همینطور نرم افزارهای مختلف انشاا.. که به نتیخه دلخواه برسی و همینجا قرار بدی تا دوستان هم استفاده کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم قصد تعویض تی وی رو دارم اگه تصمیم نهاییم خرید این مدل شد خودم هم تمام سعیم رو میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

مارک های خوب زیادن. دی لینک. تی پی لینک....
    دوست عزيز اين دانگلها براي استفاده در كامپيوتر هست كه سيستم عامل داره.اگر در مشخصاتشون دقت كرده باشي مثلا نوشته قابليت استفاده در ويندوز xp , 7 و... حتي بعضي از اوونها نياز به سي دي راه انداز داره.پس در تي وي كاربرد نداره.اما شايد دانگلهايي كه براي تلويزيون هاي سامسونگ يا ماركهاي ديگر استفاده ميشه در اين تي وي هم جواب بده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این که فرمودید لینک سیس جواب نداد یعنی چی شد؟ کلا دیتکت نکرد؟

بله کلا دیتکت نکرد.چراغ روی دانگل هم روشن نشد.همون طورکه قبلا هم عرض کردم قاعدتا نباید با هر دانگلی کارکنه بالاخره باید درایورشو داشته باشه یا نه؟

6. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزيز اين دانگلها براي استفاده در كامپيوتر هست كه سيستم عامل داره.اگر در مشخصاتشون دقت كرده باشي مثلا نوشته قابليت استفاده در ويندوز xp , 7 و... حتي بعضي از اوونها نياز به سي دي راه انداز داره.پس در تي وي كاربرد نداره.اما شايد دانگلهايي كه براي تلويزيون هاي سامسونگ يا ماركهاي ديگر استفاده ميشه در اين تي وي هم جواب بده.
    موافقم احتمال داره همگی یا چند تاشون از یک پروتکل استفاده کنند.یا اینکه از یک برند سوم مشترک خرید کرده باشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من خودم این تی وی رو ندارم فقط چون تو کار فروش دیتا بودم میخواستم بدونم زیرنویس روی این دستگاه چطور نمایش داده میشه !
    شما فونتهای مختلف رو تست کن و همینطور نرم افزارهای مختلف انشاا.. که به نتیخه دلخواه برسی و همینجا قرار بدی تا دوستان هم استفاده کنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم قصد تعویض تی وی رو دارم اگه تصمیم نهاییم خرید این مدل شد خودم هم تمام سعیم رو میکنم
    فعلا بهترین روشی که من جواب گرفتم استفاده از نرم افزار TXT2SUB برای تبدیل srt با فرمت ANSI به فرمت SUB و استفاده از MKVTOOLNIX ورژن 4 یا 6.1 یا 6.2 (همگی تست شده وپاسخ یکسانه) برای افزودن زیرنویس به mkv و AVI و یا سایر فرمتها وایجاد یک MKV جدید هست.این تا اینجا جواب داده و درست کار میکنه.

9. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

11. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhs_837's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    MaSHad

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز از فعاليتهايي كه براي چسباندن زيرنويس به فيلمها انجام دادي و دراختيار گذاشتي.من با نرم افزار 3d subtitler كه براي ساخت و تبديل زيرنويس فيلمهاي سه بعدي هست ، نيز srt رو به sub تبديل كردم.البته يك گزينه براي زيرنويس فيلمهاي دو بعدي هم داره.وقتي تست كردم ديدم بعضي خطوط زيرنويس همونطور كه قبلا عنوان شده بود مورب شديد و خارج از كادر هستند.مي خواستم بدونم اين اشكال مربوط به اين ميشه كه بايد زيرنويس ANSI باشه يا اينكه اين نرم افزار TXT2VOBSUB اين نقيصه رو برطرف كرده؟

13. این کاربر از mhs_837 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز از فعاليتهايي كه براي چسباندن زيرنويس به فيلمها انجام دادي و دراختيار گذاشتي.من با نرم افزار 3d subtitler كه براي ساخت و تبديل زيرنويس فيلمهاي سه بعدي هست ، نيز srt رو به sub تبديل كردم.البته يك گزينه براي زيرنويس فيلمهاي دو بعدي هم داره.وقتي تست كردم ديدم بعضي خطوط زيرنويس همونطور كه قبلا عنوان شده بود مورب شديد و خارج از كادر هستند.مي خواستم بدونم اين اشكال مربوط به اين ميشه كه بايد زيرنويس ANSI باشه يا اينكه اين نرم افزار TXT2VOBSUB اين نقيصه رو برطرف كرده؟
    خواهش میکنم.تا جاییکه من تست کردم باید نرم افزار TXT2SUBVOB با ANSI کارکنه و حتی لازم نیست شما حالت نمایش متون غیر UNICODE ویندوز رو به فارسی تغییر بدید.علاوه اون فارسی رو هم میشناسه و میتونه نوع زیر نویس رو فارسی تعیین کنه.
    SRT هایی رو که UNICODE کردم اصلا قبول نکرد.ولی وقتی تبدیل به SUBVOB رو با همین زیر نویس SRTاز نوع ANSI با نرم افزار SubtitleCreator کردم خطوط مورب شدند.این مشکل حتی در زیر نویس های انگلیسی هم دیدم.اکر فایل الحاق شده bestmovie رو دانلود کنید VOBSUB های اییشون هم مورب هستند. اما اگر انگلیسی ها رو به UNICODE تبدیل کنید و به صورت SRT با TOOLNIX به فیلم اضافه کنید، درست و خوب نمایش میده.
    Last edited by aha7120; 02-05-2013 at 00:06.

15. این کاربر از aha7120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •