تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با در نظر گرفتن تمامی مسائل و شرایط موجود, با حضور بانوان در ورزشگاه ها:

راي دهنده
195. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • موافقم

121 62.05%
  • مخالفم

74 37.95%
صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 280

نام تاپيک: ممنوعیت حضور بانوان در استاديوم‌های ورزشی

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا اگه پای صحبتای کسانی که از زمان شاه صحبت میکنن بشینید, میبینید که اون زمان کسی به تنهایی جرئت نداشته بره سینما. من اینو از چند نفر شنیدم. سوار تاکسی که میشدن باید چند نفری سوار میشدن. البته اون زمان اینا خیلی جوان بودن و باید هم اینکار رو میکردن وگرنه اینا رو میبردن یه جایی^$%%

با این فرهنگی که وجود داره من خجالت میکشم یه زن بره استادیوم فوتبال.

2. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان منظورتون از بردن آبروی زنان ایرانی چیه ؟

اینکه یه خانم وارد ورزشگاه بشه و بازی رو تماشا کنه و شادی هم کنه این بردن آبروی زنان ایرانی هست ؟

به نظرم بهتر هست به جای اینکه خانوم ها رو از حضور در ورزشگاه محروم کنن فکری به حال افرادی کنن که نظم و امنیت رو به هم میزنن یا جنبه ی حضور خانم ها رو ندارن و این دسته از افراد رو از حضور در ورزشگاه محروم کنن ..

4. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اقا من که از مخالفینم هستم دلیلم اینه :زن ایرونی یعنی پاکی یعنی عشق یعنی ناموس چرا شما نمی فهمین؟
    تو ورزشگاه تا دلت بخاد ادم بی فرهنگ وجود داره که نه رسم متلک گفتن بلدن نه تیکه پروندن و شوخی کردن با یک خانوم متشخص ایرونی.
    و از اون طرف زنان ایرانی خیلی در بخش دفاع از خود سر و زبون ندارن .
    پس هر وقت فرهنگ تیکه پراندن درست شد بیاین برین ورزشگاه.

6. این کاربر از sasansamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تو ورزشگاه تا دلت بخاد ادم بی فرهنگ وجود داره
    این آدمها که توصیفشون کردید قبل از مسابقه با سفینه از مریخ میایند به ورزشگاه و بعد از مسابقه هم با سفینه شون برمیگردند؟ یا اینکه توی خیابان و پارک و اتوبوس و ... هم حضور دارند؟
    اگر توی جامعه هم حضور دارند پس طبق توصیه شما باید خانم ها رو خانه نشین کرد چون سر و زبون نداند و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

این آدمها که توصیفشون کردید قبل از مسابقه با سفینه از مریخ میایند به ورزشگاه و بعد از مسابقه هم با سفینه شون برمیگردند؟ یا اینکه توی خیابان و پارک و اتوبوس و ... هم حضور دارند؟
    اگر توی جامعه هم حضور دارند پس طبق توصیه شما باید خانم ها رو خانه نشین کرد چون سر و زبون نداند و ...

بارها بحث شده ... تو کوچه و خیابان و جامعه زن شاید با توجه به موقعیتش مجبوره که حضور داشته باشه اما ایا تو ورزشگاه هم مجبوره؟

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

اقا من که از مخالفینم هستم دلیلم اینه :زن ایرونی یعنی پاکی یعنی عشق یعنی ناموس چرا شما نمی فهمین؟
    تو ورزشگاه تا دلت بخاد ادم بی فرهنگ وجود داره که نه رسم متلک گفتن بلدن نه تیکه پروندن و شوخی کردن با یک خانوم متشخص ایرونی.

آقای عزیز!!
    یعنی چی سرو زبون ندارن؟
    یعنی تصور میکنید ممنوعیت خانوم ها به خاطر اینه که خانوم ها به متلک های بعضی ها جواب نمیدن !؟؟
    نه این طور نیست!
    بلانسبت، آدم بی فرهنگ متاسفانه همه جا هست!

اینجا ایرانه و متاسفانه این ممنوعیت به خاطرِ اینه که مثل همیشه از بار مسئولیت شونه خالی میکنن و به جای درست کردن اوضاع و حل کردن مسئله طبق معمول صورت مسئله پاک میکنن و خیلی راحت میگن کلا خانوم ها اجازه حضور ندارن!!

وگرنه هم خانوم ها بلد هستن خیلی خوب از پس خودشون بر بیان و هم مسئولین میتونن از به وجود آمدن شرایطی که ازش میترسن جلوگیری کنن.

دقیقا همینطوره!!

همین افراد هستن که مانع پیشرفت میشن!!
    لابد تو عرصه های دیگه هم مانع حضور خانوم هاشون میشن!!
    که البته چنین حقی ندارن!!

10. 3 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متلک و تیکه انداختن مگه رسم و رسوم درست وغلط هم داره ؟! : دی :-o

نظرتون درست.. ولی به نظرتون باید خانم ها محروم یا مجازات بشن به خاطر این افراد ؟ اگر کسی جرمی رو مرتکب شده باید مجازت بشه
    مجازات این افراد هم اینه که از حضور در ورزشگاه محروم بشن نه اینکه کسی که شخصیت داره یا آزاری نداره و فقط برای دیدن مسابقه اومده ورزشگاه از حضور در ورزشگاه محروم بشه که این افراد آزاد و راحت باشن ...

12. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

آقای عزیز!!
    یعنی چی سرو زبون ندارن؟
    یعنی تصور میکنید ممنوعیت خانوم ها به خاطر اینه که خانوم ها به متلک های بعضی ها جواب نمیدن !؟؟
    نه این طور نیست!
    بلانسبت، آدم بی فرهنگ متاسفانه همه جا هست!

اینجا ایرانه و متاسفانه این ممنوعیت به خاطرِ اینه که مثل همیشه از بار مسئولیت شونه خالی میکنن و به جای درست کردن اوضاع و حل کردن مسئله طبق معمول صورت مسئله پاک میکنن و خیلی راحت میگن کلا خانوم ها اجازه حضور ندارن!!

وگرنه هم خانوم ها بلد هستن خیلی خوب از پس خودشون بر بیان و هم مسئولین میتونن از به وجود آمدن شرایطی که ازش میترسن جلوگیری کنن.

دقیقا همینطوره!!

همین افراد هستن که مانع پیشرفت میشن!!
    لابد تو عرصه های دیگه هم مانع حضور خانوم هاشون میشن!!
    که البته چنین حقی ندارن!!
    به شخصه بحث من سر اینکه آیا خانمم میتونه از پس اینجور افراد بربیاد یا نه نیست .. !
    بالفرض هم رفت استادیوم و یکی بهش تیکه انداخت و اونم از پسش براومد و جوابشو داد ...
    من کلا غیرتم اجازه نمیده که خانمم جایی بره اینجور افراد بی شخصیت حضور دارن چه بخواد که باهاش دهان به دهان شه ... ! ( نظر شخصی خودمه ، شاید از دید یه مرد دیگه مورد نداشته باشه )

متلک و تیکه انداختن مگه رسم و رسوم درست وغلط هم داره ؟! : دی :-o

نظرتون درست.. ولی به نظرتون باید خانم ها محروم یا مجازات بشن به خاطر این افراد ؟ اگر کسی جرمی رو مرتکب شده باید مجازت بشه
    مجازات این افراد هم اینه که از حضور در ورزشگاه محروم بشن نه اینکه کسی که شخصیت داره یا آزاری نداره و فقط برای دیدن مسابقه اومده ورزشگاه از حضور در ورزشگاه محروم بشه که این افراد آزاد و راحت باشن ...

خب مسئله ی ما هم همینجاس.
    الان چطوری میشه اینجور افراد رو شناسایی و مجازات کرد؟ که محیط پاک پاک بشه تا شرایط ورود بانوان فراهم شه... !

14. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تنها کشوری هستیم که فرهنگمون به نسبت 35 سال گذشتش پسرفت کرده ! ( 35 سال پیش این بحث مثل این میموند بگیم زن ها میتونن بیان تو خیابون یا نه ! )

16. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من کلا غیرتم اجازه نمیده که خانمم جایی بره اینجور افراد بی شخصیت حضور دارن چه بخواد که باهاش دهان به دهان شه ... ! ( نظر شخصی خودمه ، شاید از دید یه مرد دیگه مورد نداشته باشه )
    100٪ تایید میشه. اینا جای ما مردا نیستن درک نمیکنن داداش!! بالاخره هرکس نظری داره. من دوست ندارم زنم بره یکی دیگه بالعکس! عیسی به دین خود موسی به دین خود!!

18. این کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •