سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!
update1 و کرک FLT رو هم ریختم فرقی نکرد امشب update2 رو دان میکنم ببینم چی میشه!
لطفا کمکم کنید
سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!
update1 و کرک FLT رو هم ریختم فرقی نکرد امشب update2 رو دان میکنم ببینم چی میشه!
لطفا کمکم کنید
برای منم همین جوری بود همه کارا رو کردم خودش یجوری فیکس شدسیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!
لطفا کمکم کنید![]()
چیکار کنم بتونم مرحله ی 4 رو برم؟؟؟؟
دوست عزیز یکم بیشتر توضیح بده بتونیم راهنماییت کنیم تمام ارسالهات خلاصه شدس!!!!!!!!![]()
واسه من اصلا تو بازی نمیرفت..ولی انواع کرک ها و آپدیت 1 رو نصب کردم بلاخره رفت تو بازی...سیو هارو ریختم تا مرحله آخر باز شد ولی هر مرحله رو می زنم وقتی فیلم اول مرحله شروع میشه10 ثانیه بعد همچی متوقف میشه همونجوری می مونه!!!
لطفا کمکم کنید
تو سایت سیب دانلود که لینکش رو چند صفحه قبل گذاشتم دو تا کرک هست اونا هم امتحان کن...
هر بار که کرک میکنی قبلش دوباره باید آپدیت رو بریزی...
اگه پایان مرحله 4 کرش میکنه میاد بیرون شما هم باید سیو بازی رو بریزی و از اول مرحله 5 بریچیکار کنم بتونم مرحله ی 4 رو برم؟؟؟؟
همه توضیحاتو سیو رو صفحات قبل گذاشتم..
سلام
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی کردن . بازی من درست شد و مراحل و درست بازی کردم تا اونجا که توی هتل باید وارد اطاق بشی . درو که می شکونی وارد که میشی و چهار نفر و هدشات می کنی دیگه بازی هنگ می کنه . و ارور میده . نظری دارین برای حل این مشکل
Send from my Black Galaxy S III
آپدبت 2 رو هم زدم نشد داداش شما چیارو زدی درست شد لطفا به منم بگو دیگه دارم دیوونه میشم
آپدبت 2 رو هم زدم نشد داداش شما چیارو زدی درست شد لطفا به منم بگو دیگه دارم دیوونه میشم
هم آپدیت 1 و هم آپدیت 2 رو کپی کردم بعد کرک flt رو کپی کردم همون فایل mohw بعد اون قسمت game رو کپی کردم و بازی رو با launcher اجرا کن
بازم نشد!!!
توروخدا کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)