salam agha man fifa 13 nasb kardam bazi bala miyad team entekhab mikonam tanzimat anjam midam ta play match mizanam mipare biron kasi nemidone moshkelesh chiye ?
salam agha man fifa 13 nasb kardam bazi bala miyad team entekhab mikonam tanzimat anjam midam ta play match mizanam mipare biron kasi nemidone moshkelesh chiye ?
درود.
دوست عزیز، ضمن تبریک ورودتون به انجمن، لطفا مطابق با قوانین، پارسی بنویسید.
درایور کارت گرافیک خودتون رو به روز رسانی کنید، احتمل بسیار زیاد مشکل حل خواهد شد.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
اقا ما یه مشکل داریم اون اینه که FIFACONFIG واسه من باز نمیشه داخل ویندوز 7 STOP WORKING میده و نمیتونم تنضیمات رزولیشن و بقیه رو تغییر بدم .داخل بازی هم میره.الانم که گرافیک واقعا افتضایه . .اکه کسی میدونه بگه .در ضمن من پوشه INSTALER نداشتم .اگه نیازی به نرم افزار هست .اسمشو ذکر کنید .با تشکر
سلام
آقا مشخصات سیستم بنده اینه . میشه فیفا 2013 رو به راحتی روش اجرا کرد. در اجرای فیفا 12 مشکلی نداشتم.
سی پی یو : dual core - E6600 3.06 gh
رم 2 گیگ
کارت گرافیک : geforce gt 440
1 گیگ
بخاطر اسپید سی پی یوت بازی کردن رو که صد در صد میشه بازی کرد اگر هم بخاطر فقط دو هسته ای بودن یا C2D نبودن (حداقل سیستم فیفا) لگی چیزی داشت باید تنظیمات رو دستکاری کنی
NET Framework 3.5
نصب NET Framework برای اجرای این فایل الزامیه
DirectX هم همینطور
Last edited by SevenCity; 12-10-2012 at 05:41.
اقا راهی نیست بتونم دکمه های کیبورد رو تغییر بدم؟
خیلی مذخرفه دکمه هاش![]()
بچه ها من فیفا 13 روی سیستم پسر داییم نصب کزدم فقط تا ایکون مسی میاد بالا حتی تا اونجا که زبان انتخاب میکنی هم نمیرسه چرا اینجوری شده. رو کامپیوتر خودم کار کرد.لطفا راهنمایی کنید
سلام. چطور میتونم حرکت بازیکن رو روی کلید های جهتی بندازم. توی تنظیمات کنترلر هرچی میزنم قبول نمیکنه.اصلا راهی هست؟
NET Framework 3.5
نصب NET Framework برای اجرای این فایل الزامیه
DirectX هم همینطور
اونم هم نصب هست ولی بازم نمیاد .امکان نداره مشکل از جای دیگه باشه .بدجور رو مخم هست![]()
دوستان سیستم بنده اینه
رم 2 گیگ
گرافیک GeForce 9500 GT
درایور کارت گرافیکمم آپدیت کردم اما باز هم میپره بیرون تو رو خدا کمکم کنید اعصابمو ریخته بهم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)