درسته از این مصدومیتها من زیاد دیدم.چند بازیکن همین دیشب بازی کردند که در لیست مصدوم بودند.نمیشه بهش اعتماد کرد.
درسته از این مصدومیتها من زیاد دیدم.چند بازیکن همین دیشب بازی کردند که در لیست مصدوم بودند.نمیشه بهش اعتماد کرد.
Last edited by mohammad_87; 08-11-2012 at 17:12.
دوستان من يك سوالي برام پيش اومد. گل دوم دورتموند به رئالو مگر گوتزه به ثمر نرسوند؟
خود سايت هم هنوز تكليف گل دوم دورتموند رو مشخص نكرده. چون گوتزه فقط 3 امتياز براي تيمم اورده!
آربلوآ گل به خودی زد!
اقا انگار به خاطر اون هفته اول و دوم که از دست دادم سخته دیگه رسیدنم به بالای جدول!!
این راند خیلی حال کردم 5 تا! از بازیکنام گل زدن اما چون هر کدوم یکی بیشتر نزدن زیاد امتیازم بالا نشدم اما در کل راضیمانقدر تنور مسابقات هم داغه که دیگه تو بازی های مهم کلین شیت هم معنی نداره
![]()
سلام
مچ دی 5 امشب شروع میشه ،اگه تغییراتی دارید اونارو قبل از 8:30 اعمال کنید چون بازیهای روسها در این دوشب زودتر از بقیه شروع میشه.
هر چقدر که مسی امشب ترکوند(البته زیاد تاثیری نداره چون 75 درصد کاربرها مسی رو برداشتن) خط دفاعی تیمم داره گند میزنه
نمیدونم چرا حواسم نبوده و پیرلو روی نمکت گذاشتم از اون پیرلو تا الان یک پاس گل داده تا بیشتر به حسرتم اضافه کنه.
عجب هفته ای بشه امشب
امیدوارم امشب والنسیا گل نخوره و ایوانویچ به داد چلسی برسه
پیرلو کلین شیت هم داره بیشتر حسرت بخور
والنسیا هم گل خورد چلسی هم پرپر شد...
این بایرن برعکس بوندسلیگا توی لیگ قهرمانان نمی تونه گل نخوره...
من به بازیهای فردا شب (امشب) بیشتر امیدوارم.
بازی زنیت مالاگا ساعت 8:30 هست پس برای تعویض حواستون باشه.
تازه 5 تا ریکاور بال هم داشته و در کل 7 امتیاز گرفته
البته با این تفاسیر از روی نیمکت نشوندنش 5 امتیاز ضرر کردم و جایگاهم رو توی لیگ p30 از دست دادم
ولی بچه ها قول دادن امشب بترکونن![]()
نه از ژاوی خیری دیدیم نه ایوانوویچ !! لام و کروس هم که دیگه حرفشو نزنم بهتره ... !
سلام
شب پنجم هم به پایان رسید و رقابت در بالای جدول لیگ خودمون داره داغ تر میشه.اختلافها کمه و بخاطر همین مثلا خودم از رده 4 به 8 سقوط آزاد داشتم با اینکه از هفته قبل بیشتر امتیاز گرفته بودم.
اینم وضعیت فعلی لیگ p30world :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)