آمازون به دبی شیپینگ نداره. اگه کاناداس بگین از همونجا بیاره خو. :|
آمازون به دبی شیپینگ نداره. اگه کاناداس بگین از همونجا بیاره خو. :|
در هر صورت از آمازون اگه خرید داشته باشی بهتره چون نسبت به بازار ارزانتر میده تمام محصولاتش رو
در انتظار دلار زیر 2000 تومن
یه روز خوب میاد آیا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنلاک - اچ دی مکس هم هست . 600 دلار
هادی جان لینکو دیدم ولی اون ریزر اچ دی بود
ولی یک خبر خوش اینکه تموم ریزر مکس های اچ دی آنلاک هستن و فقط تو آمریکا و برای at&t و tmobile لاک شدن
من بعد از چند روز تحقیق دیدم این گوشی تو امریکا قابل آنلاک نیس ولی خیلی از کاربرا گفتن وقتی گوشی رو به کشورهای دیگه بردن و سیم غیر امریکایی گذاشتن گوشی کاملا درست کار میکرده و لاک نبوده
کشورها و شبکه های تست شده virgin australia , Movistar colombia و Hong Kong و Shenzhen china , Taiwan و Thailand and Cambodia
تنها تو شبکه هند قفل بوده که یکم عجیبه !!
به نظرتون چقدر باید ریسک کرد ؟ من که خودم ریسک پذیر شدیدم مخصوصا بعد از خرید moto cliq که لاک tmobile بود و حدود 2-3 ماهی خاموش بود تا آنلاک شد !! ولی این پولش زیاده و شوخی نیس
گوشی لاک خریدن و با کد انلاک کردن شدنی هست . و وقتی گوشی gsm باشه نباید مشکلی هیچ کجا پیش بیاد . فقط باید با اطلاعات پیش رفت که مشکلی پیش نیاد .
+
حتما کد IMEI داشته باشه تا در شبکه مخابرات ایران بتونه رجیستر بشه
دوستان یه توضیح در مورد صفحه نمایش با چینش پیکسل ماتریس pen telو و wvga واسه من بی سواد بزارین.ریزر m ماترس pentel هست؟ریزر HDچطوز؟(hd که فک نکنم pentel باشه)
یه سایت خارجی هست برسی تخصصی Mتوش زده یه قسمتی ازش در مورد lcdهم توضیح داده یه نگاه بندازین
Last edited by sparts; 17-12-2012 at 22:30.
ریزر آی تمام سفید به انگلستان میرد
the result is pretty great.
![]()
پشتش قشنگه ولی جلوش خیلی زشته.
اگه این razr m رو صفحش رو 720 میزد یکمم نازک تر بود عجب چیزی میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)