تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 16 اولاول ... 5111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 156

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله گروهی

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کلا نمی دونم چرا الکی یه سری لقب ها رواج پیدا می کنه مخصوصا از هوادارایی که تیمشون بازنده یه بازی مهم میشه...
    یه نظر از یه رهگذر/
    اگر منظورت لقب دفاع اتوبوسیه من هم موافق این لقب نیستم.
    تمام حرف و حدیثها در مورد چلسی به 3بازی مهم برمیگرده.
    شما ببین آمار 2بازی رفت و برگشت با بارسا دهن هر جنبنده ای رو میبنده!
    باید خود تو هم قبول داشته باشی دی متئو در اون 3بازی هیچ برتری نسبت به پپ وهاینکس نداشته.
    به قول سینا وقتی بهترین بازیکن جهان از بهترین و راحتترین موقعیتهای گلزنی نمیتونه استفاده کنه مربی بدبخت چه کاری از دستش برمیاد؟
    چلسی به صورت معجزه وار قهرمان شد.....
    تورسی که درحال قدم زدن در خیالات خودش بود ناگهان و به صورت اتفاقی توپی میاد زیر پاش و از یه توپ مرده یه کرنر میگره و تنها توپی که برسر دروگبا در طول90دقیقه بازی نشسته تبدیل میشه به گل قهرمانی چلسی..
    اسم این نوع قهرمانی چیه؟
    من موافق این نیستم که چلسی اتوبوسی دفاع کرده اگر هم کرده بود خیلی بد و ناشیانه این کار رو کرده(آمار این رو میگه)چلسی بازی خودش رو انجام داد همین.خیلی هم بد بازی کرد
    اما برای اینتر این موضوع فرق میکنه!
    اونها واقعا دفاع میکردند اون هم خیلی مافیایی.ثبات حرفم هم اینه که میشه بازی بایرن-اینتر رو با بازی بایرن-چلسی مقایسه کرد.
    اونجاست که میفهمیم بازیکنان اینتر اجازه حتی خلق موقعیت هم نمیدادن به بایرنیها اگر هم موقیتی وجود داشته به مراتب کمتراز بازی با چلسیه.
    پس قرار دادن این دوتیم کنار هم یه اشتباه خواهد بود.
    هرچند اینتر در حال پوست انداختنه...اما هنوز جا داره که آثار تفکرات مورینیو اونجا از بین بره.

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پویول: دوست دارم در دور بعد با میلان روبرو شویم

بارسا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بالاتر از سلتیک، بنفیکا و اسپارتاک مسکو، به عنوان تیم اول گروه G راهی مرحله بعد شد و اکنون پویول در انتظار مشخص شدن رقیب تیمش در مرحله بعد است

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسا، امیدوار است که تیمش در دور بعد رقابت های چمپیونزلیگ با میلان روبرو شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    بارسا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بالاتر از سلتیک، بنفیکا و اسپارتاک مسکو، به عنوان تیم اول گروه G راهی مرحله بعد شد و اکنون پویول در انتظار مشخص شدن رقیب تیمش در مرحله بعد است.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" ما به اینکه حریف مان در مرحله بعد چه تیمی است، اهمیتی نمی دهیم اما من دوست دارم با میلان روبرو شویم زیرا من این تیم را تحسین می کنم."

این مدافع باتجربه از هم تیمی هایش خواست بعد از قطعی شدن صعودشان به مرحله بعد لیگ قهرمانان، تنها روی دیدار یکشنبه شب مقابل بتیس تمرکز کنند.

" ما اکنون باید روی دیدارهای بعدی مان در لالیگا وکوپا دل ری تمرکز کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Puyol: I want AC Milan as our next opponents

بونوچی: کاش حریف بعدی مان رئال باشد

مدافع یووه بعد از برد مقابل شاختار در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که رئال حریف ایده الی برای تیمش درمرحله یک هشتم پایانی اروپا خواهد بود

سایت گل- لئوناردو بونوچی، ستاره جوان و موفق باشگاه یوونتوس علاقه زیادی دارد تا در مرحله یک هشتم پایانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید به میدان برود.

محتوای مخفی: ادامه 
    یوونتوس 4شنبه شب با برد 0-1 مقابل شاختار دونتسک توانست صعودش را به عنوان تیم صدرنشین این گروه به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مسجل کند. این احتمال وجود دارد که یووه در دور بعد مقابل رئال، پورتو، آرسنال، والنسیا، سلتیک و یا گالاتاسرای قرار بگیرد و البته بونوچی، رئال را ترجیح می دهد.

درپایان دیدار 4شنبه شب، بونوچی به خبرنگاران گفت:« با نگاه کردن به تیم های حاضر در سید دو، می بینیم که باپرستیژترین تیم حاضر، رئال مادرید است. رئال تنها تیم برجسته در سید دوم است ولی زمانی که به این مرحله می رسی، همه چیز سخت است. من دوست دارم تا در مرحله بعد با رئال مادرید روبرو شویم. چون من هیچ وقت در سانتیاگو برنابئو به میدان نرفته ام. ما در جریان تورنمنت پیشرفت کرده ایم. اعتماد به نفسمان افزایش یافته و به خودباوری بیشتری رسیده ایم. بادقت تمام به مطالعه حریفانمان می پردازیم. ما 4شنبه شب هم برای آنکه بازی خودمان را بکنیم به زمین آمدیم و گفتیم که برای تساوی بازی نمی کنیم.»

استفان لیختشتاینر، هم تیمی بونوچی هم سلتیک را تیم مورد علاقه اش برای مرحله یک هشتم پایانی نامید و گفت:« من برد تیمم را با تقلید ژست پینوکیو و دماغ درازش جشن گرفتم چون جووینکو گفته بود که او این توپ را مبدل به گل کرده ولی من دیدم که کوچر توپ را وارد دروازه کرد. من باید به تمجید از تیممان بپردازم. ما همگی بازی خوبی را ارائه دادیم. پیروزی در این زمین برای هیچ تیمی اسان نبوده. این یک موفقیت بزرگ است.»

Bonucci: I want Real Madrid next

4. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول باید ببینیم تعریف بازی خوب از نظر شما چیه؟ نتیجه یا موقعیت؟
    من بیشتر سعی کردم از نظر آماری جواب بدم تا اینکه نظر شخصیم رو بگم. بیان نظر شخصی "من" فکر کنم فقط بحث رو پیچیده تر و طولانی تر کنه.

اما اینجوری جواب میدم، چرا ایتالیا طرفدار داره؟ مگر غیر از اینه که ایتالیایی ها معروفاً به خوب دفاع کردن؟ سبک تدافعی، جزئی از فوتبال تیم ملی ایتالیا هست ولو اینکه در یکی دو بازی حجومی بازی کنن.

از نظر من پپ در دیدار برگشت موفق بود و اشکال رو به ترکیب رفت و ال کلاسیکوی میانی میگیرم.
    ال کلاسیکو رو هر دو تیم تاثیر منفی گذاشت، درسته. یکی از مشکلات بارسا در رفت و برگشت نیمه نهایی، عدم توانایی در گلزنی مهاجم ها، بجز مسی بود.

آمار لالیگا 212-2011:

بارسلونا: مسی: 50 گل. بهترین گلزن بعدی سانچز: 12 گل!
    رئال: رونالدو: 46 گل. بهترین گل زن بعدی: بنزما (21) هیگواین (22).

به بارسا این انتقاد وارده؟ می تونید بگید Plan B حریفای بعدی اینتر و چلسی (بایرن) که اونم تیم بهتری حساب میشد و میشه چی بوده و چرا نتیجه نگرفتن؟ ابزاراشو که داشتن.
    فکر میکنم اشتباه متوجه شدم، بایرن و چلسی نتیجه نگرفتن؟ حداقل چلسی که نتیجه 100% کامل رو گرفت. Mission Accomplished.

درباره اینکه میگم در کنار سبک خاص بارسلونا پپ، نبود یه Plan B دیده میشد، ارجای میدم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرمان (Stream) عزیز:

من به پلن B کاملا اعتقاد دارم و فکر می کنم واقعا لازمه برای هر تیم، نه فقط بارسا. هیچ سبک خاصی خود به خود پلن B نداره و اینکه یک سبک بازی جلوی دفاع فشرده جواب نمی ده ضعف سبک نیست، ضعف مربی است که داره از این سبک استفاده می کنه که این ایراد به پپ وارد بود. نکته اینجاست که سبک بازی بارسا اینقدر قویه که در اکثر مواقع جواب می ده ولی زمانی که جواب نمی ده لازمه تغییراتی صورت بگیره.

بارسای تیتو با تنوع بیشتری بازی می کنه و اواخر بازی هم زیاد به گل رسیده ولی واقعیت اینه که هنوز در اون سطح چلسی و اینتر تست نشده تا ببینیم وضعیت چقدر فرق می کنه.

راه حل از نظر من: استفاده از این جمله جناب جوکر در فوتبال: disrupt the established order and everything becomes chaos

من در این باره خیلی فکر کردم که چطور میشه تنوع جالبی رو با همین ساختار بازیکن ها در تیم ایجاد کرد و واقعا سخته. چیزی که تا الان به ذهن من رسیده "تعریف" یک نقش جدید با عنوان Sweeper Striker هست که با False 9 یا CF متفاوته. هنوز در حال تئوری سازی درباره این نقش هستم و باید بیشتر این بازیها رو آنالیز کنم ولی میشه گفت نقش چنین بازیکنی ایجاد Chaos در ذهن مدافعان حریفه تا با اینکه بطور ظاهری در حال ایفای نقش خودشون هستن، در حقیقت در ذهنشون شک و تردید ایجاد بشه.

وقتی مربی بارسا شدم این سبک رو پیاده سازی می کنم

6. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من فکر میکنیم قبل از هر چیزی باید دفاع و دفاع کردن رو تعریف کنیم
    اگر دفاع کردن یعنی محافظت از دروازه در برابر حملات حریف و ندادن موقعیت به حریف

من فکر نمیکنم چلسی در فصل پیش دفاع خوبی انجام داده باشه
    بله دفاع کردن هم بخشی از فوتباله و در جای خودش زیباست اما دفاعی که بر اساس تعاریف خودش و به صحیح ترین شکلش اجرا بشه
    درود
    توی فوتبال فکر نکنم بتونیم لفظی به عنوان کامل رو انتخاب کنیم .
    فکر نکنم تیمی رو داشته باشیم که از هر لحاظ کامل باشه . هر تیمی نقاط ضعف و قدرت مخصوص به خودش رو داره که در بعضی بازی ها باعث برتری و در بعضی بازی ها نقطه ضعف این تیم به حساب میاد.
    چلسی صرف این که بارسا رو متوقف کنه یا این که از این تیم امتیاز بگیره براش کفایت میکرده و همین هم شد و با حذف بارسا تونستن به مرحله پایانی این رقابت ها برسن .

اگر به نظر شما چلسی به دلیل دریافت دو گل در این بازی موفق نبوده پس نباید لفظ موفق رو هم برای بارسا به کار ببریم .
    چون بازیکنان این تیم در به ثمر رسوندن و تبدیل کردن یک سری از موقعیت ها به گل , ناموفق بودن . چون بارسا رو یک تیم تهاجمی میدونیم و از این لحاظ اون رو کامل تر و یا قوی تر از بقیه تیم ها میدونیم .

پس تیمی که قدرت تهاجمیش نقطه اتکا و قوت اون محسوب میشه در بازی مقابل چلسی ناموفق بوده که نتونسته به نتیجه دلخواه برسه .
    چلسی دو گل خورد ولی دو گل هم زد . از اون طرف مسی پنالتی رو از دست میده مقصر چلسی نیست . این نشون میده که مسی در این صحنه ضعیف کار کرده.
    پیتر چک اگر توپی میگیره نشون دهنده قدرت بالا و رفلکس های مناسب اونه که قدرت دفاعی چلسی رو بیشتر میکنه .
    دیگه قرار نیست واکنش های دروازه بان جدای از بقیه تیم حساب بشه !

اگر هم بخوایم کلی نتیجه بگیریم چلسی رو برنده و تیم موفق میدونن . چرا ؟! چون که این تیم بود که جام قهرمانی رو بالای سر برد .
    کسب جام قهرمانی اون هم در سطح لیگ قهرمانان نشان دهنده ی چیزی به جز موفقیت نیست .
    موفق باشید

8. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من بیشتر سعی کردم از نظر آماری جواب بدم تا اینکه نظر شخصیم رو بگم. بیان نظر شخصی "من" فکر کنم فقط بحث رو پیچیده تر و طولانی تر کنه.

اما اینجوری جواب میدم، چرا ایتالیا طرفدار داره؟ مگر غیر از اینه که ایتالیایی ها معروفاً به خوب دفاع کردن؟ سبک تدافعی، جزئی از فوتبال تیم ملی ایتالیا هست ولو اینکه در یکی دو بازی حجومی بازی کنن.

ال کلاسیکو رو هر دو تیم تاثیر منفی گذاشت، درسته. یکی از مشکلات بارسا در رفت و برگشت نیمه نهایی، عدم توانایی در گلزنی مهاجم ها، بجز مسی بود.

آمار لالیگا 212-2011:

بارسلونا: مسی: 50 گل. بهترین گلزن بعدی سانچز: 12 گل!
    رئال: رونالدو: 46 گل. بهترین گل زن بعدی: بنزما (21) هیگواین (22).

فکر میکنم اشتباه متوجه شدم، بایرن و چلسی نتیجه نگرفتن؟ حداقل چلسی که نتیجه 100% کامل رو گرفت. Mission Accomplished.

درباره اینکه میگم در کنار سبک خاص بارسلونا پپ، نبود یه Plan B دیده میشد، ارجای میدم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرمان (Stream) عزیز:
    به خستگی ناشی از ال کلاسیکو کاری ندارم. ترکیب دو بازی رفت و ال کلاسیکو رو تا حدودی اشتباه میدونم. فکر میکنم همون ترکیب کلاسیک بارسا در بازی رفت که چلسی خوب نبود نتیجه میگرفت. همینطور در ال کلاسیکو مهره های جدید با تنوعی که میدادن میتونستن موثر باشن. اما برعکس این دو اتفاق افتاد. به هر حال من یک درصد مربی هم از تیم خبر ندارم و نمیشه ادعایی داشت. فقط در حد یک نظر.

درسته. اشتباه متوجه شدی. در مورد اینتر و چلسی منظورم حریفاشونه. بخصوص بایرن که در فینال با هر دو بازی کرد و ابزار های کاملی چه هوا چه جناح داشت. اما نتیجه Plan B چی شد؟ اصلا داشت؟ کدوم تیم جلوی این دو در اون سالی که قهرمان چمپیونز لیگ شدن و مراحل بالا که به آمادگی رسیدن حرفی برای گفتن داشته؟ سایر حریفان دو تیمی که یکی 2010 و یکی 2012 بارسا رو حذف کردن.

ادعای نبود Plan B و قرار دادن صحبت آرمان نمیدونم چه ربطی به صحبت من داره. مگه گفتم بارسا Plan B داره؟

درود
    توی فوتبال فکر نکنم بتونیم لفظی به عنوان کامل رو انتخاب کنیم .
    فکر نکنم تیمی رو داشته باشیم که از هر لحاظ کامل باشه . هر تیمی نقاط ضعف و قدرت مخصوص به خودش رو داره که در بعضی بازی ها باعث برتری و در بعضی بازی ها نقطه ضعف این تیم به حساب میاد.
    چلسی صرف این که بارسا رو متوقف کنه یا این که از این تیم امتیاز بگیره براش کفایت میکرده و همین هم شد و با حذف بارسا تونستن به مرحله پایانی این رقابت ها برسن .

اگر به نظر شما چلسی به دلیل دریافت دو گل در این بازی موفق نبوده پس نباید لفظ موفق رو هم برای بارسا به کار ببریم .
    چون بازیکنان این تیم در به ثمر رسوندن و تبدیل کردن یک سری از موقعیت ها به گل , ناموفق بودن . چون بارسا رو یک تیم تهاجمی میدونیم و از این لحاظ اون رو کامل تر و یا قوی تر از بقیه تیم ها میدونیم .

پس تیمی که قدرت تهاجمیش نقطه اتکا و قوت اون محسوب میشه در بازی مقابل چلسی ناموفق بوده که نتونسته به نتیجه دلخواه برسه .
    چلسی دو گل خورد ولی دو گل هم زد . از اون طرف مسی پنالتی رو از دست میده مقصر چلسی نیست . این نشون میده که مسی در این صحنه ضعیف کار کرده.
    پیتر چک اگر توپی میگیره نشون دهنده قدرت بالا و رفلکس های مناسب اونه که قدرت دفاعی چلسی رو بیشتر میکنه .
    دیگه قرار نیست واکنش های دروازه بان جدای از بقیه تیم حساب بشه !

اگر هم بخوایم کلی نتیجه بگیریم چلسی رو برنده و تیم موفق میدونن . چرا ؟! چون که این تیم بود که جام قهرمانی رو بالای سر برد .
    کسب جام قهرمانی اون هم در سطح لیگ قهرمانان نشان دهنده ی چیزی به جز موفقیت نیست .
    موفق باشید
    خیلی هم خوب. من مشکلی با هر کدوم از این دید ها ندارم. فقط نباید تبعیض قائل شد. پس بارسای پپ جلوی چلسی هیدینگ موفق بوده. حالا چلسی هر چی می خواد در دیدار برگشت موقعیت گل یا مشکوک به پنالتی داشته باشه. بارسا نتیجه ای که لازم بود رو گرفت و در نهایت جام رو هم بالای سر برد. درست؟ بارسا صرف اینکه چلسی رو با گل متوقف کنه براش کافی بود و به این مورد هم رسید. یا اگه خلاف اینه و داوری جای بحث میزاره پس باید دیدار رفت چلسی رو هم زیر سوال ببریم و ادعا کنیم هیدینگ نمیتونست بدون دو سه صحنه بزرگ و کلی صحنه ریز، گل نخورده نیو کمپ رو ترک کنه. نیمه نهایی اینتر هم که نهایتا همون گل آفساید متری میلیتو سرنوشت رو رقم زد. حالا بالاخره بازی یا نتیجه؟

یوسف به وضوح از موقعیت ها یاد کرده. نمی دونم چرا میگید گل. اتفاقا خوردن فقط 2 گل نکته مثبت چلسی بوده. اما دادن کلی موقعیت!

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جالب هست تو این چند سال اخیر که اینجا رو دنبال می‌کنم اکثرا این انتقاد رو به بارسا می‌دونن که فاقد پلن B هست.

مسلما پشت این سیستم بارسا، تحقیق و تلاش چندین ساله نهفته هست، همینجوری نشده که یه تیم بتونه سبک بازیش رو به همه تیمها تحمیل کنه،این تیم مطمئناً اینقدر به بلوغ تاکتیکی رسیده که تو بهترین ویترین بهترین تیمهای باشگاهی جهان از سال 2006 جلو وردر برمن مالکیت توپ بیشتری به نسبت بقیه تیمها داشته باشه، بازی رفت لیگ قهرمانان جلو رئال میشد پلن B بارسا رو راحت لمس کرد وقتی‌ که تیمی مثل رئال اصرار به تجمع تو زمین خودشون داشت بدون هیچ گونه میل به حمله و نگهداری توپ توسط بارسا تو زمین خودشون، یا حتی فینال چمپیون لیگ 2010 جلو منچستر و بارسایی که اکثرا تو از دست دادن توپ خساست به خرج میداد تو اون بازی از اول نیمه دوم رو به شوت زنی‌ از پشت محوطه جریمه آورده بود که منجر به دو گل بارسا شد یا به قول تیتو که گفته بود:
    Within our Plan A, we have a plan B, C, and D … we know how to win.” Vilanova

تعریف پلن B چی‌ میتونه باشه از نظر شما؟ دادن توپ به تیم حریف، استفاده از توپ‌های بلند و ارسال از جناحین؟ همین رئال جلو دورتموند وقتی‌ نتونست با تاکتیک همیشگیش به نتیجه دلخواهش برسه پلن B چی‌ بود؟ از وسط زمین ارسال توپ بلند برا بازیکنا هدف؟ به نتیجه دلخواه رسید؟ یا بایرن جلو چلسی وقتی‌ هرچی‌ میزد توپاش تو گل نمیرفت پلن B چی‌ بود؟ به نتیجه دلخواهش رسید یا نه؟ هدف از داشتن B چی‌ هست؟ غیر از اینه که بتونن به دروازه حریف برسن و موقعیت سازی کنن؟ خوب تو این چند سال اخیر به جز بازی با چلسی گاس هیدینک اونم بازی برگشت تو هیچ بازی "تاکید می‌کنم" تو هیچ بازی بارسا تو موقعیت سازی دچار مشکل نشده، حالا وقتی‌ این موقعیت‌ها گل نشده مشکل از سیستم بارسا نیست قرار نیست که همه توپا تو گل بره یا همیشه تیم بهتر پیروز بازی باشه. اصولاً وقتی‌ تیمی بازی خودش رو به تیم حریف تحمیل میکنه اون تیم حریف هست که مجبور میشه تو نحوه بازیش تغییر بده نه تیم مهاجم.

این انتقاداتم بیشتر از سمت طرفدارا تیما حریف هست، تا جایی‌ هم که دیدم تو این چند سال اکثر کارشناسا فوتبال دنیا هیچ انتقادی به سیستم بارسا نداشتن و این سیستم رو کامل دونستن. با احترام به سبک تیمایی مثل چلسی یا اینتر ولی‌ اون روزی که بارسا بخواد به سبک این تیما بازی کنه من و مطمئناً اکثر طرفدارا این تیم همچین چیزی رو قبول نمیکنن حتی اگه منجر به نتیجه گیری تیم هم بشه.

یاد یه مصاحبه از چابی افتادم بعد بازی با اینتر که اگه اشتباه نکنم خود سینا هم بهش اشاره کرده بود تو یکی‌ از پستاش اگه یادش باشه:

Xavi: The result is an impostor in football. You can do things really, really well but did not win. There's something greater than the result, more lasting. A legacy

12. 3 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به خستگی ناشی از ال کلاسیکو کاری ندارم. ترکیب دو بازی رفت و ال کلاسیکو رو تا حدودی اشتباه میدونم. فکر میکنم همون ترکیب کلاسیک بارسا در بازی رفت که چلسی خوب نبود نتیجه میگرفت. همینطور در ال کلاسیکو مهره های جدید با تنوعی که میدادن میتونستن موثر باشن. اما برعکس این دو اتفاق افتاد. به هر حال من یک درصد مربی هم از تیم خبر ندارم و نمیشه ادعایی داشت. فقط در حد یک نظر.
    هرچند دقیقاً متوجه نشدم چه ترکیبی رو تمایل داشتی که پپ به زمین بفرسته، اما تیمت رو بهتر میشناسی، نظری ندارم.

درسته. اشتباه متوجه شدی. در مورد اینتر و چلسی منظورم حریفاشونه. بخصوص بایرن که در فینال با هر دو بازی کرد و ابزار های کاملی چه هوا چه جناح داشت. اما نتیجه Plan B چی شد؟ اصلا داشت؟ کدوم تیم جلوی این دو در اون سالی که قهرمان چمپیونز لیگ شدن و مراحل بالا که به آمادگی رسیدن حرفی برای گفتن داشته؟ سایر حریفان دو تیمی که یکی 2010 و یکی 2012 بارسا رو حذف کردن.
    یعنی هیچ تیمی و مربی ای Plan B واسه مقابله با سیستم دفاع فشرده جلوی محوطه رو نداره؟! پس گل اینیستا به چلسی چی بود؟ شوت از راه دور! اینکه توپ رو به حریف تدافعی بدیم تا بکشه جلو و از لاک دفاعی در بیاد.

فوتبال ورزشی هست که توش همیشه اما و اگر هست، و این یکی از زیبایی های اونه، اگر تو فینال پارسال، آرین روبن کمی از خودخواهی خودش کم میکرد، نتیجه متفاوت میشد.

اینکه اونا Plan B داشتن یا نه، بماند، اما همین برگشت به تاریخ و اشاره تو به بازی قبلی چلسی-بارسلونا که با گل اینیستا همراه بود، معتقدم همون گل به نوعی Plan B بود: شوت از راه دور. یکی از مشکلات اصلی اینه که گاهی مربی ها زیادی به Plan A خودشون بها میدن، و وقتی نظرشون عوض میشه، دیگه زمانی از مسابقه باقی نمونده.

ضمن اینکه در دفاع از سیستم دی ماتئو جلوی بارسلونا و بایرن، با توجه به مهره هایی که داشت و قدرت حریفش یکی از بهترین تاکتیک هارو اتخاذ کرد.

ادعای نبود Plan B و قرار دادن صحبت آرمان نمیدونم چه ربطی به صحبت من داره. مگه گفتم بارسا Plan B داره؟
    تو پست اول ایرادی که به بارسلونا گرفتم، نداشتن Plan B بود. در جواب: "به بارسا این انتقاد وارده؟" ؛ در نتیجه برداشتم این بود که یعنی میگین Plan B داره. اگر موافق هستین که نداشت، پس لزومی به ادامه بحث در این مورد نیز.

حالا بیایم کلی نگاه کنید، به دو تیم فینالیست:

چلسی بایرن مونیخ بارسلونا بایرن مونیخ
    گل: 26 25 35 35
    شوت در چهارچوب: 82 98 91 99

آمار نزدیک دو تیم چلسی و بایرن، و از طرف دیگه اختلاف چشمگیرش با رئال و بارسلونا، نشانه چی هست؟ آیا بایرن = چلسی؟ (از نظر سبک بازی). ضمن اینکه چلسی جز تو بازی مقابل ناپولی، که 4 گل زد، در هیچ بازی بیشتر از 2 گل نزد که بگیم فلان بازی 5 تا زدن، آمار بالا برای اون هست.
    Last edited by kasra_khan2003; 07-12-2012 at 16:37. دليل: آمار جدول مربوط یه کل بازی های CL در فصل 12-2011 هست

14. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازی رفت لیگ قهرمانان جلو رئال میشد پلن B بارسا رو راحت لمس کرد وقتی‌ که تیمی مثل رئال اصرار به تجمع تو زمین خودشون داشت بدون هیچ گونه میل به حمله و نگهداری توپ توسط بارسا تو زمین خودشون، یا حتی فینال چمپیون لیگ 2010 جلو منچستر و بارسایی که اکثرا تو از دست دادن توپ خساست به خرج میداد تو اون بازی از اول نیمه دوم رو به شوت زنی‌ از پشت محوطه جریمه آورده بود که منجر به دو گل بارسا شد
    بله دقیقاً. یا مثلا بازی رئال-بارسلونا در فینال کوپی د ری که دقایق آخر حتی بارسلوناای که همیشه رو زمین کار میکرد، شروع کرده بود به ارسال توپ روی دروازه رئال. اما گاهی بارسلونا زیادی به سبک تیکی-تاکا متکی میشه و اصرار میکنه که فقط از همون روش به گل برسه.

در کل، بحث این بود که آیا چلسی خوب دفاع کرد، یا بارسلونا بد شانس بود؟ که با توجه به آمار و صحنه های بازی، به نظرم چلسی بازی رفت خوب دفاع نکرد، اما بارسلونا هم کلاً اون فصل بجز مسی، بقیه بازیکناش تو گل زنی مشکل داشتن. اما بازی برگشت، چلسی به خوبی دفاع کرد و حتی مسی هم گل زنی رو فراموش کرد (پنالتی).

16. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهزاد جان جوابی که میخواستم بهت بدم رو به شکل بهتری سینا داد
    اگر ملاک نتیجس پس در اون بازی معروف گواردیولای جوان و تازه وارد تونست هیدینگ رو مغلوب کنه

اما من نظرم اینه که نه اون بارسا و گواردیولا تونستن چلسی و هیدینگ رو از نظر تاکتیکی شکست بدن نه چلسی و دی متئو تونستن بارسا و گواردیولا رو از نظر تاکتیکی ببرن

من همیشه گفتم ضعیفترین و سطحی ترین تحلیلها، تفسیر بازی بر اساس نتیجس
    که متاسفانه حدود 90 درصد فوتبالنویسهای امروز در سراسر دنیا بر همین اساس قلم میزنن

ما باید این رو متوجه بشیم که تحلیل و نقد فوتبال و ارزشگذاری تیمها فرق میکنه با نتیجه و ارزشگذاری اون بر اساس برد و باخت
    بله فوتبال در نهایت یک تیم رو به عنوان بازنده معرفی میکنه و یک تیم رو به عنوان برنده و البته فوتبال پاداش موقتی خودش رو هم به برنده نهایی و تیم قهرمان میده
    اما
    در کنار این فوتبال مسیری رو طی میکنه برای پیشرفت خودش و در این راه تیم برنده رو بر اساس نوع فوتبالی که بازی میکنن تعریف میکنه
    در این بخش تیمی برندس و پاداش نهایی فوتبال رو میگیره که در راستای فلسفه حقیقی و ذات فوتبال بازی کرده باشه
    و بر عکس تاریخ ژورنالیستیِ فوتبال که بر اساس نتیجه ارزشگذاری میشه، حافظه حقیقی فوتبال هیچگاه چنین تیمهایی و فوتبالشون رو فراموش نمیکنه

البته ایده آلترین حالت این بوده که چنین تیمهایی که فوتبالشون برای آینده کلی فوتبال مفید و آموزنده بوده نتیجه هم گرفتن

آژاکس میلان بارسا

----------------------------------------------------

در مورد پلن B
    من قبلا با سروش در انجمن قبلی خیلی در این مورد بحث کردیم اما متاسفانه نتونستم اون بحث رو پیدا کنم

سروش جان انجمن قبلی کلا پاک شده؟

پلن بی واقعا چیز مبهم و تعریف نشده ایه

1-پلن بی یعنی تیمی که داره حمله میکنه به شکل دیگه ای حمله کنه؟
    اگر چنینه بعید میدونم در دنیای امروز فوتبالنویس بزرگ و اصیلی پیدا بشه که بگه بارسا فقط به یک شکل حمله میکنه
    ای کاش فرصتش بود و با فیلم ثابت میکردیم که بارسا در مقابل چلسی با حدود 8 روش کاملا متفاوت به دروازه چلسی حمله و ایجاد موقعیت کرد
    بارسا بدون مهاجم هدف بازی کرد
    بارسا از سیستم دو دفاعه استفاده کرد
    بارسا گاهی با دو مهاجم هدف بازی کرد
    بارسا برای لحظاتی بدون هافبک طراح در پشت 18 قدم بازی کرد
    بارسا گاهی با دو و حتی سه هافبک طراح در پشت 18 بازی میکرد
    در اون دو بازی گاهی مدافع میانی هافبک دفاعی شد
    اغلب اوقات دفاعای کناری صرفا در نقش وینگر بازی میکردن
    مکان و جایگاه طراحی حملات در بارسا بارها و باها جا به جا شد
    اونقدر در این تیم موقع حمله جا به جایی زیاده که آدم برای تنها نوشتنش سرگیجه میگیره

وقتی ما با live plan روبرو هستیم حرف زدن از پلن B بیهودس

2- پلن B یعنی تیمی که در حال حملس موقتا توپ رو به حریف بده و عقب بشینه؟
    با احترام بسیار ساده لوحانس که فکر کنیم تیمهایی نظیر اینتر یا چلسی که هدف نهاییشون متوقف کردن سیستم هجومی حریفه و بر این اساس برنامه ریزی کردن از لاک خودشون بیرون بیان
    و خیلی بچگانه در دام چنین ترفند واضحی بیفتن
    اگر چنین کاری منطقی بود بایرن در مقابل چلسی این کار رو میکرد
    اما شما یک بار دیگه فینال رو ببینید بایرن گاهی اوقات خیلی بیشتر از بارسا چلسی رو عقب برد
    Last edited by گرافيكار; 07-12-2012 at 21:11.

18. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله دقیقاً. یا مثلا بازی رئال-بارسلونا در فینال کوپی د ری که دقایق آخر حتی بارسلوناای که همیشه رو زمین کار میکرد، شروع کرده بود به ارسال توپ روی دروازه رئال. اما گاهی بارسلونا زیادی به سبک تیکی-تاکا متکی میشه و اصرار میکنه که فقط از همون روش به گل برسه.

در کل، بحث این بود که آیا چلسی خوب دفاع کرد، یا بارسلونا بد شانس بود؟ که با توجه به آمار و صحنه های بازی، به نظرم چلسی بازی رفت خوب دفاع نکرد، اما بارسلونا هم کلاً اون فصل بجز مسی، بقیه بازیکناش تو گل زنی مشکل داشتن. اما بازی برگشت، چلسی به خوبی دفاع کرد و حتی مسی هم گل زنی رو فراموش کرد (پنالتی).
    سلام کسرا
    حرفت کاملا درسته پارسال بیشتر بار حمله رو دوش مسی بود ولی‌ دلایلش بر می‌گرده به مصدومیت ویا، سانچز و پدرو که حتی پدرو تا آخر فصل نتونست به اون سطح خوبش برگرده، سانچز هم تا به اوج می‌رسید یه مصدومیت از اوج خارجش میکرد همین شد عملکرد سینوسی سانچز پارسال این دیگه از بدشانسی‌ تیم بود که تو اوج مسابقات مهره‌های هجومیش اون صلابت رو نداشته باشن، همین مصدومیتا امسال واسه شما هم افتاد بر خلاف پارسال که تو کلّ فصل اکثر بازیکناتون رو بدون مصدومیت تو اوج در اختیار داشتین.
    ولی‌ بحث پلن B بود که میگم وقتی‌ تیمی رو بازی سوار هست و میتونه حمله کنه و موقعیت سازی کنه مگه مریضه که توپو بده به تیم حریف بعد ضّد حمله بزنه؟ همین سیستم بدون مهاجم اسپانیا یورو بارها پارسال توسط بارسا به کار گرفته شد همین نقل قول از تیتو که گفته داخل همین پلن A ما پلنهایه B C D E و .. نهفته هست به وضوح مشخص برا من طرفداری که کلّ بازی‌ها تیمو دنبال می‌کنم، اگه پلن B صرفا عوض کردن سبک کامل بازی تیم باشه من طرفدار حتی به گارانتی 100 درصد نتیجه گیری که "همچین چیزی امکان پذیر نیست" هم این شیوه رو نمیتونم قبول کنم، تو خیلی‌ بازیها سوا نتیجه گیری که تیم داشته ولی‌ کلی‌ انتقاد به بازی تیم بوده یا بلعکس وقتی‌ به چلسی بازی رو واگذار کردیم کلّ تماشگرا تو نیوکمپ چند دقیقه یکصدا تیمو تشویق کردن، منم اینجا با آرمان و علیرضا موافق هستم که بارسا شکست تاکتیکی به چلسی نداشت پارسال.

20. 3 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •