نرخ برابری خودشه
برا این که با بالا پایین رفتن دلار ، قیمت همه گوشی ها رو حساب نکنه
به نسبت دلار،تعداد پوینتشو ببره بالا
نرخ برابری خودشه
برا این که با بالا پایین رفتن دلار ، قیمت همه گوشی ها رو حساب نکنه
به نسبت دلار،تعداد پوینتشو ببره بالا
اون برا مزش ـهمثلا اول میری میبینی زده نوت2 2500 میگی ای بابا چرا اینطوری شد!!! بعد میبینی باس ضرب 875 کنی میشه 2200 میگی هورااااااااا
!!
چه رنگ ـایی داره این فروشگاهه ؟ نزده تو سایتش
به نظر من ارزونتر هم خواهد شد . چون اگر بدوبلایی پیش نیاد ارز کم کم میاد پایینتر.
اوه آقا ایول. برای شروع عالیه. فکر کنم تا سه ماه دیگه بشه 1.5 .
ضمناً باد دلار با جمع کردن این دله دزدهای دلار بدست توی خیابون مطمئن باشید کاملاً میخوابه و به همون نهایتاً 3 تومن میرسه.
ضمن اینکه اگه بطور رسمی هم نسخه ی خاورمیانه ایش وارد شه قیمت گذاری رسمی سامسونگ در ایران کمتر از اروپا خواهد بود
همونجور که در هند کمتر از هر جای دیگریه.
Last edited by Legacy's; 05-10-2012 at 22:16.
درسته. کسی قیمت دلار امروزو داره؟
الان گوشی با رام اروپایی میاد ؟ خوب نیست که. خدا کنه زود سامسونگ رام رسمی و گارانتی برای ایران بده
عکس زیر (البته اگه براتون باز شه...! ) توی چند ص قبل هم گذاشته بودم آخرین نرخ ها رو هر لحظه با یک ریفرش کردن ارائه میکنه.توی بوکمارکهای مرورگر گوشی یا pc قرار بدید تا در دسترس باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چون توی سه-چهار روز گذشته دولت همه ی مراجع آنلاین اعلام ارز رو برای جلوگیری از جوگیر شدن مردم ف ی ل ت ر کرده بهمین دلیل این عکس هم بدون و.پ.ان. فعلاً باز نمیشه.
قیمت علاءالدین کاهش پیدا کرد ! N7100 فقط 2000000 تومان !
دوست عزیز قیمتهاش معتبر نیست . امروز ارز به 2600 تومان نزدیک شده در صورتی که توی این لینک زده 3600 تومان !!!
درسته فعلا اصلا نمیشه قیمت ارز رو اینترنتی فهمید دولت اصلا نمیزاره هیچ سایتی قیمتاشو آپدیت کنه
خوش خبر باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)