تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 22 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 212

نام تاپيک: فوتبال فانتزی لیگ برتر انگلستان | فصل 2012 - 2013

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کلا این لیگ برتر اصلا قابل پیش بینی و بعضی وقتا به شدت از سیستم چرخشی استفاده میشه!
    شکست های اخیرم رو نمی خوام توجیه ولی کلا یکمی به شانس هم ربط داره
    مثلا یه دفعه توی یه هفته چند تا بازیکن بزرگ بازی نمی کنن مثلا این هفته گرت بیل بازی نکرد

وایلدکارت ژانویه هم دیگه فعاله و می تونید استفاده کنید
    یعنی هر چه قدر می خواید نقل و انتقالات انجام بدین و آخرش گزینه وایلدکارت رو بزنید تا ازتون امتیازی کم نشه
    ولی من پیشنهاد می کنم فعلا استفاده نکنید چون بازی های هفته بعد ده روز بعده و تا اون موقع ممکنه بازیکنایی جا به جا بشن
    با توجه به اینکه تا یه ماه دیگه این وایلدکارت قابل استفاده ست بهتره اونو به موقع استفاده کنید
    البته وضع تیم من خرابه شاید زود از اون استفاده کنم
    مطمئنی تا اخر ژانویه اعتبار داره؟
    ما که لیگ پی سی ورد محرومیم ولی داریم با شانس و اقبال توی cup کلی پیش میریم.
    ولی باید یه دستی بر سر گوش تیم بکشم
    اگر از جام حذف بشم هیچ امیدی برای ادامه ندارم

2. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من بدجور تو انتخاب کاپیتان به مشکل برخوردم
    اصلا بازیکنها ثبات ندارن یه هقته این خوبه یه هفته اون یکی دیگه
    تو 5 هفته اخیر کاپیتانهای من سر جمع 18 امتیاز گرفتن یعنی به صورت میانگین تو هر بازی 2 امتیاز هم نگرفتن که دو برابرش بشه 20 امتیاز
    کلا تیم سر همین انتخاب کاپیتان بدجور افت کرده نیاز به یک ریکاوری از نوع وایلدکارت داریم بدجوری احساس میشه تو این تعطیلات

اگه دست ها از پشت پرده بیرون نیان قراره با وجود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خط هافبک کمرشکنی برای حریفان دست و پا کنیم
    توز هم که دیگه نمیخواد به اعتماد نیمکت جواب بده و دوست داره در نیم فصل از تیم جدا بشه
    ضمن اینکه این هفته تیم بدون دروازه بان رفت تو زمین و دیگه همین موضوع خودش اعمال تغییرات کلی رو اجتناب ناپذیر کرده

راستی دقت کردین شاید در نصف بازیهای سوانسی که گراهام بازی نمیکنه میچو نوک حمله هست و عملا نقش مهاجم رو داره؟
    ولی ما به عنوان هافبک استفاده میکنیم و حالش رو میبریم

مطمئنی تا اخر ژانویه اعتبار داره؟
    The January Wildcard can only be used after Gameweek 21 starts (1 Jan 11:30) until Gameweek 24 ends (2 Feb 11:30).

4. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

در یک حرکت خود جوش بنیتس برداشته ماتا که بازی قبل یکی از بهترین بازیکنهای زمین بوده روی نمیکت گذاشته و به ماتا و هزارد دقایق اخر بازی داده.
    منم که روی ماتا سرمابه گذاری کرده بودم و کاپیتانم بود حسابی ضربه خوردم از اون طرف سوارز ترکوند و همه اینها دست به دست هم دادن تا از cup حذف بشم

6. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب بازی های این هفته هم تموم شد !

توی لیگ هد تو هد دربی شمال لندن رو با تیم وحید برگزار کردیم و در آخر من برنده شدم البته امتیاز ها تقریبا نزدیک بود .. و به لطف دو تا از مدافع هام تونستم 44 امتیاز بگیرم !
    توی لیگ هد تو هد هم رفتم رده دوم ...کلا وحید همیشه خوش یمن بوده برای من
    من هنوز تو شوک حذف از cup هستم .. تیم رقیب من توی cup از اون تیم هایی بود که 3- 4 تا بازییکنش مصدوم بودن و بقیه بازیکن هاش هم چیزی نبودن !
    من تیمم اون هفته 38 امتیاز آورد که کم بود !
    ولی از شانس بد ما زد و آرسنال 7 تا گل زد به نیوکاسل !!!
    من از آرسنال دو تا بازیکن داشتم که کازورلا هم کاپیتانم بود ... اون تیم هم دو تا بازیکن داشت از آرسنال !!
    بعد دوتا بازیکن اون تیم رو هم 35 امتیاز آوردن ، دو تا بازیکن من با این که یکیشون هم کاپیتانم بود 11 امتیاز
    بعد هم جناب سوارز زحمت کسیدن و دو تا گل زدن و این باعث شد سه تا بازیکن اون تیم رو هم 61 امتیاز بگیرن و 10 تا بازیکن من 38 امتیاز ! نکته ی جالب این بود که غیر از این سه تا بازیکن ، یعنی 8 بازیکن دیگه تیمش رو هم 9 امتیاز آورده بودن !!
    این بود که ما حذف شدیم

+
    یک نکته ی جالبی هم که بهش برخوردم این بود که توی لیگ 39 تیمی P30 تا الان فقط یک تیم تونسته همه ی بازی هاش رو توی cup ببره و بقیه همه حذف شده ! ( تیم United 4 ever ) و این نشان از سطح بالای لیگ داره برای این دوستمون هم آرزوی موفقیت دارم ..

8. 6 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک نکته ی جالبی هم که بهش برخوردم این بود که توی لیگ 39 تیمی P30 تا الان فقط یک تیم تونسته همه ی بازی هاش رو توی cup ببره و بقیه همه حذف شده ! ( تیم United 4 ever ) و این نشان از سطح بالای لیگ داره
    برای این دوستمون هم آرزوی موفقیت دارم ..
    بچه ها حمایت کنید دارم میرم واسه قهرمانی
    راستی دقت کردین شاید در نصف بازیهای سوانسی که گراهام بازی نمیکنه میچو نوک حمله هست و عملا نقش مهاجم رو داره؟
    ولی ما به عنوان هافبک استفاده میکنیم و حالش رو میبریم
    اکثر بازی های سوانسی میچو مهاجمه یعنی اکثر بازی ها ما یه مهاجمو به عنوان هافبک استفاده می کنیم
    خیلی خوبه اینجوری

10. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بلاخره منم به باشگاه 1000 امتیازی ها پیوستم ......
    از همینجا یه عذر خواهی میکنم از RVP که با کمال حماقت از کاپیتانی برداشتمش و رسما 16 امتیاز پرید اخه ماتا هم شد کاپیتان؟؟ هیچ وقت از بنیتز خوشم نیومده ...

دوستان هم اگه زیاد خبر های ورزشی رو دنبال نمیکنین حتما قسمت Transfers out/in رو چک کنین

الان یه موج عمومی بی اعتمادی به توز بین منیجر ها راه افتاده که نتیجه اش این شده......
    Transfers out (Gameweek) »
    FWD Tevez MCI 70,646
    چند هفته هست تو این لیست قرار داره ... منم به احتمال زیاد جاش رو با سوارز عوض میکنم

12. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Gameweek 23
    meweek 23
    Stoke City v Chelsea
    Chelsea v Southampton

Chelsea's new player Demba Ba
    Ba
    :prediction

time to revenge

14. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب قبل از شروع این هفته من یکمی ریسک کردم و از وایلدکارت ژانویه استفاده کردم و دیگه این تنها شانسم برای بقای تیم توی لیگ برتر بودش
    اتفاقا جواب داد و فعلا توی این هفته خیلی خوب امتیاز گرفتم
    این هفته چون چلسی دو تا بازی داره صد در صد واجب بود که از اون چند تا بازیکن داشته باشید چون مجموع امتیازهای دو بازی حساب میشه. مثلا الان ماتا کاپیتان تیممه که همین الان با بازی اول هم کلی امتیاز برام اورده و فکر می کنم بازی با ساتمتون هم بتونه امتیاز خوبی بیاره و کلا آخرش 40-50 امتیازی رو نصیب ما کنه
    خلاصه امیدوارم تیمم متحول شده باشه و از این بحران خارج بشه

در مورد وایلدکارت ژانویه هم فقط تنها نکته ای که به نظر می رسه اینه که اگه تیمتون فکر می کنید ترکیب خوبی داره که فعلا استفاده نکنید و اونو برای آخرای نقل و انتقالات ژانویه بذارید. در صورتی که الان می خواید استفاده کنید هم حتما بازیکنایی رو توی تیمتون بیارید که مطمئنا توی نقل و انتقالات ژانویه توی تیم دیگه ای نمیرن. اینجا هم منبع خوبی در این مورده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی بازیکنای آفریقایی هم اکثرشون تیمشون رو ترک کردن و برای جام ملت های آفریفا به تیم ملی خودشون محلق شدن مثل یحیی توره ، جروینیو ، میکل ، موسز و ...

16. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این هفته چون چلسی دو تا بازی داره صد در صد واجب بود که از اون چند تا بازیکن داشته باشید چون مجموع امتیازهای دو بازی حساب میشه.
    این هفته که گذشت ولی نکته خیلی ساده ای که جلو چشمم بود و ندیدم اینه که وقتی چلسی دو تا بازی داره خو پس یه تیم دیگه هم دو تا بازی داره
    منم وایلد کارت ژانویه رو استفاده کردم و رو انتخاب یکی از مهاجم هام بین فلتچر و دفوئه و لمبرت شک داشتم که آخر دفوئه رو انتخاب کردم که در بازی دیشب کار خاصی نکرد
    در حالی که لمبرت تگ گل بازی رو برای تیمش زد 4 روز دیگه هم تیمش با چلسی بازی داره و اونجا هم امتیاز میگیره!

برای همین هفته بعد که آرسنال دو تا بازی داره نیم نگاهی هم به westham که اونم دو تا بازی داره داشته باشید

18. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هفته چون آرسنال دو تا بازی داره من در لحظات آخر والکات رو به جای ماتا به عنوان کاپیتان انتخاب کردم و اتفاقا فعلا هم جواب گرفتم و فکر می کنم بازی با وستهام هم خوب امتیاز بگیره.
    جالبه بازی دیشب آرسنال و چلسی رو که می دیدم اولش که والکات گل زد یکمی ناراحت شدم ولی خب بعدش گفتم اشکالی نداره چلسی ببره و در مقابل والکات هم یه گل زده باشه و یعنی با تیر دو نشون زده میشه

البته بازی هد تو هد این هفته به شدت سخت و نفسگیر شده و والکات توی پیروزی من توی این بازی هیج نقشی نمی تونه داشته باشه چون دقیقا حریف مقابلم هم کاپیتانش والکاته! ترکیب تیم مقابلم به شدت خطرناکه و توی اون چندین بازیکن از آرسنال و وستهام دیده میشه.
    از طرفی هم من این هفته دو تا نقل و انتقالات داشتم و 4 امتیاز ازم کسر میشه و خلاصه با این شرایط اگه ببرم شانس اوردم!
    کلا بعضی وقتا بازی های هد تو هد مثل این هفته به شدت جذاب میشه...

20. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •