تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قـرمـز ها | جلد 2

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آستون ویلا رو بردیم
    چون بازی رو ندیدم و هنوز موفق به دانلود خلاصش نشدم نمیتونم حرفی درمورد بازی بزنم

اما برای رسیدن به مکان چهارم جدول کار خیلی خیلی سختی داریم
    دیگه تعارف نداریم باید همه بازیامونو ببریم و منتظر شکست تیمهای آرسنال چلسی و اورتون باشیم

اگر داورها کمی مهربانتر بودن و خودمونم اینقدر دست و دلباز نبودیم الان قطعا جزء چهارتای اول بودیم
    دقیقا همینطوره.. به نظر من امسال وضعمون گذشته از اینکه جزو 4 تیم بشیم مگه اینکه همه بازیها رو ببریم که واقعا دور از انتظاره.

چیز مهم برای من اینه که امسال و به خصوص طی نیم فصل دوم، اون شخصیت لازم برای یه تیم که داره برای 4 تیم و حتی قهرمانی می جنگه به تیم برگشته، با سه چهار خرید خوب به همراه استراحت کامل بین دو فصل (نبودن تورنومنت های ملی) و برگشتن بازیکن های مصدوممون (بورینی، آلن، کلی) وضعیت تیم قطعا بهتر میشه در سال آینده.

این بازی هم نیمه اول اصلا خوبی نداشتیم و 0-1 عقب افتادیم ولی اواخر نیمه اول بهتر شد، نیمه دوم هم عالی بودیم به خصوص بازی لوکاس و جرارد که خط هافبک رو خیلی خوب کنترل کردن و تقریبا اصلا موقعیتی نبود که خط دفاع بخواد کنترل کنه، اصلا توپی از این دو رد نشد! خلاصه این بازیها رو باید همیشه ببریم اگه بخوایم به تاپ 4 فکر کنیم نه اینکه توی آنفیلد به استون ویلا ببازیم و توی ویلا پارک ببریم! تیم به پایداری نیاز داره، چیزی که تیم هایی مثل یونایتد و سیتی در اکثر فصل داشتن.

شانس پنجم شدن رو داریم البته. خیلی خوبه که سهمیه لیگ اروپا رو بگیریم. بدبختانه اکثر ستاره ها فوتبال لیگ قهرمانان میخوان تا به تیم بیان و ما به ستاره نیاز داریم تا سهمیه بگیریم.

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محرومیت 10 جلسه ای سوارز

به گزارش ایرنا، اتحادیه فوتبال انگلیس عصر امروز با انتشار بیانیه ای اعلام كرد كه كمیسیون مستقل انضباطی این اتحادیه تصمیم گرفت كه سه جلسه محرومیت معمول برای تخلف سوآرز كافی نیست و به همین دلیل هفت جلسه دیگر نیز به محرومیت وی اضافه كرد.
    به این ترتیب سوآرز نه تنها چهار بازی باقیمانده از فصل جاری را از دست می دهد، بلكه شش بازی نخست فصل 2014 -2013 لیگ برتر انگلیس را نیز باید از سكوها تماشا كند.

مهاجم جنجالی و اروگوئه ای لیورپول روز یكشنبه گذشته و در جریان دیدار خانگی این تیم با چلسی در اقدامی تعجب برانگیز دست 'برانیسلاو ایوانویچ' مدافع چلسی را در جریان بازی گاز گرفت.

داور مسابقه این صحنه را ندید و سوآرز تا پایان 90 دقیقه در زمین ماند و حتی گل مساوی تیمش را نیز در لحظات پایانی وارد دروازه چلسی كرد تا بازی با نتیجه 2 بر 2 خاتمه یابد.

بلافاصله پس از پایان بازی تصاویر گاز گرفتن حریف توسط سوآرز در شبكه های مختلف تلویزیونی بارها و بارها پخش شد.

سوآرز همان شب طی تماسی با ایوانویچ از وی عذرخواهی كرد و باشگاه لیورپول نیز جریمه نقدی برای وی در نظر گرفت ولی این اقدامات مانع از پیگیری موضوع توسط اتحادیه فوتبال انگلیس نشد.

اكنون سوآرز تا روز جمعه وقت دارد تا نسبت به این تصمیم اعتراض كند و درخواست تجدید نظر بدهد ولی اگر دلیل قانع كننده ای برای اعتراض نداشته باشد، ممكن است محرومیتش باز هم افزایش یابد.

'ایان آیر' مدیر باشگاه فوتبال لیورپول در واكنش به محرومیت سنگین اعلام شده از سوی اتحادیه فوتبال، گفت: هم باشگاه لیورپول و هم سوآرز از این تنبیه شدید شوكه شده اند.

وی افزود: ما منتظر خواهیم ماند تا دلایل مكتوب صدور این رای را ببینیم و پس از آن درباره آن اظهارنظر كنیم.

این نخستین بار نیست كه لوییس سوآرز به دلیل رفتار ناشایست تنبیه می شود. وی در اواخر سال 2011 میلادی به دلیل برخورد نژادپرستانه با 'پاتریس اورا' بازیكن سیاهپوست و فرانسوی تیم منچستر یونایتد، به 40 هزار پوند جریمه نقدی و هشت جلسه محرومیت از همراهی تیمش محكوم شد.

سوآرز پیش از نقل مكان به لیورپول، در سال 2010 و زمانی كه برای آژاكس آمستردام بازی می كرد نیز در جریان بازی با آیندهوون، شانه 'عثمان باكال' یكی از بازیكنان حریف را گاز گرفت و هفت جلسه محرومیت را نیز در هلند تجربه كرد.
    ایرنا
    ---------------------------------------------

4. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت latifii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وقتی فکرش میکنم لیورپول چهار سال تو جمپیوز لیگ نیست اشکم در میاد،یادش بخیر نیم نهایی قدیما

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

6. 2 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوارس برای کنترل خشمش به نزد روانشناس می رود

سایت گل
    - رونی او سولیوان، قهرمان جهانی اسنوکر در صحبت هایی اعلام کرده که احساس خشم لوئیس سوارس را درک می کند و کاملا حس می کند که او در لحظاتی که دچار جنون و خشم می شود چه احساسی دارد او سولیوان 37 ساله برای کنترل خشم آنی اش نزد دکتر استیو پیترز، روانشناس ورزشی رفته و معتقد است که این روانشناس سرشناس می تواند به مهاجم اروگوئه ای هم در کنترل خشمش کمک کند.
    سوارس 26 ساله بعد از گاز گرفتن برانیسلاو ایوانوویچ،مدافع باشگاه چلسی در جریان بازی لیورپول- چلسی با محرومیتی ده جلسه ای مواجه شد و او سولیوان شرایط سوارس را با خودش،زمانی که در جریان مسابقه با استفن هندری،مسابقه را ترک کرد مقایسه کرده و گفته:«من دقیقا درک می کنم که سوارس چه کاری کرده و دقیقا نکته را گرفتم. دریک لحظه گرفتار خشم آنی می شوی و بعد از خودت می پرسی:وای من چه کاری کردم؟ این دقیقا مثل من بود، وقتی که میدان مسابقه مقابل هندری را ترک کردم.بعد از آن حسرت می خوری ولی در آن لحظه مملو از احساسات هستی.»
    او سولیوان به خاطر این رفتارش با جریمه ای 20 هزار پوندی مواجه شد. البته او درسال 2011 به نزد این روانشناس ورزشی رفت و در سال 2012 قهرمان مسابقات جهانی اسنوکر شد و به همین خاطر سوارس را تشویق به مراجعه به نظر دکتر پیترز کرده:«دکتر پیترز کارهای زیادی برایم انجام داد.من به شدت زیرنظر او کار می کردم و تلاش می کردم تا تک تک راههایی که اوبه من نشان داده و درموردش برای صحبت می کردرا تست کنم و واقعا ازدرسهای او سود بردم. من به شدت کار کردم و سعی کردم که تعادلی میان احساسات و مغزم برقرار کنم.»
    او براین باور است که لوئیس سوارس که تا آخر سپتامبر از همراهی تیمش محروم است می تواند با مراجعه به نزد این دکتر،در لحظات خشم اعصابش را کنترل کند:«من نمی گویم که خیلی سریع..ولی اگر لیورپول پشت سوارس باشد و برندان راجرز هم از او حمایت کند، درنهایت میتواند با سوارس قهرمان لیگ برتر شود.اگر سران لیورپول بتوانند سوارس را برای 4 یا 5 سال در تیمشان نگاه دارند، با او قهرمان لیگ برتر خواهند شد.»
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2013/05/03/3950136/%D8%B3%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%AE%D8%B4%D9%85%D8%B4-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%B2%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AF?ICID=OP

8. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب فردا دربی مرسی ساید پیش رو داریم بازی حساسی که همیشه زیبا بوده و هست ، همیشه تو این دربی صحنه های زیبایی از بین تماشاگرای دو تیم دیدم ، زوج های که یکیشون اورتونی و دیگری لیورپولی ، یا دوقولی های که یکی قرمز پوش و دیگری آبی بوش که در کنار هم بازی رو میبینن بدون اینکه درگیری پیش بیاد و بخاطر همین به این دربی ، دربی دوستانه هم گفته میشه چون درگیری شدیدی بین این دو تیم رخ نمیده ... بگذریم ...
    دیوید مویس اسکاتلندی از وقتی که مربی این تیم شده هر سال بهتر و با تجربه تر شده و من به شخصا مویس رو جز بهترین مربی های بریتانیا میدونم ، این فصل علمکرد خیلی خوبی داشتند و شاید اگه مهری چند سال اخیرش نگاه داشته بود الان میتونستند سهمیه جمپیوز لیگ بگیرند ، لیورپول امسال هم سهمیه جمپیوز از دست داده و هم اروپا و شاید برد این دربی بتونه حداقل هواداری را خوشحال کنه با توجه به عملکرد نبستا خوب در نیم فصل دوم ، امید دارم که بازی فردا رو ببریم و این برد میسر نمیشه مگر با بازی یکدست و هماهنگ ، مثل بازی هفته پیش با نیوکاسل
    فردا آخرین دربی جیمی کرگر هست و خیلی دوست دارم این بازی رو ببریم که حداقل با یه خاطره خوب فصل رو به پایین ببره

پیش بینی من: لیورپول 2 - اورتون 1

سوارس برای کنترل خشمش به نزد روانشناس می رود
    حالم از رسانه های انگلیبس بهم میخوره ، کثیف ترین از اینا من ندیدم
    جوی بارتون فصل قبل هر چی بازیکن تو زمین بود لگد مال کرد من ندیدم این همه هیاهو بلند بشه ، حان تری فصل قبل حرف نژاد پرسی میزنه و بازی با بارسا بازیکن حرف رو لگد میزنه کسی نگفت این آقا مشکل داره
    این فصل هازارد توپ جمع کن رو شوت میکنه و بعدش با یک معذرت خواهی همچی تموم میشه و رسانه های اینجا خفقون میگرند ولی نوبت سوارز که میشه زمین و آسمون مقاله میدن و FA اون جریمه براش در نظر میگیره و جالب اینجاست هنوز که هنوز تمومی نداره و باز دارند می نویسند

10. 2 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

امروز 1-3 بردیم و تعداد گل زده مون در خانه حریف رسید به 38 که تا به حال فقط دو تیم از سال 1994 تا الان بهش رسیدند (البته با رکورد 47 گل یونایتد خیلی فاصله داره) ولی در این فصل بیشتر از همه تیم های لیگ گل خارج از خانه زدیم (و بیشتر از درون خونه خودمون) خلاصه همش از این رکورد های عجیب می زنیم ولی دریغ از نتیجه نهایی ما در بیشتر از 40 درصد بازیهامون هم کلین شیت داشتیم که آمار خیلی خوبی نیست ولی بد هم نیست.

استوریج هدتریک کرد (می تونست 7-8 تا گل بزنه) و کوتینیو فوق العاده بود. این دو بین همدیگه 13 گل زدند و 12 پاس گل دادند، توی نیم فصل دوم ما خیلی بهتر از ابتدای فصل بودیم (شاید اگه اون ناشی بازی مدیریت نبود و باعث نمی شد در روزهای آخر نقل و انتقالات همه خریدهامون رو از دست بدیم وضعیت متفاوت می بود)، در رده بندی امتیازی نیم فصل دوم ما بطور متوسط 1.66 امتیاز در هر بازی گرفتیم که از این نظر بعد از آرسنال و سیتی سوم بودیم و بالاتر از یونایتد، تاتنهام و چلسی.

به امید اینکه فصل بعد نقاط ضعف تیم بهتر برطرف بشه... مدیریت قول داده چند خرید خوب داشته باشیم. امیدوارم بالاخره اون فصل خوب برسه که ما برای گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان رقابت کنیم.

12. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب دیروز آخرین مصاحبه جیمی بود ، حقیقتش مصاحبه اش را میخوندم حسابی دلم گرفت

کاراگر یه اسطوره دوست داشتنی بود نه تنها واسه تیم بلکه همه قبول داشتند ، بازیکنی که با تمام وجود بازی میکرد و تعصبی که روی تیم داشت همه رو مجذوب خودش میکرد

دیروز سرالکس فرگوسن در توصیف ایشون گفت:
    "من عاشق او هستم ، او یک مثال فوق العاده برای بازیکنان جوانی است که می خواهند در زمین بازی کنند ، او واقعا یک بازیکن حرفه ای خوب است ."
    " مشخصا او همان نوع بازیکنی است که یک مربی می خواهد داشته باشد ، من نه سال از استیو بروس استفاده کردم و فکر می کنم کاراگر هم بازیکنی مثل اوست که می تواند با وجود مصدومیت بازی کند و به سختی یکی بازی را از دست می دهد."

نمیدونم از کجا و از چه بازی ای بگم ولی کافیه دوستان یه فلش بکی به بازی چلسی - لیورپول تو سال 2005 بندازن بازی که اگه جیمی نبود معلوم نبود چی پیش میومد ، آلن هنسن بهترین مدافع تاریخ لیورپول در مورد اون بازی اینگونه گفت :

"کاراگر ده برابر بهتر از مدافعی است که من می توانستم باشم. او بهترین مدافع است در حالی که من نبودم. روشی که چلسی را مهار کرد باور نکردنی بود. من نشسته بودم و با ترس می دیدم که چطور توپ ها را قطع می کرد، توپ ها را بر می گرداند و پوشش می داد. اگر ما به بزرگان تاریخ لیورپول نگاه کنیم، کاراگر در بالای لیست و در میان بهترین ها قرار خواهد داشت."

بهتره یادی کنیم از بازی تاریخی فینال استانبول که جیمی با تمام وجود بازی کرد در صورتی که کاراگر تو اون بازی مصدوم بود و فقط از یک بازیکن دلسوز ، تعصبی برمیاد که با اون وضعیت به این شکل فداکاری کنه

کاراگر هفته بعد آخرین بازیش با qpr انجام خواهد داد و فصل بعد جز تیم کارشناسی اسکای خواهد بود ولی امیدارم در آینده نزدیک به عنوان یک مربی قدرمند به دنیای فوتبال برگرده و شاهد موفقیتش باشیم

براش هرجا هست آرزوی موفیقت میکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خداحافظ اسطوره

16. 6 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خوب دوستان این فصل هم تموم شد

لیورپول در این فصل در نهایت با کسب 16 برد - 13 تساوی و 9 باخت ، کسب 61 امتیاز در رتبه 7 به کار خود پایان داد .

71 گل زده در مقابل 43 گل خورده و تفاضل 28 نتایج این فصل بود .

عملکرد تیم چطور بود ؟ فصلی که گذشت چطور دید ؟

ممنون میشم در این مورد نظرات را مطرح کنید تا بحثی در این مورد داشته باشیم

با تشکر

18. 4 کاربر از latifii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من طرفدار لیورپول نیستم اما چون لیگ برترو دنبال می کنم دوست دارم نظرمو بگم
    اگه بخوام بی طرف بگم از همون تابستون پارسال و فصل نقل انتقالات تقریبا مشخص بود که وضعیت پایان فصل چی می شه
    خرید های سنگینی که فصل قبلش داگلیش انجام داده بود ...خرید هایی که اصلا بازده نداشتن باعث شدبودجه کافی به راجرز ندادن در حالیکه مشخص بود که تیم به تقویت احتیاج داره به خصوص تو خط حمله... سوارز فکر می کنم تنها مهاجم تیم تو نیم فصل اول بود ...
    فصل اول راجرز می تونست خیلی بهتر باشه اما اگه صرفا نتایج رو بزاریم کنار لیورپول این فصل تو مسیر پروژش که بازگشت به بالاترین سطح فوتبال اروپا بود
    درست قدم برداشت و موفق بود...در این فصل لیورپول بازی های خیلی خوب و روونی ارائه می داد... خیلی خوب رو زمین بازی می کرد ... بازیکنای جوون خوبی هم داره و پتانسیل زیادی داره
    تو نیم فصل هم که استوریج رو چلسی مفت از دست داد و کوتینیو جوون هم اضافه شد و تیم به یه ثبات نسبی رسید و نتایج تیم برخلاف نیم فصل اول دیگه سینوسی نبودن
    به نظرم اگه تو این تابستون تیم نقاط ضعفش رو پوشش بده فصل بعد مدعی اصلی 4 تیم اول هستش
    Last edited by shakerifar; 20-05-2013 at 16:56.

20. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •