خوب دیروز آخرین مصاحبه جیمی بود ، حقیقتش مصاحبه اش را میخوندم حسابی دلم گرفت
کاراگر یه اسطوره دوست داشتنی بود نه تنها واسه تیم بلکه همه قبول داشتند ، بازیکنی که با تمام وجود بازی میکرد و تعصبی که روی تیم داشت همه رو مجذوب خودش میکرد
دیروز سرالکس فرگوسن در توصیف ایشون گفت:
"من عاشق او هستم ، او یک مثال فوق العاده برای بازیکنان جوانی است که می خواهند در زمین بازی کنند ، او واقعا یک بازیکن حرفه ای خوب است ."
" مشخصا او همان نوع بازیکنی است که یک مربی می خواهد داشته باشد ، من نه سال از استیو بروس استفاده کردم و فکر می کنم کاراگر هم بازیکنی مثل اوست که می تواند با وجود مصدومیت بازی کند و به سختی یکی بازی را از دست می دهد."
نمیدونم از کجا و از چه بازی ای بگم ولی کافیه دوستان یه فلش بکی به بازی چلسی - لیورپول تو سال 2005 بندازن بازی که اگه جیمی نبود معلوم نبود چی پیش میومد ، آلن هنسن بهترین مدافع تاریخ لیورپول در مورد اون بازی اینگونه گفت :
"کاراگر ده برابر بهتر از مدافعی است که من می توانستم باشم. او بهترین مدافع است در حالی که من نبودم. روشی که چلسی را مهار کرد باور نکردنی بود. من نشسته بودم و با ترس می دیدم که چطور توپ ها را قطع می کرد، توپ ها را بر می گرداند و پوشش می داد. اگر ما به بزرگان تاریخ لیورپول نگاه کنیم، کاراگر در بالای لیست و در میان بهترین ها قرار خواهد داشت."
بهتره یادی کنیم از بازی تاریخی فینال استانبول که جیمی با تمام وجود بازی کرد در صورتی که کاراگر تو اون بازی مصدوم بود و فقط از یک بازیکن دلسوز ، تعصبی برمیاد که با اون وضعیت به این شکل فداکاری کنه
کاراگر هفته بعد آخرین بازیش با qpr انجام خواهد داد و فصل بعد جز تیم کارشناسی اسکای خواهد بود ولی امیدارم در آینده نزدیک به عنوان یک مربی قدرمند به دنیای فوتبال برگرده و شاهد موفقیتش باشیم
براش هرجا هست آرزوی موفیقت میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]