تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 26 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 257

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2012-2013

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اون بخش قضیه که ادعای مورینیو بچگانه و صد درصد دروغ تلقی می شد هم جالب شد...و البته بحث تئوری و توهم توطئه و این داستانها.
    و البته استناد به کامنتهای کاربران سایت گل هم به همینصورت.
    خنده دار بودن این ادعا از نظر من و کامنت های گل ربطی به راست یا دروغ بودن قضیه نداشت. مثل اینکه پپ بیاد بگه خبردار شدم رای کاپیتان تیم ملی ایران به من بوده و حساب نشده. که چی؟ خود مطرح کردن قضیه بقول دل بوسکه بچه گانه است. حرف های دیگه که توطئه بوده و بخاطر فساد مراسم رو تحریم کردم (که مشخصه بهونه است چون فیفا هنوز لیست آرا رو منتشر نکرده بود) ... بگذریم کسی که به دل بوسکه رحم نمیکنه. برام فقط عجیبه رئالی هایی که دست کم خاطره 10 ساله تعریف می کنن انگاری یادشون رفته آخرین قهرمانی اروپا رو کی براشون آورده.

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خنده دار بودن این ادعا از نظر من و کامنت های گل ربطی به راست یا دروغ بودن قضیه نداشت. مثل اینکه پپ بیاد بگه خبردار شدم رای کاپیتان تیم ملی ایران به من بوده و حساب نشده. که چی؟ خود مطرح کردن قضیه بقول دل بوسکه بچه گانه است. حرف های دیگه که توطئه بوده و بخاطر فساد مراسم رو تحریم کردم (که مشخصه بهونه است چون فیفا هنوز لیست آرا رو منتشر نکرده بود) ... بگذریم کسی که به دل بوسکه رحم نمیکنه. برام فقط عجیبه رئالی هایی که دست کم خاطره 10 ساله تعریف می کنن انگاری یادشون رفته آخرین قهرمانی اروپا رو کی براشون آورده.
    دیدید که اصلا هم خنده دار نبود! بر خلاف نظر شما اینکه دل بوسکه رئالی هست و برای رئال خوب کار کرده دلیل نمیشه که از حقیقت چشم پوشی کنیم. کاری که شما اصولا در اون تبحر دارید.

4. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فدراسیون مقدونیه قضیه را جمع کرد تا ابرو ریزی نشه برای بازیکنشون وگرنه بعیده کسی تو فدراسیونشون همچین کاری بکنه!
    همچین کاری حداقل جریمش اخراجه برای اون کارمند و جعل امضای این بازیکن حداقل جریمش حبسِ
    شاید هم تلفنی پای برگه را امضا کرده تکنولوجی! چقدر پیشرفت کرده تو اروپا
    شایدم فدراسیون مقدونیه آبروریزی فیفا رو جمع کرده! منطقی تر به نظر میاد نه؟ احتمالا فیفا دیده گند قضیه در اومده فدراسیون مقدونیه رو انداخته جلو!

6. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شایدم فدراسیون مقدونیه آبروریزی فیفا رو جمع کرده! منطقی تر به نظر میاد نه؟ احتمالا فیفا دیده گند قضیه در اومده فدراسیون مقدونیه رو انداخته جلو!
    نه منطقی نیست
    چرا باید همچین کاری را بکنه؟
    چه سودی برای فیفا داره؟
    و چرا فیفا باید به خاطر یک نفر بیاد خودشو خراب کنه؟
    مگه نمیگید فیفا مشخص میکنه کی برنده باشه؟ پس چرا میاد آرا هر نفر را اعلام میکنه؟

خیلی راحت میتونست یه قانون تصویب کنه که آرای هر شخص رسانه ای نشه (مثلا برای اینکه امنیتشون به خطر نیفته یا انگشت یه مربی نره تو چشمشون به خاطر رای ندادن بهش)
    اگه فدراسیون مقدونیه با فیفا بود الان اعلام کرده بود که اون بازیکن دروغ میگه و رای اش همون بوده نه اینکه بگه ما اشتباه کردیم یا اگه به عمد رای اون بازیکن را عوض کرده بود هم میتونست منکر همه چیز بشه و قابل اثبات هم نبود در کل یا ماستمالی هست! یا اشتباه غیر عمد فدراسیون مقدونیه
    پی نوشت1:زندگی کردن تو کره شمالی ایران و سوریه ویکی دو کشور دیگه همین مشکلات را هم داره ها مردم این کشورها فکر میکنن همه جا مثل کشور خودشون هست
    پی نوشت 2:این قضیه را دیگه من ادامه نمیدم همه چیز مشخص هست اگه مدرکی هست بزارید چون فیفا محدود به ایران و کره شمالی نیست که بشه با حرف محکومش کرد
    پی نوشت 3:ایمیل بزنید به مسئولین تیمتون بگید انصراف بده از عضویت در یوفا و فیفا واقعا تیمتون داره حیف میشه
    پی نوشت 4:اگه تو سال 2013 اینقدر فیفا فاسد هست! ببینید قبلا چقدر بوده بیخود نیست بعضی تیمها اون زمان اینقدر جام گرفتن ولی الان دیگه تیوی رنگی و این همه خبرنگار و شبکه و نت هست دیگه نهایت تلاشش بشه حریفان ضعیف را بندازه باهاشون و بازیکن تیم مقابلشون را اخراج کنه دیگه نمیشه جلوی این همه رسانه براشون گل هم بزنه
    با تشکر از برنامه خوبتون
    Last edited by FC.Barcelona; 30-03-2013 at 19:56.

8. 3 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه منطقی نیست
    چرا باید همچین کاری را بکنه؟
    چه سودی برای فیفا داره؟
    و چرا فیفا باید به خاطر یک نفر بیاد خودشو خراب کنه؟
    مگه نمیگید فیفا مشخص میکنه کی برنده باشه؟ پس چرا میاد آرا هر نفر را اعلام میکنه؟

خیلی راحت میتونست یه قانون تصویب کنه که آرای هر شخص رسانه ای نشه (مثلا برای اینکه امنیتشون به خطر نیفته یا انگشت یه مربی نره تو چشمشون به خاطر رای ندادن بهش)
    اگه فدراسیون مقدونیه با فیفا بود الان اعلام کرده بود که اون بازیکن دروغ میگه و رای اش همون بوده نه اینکه بگه ما اشتباه کردیم یا اگه به عمد رای اون بازیکن را عوض کرده بود هم میتونست منکر همه چیز بشه و قابل اثبات هم نبود در کل یا ماستمالی هست! یا اشتباه غیر عمد فدراسیون مقدونیه
    پی نوشت1:زندگی کردن تو کره شمالی ایران و سوریه ویکی دو کشور دیگه همین مشکلات را هم داره ها مردم این کشورها فکر میکنن همه جا مثل کشور خودشون هست
    پی نوشت 2:این قضیه را دیگه من ادامه نمیدم همه چیز مشخص هست اگه مدرکی هست بزارید چون فیفا محدود به ایران و کره شمالی نیست که بشه با حرف محکومش کرد
    پی نوشت 3:ایمیل بزنید به مسئولین تیمتون بگید انصراف بده از عضویت در یوفا و فیفا واقعا تیمتون داره حیف میشه
    پی نوشت 4:اگه تو سال 2013 اینقدر فیفا فاسد هست! ببینید قبلا چقدر بوده بیخود نیست بعضی تیمها اون زمان اینقدر جام گرفتن ولی الان دیگه تیوی رنگی و این همه خبرنگار و شبکه و نت هست دیگه نهایت تلاشش بشه حریفان ضعیف را بندازه باهاشون و بازیکن تیم مقابلشون را اخراج کنه دیگه نمیشه جلوی این همه رسانه براشون گل هم بزنه
    با تشکر از برنامه خوبتون
    سودی برای فدراسیون مقدونیه داشته؟ چرا باید فدراسیون مقدونیه بخاطر دلبوسکه خودشو خراب کنه؟! مگه بحث سود و زیانه؟ رای گیری که انقدر مسخره انجام میشه و یه آبدارچی می تونه "مشکل تکنیکی" به وجود بیاره درش، همین میشه. فکر کردی من دارم میگم یه تقلب سازمان یافته از نفر اول فیفا تا دربونشون رخ داده که 1 رای رو عوض کنن؟! میگم از کجا معلوم این "اشتباه تکنیکی" از جانب خود فیفا نبوده که الان فدراسیون مقدونیه رو سپر بلا کرده؟

در ضمن نمی دونم چرا فکر می کنی از این اتفاقا فقط تو ایران می افته؟ قبل از بیانیه فدراسیون مقدونیه هم همین حرفا رو می زدن یه عده.
    Last edited by malkemid; 30-03-2013 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما دیگه خیلی. برگه فکس منتشر شد گفتین فتوشاپه. فدراسیون مقدونیه تایید میکنه رای بنام دل بوسکه ارسال شده میگین کار فیفاست گردن گرفته. حالا بگین قبلا (زمانی که بدون اطلاع رسانی تیمایی می بردن یا 2010 که مورینیو با اختلاف کم از دل بوسکه برد) تقلب شده یه چیزی. دستکاری آرایی که قراره یکی دو ساعت بعد منتشر بشن اونم برای اینکه مورینیو مثلا جای 21 درصد بشه 20 درصد و هیچ تکونی نخوره چه منطقی داره؟ خیالتون راحت ایشون سالی که شانس بردن داشته باشه مثل سه گانه اینتر در مراسم حاضر میشه.

11. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بلاخره فدراسیون مقدونیه باید جواب میداد!
    و بهترین جواب را داد تا بازیکنشون را هم ضایع نکنه!
    اگه با این ها قصد گول زدن یا توجیه خودتون را دارید مشکلی نیست ادامه بدید
    ولی بدونید بقیه فقط به این توهمات میخندن! حالا بگید حق بازیکنتون را ضایع کردن حق مربیتون را هم همینطور فصل قبل باید 6 تا جام میگرفتید فیفا نزاشت و توپ طلا مال بازیکنتون بود و زمین و زمان بر علیه تون بود صدا وسیما طرفدار بارساست! فدارسیون اسپانیا دفترش با دفتر بارسلونا مشترکه و...
    البته تقصیری هم ندارید دارن بازیتون میدن! همونایی که الان باید جواب هوادارنتون را بدن که 10 ساله با این همه خرج یه فینال cl نرفتید الان خودشون را پشت این توهمات تزریق شده به هوادران پنهان کردن
    خوش باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما دیگه خیلی. برگه فکس منتشر شد گفتین فتوشاپه. فدراسیون مقدونیه تایید میکنه رای بنام دل بوسکه ارسال شده میگین کار فیفاست گردن گرفته. حالا بگین قبلا (زمانی که بدون اطلاع رسانی تیمایی می بردن یا 2010 که مورینیو با اختلاف کم از دل بوسکه برد) تقلب شده یه چیزی. دستکاری آرایی که قراره یکی دو ساعت بعد منتشر بشن اونم برای اینکه مورینیو مثلا جای 21 درصد بشه 20 درصد و هیچ تکونی نخوره چه منطقی داره؟ خیالتون راحت ایشون سالی که شانس بردن داشته باشه مثل سه گانه اینتر در مراسم حاضر میشه.
    پست منو خوندی؟ دستکاری آرایی که قراره منتشر بشه سودی نداره. دارم میگم این شخصی که به عمد یا سهوا دستکاری کرده می تونه از سوی فیفا باشه...همونطور که می تونه از سوی فدراسیون مقدونیه باشه.

در مورد برگه عکس هم اونطور که شما ذوق کردی که فیفا برگه رو کرد و به شایعات پایان داد و زد تو دهن بقیه و این حرفها، من گفتم این برگه هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه و اصولا یه عکس نمی تونه به عنوان یه سند روش حساب بشه چون خیلی راحت میشه توش دستکاری کرد. به این خاطر منتشر کردن اون عکس خیلی کار خنده داری بود. بهترین کار این بود که فیفا سکوت می کرد. -- --- ---- -------.

میگم خیلی سریع تشکر می زنی یه تشکر اشتباهی هم زدی که پسش گرفتی ها !
    Last edited by malkemid; 30-03-2013 at 21:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پست منو خوندی؟ دستکاری آرایی که قراره منتشر بشه سودی نداره. دارم میگم این شخصی که به عمد یا سهوا دستکاری کرده می تونه از سوی فیفا باشه...همونطور که می تونه از سوی فدراسیون مقدونیه باشه.

در مورد برگه عکس هم اونطور که شما ذوق کردی که فیفا برگه رو کرد و به شایعات پایان داد و زد تو دهن بقیه و این حرفها، من گفتم این برگه هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه و اصولا یه عکس نمی تونه به عنوان یه سند روش حساب بشه چون خیلی راحت میشه توش دستکاری کرد. به این خاطر منتشر کردن اون عکس خیلی کار خنده داری بود. بهترین کار این بود که فیفا سکوت می کرد. مث این دوست بامزمون.

میگم خیلی سریع تشکر می زنی یه تشکر اشتباهی هم زدی که پسش گرفتی ها !
    اونی که رای بارسایی ایران رو هم سر به نیست یا در ارسالش کوتاهی کرده لابد میتونه از سوی فیفا یا پرتغال باشه. الان این صحبت ارزشی داره؟

تشکرم بخاطر موافقت نبود. از خوندن این دو بخش حسابی خندم گرفت. ولی در ادامه بحث دیدم مثل اینکه شما داستان رو جدی گرفتی. پس گرفتم.

فدراسیون مقدونیه قضیه را جمع کرد تا ابرو ریزی نشه برای بازیکنشون
    احتمالا فیفا دیده گند قضیه در اومده فدراسیون مقدونیه رو انداخته جلو!

15. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اخر داستان چی شد!
    بلاخره مقدونیه مقصر بود یا فیفا؟
    اون قسمت که فیفا با فدراسیون مقدونیه تماس میگیره را هم اگه میشه دوباره بزارید من اون قسمت را متوجه نشدم چی شد
    پی نوشت:این پست مخالف هیچکدوم از قوانین بخش نیست فقط داستان مبهم بود من متوجه نشدم و پست پرسشی هست نه برای مسخره کردن!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •