من مقصر این شکستها رو آقای خادم میدونم که اصلا بلد نبود بچهها رو رهبری کنه!
من مقصر این شکستها رو آقای خادم میدونم که اصلا بلد نبود بچهها رو رهبری کنه!
نه خداییش خوشم اومد . امسال کشتی ازادمون با اینکه نتونست موفقیت زیادی کسب کنه ولی نشون داد اگه همون برنامه ریزی که واسه فرنگی شده بود روی اینم بشه و رسول خادم مثل محمد بنا روی تیم فرصت داشته باشه تا کار کنه خیلی خوب از اب در میاد . من یکی که تموم کشتی گیرای ازادکارمون رو در حد مدال دیدم . فقط خدا کنه یک طلا رو فردا بگیریم که داریم این روز اخری میفتیم از رقبا عقب و دیگه توی 15 تیم برتر نمیشیم .
عزیرم همین اقای خادم اگه نبود بچه ها همون اول کار حذف میشدن . توی همین مسابقات فنون و تکنیکهایی رو دیدم که تنها اقای خادم میتونست به اینا اموزش داده باشه . بعدش شما از کسی که کمتر از 6 ماه تیم رو در اختیار داشته چه انتظاری داری .
خدا رو کشتی گیرا واقعا عالی بازی کردن ، درسته برنز ارزشی در مقابل تلاش اونا چیزی نیست ولی ولی حداقل میتونه گوشه ای از زحماتشونو جبران کنهواقعا واسه اسماعیلپور و لشکری ناراحت شدم ، اگه مربیا احمال نمیکردن و اعتراض میکردن تو کشتی اسماعیل پور یا لشکری اشتباه نمیکرد الان دو تاشونم دور بعد بودن
![]()
من از کسی که 10سال از کشتی دور بوده انتظار داشتم که
کار رو به آقای محمدی بسپاره که 3ساله داره واسه این تیم رحمت میکشه
نه اینکه با *باندبازی* بیاد و محمدی رو مجبور به برکناری کنه
و بخواد تمام تلاشهای یه نفر دیگه رو با ناجوانمردی به نام خودش ثبت کنه!
مخالفم ! فکر نکنم بتونیم نتیجه امروز رو حداقل تا اینجا شکست بزاریم ...
باید به خادم فرصت داد ...
کار رسول خادم در کشتی اسماعیل پور درست بود .احساسی عمل نکرد و منطقی تصمیم گرفت . مصاحبه کرده که دید نداشته و به درستی اعتراض نکرده ...
اگه اعتراض می کرد با توجه به درست بودن تصمیم داور یک امتیاز دیگر رو هم از دست می دادیم اون دقت کار خیلی سخت می شد ...
باز هم مسعود شانس داشت که 1 امتیاز در 30 ثانیه بگیره ...
من هم امروز از مبارزه کشتی گیران واقعا لذت بردم . یادمه کشتی هایی که به دل من نشست جهانی 2002 تهران بود . امروز هم مثل اون موقع بود .
امیدوارم که در این سه وزن بتونیم برنز بگیریم که از نظر نتیجه هم خوب کار کرده باشیم .
در مقایسه با بچههای فرنگی میشه راحت فهمید که تا اینجا آزادکارها شکست بدی خوردن!
سلام
خب حریفان تقوی و یزدانی هم مشخص شدن ، مثل بچه های امروز قرعه هاشون سخت افتاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
البته خریدنی که هست ! آذربایجان به هر کدوم که مدال جهانی بیارن 100 تا 200 هزار دلار جایزه می ده. همین باعث شده خیلی از کشتی گیرای داغستان شوروی سابق واسه روسیه کشتی نگیرن بیان آذربایجان !
همین سامان طهماسبی ما هم این المپیک واسه آذربایجان کشتی گرفت دیگه ! که البته حذف شد !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این روسه رو نمی دونم ولی احتمالش هست که به خاطر پول اومده باشه.
خداکنه ، آذریه ببازه که تو رده بندیه مدالی تو کشتی از ما جلو نیفتن .
اتفاقا خادم بسیار هوشمندانه عمل کرد ، من هم موقعی که مسعود داشت گریه میکرد و میگفت " بابا اینجا المپیکه چرا اعتراض نکردید " تمام تقصیرات رو انداختم رو خادم که چرا اعتراض نکرد و ....
ولی وقتی فیلم رو با اعتصامی بررسی کردن ، دیدن که زانوی مسعود زودتر خورد به بیرون تشک ، و بخاطر همین امتیاز درست بود .
بعدشم ، اگر اعتراض میکردن ، یه امتیاز هم به روس میدادن، و اون موقع کار بد تر میشد .
بچه ها بحث کشتی رو باید در این تاپیک انجام بدیما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)