تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 79 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من کاری با ناداوری ندارم ولی بازیکنی که میره المپیک باید طوری بزنه طرفو له کنه که داور که سهله پدربزرگ داور هم نتونه چیزی بگه ، همیشه بعد از باخت همه چیزو گردن داور میندازیم ما ایرانی ها ، کافیه یه خورده نگاه کنیم تو ایران خودمون
    مثل وزنه بردارهامون که طوری وزنه میزنن که بقیه بگرخن به امید درو کردن مدالهای طلای وزنه برداری ، البته کشتی هم شانس مدال بالاست ، تکواندو من چشمم آب نمی خوره

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

اعتراض شديد تماشاگران به نحوه قضاوت داوران

پس از اينکه علي مظاهري توسط داور بازنده اعلام شد براي چند دقيقه جو سالن با اعتراض شديد تماشاگران به هم خورد.

علي مظاهري بوکسور وزن 91- کيلوگرم تيم ملي ايران در نخستين بازي خود به مصاف "خوزه لاردوت گومز" بوکسور تيم ملي کوبا رفت که در راند اول با نتيجه 6 بر 4 حريف خود را شکست داد، اما در راند دوم داوران دو اخطار پياپي به وي دادند و بلافاصله اخطار سوم را نيز دريافت کرد تا به راحتي شکست را بپذيرد. محمود مشحون عضو کميته اجرايي، سرمربي تيم ملي شنا، بهرام افشارزاده و خبرنگاران در سالن مسابقات حضور داشتند که از نزديک اين ناداوري را مشاهده کردند.

*بوکسور‌هاي آمريکايي، ونزوئلا و کلمبيا در کنار جايگاه خبرنگاران حضور داشتند و مسابقات را تماشا مي‌کردند. آنها پس از اينکه داور علي مظاهري را بازنده اين ديدار اعلام کرد به نحوه قضاوت داور اعتراض کردند. نکته جالب توجه اينکه ماموران ارتش انگليس در سالن مسابقات حضور داشتند و از نزديک مبارزات را نگاه مي‌کردند.

*پس از اينکه داور مسابقه نتيجه بازي را به سود بوکسور کوبايي اعلام کرد براي چند دقيقه جو سالن مسابقات به هم خورد و تماشاچيان به نحوه قضاوت داور اعتراض شديد کرده و خواستار ادامه بازي شدند.

پس از اينکه مسابقه به پايان رسيد بوکسور کوبايي بيرون از سالن مسابقات کنار مربي خود حضور داشت. بوکسور کوبايي براي پاسخ به سئوال خبرنگاران با مربي خود مشورت مي‌کرد و پس از آن پاسخ اصحاب رسانه را مي‌داد.

منبع :varzesh3.com

3. 3 کاربر از persian365 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کاری با ناداوری ندارم ولی بازیکنی که میره المپیک باید طوری بزنه طرفو له کنه که داور که سهله پدربزرگ داور هم نتونه چیزی بگه ، همیشه بعد از باخت همه چیزو گردن داور میندازیم ما ایرانی ها ، کافیه یه خورده نگاه کنیم تو ایران خودمون
    مثل وزنه بردارهامون که طوری وزنه میزنن که بقیه بگرخن به امید درو کردن مدالهای طلای وزنه برداری ، البته کشتی هم شانس مدال بالاست ، تکواندو من چشمم آب نمی خوره
    نه دوست عزیز اونایی که طوری قهرمان میشن که هیچ چیز و هیچ کس جلودارشون نیست نخبه های ورزشی هستن که کم پیدا میشن مثل رضا زاده
    تو المپیک داور خیلی مهمه عملکرد حریف خیلی مهمه حتی شانس هم خیلی مهمه
    یه قرعه خوب میتونه یه ورزشکار رو راحت به فینال برسونه که تو کشتی این اتفاق زیاد پیش میاد

به هر حال المپیکه و ورزشکار هم ربات نیست استرس داره، یه تصمیم اشتباه از سوی داور کل روحیه رو خراب میکنه و بعضی مواقع خیلی سخت میشه جبرانش کرد
    امشب هم داور اشتباهی داشت که ورزشکار ما دیگه شانسی برای جبرانش نداشت
    تو همون یه راند و نصفی معلوم بود مظاهری برنده هست پس دلیلی نداشت بخواد ضعیف کار کنه یا بی تجربگی کنه حریفش یکم زرنگی کرد و دید حریفش نمیشه اومد یکم بازی رو بپیچونه و شاید سر اخطار اول با سختگیری بگیم نظر داور درست بود ولی سر اخطار دوم علاوه بر اینکه اگه به نظرش خطا اومده باید تذکر میداد کلا اشتباه هم کرد داور

به هر حال المپیکی که جای رقابت میلیمترها و دهم امتیاز ها و صدم ثانیه هاست کوچکترین اشتباه میتونه مدال رو از یه ورزشکار بگیره و بده به یکی دیگه

5. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

یه حرفی چند وقت پیش یکی از این گزارشگرا زد خیلی خندم گرفتش گفتش حالا این المپیک که هیچی ولی از الان باید به فکر 4 سال بعد باشیم انگاری خودشونم باور دارن که زیاد امیدی به مدال آوردن نیستش خوب مگه این حرف رو تو المپیک 4 سال قبل کسی نزدش از 4 سال قبل تا الان چه اتفاقی تو ورزش افتاده که حالا قراره از الان برای 4 سال دیگه اتفاقی بیفته شایدم میخواد معجزه ای بشه که همه بی خبرن
    یا یه گزارش گر دیگه وقتی نوشاد رو دید که چه حرفایی زد گفتش باید بیشتر رو ورزش های فردی سرمایه گزاری شه خدا رو شکر این حداقل فهمید ولی تا مسولا بفهمن 10 تا المیپک دیگه طول میکشه

واقعا وقتی کاروان ایران رو آدم می بینه جز تاسف خوردن کار دیگه ای نمی تونه بکنه ارزش یه ورزشکار که 4 سال تلاش کنه تا وارد المپیک بشه همش 100 تا سکه طلاست اگر هر کدوم از این ورزشکارا درخواست بدن برای کشورای دیگه واقعا اون کشور ها هم فقط با 100 تا سکه این ورزشکار ها رو میگیرن و هیچ شرایط دیگه ای براشون در نظر نمگیرن؟ اون وقت اینجا از ورزشکار انتظار دارن با یه یا علی بره و مدال طلا بیاره تو قسمت بانوان که کلا تعطیل هستش اگر یه نگاهی به آمار مدال های چین و آمریکا بندازیم می بینیم چند تا از مدالاشون رو زن ها گرفتن به نظر من این ورزشکارا همین که وارد المپیک شدند واقعا کارشون درسته
    مطمئنا 4 سال دیگم میگن باید به فکر 4 سال بعد باشیم و الی آخر مگه این وسط یه کسایی مثل رضا زاده پیدا بشن که واقعا تو رشته خودشون معجزه باشن اونم اگر براشون حاشیه درست نکنن بتونه چند سالی دوام بیارن

دیگه حرفی برای گفتن نیستش فقط یه نگاهی به رتبه کره شمالی و قزاقستان تو جدول رده بندی کشوره ها بندازین

7. 8 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوست عزیز مگه لیگ برتر فوتبال ایرانه که داور اشتباه هم کنه واسه همه عادی باشه 4 سال زحمت کشیدن و عرق ریختن هستش و مظاهری نسبت به حریفش طوری نبود که بگیم اگر از ناداوری هم نمی باختش خودش 100% بازنده بود اگر این اتفاق برای کشور خودشون هم می افتاد مسئولینشون ساکت میشستن که حالا ابرای ورزشکار ما بگیم باید یه طوری مبارزه میکردش که اگر داور هم نبود برنده میشد

البته در مورد اون مربی که کنار واستاده و به بازیکن تذکر نمیده هم که دیگه چیزی نمیشه گفتش احتمالا فکر کرده تماشا چی هستش شاید بازیکن تو اون لحظه استرس داشته و تمرکز کافی نداشته پس وظیفه مربی اونجا چیه فقط داد کشیدن که علی محکم بزن

9. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

بله دیگه وقتی گزارشگر آلمانی وقتی که نوشاد عالمیان از حریف آلمانیش میبازه هرچی از دهنش درمیاد به ایران میگه توقعی از داور هم نباید داشت
    من بازی رو ندیدم از روی حرف دوستان قضاوت کردم :(

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بله دیگه وقتی گزارشگر آلمانی وقتی که نوشاد عالمیان از حریف آلمانیش میبازه هرچی از دهنش درمیاد به ایران میگه توقعی از داور هم نباید داشت
    من بازی رو ندیدم از روی حرف دوستان قضاوت کردم :(
    ای بابا حالا یکی یه حرفی زد . شما آلمانی بلدی ؟

دوستان یه حسی بهم میگه به داورا گوشزد شده که یکم علیه ایران کار کنن !

12. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

پرچم دارای ایران این چند سری واقعا بد شانسی میارن

اگه کسی نمیشناختش بهتر کار میکرد ( هر چند خوب کار کرد )

من به مهدی طلوتی خیلی امیددارم

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

ای بابا حالا یکی یه حرفی زد . شما آلمانی بلدی ؟

دوستان یه حسی بهم میگه به داورا گوشزد شده که یکم علیه ایران کار کنن !
    بله دوست عزیز من خودم zdf زنده نگاه کردم
    وقتی که کاروان ایران داشت وارد میشد در مورد ...... حرف زد
    نمیخوام سیاسیش کنم ولی من دیدم

15. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازی های آسیایی 2006 قطر !! تو تکواندو !! بازی فینالی که مهدی بی باک داشت اونقدر حریفشو زد که دیگه نمی دونم چی بگم !! بیشتر از 10 امتیازشو ندید گرفتن تا حریف قطریش طلا رو بگیره !!

17. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •