تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 120 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه hadimhmatj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من که سیمی نمیبینم شاید نامرییه ولی جدا از شوخی بیسیم هست وایرلس.....64 گیگ ssd حدود 380 تومن میارزه؟ چون با بلوری 2200 هست حالا بلوریش حدود 200 تومن باشه(که بیشتره) یعنی لپتاپ بدون ssd و blueray میشه 2 تومن.لپتاپ بدون بلوری و با ssd قیمتش 2380 باشه یعنی شما حدودا 380 بابت یه هارد ssd 64gig دادین...ولی هارد ssd 64 حدودا 220 تومنه.... من از فروشنده پرسیدم گفت ssd هم میزاریم..... تو کارت گارانتی نوشته غیر از رم گذاشتن...همه چیز گارانتی رو باطل میکنه تازه ssd بیشتر برای رندر کردن و این کاراس....من کاربر خانگیم که فوقش باهاش فیلم ببینیم و بازی کنم...
    خواهان ssd تو بازار کمه....نه این که نباشه اما بدون ssd راحت تر پیدا میشه....کسی میدونه چرا؟
    ----------------------------
    یه توضیحی برا دوستان که خواهان فول اچ دی هستن بگم که من تحقیق کردم قبلا.... fhd بودن باعث ریز شدن نوشته ها میشن....من یه مانیتور 2261 الجی دارم که 21 اینچه....تو fhd کور شدم ..وقتی میام تو انجمن حتما باید زوم کنم....چه برسه به 15.6 اینچ....در ضمن اگه فول اچ دی باشه بازی با لپتاپ سخت میشه چون سخت افزار خیلی قوی نداره....البته مزایا هم داره که بزرگترینش کیفیت تصویر بالاتر و فضای بیشتر برا کارکردن در صفحه نمایشه... خلاصه ببین خواسته هاتون چیه.... در هرصورت خیلی خودتون رو اذیت نکنین... سعی کنین از داشته ها لذت ببرین نه این که همش کمال گرا باشین....هیچ چیز کامل نیست...اگه باشه که بقیه محصولات فروش نمیره
    قیمت دی وی دی رایتر که تو اس اس دی ها هستو تو محاسباتت نیاوردی مهندس
    اونم حساب کنی یر به یر میشه
    مبارکت باشه
    ایشالا فنش برات بچرخه
    قیمت اس اس دی دارش زیر 2385000 قیمت داری؟ کجا؟
    راستی اخرش چند خریدی؟ من 2235000 قیمت دارم
    کیفیت صفحشو چجوری دیدی؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

قیمت دی وی دی رایتر که تو اس اس دی ها هستو تو محاسباتت نیاوردی مهندس
    اونم حساب کنی یر به یر میشه
    مبارکت باشه
    ایشالا فنش برات بچرخه
    قیمت اس اس دی دارش زیر 2385000 قیمت داری؟ کجا؟
    راستی اخرش چند خریدی؟ من 2235000 قیمت دارم
    کیفیت صفحشو چجوری دیدی؟
    دی وی دی رایتر که قیمتی نداره 40-50 تومن...تازه من کف قیمت ها رو گفتم.... مثلا بلوری pc دویست تومنه ماله لپتاپ گرانتره...در کل بستگی به استفاده داره.... هر دو مدل کاربر خودش رو داره....
    ممنون..سلامت باشی....
    من آخرش 2230000 گرفتم.... من آخرین قیمت ssd دار 2370000 پاساژ پارسیان طبقه هم کف دو تا مغازه هستن که دارن(ssd دار کم پیدا میشه نسبت به بدون ssd)...اونجا به هرکی بگین لپتاپ لنوو میخوام میفرستنتون اونجا چون بقیه غالبا apple و sony دارن .... یکی میگفت 2380 اون یکی 2370...غالبا خودشون ندارن و میفرستن واستون بیارن...میگن چون گرانه تو مغازه نمیزاریم.....
    کیفیت صفحشو ندیدم چون هنوز ویندوز نصب نکردم
    Last edited by M A M M U T; 16-08-2012 at 20:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستانی که گرفتن ، از چه کول پدی استفاده می کنید ، بهترین کول پد چیه واسه این لپ تاپ ؟

4. این کاربر از l2eza.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان چه زود باتری اولیش تموم شد....پارتیشن بندی کردم داشتم ویندوز نصب میکردم که تموم شد...فک کنم از اول بایس ویندوز نصب کنم:( راستی موقع پارتیشن بندی اجازه ساخت دو تا درایو رو بیشتر نداد....بعدا میشه از خوده ویندوز اونی که از همه بزگتره رو دو نصف کرد؟فرق نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان چه زود باتری اولیش تموم شد....پارتیشن بندی کردم داشتم ویندوز نصب میکردم که تموم شد...فک کنم از اول بایس ویندوز نصب کنم:( راستی موقع پارتیشن بندی اجازه ساخت دو تا درایو رو بیشتر نداد....بعدا میشه از خوده ویندوز اونی که از همه بزگتره رو دو نصف کرد؟فرق نداره؟
    راحت میتونی
    راست کلیک روی کامپیوتر و منیج و اونجا درایو را shrink میکنی

7. این کاربر از naviddj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه 78 گیگ برا درایو ویندوز کافیه؟ الآن با نصب ویندوز و درایوراش 50 گیگش خالی مونده....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه 78 گیگ برا درایو ویندوز کافیه؟ الآن با نصب ویندوز و درایوراش 50 گیگش خالی مونده....
    100 گیگ کافیه چون حجم درایو ویندور و خالی بودن اون در سرعت بوت ویندوز تاثیر داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

jvdskvjskvlxvkl

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا من پنج شنبه رفتم از مشهد پاساژ تك يك بخرم طرف اول جلوم يه جعبه باز كرد بعد لپتاپ و برد پشت مشتا و بعدشم خيلي طبيعي يكي تو ويترين و برد پشت. وقتي ازش پرسيدم بهم گفت كه يكي كه برات باز كردم بلوري خراب بوده من برات يكي ويترين و ميذارم منم به هزار بدبختي پولمو ازش پس گرفتم. بهم قرار بود 2230 با موس وايرلس بده.
    يه سوال هم داشتم براي اين لپتاپ كول پد لازمه مخصوصاً كه ميگين داغ هم ميكنه؟
    من جاهاي ديگه ت مشهد پرسيدم بدون ssd ميگن 2300 اگه كسي جايي ميشناسه لطفاً راهنمايي كنه مه شنبه ميخوام برم بخرم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من پنج شنبه رفتم از مشهد پاساژ تك يك بخرم طرف اول جلوم يه جعبه باز كرد بعد لپتاپ و برد پشت مشتا و بعدشم خيلي طبيعي يكي تو ويترين و برد پشت. وقتي ازش پرسيدم بهم گفت كه يكي كه برات باز كردم بلوري خراب بوده من برات يكي ويترين و ميذارم منم به هزار بدبختي پولمو ازش پس گرفتم. بهم قرار بود 2230 با موس وايرلس بده.
    يه سوال هم داشتم براي اين لپتاپ كول پد لازمه مخصوصاً كه ميگين داغ هم ميكنه؟
    من جاهاي ديگه ت مشهد پرسيدم بدون ssd ميگن 2300 اگه كسي جايي ميشناسه لطفاً راهنمايي كنه مه شنبه ميخوام برم بخرم
    یکی از نمایندگی های مشهد توی سایت سازگار به نام راتا هست معمولا کمتر میده ببین اگه زیر قیمتی که داری میده از اون بخر. شمارشو توی سایت سازگار زده.

13. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •