سلام
سفید با رم 4 قیمت 1,810,000
طوسی با رم 6 قیمت 1,810,000
دوستانی که سفید گرفتن عکس میذارن بی زحمت
سلام
سفید با رم 4 قیمت 1,810,000
طوسی با رم 6 قیمت 1,810,000
دوستانی که سفید گرفتن عکس میذارن بی زحمت
سلام
یه سرچ بفرمایید با سایز های بزرگ می تونید با کیفیت های خیلی عالی ببینید!
یه چیزی هست! من خودم خیلی برای رنگ سفید صبر کردم تا اومد و... ولی یه چیزی هست! رنگ لپ تاپتون بعد از 1 هفته براتون کاملا عادی میشه! اما جوری هست که دیگران وقتی می بینند توی نگاه اول به خاطر رنگش و تفاوتش با اکثر لپ تاپ ها براشون جالب به نظر میاد! (یعنی یه جور هایی مثلا اگر می خواهی نمونه کار نشون مشتری بدهی یه ذره بهتره! مثلا طرف اگر سر در نیاره میگه نه این متفاوته! کلا به درد ما ایرانی ها می خوره که 90 درصد حساب کتابمون به ظاهر هست!!)
البته من اگر باز می خواستم بگیرم سفید می گرفتم.
ولی یه مقدار زود به زود نیاز به تمیز کردن داره! (چیز مهمی نیست!)
البته بنده 2 هفته پیش خریدم
رنگ سفید 6 گیگ رم و بلوری
1.820
الان فکر کنم این یه 100 - 150 تومنی گرون تر هست.
و اینکه سفید 4 گیگ رم احتمال زیاد با ویندوز اورجینال هست و این قیمت یکسان با 6 گیگ به خاطر اون هست که اصلا نمی صرفه پول واسه ویندوز نسخه home داد.
سلام آقاي باتلاق.ميشه بفرماييد اين لپ تاپتون چقدر شارژ نگه ميداره؟ و همين طور وزنش هم بگيد.قابل حمل هست براي يه دانشجو؟
دوست عزیز 95% لبتابها حدود 3 ساعت شارژ میگیرن. حالا 15 دقیقه بالا پایین، اونم در شرایط مختلف بازم لبتابها باهم تفاوت داره.
وزن 90 درصد 15 اینچها حدود 2600 گرم هستش.
اگه هر روز جابجا میکنید کمی سخته که میتونید با گرفتن کیف های سبک تا حدودی جبرانش کنید.
دوستان عزیز من هم دیروز رفتم خریدم بلاخره از پاساژ پایتخت![]()
آی گفتی دوست عزیز .
===============================
دوستان کسی روی سیستمش ssd از راه کانکتور اختصاصی آنبوردش گذاشته یا نه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف کردن و جواب دادن.
شارژ راستش بسته استفاده هم داره! مثلا نت گردی ساده باشه و گرافیک رو به حالت ساده بگذارید حدود 5-6 ساعت!
ولی مثلا یه رندر سنگین باشه خب شاید حدود 2 -3 ساعت بشود.
در مورد جابه جایی هم من خودم خیلی دارم جابه جا می کنم انقدر ها به مشکل برنخوردم اما ممکن هست برای کسی دیگر مقداری اذیت کننده باشه که بایه کیف کوله ای معمولا حل میشه وگرنه باید رفت سراغ لپ تاپ های سبکتری مثل z480.
موفق باشید.
سلام .یه سوال از دوستانی که این مدل را دارن .میشه کاری کرد که موقعی که شارژر را وصل میکنیم فقط از شارژر استفاده کنه؟
فرق اين z580 با y580 چيه؟ كسي ميدونه؟
Last edited by ehsan68; 25-08-2012 at 22:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)