تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 197 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من هیچوقت نگفتم بازیکن بی‌غیرت خوبه و باید حمایت بشه
    دوستمون گفتن که تیم باید بره دسته یک و از نوع شروع به کار کنه که مخالفتمو ابراز کردم
    تیم داره بد نتیجه میگیره درست ولی ما باید به مربیمون فرصت بدیم
    این پرسپولیسی که الان ساخته شده با تیم دهه‌ی اخیر تفائتش از زمین تا آسمونه
    سردار رویانیان کاری کرد که اسم پرسپولیس دوباره بزرگ و پر اُبهت شد
    از بازگردوندن اسم واقعی تیم گرفته تا کوتاه کردن دست پروین و آوردن مربی و بازیکنای بزرگ
    قشنگ نیست که میایید تو تاپیک مینیویسید اون تیم قدرتمند الان مرده و غیره
    استقلال هم اوضاع خوبی نداره، از مصدومیت بازیکناش گرفته تا تمایل بازیکناش به جدایی
    طبق معمول سنوات گذشته هم از دوستان تیم دوم پایتخت تقاضا دارم
    که مشکلات تیم ما رو به خودمون واگذار کنن و تا جایی که امکان داره تو امور تیم ما دخالت نکنن
    حرف آخر، این تیم هرچقدر هم که ضعیف باشه دیگه از فصول قبل که بدتر نمیشه
    اگه امکانش هست و صلاح میدونید همونطور که از دنیزلی حمایت شد از ژوزه هم حمایت بشه. همین!

2. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

محمد بنا: كاش پرسپوليس هم يك قلعه‌نويي داشت / دوره 6تايي‌ها بوده‌ام و آن را فراموش نمي‌كنم / از جواني‌ام سلطان علي پروين را از ته قلبم دوست داشتم

سایت گل-اسطوره‌اي مثل محمد بنا آنقدر محبوب است كه در آستانه دربي با او از دريچه‌اي كاملاً فوتبالي وارد بحث شويم. فكر مي‌كنيد بهترين مربي حال حاضر كشتي جهان علاقه‌اي به فوتبال دارد؟ آيا او هم مثل ساير قهرمانان رشته‌هاي ديگر فوتبال را با چشمي تنگ و با كينه نگاه مي‌كند؟ اصلاً علاقه‌اي به يكي از دو قطب تهراني دارد؟ سوالات شما را خود بنا در گفت و گويي اختصاصي با ايران ورزشي پاسخ مي‌دهد. اين البته تنها بخشي از گفت و گوي ويژه ايران ورزشي با محمد بنا است. قسمت اصلي آن كه درمورد كشتي و اتفاقات المپيك است در روزهاي آينده منتشر مي‌شود.

فردا دربي است و شما يكي از پرسپوليسي‌هاي 2 آتشه هستيد كه هميشه پيروزي تيمتان در اين بازي براي‌تان مهم بوده. مي‌دانيم كه فوتبال را خيلي خوب پيگيري مي‌كنيد و از وضعيت تيم‌ها هم به خوبي اطلاع داريد فكر مي‌كنيد چه اتفاقي مي‌افتد؟

خب پرسپوليس الان نسبت به نتايجي كه در چند بازي گذشته گرفته شايد دربي متفاوتي را تجربه كند. به نظر من كلا اين دربي با دربي‌هاي ديگر متفاوت است چون پرسپوليس تنها راه و آخرين راه براي برگشت به روزهاي خوب را پيش رو دارد و بايد انتحاري بازي كند. اين تيم اگر ببازد خيلي چيزها را از دست مي‌دهد. پس مطمئن باشيد پرسپوليسي‌ها در اين بازي با جان و دل بازي مي‌كنند و شانس زيادي براي پيروزي دارند. من فكر مي‌كنم اين بازي 2 حالت دارد. يا پرسپوليس مي‌برد يا بازي مساوي مي‌شود اما شانس استقلال براي برد كاملاً صفر است.

انگار شما خيلي خوش بين هستيد كه فكر مي‌كنيد استقلال شانسي براي رسيدن به پيروزي ندارد.

نه تنها به خوشبيني من نيست. در اين بازي مي‌بينيد پرسپوليس يا مي‌برد يا در نهايت مساوي مي‌كند اما استقلال به هيچ وجه شانس پيروزي ندارد. البته اگر پرسپوليس آن پرسپوليس باغيرت باشد و بازيكنانش كمي، تنها كمي به پيراهن اين تيم و رنگ قرمزش تعصب داشته باشند و به پوشيدن آن افتخار كنند. آنوقت است كه مي‌بينيد پرسپوليس در دربي پيروز مي‌شود.

براي اين بازي به ورزشگاه نمي‌رويد؟

من از زماني كه كشتي تمام شد دوست ندارم به جز روي تردميل و پارك محله‌مان جايي بروم.

چرا دوست نداريد به ورزشگاه برويد؟

دوست دارم اما به خاطر مردم نمي‌روم. من اگر به ورزشگاه مي‌رفتم در جايگاه هواداران مي‌نشستم و به VIP نمي‌رفتم.

شعار هم مي‌دهيد؟

شعار نه، اصلا.

يعني نمي‌خواهيد تيمتان را تشويق كنيد؟!

من بيشتر ترجيح مي‌دهم بازي را نگاه كنم. من تا به حال ورزشگاه نرفتم اما فكر مي‌كنم ديدن بازي از نزديك و در كنار مردم لذت خاصي دارد اما تشويق مال جواني است و من الان شرايط آن روزها را ندارم كه تشويق كنم.

پس ادعا مي‌كنيد پير شده‌ايد؟!

(با خنده) پير نيستم اما جوان هم نيستم كه بروم و تشويق كنم. اينها كارهاي دوران جواني است. به هر حال من دوست دارم راحت‌تر و بدون استرس بازي را با دقت نگاه كنم.

اگر كه محمد بناي الان نبوديد و مردم شما را نمي‌شناختند، آن وقت مي‌رفتيد ورزشگاه؟

بله آن موقع راحت مي‌رفتم و لذت مي‌بردم. آن موقع نه تنها براي دربي بلكه براي همه بازي‌هاي پرسپوليس به ورزشگاه مي‌رفتم اما الان چون دوست ندارم جايگاه ويژه بروم و علاقه زيادي دارم كه كنار مردم باشم نمي‌توانم به ورزشگاه بروم چون اينطور هم مردم اذيت مي‌شوند و هم من، آنوقت نمي‌توانيم بازي را خوب ببنيم!

بعد از المپيك حميد سوريان يك بار به اردوي استقلال رفت و با اين كارش به آبي‌پوشان روحيه داد. شما نمي‌خواهيد قبل از دربي به اردوي پرسپوليس برويد؟

نه، چون فكر مي‌كنم استرسشان زياد مي‌شود. ترجيح مي‌دهم به اردوي پرسپوليس نروم تا آرامش‌شان را براي بازي از دست ندهند.

اگر آنجا بوديد دوست داشتيد با كدام بازيكن صحبت كنيد؟

من همه پرسپوليسي‌ها را دوست دارم و براي‌شان احترام زيادي قايل هستم اما در پرسپوليس تنها يك نفر را مي‌شناسم. اين يك نفر هم برايم همه چيز است و آن هم كسي نيست جز علي آقا، علي آقاي پروين. من از جواني‌ام سلطان علي پروين را از ته قلبم دوست داشتم و همچنان آن علاقه را به ايشان دارم. پروين الگوي من و سلطان ايران است.

گفتيد علي آقا، فكر كرديم منظورتان علي كريمي است. ظاهرا به اين بازيكن هم علاقه زيادي داريد.

علي كريمي هم جزو بهترين‌هاي فوتبال ايران است. من علاقه زيادي به بازي و شخصيت كريمي دارم و خوشبختانه مي‌بينيم كه علي كريمي به لحاظ شخصيتي روز به روز هم كامل‌تر مي‌شود. او دارد به لحاظ شخصيتي بزرگ مي‌شود اما بايد تلاشش را ادامه بدهد تا بزرگ‌تر، بزرگتر و بزرگتر شود. او بايد بعد از فوتبالش چهره ماندگاري شود. فوتبال و دوران قهرماني مي‌گذرد و فوتباليست‌هاي ما بايد سعي كنند به لحاظ شخصيتي به شكلي باشند كه مثل علي پروين، علي دايي، حسين كلاني و كريم باقري بعد از فوتبالشان نميرند و از ياد نروند. ديگر همه مي‌دانيم ورزشكاران دوبار مي‌ميرند. يك بار وقتي كه دوران قهرماني شان تمام مي‌شود و يك بار هم بعد از آن است. همه ورزشكاران ما بايد به صورتي رفتار كنند كه بعد از زمان قهرماني‌شان براي مردم زنده باشند، براي هميشه. شايد يكسري بگويند محمد بنا مدام دارد در مورد فوتبال صحبت مي‌كند و از آن ايراد مي‌گيرد اما باور كنيد من خودم عاشق فوتبالم و فوتباليست‌ها را دوست دارم. قبلا فوتباليست بودم و اگر از مجيد جلالي، وحيد قليچ و... بپرسيد متوجه مي‌شويد كه من چقدر به فوتبال علاقه دارم.

بله اتفاقا هم مجيد جلالي و هم علي پروين بعد از المپيك در مورد زماني كه هم محله‌اي بوديد و با هم فوتبال بازي مي‌كرديد صحبت كرده بودند.

آن روزها خيلي خوب بود. اتفاقا بازي‌ام هم خوب بود و اجازه نمي‌دادم هيچ توپي وارد دروازه‌ام شود.

دوست داشتيد اين دربي را در كنار همان هم محله‌اي‌هاي قديمي مثل علي پروين، مجيد جلالي، وحيد قليچ و... تماشا مي‌كرديد؟

نه، اصلا. داريد براي من نقشه مي‌كشيد. نكند برنامه‌اي داريد!

نه اينطور نيست، تنها مي‌خواستيم بدانيم دوست داشتيد در اين شرايط بازي را تماشا كنيد تا يادي از گذشته‌ها شود.

نه، دوست ندارم چون من اگر در اين جمع قرار بگيرم تنها مي‌خواهم از گذشته صحبت كنم، از وقتي كه هم محله‌اي بوديم. صحبت كردن در مورد آن زمان خيلي لذتبخش است. پس دوست ندارم در اين جمع دربي را ببينم، دوست دارم بدون حرف و با آرامش بازي را ببينم.

يعني صحبت كردن از گذشته را به ديدن دربي ترجيح مي‌دهيد؟

ديدن دوستانم را به همه چيز ترجيح مي‌دهم اما اگر دربي را بخواهيم با هم ببينيم نمي‌شود چون مثلا مجيد جلالي كه مثل كامپيوتر مي‌ماند مي‌خواهد 90 دقيقه چشمش به تلويزيون باشد و هيچ كدام از لحظات بازي را از دست ندهد. من هم دوست دارم از گذشته صحبت كنم كه اينطوري نمي‌شود. كلا نمي‌چسبد با فوتبالي‌ها نشست و بازي فوتبال ديد!

تا جايي كه مي‌دانيم شما خيلي هم اهل كري خواني هستيد و هميشه براي دربي با برادرتان كل كل مي‌كنيد...

اتفاقا الان هم همينطور است. البته برادرم ترسيده و انگار فكر مي‌كند استقلال نمي‌تواند ببرد. او قابليت‌هاي استقلال را مي‌داند و خبر دارد كه خسرو حيدري نمي‌تواند بازي كند اما فكر مي‌كند چون وضعيت پرسپوليس مناسب نيست، تيم ما انگيزه بيشتري براي پيروزي دارد و سعي مي‌كند ببرد. با اين تفاسير كار براي استقلال خيلي سخت خواهد شد. من هم احترام خاصي براي استقلالي‌ها قايلم اما فكر مي‌كنم پرسپوليس مي‌برد.

الان نمي‌خواهيد براي همه استقلالي‌ها كري بخوانيد؟

تنها مي‌گويم كه من دوره 6 تايي‌ها بودم و هيچ وقت آن 6 تا را فراموش نمي‌كنم.

پس مي‌خواهيد به استقلالي‌ها بگوييد 6 تايي ها...

(مي‌خندد) من البته استقلالي‌ها را دوست دارم، مخصوصا امير قلعه نويي. من خيلي دوست داشتم پرسپوليس هم يك قلعه‌نويي داشت. البته هيچ كس به اندازه پروين در فوتبال افتخار ندارد و كلا لنگه پروين نداريم اما قلعه‌نويي هم در اين سال‌ها خيلي خوب كار كرده.

خيلي‌ها فكر مي‌كنند قلعه‌نويي از پروين الگو مي‌گيرد و مي‌خواهد مثل او باشد.

قلعه‌نويي بايد سال‌ها بدود تا مثل علي پروين شود. من تنها به خاطر پروين طرفدار پرسپوليس هستم و اگر به خاطر او نبود تيم ژوزه را دوست نداشتم. به هر حال من مثل هميشه با تعصب جلوي تلويزيون مي‌نشينم و بازي را نگاه مي‌كنم و دعا مي‌كنم استقلال ببازد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اين دربي ميتونه خيلي اتفاقات رو رقم بزنه
    اميدوارم كه بازي رو ببريم و به تيم يه شوك مثبت وارد بشه و بيوفتيم رو غلطك
    اگه ببازيم ديگه نميدونم به اين زوديا ميشه از بحران بيرون بيايم يا نه

گل اول بازي رو زدن خيلي مهمه. اينجوري فشار روحي و رواني از رو تيم تا حدودي برداشته ميشه و ميتونه بقيه بازي رو با خيال و فكر راحت تر ادامه بده
    همچنين باعث ميشه نيمه دوم ضد حمله نخوريم باز!

ايشالا باز تبديل شيم به پرسپوليس زلزله

6. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب لیست 18 نفره اعلام شد و آقازمانی از تیم خط خورد ...

طبق اعلام سایت باشگاه پرسپولیس، شهاب گردان، نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، حسین ماهینی، مهرداد پولادی، امیرحسین فشنگچی، مهدی مهدوی کیا، محمد نوری، علی کریمی، حمیدرضا علی عسگری، روح ا... سیف الهی، غلامرضا رضایی، محمد قاضی، کریم انصاری فرد، هادی نوروزی و ایمون زاید بازیكنانی هستند كه در لیست امروز پرسپولیس قرار دارند.

این بازی یه جورایی علاوه بر حساسیت‌های همیشگیش، حکم مرگ و زندگی رو هم داره واسمون ...

امیدوارم که حتی با وجود عدم کسب نتیجه‌ی لازم، ژوزه تو تیم حفظ بشه و رویانیان مثل همیشه سر حرفش بمونه ...
    چون ما با هر مربی دیگه‌ای هم ممکنه به این وضع ادامه بدیم، پس چه بهتر که یه مربی کارکشته‌ی بین المللی با کوله باری از تجربه و حسن سابقه بالا سر تیم باشه ...
    ژوزه، هر چند کمی دیر، اما داره تیم رو می‌شناسه و به ترکیب دلخواهش می‌رسه ...
    اگه موقعیت‌های گل بی‌شماری که از دست دادیم، تو گل می‌رفت، الان جامون اینجا نبود و بحثمون هم سر چیزای دیگه‌ای بود ...

+

مهم ترین نکته‌ی مثبت بازی با داماش، ظهور یه استعداد جدید به نام روح‌الله سیف‌اللهی بود که در کمال تعجب ژوزه نیمه‌ی دوم بردش به سمت چپ و دید که جواب نمیده ...
    امروز حتی می‌تونه ریسک کنه و روح‌الله رو از اول تو ترکیب بذاره ... تحرک بسیار خوبی به سمت راستمون داد تو اون بازی ... چند تا بازیکن حریف رو هم اخطاری کرد ...
    می‌تونه دفاع استقلال رو آزار بده ...

از اون طرف نیلسون هم عالی عمل کرد تو اون بازی و نشون داد میشه بهش اعتماد کرد ...

با توجه به این لیست 18 نفره، اگه ژوزه بخواد با دو هافبک دفاعی بازی کنه، ترکیب این جوری میشه :

نیلسون

فشنگچی ......... نورمحمدی/بنگر ........ حسینی ........ ماهینی

نوری ........ پولادی

رضایی/قاضی ........... کریمی .....سیف‌اللهی/علی‌عسگر

انصاری‌فرد

اگه بخواد با سیستم هجومی‌تری بازی رو شروع کنه، می‌تونه این جوری باشه :

نیلسون

فشنگچی ......... نورمحمدی/بنگر ........ حسینی ........ ماهینی

پولادی

رضایی ........... کریمی .....سیف‌اللهی/علی‌عسگر

قاضی
    انصاری‌فرد

ولی با توجه به خط هافبک استقلال و نقاط ضعفی که حتماً ژوزه روشون کار کرده، ترکیب اول محتمل تره ...

احتمال داره از علی‌عسگر تو سمت چپ هم استفاده کنه، بستگی به میزان آمادگی رضایی داره ...

احتمال میدم که زاید رو با توجه به بار روانی قضیه و همین طور داشتن یه برگ برنده، در اواسط نیمه دوم به جای انصاری‌فرد بیاره تو ...

تو سمت راست هم، اگه عقب باشیم، اضافه شدن مهدوی‌کیا به خاطر سانترهاش، محتمله ...

باید ببینیم فشنگچی از پس دفاع چپ بر میاد یا نه ...

اگه نخواد ریسک کنه، شاید پولادی رو سر جای خودش تو دفاع چپ بذاره و از نوری به عنوان هافبک دفاعی و از فشنگچی به عنوان هافبک چپ استفاده کنه ...

امیدوارم بازی قشنگی رو ببینیم و نتیجه هم به نفع ما باشه تا بتونیم از این بحران فاصله بگیریم ...

8. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کلیشه ای ترین جمله دنیا:
    این بازی هم مثله همه بازیها 3 امتیاز داره.................

ولی فکر کنم این 3 امتیاز سرنوشت پرسپولیسه این فصل رو رقم میزنه...............
    خدا کنه از نیلسون و فشنگچی استفاده نکنه،نه که بد باشن اما متوسطن......................
    بهترین خبر امروز هم نبود آقازمانیه،فکر کنم اگه رتش رو تو بازیهای انجام شده بگیریم و جمع کنیم کلا به 10 نرسه...........................

در ضمن من دوست دارم پرسپولیس با ترکیب دوم بازی کنه کوروش جان،تیمی که من دوست دارمش دفاعی بازی نمیکنه.....................

10. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کلیشه ای ترین جمله دنیا:
    این بازی هم مثله همه بازیها 3 امتیاز داره.................

ولی فکر کنم این 3 امتیاز سرنوشت پرسپولیسه این فصل رو رقم میزنه...............
    خدا کنه از نیلسون و فشنگچی استفاده نکنه،نه که بد باشن اما متوسطن......................
    بهترین خبر امروز هم نبود آقازمانیه،فکر کنم اگه رتش رو تو بازیهای انجام شده بگیریم و جمع کنیم کلا به 10 نرسه...........................

در ضمن من دوست دارم پرسپولیس با ترکیب دوم بازی کنه کوروش جان،تیمی که من دوست دارمش دفاعی بازی نمیکنه.....................
    گل گفتی محمد جان !
    حالم از اون جمله‌ی مسخره به هم می‌خوره : دی

ما تو سمت چپ کمبود مهره داریم، فشنگچی روز خوب و بد داره، بستگی داره امروز کدوم یکیش باشه ...

اما نیلسون رو خیلی موافق نیستم باهات ...

چند تا Save خوب داشت تو بازی اخیر ... گلی هم که خورد تک به تک بود و زاویه‌ی پایین رو بست، زاویه‌ی بالا هم دیگه کاری از دستش برنمی‌اومد ...

فعلاً با توجه به شرایط، نیلسون رو به گردان ترجیح میدم من ...

در مورد ترکیب دفاعی هم ...
    خب آره، همه دوست داریم یه تیم تهاجمی رو ببینیم ...

اما یادمون نره کسی این بازی رو می‌بره که برنده‌ی جنگ میانه‌ی زمین باشه ...

استقلال هافبک‌های بسیار خوبی داره ...
    زندی و جان‌واریو می‌تونن بدجوری آزار بدن خط هافبک و دفاع ما رو ... به خصوص تو ضد حلمات که پرسپولیس نشون داده هنوز ضعف داره ...

نکونام هم درسته خیلی با بازیکن آماده‌ی فصول قبل فاصله داره (و معتقدم خرید این بازیکن اون هم با این قیمت از اشتباهات بزرگ تیم رقیب بود)، اما به هر حال تجربه‌ی بسیار بالایی داره و سال‌ها تو آزادی و جلو جمعیت زیاد بازی کرده، می‌دونه چه جوری میونه‌ی زمین رو اداره کنه ...

واسه همینه که اگه ژوزه بتونه با دو هافبک دفاعی و کمک هافبک‌های تهاجمی، خط هافبک استقلال رو خنثی کنه، از جانب دفاع و حمله می‌تونه خیالش راحت باشه و یه جورایی بازی رو تو دست خودش بگیره ...

شاید برای اول بازی واقعاً بازی با دو هافبک دفاعی نیاز باشه ...

12. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط امیدوارم این بازی بشه جرقه ای برای شروع

14. این کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

ترکیب پرسپولیس اعلام شد/ نیمکت‌نشینی گردان، زاید و انصاری‌فرد/ حضور مهدوی‌کیا در زمین

لیگ برتر - اسامی 11 بازیکن ثابت پرسپولیس برای حضور در دربی مشخص شد.

به گزارش خبرآنلاین؛ مانوئل ژوزه سرمربی پرسپولیس ترکیب تیمش را برای دربی 75 اعلام كرد. نیلسون، سید جلال حسینی، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، مهرداد پولادی،‌ مهدی مهدوی کیا، حسین ماهینی، امیرحسین فشنگچی، علی کریمی، غلامرضا رضایی و محمد قاضی 11 بازیكنی هستند كه از ابتدا به میدان می‌روند.
    به این ترتیب كریم انصاری‌فرد، ایمون زاید و شهاب گردان نیمكت‌نشین هستند.

منبع: خبر آنلاین...

16. این کاربر از mohrd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

فقط امیدوارم این بازی بشه جرقه ای برای شروع
    خدا کنه همین طور باشه

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بودن مهدوی کیا خیلی خوشحالم
    به شدت اعتقاد دارم توی بازی قبلی به خاطر حضور اون توی زمین بود که تونستیم بازی رو ببریم
    روی گل دوم زاید هم که مستقیما سانتر اون باعث شد توپ گل بشه

و دوست داشتم امروزم زاید توی زمین باشه و یه همچون گلی با سانتر مهدوی کیا بزنه
    اما حالا که نیست امیدوارم قاضی و انصاری فرد این کارو انجام بدن

به امید پیروزی
    (هرچند فکر میکنم بازی امروز مساوی بشه)

19. 3 کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •