تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 118 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چی !!!؟ مغلطه کردی !؟
    برادر اونایی که سیاه کردی فقط رافائل ترکیب اصلیه . تازه اونم دفاع چپ بازی می کرد، فلچر رفته بود راست.
    جهت اطلاع باید بگم که کلورلی، کریک، والنسیا، یانگ، کاگاوا، رونی و پرسی بازی کنای فیکس منچسترن.

درضمن شما با اون ترکیب چلسی باخته بودید، بهتره به ترکیبتون هازارد و رامیرس و اسکار رو اضافه کنی.
    به هر حال مهم نیست .
    گفتم که با همین برد خوش باشید
    ببین داری مغلطه میکنی من به ترکیب اصلی امسالتون کاری ندارم اونایی که سیاه کردم چند ساله تو منچستر دارن کنار هم بازی میکنن از موهای سفید گیگز خجالت بکش اما ترکیب ما رو نگاه کن

نکته دیگه هم که ترکیب اصلیتون اگر داور نبود نمیتونست چلسی 9 نفره رو ببره و به قول فرگوسن با شانس تونست چلسی 9 نفره رو ببره پس بهتره به این چلسی احترام بگذارید

ما همین که فعلا شما رو از یه جام محروم کردیم خوش هستیم!! به امید جام های دیگه

گفتم فرگوسن یه صحنه جالب دیشب داشت که بخاطر استرس کم مونده بود بازو خودشم بجووه اما دی متئو چقدر این فرد خونسرده

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

چی !!!؟ مغلطه کردی !؟
    برادر اونایی که سیاه کردی فقط رافائل ترکیب اصلیه . تازه اونم دفاع چپ بازی می کرد، فلچر رفته بود راست.
    جهت اطلاع باید بگم که کلورلی، کریک، والنسیا، یانگ، کاگاوا، رونی و پرسی بازی کنای فیکس منچسترن.

درضمن شما با اون ترکیب چلسی باخته بودید، بهتره به ترکیبتون هازارد و رامیرس و اسکار رو اضافه کنی.
    به هر حال مهم نیست .
    گفتم که با همین برد خوش باشید

ببین دوست عزیز، این کار شما درست نیست که بیای تو تاپیک تیمی که ازش باختید جنجال راه بیاندازید.
    درسته تیم شما باخته و بایدم ناراحت باشید. ولی خوب چند روز پیش تیم ما هم از تیم شما باخت، اونم با ناداوری! باختن با ناداوری بسیار ناراحت کننده تر از یک باخت عادیه.
    دیشب تیم شما کاملاً جوانمردانه باخت. ولی چند روز پیش تیم ما... بهتره بگذریم.

اما در مورد بازی دیشب. هر دو تیم با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه بازی کردند.
    اما اگه منطقی و واقع بین باشی، باید قبول کنی که تعداد موقعیت های چلسی بیشتر از منچستر بود.
    نمیگم منچستر چهار تا موقعیت داشت و همون چهار تا رو گل کرد. اما واقعاً تعداد موقعیت های چلسی بیشتر از منچستر بود. پس حداقل حق چلسی باخت نبود.
    اینوهم نمیگم که باخت حق منچستر بود. اما روند بازی طوری بود که چلسی ببره.

اینو هم باید قبول کنی که ترکیب اولیه منچستر پخته تر از چلسی بود. برای همین ابتدا منچستر جلو افتاد.
    اما چلسی با اضافه کردن چند بازیکن باتجربه به پختگی ترکیب اولیه منچستر رسید.
    Last edited by meyn; 01-11-2012 at 17:53.

4. 4 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستانی که میخوان این بحث رو ادامه بدن، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک برای این منظور هست. متعاقباً پست های بعدی که باعث تنش میشه، حذف میشن.

ممنون.

6. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دي متئو: رقابت هيجان انگيزي بود

سرمربي چلسي پس از برتري 5 بر 4 مقابل منچستريونايتد در رقابت‌هاي جام اتحاديه انگليس تماشاي اين رقابت را هيجان‌انگيز توصيف کرد.

روبرتو دي متئو از تصميمش براي بازي دادن به جان اوبي ميکل در بازي شب گذشته جام اتحاديه انگليس برابر منچستريونايتد دفاع کرد.

آبي‌پوشان پيش از اين ديدار شکايتي رسمي عليه مارک کلاتنبرگ، داور ديدار چلسي و منچستر در ليگ برتر که 2 بازيکن اين تيم را اخراج و گل سوم و آفسايد يونايتدها را صحيح اعلام کرده بود، تنظيم کردند. اين شکايت بيشتر بر روي صحبت‌هاي نامناسب کلاتنبرگ با جان اوبي ميکل تأکيد کرده بود.

دي متئو پس از پيروزي 5 بر 4 برابر منچستر يونايتد اظهار داشت: در 2 روز گذشته با بازيکنانم صحبت کردم و مطمئن شدم که آنها در وضعيت رواني مناسبي براي اين بازي قرار دارند. بنابراين هيچ نگراني از اين بابت نداشتم و بازيکناني که مي‌خواستم را براي اين مسابقه انتخاب کردم.

وي ادامه داد: اول از همه هر 2 هافبکي را که در نيمه اول بازي قبل اخراج شده بودند، به کار گرفتم و دوم مي‌خواستم از لحاظ تاکتيکي تغييرات اندکي در تيم ايجاد کنم. ميکل کاملا روي بازي فوتبال تمرکز مي‌کند. اگر به اين ذره‌اي ترديد داشتم او را بازي نمي‌دادم.

چلسي تا زماني که ازرد در وقت‌هاي تلف شده از روي نقطه پنالتي گل نزده بود، شکست‌خورده به نظر مي‌رسيد.

تلاش‌هاي بعدي استوريج و راميرس پيروزي 5 بر 4 را براي آبي‌ها به ارمغان آورد.

سرمربي چلسي با اعلام رضايت از روحيه‌اي که تيم از خود نشان داد، گفت: بازيکنانم نشان دادند که نمي‌خواهند قلب، تعصب و غرور بسيار بسيار بزرگشان را در اين بازي از دست بدهند.

وي ادامه داد: براي تماشاي يک مسابقه فوتبال بازي بسيار هيجان‌انگيزي بود، يکي از بازي‌هاي عادي جام اتحاديه بود که اشتباهات فراواني از سوي هر دو تيم که بازيکنان جواني در اختيار دارند در آن سر زد.

دي متئو خاطرنشان کرد: از بازيکناني که امشب براي اين بازي انتخاب کردم بسيار راضي هستم. آنها در مسابقه بزرگي مثل ديدار امشب عالي کار کردند و نقش بزرگي در فصلي که پيش رو خواهيم داشت، ايفا کردند.

وي اضافه کرد: تلاش مي‌کنيم در شيوه بازيمان کمي تغيير ايجاد کنيم و اين باعث مي‌شود که اشتباهاتي هم مرتکب شويم.

سرمربي آبي‌پوشان تأکيد کرد: اما بازيکنان جوان از اين بازي درس خواهند گرفت و بهتر مي‌شوند. به عنوان يک تيم نيز با تکرار نکردن اشتباهات پيشرفت خواهيم کرد.

================================================== ================================================== ====================================

Last edited by 30vil; 01-11-2012 at 19:41.

8. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دروگبا بهترين بازيکن تاريخ چلسي

مهاجم ساحل عاجي سابق چلسي به عنوان بهترين بازيکن تاريخ اين باشگاه انتخاب شد.

در نظرسنجي که مجله باشگاه چلسي درباره بهترين بازيکن تاريخ اين تيم انجام داد ديديه دروگبا ساحل عاجي با پشت سر گذاشتن جان تري و فرانک لمپارد در جايگاه نخست ايستاد.

دروگبا در فصل گذشته رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا نمايش خيره کننده‌اي در ترکيب تيمش داشت و از دلايل اصلي قهرماني اين تيم بود. وي در سال 2004 از مارسي فرانسه به جمع آبي پوشان لندن پيوست و در اين هشت سالي که در ترکيب تيمش به ميدان رفت 157 گل به ثمر رساند. دروگبا با چلسي افتخارات زيادي را به دست آورد چنان که با اين تيم سه بار قهرمان ليگ برتر انگليس، چهار بار قهرمان جام حذفي، دو بار قهرمان جام اتحاديه و يک بار قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد.

مهاجم سابق چلسي که فصل گذشته از اين تيم جدا و به شانگهاي چين پيوست در اين نظرسنجي با 20 هزار راي در جايگاه نخست است.

دروگبا پس از اين نظرسنجي گفت: از تمام کساني که به من راي دادند تشکر مي‌کنم. براي من افتخار است که جزو بازيکنان بزرگ تاريخ باشگاه چلسي به شمار آمده‌ام. اين انتخاب مرا بسيار خوشحال کرد.

10. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروگبا بهترين بازيکن تاريخ چلسي
    سلام
    منم این خبر رو شنیدم و بیشتر از قبل از رفتن این بازیکن ناراحت شدم! من که طرفدار آرسنالم این وضع رو دارم دیگه نمیدونم طرفدارهای چلسی چی میکشن!
    دروگبا بازیکنی بود که سبک بازیش خیلی با تیم چلسی جور بود و با گلزنی هاش خودش رو تو تاریخ باشگاه چلسی جاودانه کرد! واقعا حقشه که به عنوان یکی از بهترین های تاریخ باشگاه چلسی انتخاب بشه هر چند که من فکر میکنم تو این نظرسنجی دروگبا و لمپارد و تری تو یه سطح هستن و واقعا نمیشه گفت که کدوم بهتر از بقیه هست اما خب باید یه نفر انتخاب بشه!

یه سری از بازیکن ها هستن که دیگه تکرار نمیشن....

12. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب بازیه برده رو مساوی کردیم. بازی رو ندیدم ولی لحظه به لحظه از لایو اسکور دنبال میکردم.
    تا دقیقه 87 با گل ویکتور موسس یک بر صفر جلو بودیم تا اینکه گل مساوی رو دریافت کردیم و فرصت صدرنشینی مجدد رو از دست دادیم.
    ولی جای جبران هست! هنوز راه زیادی تا پایان لیگ در پیش داریم. با این نتیجه مساوی نباید زیاد ناراحت و نگران بود. همین سوانسی لیورپول رو تو لیگ کاپ حذف کرد. مشخصه که تیم چقریه!
    به امید جبران در هفته های آتی!

14. 5 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صدر جدول رو از دست دادیم و اگه من سیتی هم بازیشو ببره به رده سوم میریم ولی جای نگرانی نیست و اختلاف امتیاز فقط یه امتیازه
    تا پایان فصل بازی خیلی مونده و ممکنه بارها صدرنشین ها عوض بشن و مهم اینه که بعد از پایان هفته 38 چه تیمی در رده اول جدول نوشته میشه
    بذارید یه هفته هم طرفدارای تیم رقیب خوش باشن : دی

فعلا تا اینجای کار اون چنان چیزی خاصی از رقبامون ندیدم و برتری خاصی نسبت به ما نداشتن
    ولی فکر می کنم وقتی که به مقاطع حساس فصل برسیم از بین اونا من سیتی بیشتر برامون خطرناک باشه تا یونایند
    فقط نکته منفی ما در دفاع بوده که در حد انتظار نبودیم که در صورت رفع اون می تونیم در ادامه فصل دوباره روند صعودی داشته باشیم...

پ.ن: از اینکه یه سری بازیکنا مثل موسز و اسکار دارن کم کم توی تیم جا می افتن هم خوشحالم . این بازیکنای جوون توی بازی های پیشرو می تونن خیلی تاثیر گذار باشن...

16. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان آمار خریدهایی چلسی رو اینجا براتون قرار میدم میبینیم که 387 میلیون در این فصل صرف خرید بازیکن شده که از سیتی و منچستر کمتره
    یکی از دوستان کم اطلاع منچستری پستی زده بود مبنی بر اینکه چلسی با اینهمه خرج در حال باخت و تراژدی بود و ... که بهش ثابت شد که منچستر خیلی بیشتر پول به بازیکن داده

18. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان آمار خریدهایی چلسی رو اینجا براتون قرار میدم میبینیم که 387 میلیون در این فصل صرف خرید بازیکن شده که از سیتی و منچستر کمتره
    یکی از دوستان کم اطلاع منچستری پستی زده بود مبنی بر اینکه چلسی با اینهمه خرج در حال باخت و تراژدی بود و ... که بهش ثابت شد که منچستر خیلی بیشتر پول به بازیکن داده
    این عکسی که شما قرار دادی تو پست ات، نشون دهنده ی ارزش تقریبی هر بازیکن در حال حاضره نه مبلغی که چلسی یا یونایتد برای خرید اون بازیکن پرداخت کرده.

مشخص کردن ارزش تقریبی هر بازیکن هم کار آسونی نیست و به خیلی جیزها مثل قرارداد بازیکن، نیاز باشگاه به بازیکن، فرم بازیکن و خیلی چیزهای دیگه وابسته است.
    در نتیجه سایت بالا ارزش هر بازیکن رو فقط حدس زده.

مثلا در عکس بالا عدد مقابل فرناندو تورس 31 میلیون پونده. در حالی که چلسی 50 میلیون برای خریدش پرداخته.
    عدد مقابل ویکنور موزس رو زده 13 میلیون پوند. در حالی که چلسی 8 میلیون پوند پرداخت کرده.
    عدد مقابل لمپارد رو نوشته 4.8 میلیون پوند. در حالی که چلسی 11 میلیون پوند پرداخت کرده.
    Last edited by Yi Yi; 04-11-2012 at 00:01.

20. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •