تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 95 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

استروتمن،اولين هدف ميلان دربازار ژانويه

به گزارش رسانه هاي هلندي ميلان به دنبال جذب اين هافبک هلندي است.
    --------------------------------------------------------------------------------
    شنيده مي شود که سران باشگاه ميلان مدتي است که ذره بينشان را برروي کوين استروتمن، بازيکن 22 ساله هلندي قرار داده اند و در عين حال به نظر مي رسد تيم هاي ديگري همچون هامبورگ ، ليورپول ، والنسيا و شالکه 04 نيز به دنبال جذب او هستند.

به گزارش رسانه هاي هلندي ميلان تصميم دارد تا با ارائه ي يک پيشنهاد به ارزش 13 ميليون يورو اين بازيکن هلندي را به خدمت بگيرد تا پس از نايجل دي يونگ ،دومين خريد هلندي ميلان در فصل جاري باشد.

به نقل از گل،قرارداد اين بازيکن با PSV در سال 2016 به پايان خواهد رسيد و بر اساس شايعات ميلان قصد دارد به سرعت قرار داد اين بازيکن را قطعي کند تا مانع افزايش قيمت او در ماه هاي پيش رو شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب خوشبختانه مشکل پاتزینی برطرف شده و به بازی مقابل آتالانتا رسیده , که فردا در میلانو برگزار میشه . اگه پاتزینی نمی رسید کارمون خیلی سخت میشد و فقط نیانگ رو به عنوان مهاجم نوک در اختیار داشتیم.

لیست بازیکنان دعوت شده .

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : آباته - آچربی - مکسس - زاپاتا - یپس - بونرا - دی شیلیو - آنتونینی - مصباح

هافبک : بواتنگ - فلامینی - نوچرینو - دی یانگ - ترائوره - آمبروزینی - کونستانت - امانوئلسون

مهاجم : پاتزینی - نیانگ - بویان - الشاراوی

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیشنهاد میلان یک افتخار بزرگ است

میلان همچنان به دنبال جوانان است

عملکرد فوق العاده ی ماتیا پرین موجب جلب توجه سران میلان شده است اما وی بر این باور است که باید بر روی عملکرد خود تمرکز کند.

مدیر برنامه های این بازیکن همه ی این اخبار را تکذیب کرده بود و این بازیکن نیز در این رابطه حرف هایی را به زبان آورد.

او به وب سایت شبکه ی تیم پسکارا گفت :

" من نمی دانم که میلان به دنبال من است یا نه اما اگر این پیشنهاد بیاید باعث افتخار من است و بسیار شادمان می شوم."

دروازه بان 19 ساله ی تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا ادامه داد:

"سال گذشته هم اینچنین اخباری وجود داشت اما هیچ اتفاقی رخ نداد . اکنون احساس می کنم که باید بر روی عملکردم در پسکارا تمرکز کنم."

بنا به اخبار رسیده سرمربی میلان به شدت از سران میلان خواسته است تا این بازیکن جوان را به خدمت بگیرد تا وی را آماده ی حضور در ترکیب اصلی میلان و جانشینی آبیاتی برای فصل آینده کند.

از شنبه تا دربی شمارش معکوس برای خداحافظی با آلگری از 7 شروع می شود

آینده ی میلان در دستان اسطوره های پیشین

پیش از پایان فصل گذشته ماکسی آلگری پای میز مذاکره با سران میلان نشست و قراردادی جدید با سران میلان تا سال 2014 را به امضا رساند. با این حال رسانه های ایتالیا با وجود تکذیب گالیانی از درگیری گالیانی و آلگری سخن می گویند.

گالیانی حاضر است بر توانایی میلان برای جنگ قهرمانی شرط ببندد اما ماکسی آلگری بر این باور است که تیمش تنها برای رسیدن به جمع سه تیم مبارزه خواهد کرد.اما آنچه واضح است این است که " در ورزش هیچ چیز قطعی نیست."

به گزارش اسکای اسپورت مالک باشگاه میلان تنها به میلان پس از آلگری می اندیشد و آن روز ها ممکن است به زودی فرا برسد چرا که گفته شده است وی اولتیماتومی دریافت کرده است که تنها 7 بازی برای اثبات خود زمان دارد و باید درصد بیشتری از این بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذارد تا بتواند بر نیمکت میلان تکیه بزند.

اسکای در ادامه آورده است مائورو تاسوتی اولین گزینه ی میلانی ها برای جانشینی آلگری است تا میلان را تا انتهای فصل هدایت کند. بنا براین گزارش برلوسکونی می خواهد یک میلانی اصیل تیمش را هدایت کند یا اینکه پپ گواردیولا سرمربی سابق کاتالان ها مسئولیت میلان را به عهده بگیرد.

میلان همچنین به دنبال آن است تا در صورت عدم موفقیت کارلتو در PSG وی را مجددا به سمت سرمربی گری میلان برساند.

به نظر می رسد به زودی مالدینی ، بارزی و بیلی کاستاکورتا به جمع مربیان میلان اضافه خواهند شد و رینو گتوسو نیز پس از پایان قراردادش با سیون به کادر مربیان تیم جوانان اضافه خواهد شد و اینزاگی نیز می تواند امید اول جانشینی تاسوتی و حتی سرمربی گری میلان باشد.

به گزارش گاتزتا میلان در فصل گذشته بیش از 9 میلیون یورو برای تیم جوانان خود پرداخت کرده است و این خود مهر تاییدی بر اندیشه ی میلان نسبت به آینده است که به نظر می رسد ماکسی آلگری نقشی در آن ندارد.

6. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

اين بونرا فكر كنم توی گل باز اشتباه كردش ! بجای همراهی بازيكن حريف نمي كنه يه حركتی يه تكلی چيزي بزنه ... همون بازيكنی كه باهاش يارگيري كرده بود پاس گل رو داد و شوت از سي و چند متری رفت توی گل.

+

بازی رو نديدم درست و حسابی ... در واقع چند دقيقه ازش ديدم به صورت Highlight ولي چيزی كه ميشه گفت اينه كه اگه قراره قهرمان بشي و نتونی آتالانتا رو تو خونه ی خودت ببري ... پس اين يعنی بايد بيشتر تمركز داشته باشی و بهتر كار كنی. اميدوارم تعداد زياد بازيكن به تيم ضربه نزنه. 2-3 تا از بازيكن ها به نظرم اصلا مي تونستن كلا نباشن و بهشون نيازي نيستش. حالا بعدا شايد يه بحثی شد و نوشتم در مورد اين بازيكن های اضافی‌ (‌مازاد ) كه ميگم.

موفق باشيد

8. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دو سه تا سانتر خوب داشتیم بعد از گل ولی هر چی این بازیکنا بدنشونو کش دادن به توپ نرسیدن که نرسیدن !

10. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا این میلانی که من دارم می بینم نه شخصیت داره - نه کیفیت - نه Plan B و نه انگیزه خاص .
    یکی از مشکلات تیم به نظر من الگریه . الان بیش از هر زمان دیگه ای وابستگی شدید میلان به زلاتان رو داره نشون میده . الگری هم هیچ راه حلی برای این مسئله ارائه نداده .
    اصرار بیش از حد الگری برای استفاده از ترکیب 2-1-3-4 شده بلای جان میلان . ترکیب جایگزین هم که نداره و از او نطرف سرعت جابجایی و حرکات بدون توپ هافبک های میلان به شدت پایینه و یا اصلا حرکت بدون توپی دیده نمیشه .
    همین کند بودن حرکات تیمی باعث شده که میلان از فشارش کاسته بشه و نتونه موقعیت انچنانی ایجاد کنه .

حرکات از کناره ها هم که توی تیم اصلا دیده نمیشه و اگر هم پیش بیاد تک و توک هست . کلا الگری قید کناره های زمین رو زده . در صورتی که میتونه با استفاده از سیستم 1-3-2-4 و 3-3-4 هم از کناره ها استفاده کنه و هم این که مناطق یشتری رو برای خلق موقعیت در اختیار داشته باشه.
    استفاده از بونرا که به دو بازیکن به اسم مکسس و زاپاتا ترجیح داده میشه . و همچنین استفاده از دو هافبک دفاعی به اسم امبروزینی و دی یانگ .

با این وضعیت و این بازی ها خواب قهرمانی رو باید ببینیم . یا شاید هم خواب لیگ قهرمانان در فصل بعد.

12. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای بازی مقابل اندرلخت در لیگ قهرمانان:

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : مکسس - زاپاتا - آچربی - بونرا - یپس - آباته - آنتونینی - دی شیلیو

هافبک : بواتنگ - کونستانت - امانوئلسون - آمبروزینی - نوچرینو - دی یانگ - فلامینی

مهاجم : پاتزینی - الشاراوی - بویان

غایبین : پاتو - روبینیو - مونتولیوو - ترائوره - نیانگ - مونتاری - دیداک ویا - استراسر - مصباح

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان ...

خب چند نکته رو بگم در مورد بازی با اندرلخت :

1 _ آلگری گفته ما نباید واسه خودمون احساس تاسف کنیم و میتونیم در بازی با اندرلخت موفق باشیم و باید با دید مثبت به اولین مسابقه در لیگ قهرمانان نگاه کنیم.اندرلخت تیم با تجربه ای در لیگ قهرمانان هست و براd موفق شدن به یه تعادل و کیفیت خوبی نیاز داریم و باید بیشتر تلاش کنیم. اندرلخت یک تیم سازماندهی شده است که در ضد حملات خیلی موفق عمل می کنه. باید تمرکز زیادی داشته باشیم برای مهار Kanu و همچنین باید مراقب لوکاس تکنیکی هم باشیم و اون خیلی فکر من رو مشغول کرده.

2_ هرچند میلان 2 بازی از 3 بازی خودش در آغاز سری آ رو باخته اما برای بردن تیم اندرلخت که شرایط خیلی خوبی هم نداره کار خیلی سختی نباید داشته باشه.

3_ مونتولیو هنوز مصدوم هستش و آلگری گفته : بازی کردنش در برابر اندرلخت خیلی زود هست اما فکر می کنم به بازی ادینزه برسه.

4_ تیم اندرلخت هم با 3 مساوی پشت سر هم وضعیت خوبی رو نداره.

16. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه الگری توی این بازی هم از بونرا در خط دفاعی استفاده کنه کارمون ساخته است و باید منتظر یک باخت دیگه باشیم .
    توی خط هافبک هم بهتره از یک هافبک دفاعی استفاده کنه نه این که همزمان از دی یانگ و آمبروزینی استفاده کنه . اگه بخواد مثل بازی های گذشته پیش بره من میگم این بازی رو هم بخاطر تدابیر غلط و یکدندگی بیمورد الگری با باخت پشت سر میذاریم.

ترکیب مورد نظر من برای این بازی :

آبیاتی

آنتونینی - آچربی/زاپاتا - مکسس - آباته

امانوئلسون - دی یانگ - نوچرینو

بواتنگ

الشاراوی - پاتزینی

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اگه الگری توی این بازی هم از بونرا در خط دفاعی استفاده کنه کارمون ساخته است و باید منتظر یک باخت دیگه باشیم .
    توی خط هافبک هم بهتره از یک هافبک دفاعی استفاده کنه نه این که همزمان از دی یانگ و آمبروزینی استفاده کنه . اگه بخواد مثل بازی های گذشته پیش بره من میگم این بازی رو هم بخاطر تدابیر غلط و یکدندگی بیمورد الگری با باخت پشت سر میذاریم.

ترکیب مورد نظر من برای این بازی :

آبیاتی

آنتونینی - آچربی/زاپاتا - مکسس - آباته

امانوئلسون - دی یانگ - نوچرینو

بواتنگ

الشاراوی - پاتزینی
    ممنون بهزار عزیز.

ولی دیگه فکر نمی کنم از بونرا استفاده کنه. آخه چون سه شنبه تو لیگ قهرمانان بازی بوده حتما پیش خودش گفته به یکی 2 تا بازیکن استراحت بدم ... که خب بونرا بازی کرده. البته من یپس رو بدون 1 پا و یه دست ترجیح میدم به بونرا : دی .

در مورد هافبک هم باهات موافقم ... آمبروزینی به نظرم بازی نکنه بهتره. دیانگ توانایی بیشتری داره برای بازی در برابر تیم اندرلخت که خیلی سریع هم توی حمله شرکت می کنن. ضمن اینکه اگه همونجوری که گفتید از نوچرینو و امانوئلسن همزمان استفاده کنه و یا حداقل یکیشون بازی کنن این 2 تا هافبک هر 2 هم در حمله خوب هستند و هم در کار دفاعی و حتما میدونی که امانوئلسن اصلا از آژاکس و از پست دفاع چپ شروع کردش و حتی اونجا گاهی اوقات هافبک دفاعی هم بازی می کرد. نوچرینو هم یه وقتا یه گلایی می زنه آدم میمونه : دی . اصلا به سبک بازیش نمیاد ولی خیلی خوب تو حمله اضافه میشه.

در مورد خط حمله هم فکر می کنم بویان هنوز نیاز به زمان داره برای هماهنگی ... اما الشاراوی میتونه از فرصت غیبت 2-3 بازیکن در اون پست استفاده کنه و خودش رو نشون بده. اما پاتزینی ... شروع خیلی خوبی داشت در بازی اولش و اون درخشش ... منتها در بازی آتلانتا از نگاه برخی سایت ها یکی از ضعیف های میلان بودش ... که امیدوارم این بازی بتونه دوباره خودش رو اثبات کنه.

در مورد آنتونینی ... من هیچ وقت خیلی از سبک بازیش خوشم نیومده. سنش هم یه جوریه که به نظر میرسه از ایت بهتر نمیشه. کاش میلان یه دفاع چپ بهتر داشت و یا کاش مونتولیو و مونتاری و استراسر به خط هافبک اضافه می شدن و در این صورت آلگری از امانوئلسن در دفاع چپ استفاده می کرد. من سبک بازی امانوئلسن رو بیشتر دوست دارم.

20. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •