سلام: فاصله حدود 70 متر
iso 100
sec 1/800
fl 144
![]()
یک پیشنهاد
هر یک از دوستان که به شدت تمایل به نقد عکسهایش دارد به اون اشاره کنه
درسته که ارسال عکس به معنی نظر خواستنه ولی به هر حال برخی از نقد ممکنه خوششون نیاد
سلام این عکس رو از داخل ماشین توی پارک جنگلی لویزان گرفتم با فتوشاپ قسمتی از کاپوتو قسمت هایی که عکس خودم فرمون ماشین و... که روی شیشه و عکس افتاده بود پاک کردم.
زیاد به فتوشاپ مسلط نیستم برای همین شاید زیاد خود در نیومد باشه.
![]()
سلام
![]()
Last edited by dada_zebel; 10-09-2012 at 01:10.
ثبت خوب و زیبایی هست . فقط 2 نکته ..
اول اینکه خط افق یک مقدار کج هست
و دوم اینکه به نظرم کادر از پایین اگر کامل تر بود و اون خزه از اونجا کراپ نمیخورد بهتر بود ..
و یک پیشنهاد اونم اینکه اگر تجهیزات دارید ( پایه و (فیلتر ND) ) لانگ شات این ثبت هم میتونه زیبایی های خودش رو داشته باشه
کج بودن رو کاملا موافقم بذار به حساب تنبلی میگن سوزن بقیه رو آرایش میکنه خودش .....
کادر از پایین دارم اما این عکس کراپ نخورده من تقریبا 6 متری هم رفتم به سمت دریا و این عکس رو روی سه پایه انداختم دو بار هم پاهام و کفشام خیس شد
در مورد فیلتر hd هویا سفارش کردم به دوستان اما خیلی نایاب شده و گیر نمی یاد سرعت پهن شدن پول ملی هم از سرعت سفارش ما جلو زده . خلاصه حکایتی داره با هزار بدبختی یکی پیدا کردیم در حال مذاکرات اولیه هستیم
دنبال فیلتر nd1000 میگشتم ولی مثل اینکه پیدا کردنش از چراغ جادو هم سخت تره
خلاصه مملکته داریم
البته یک عکس هم با شات عمودی گرفتم دقیقا به خاطر همون کادر از پایینی که گفتی و بزودی قرار خواهم داد
با تشکر از نقدتون
دوستان این شیوه الان خیلی خوبه اینو ادامه بدید تا بار علمی تایپیک ها بره بالا از لحاظ آموزشی بتوان رویش حساب باز کرد
به خصوص دوستانی که حرفه ای هسن لبیک بگن
دوستمون نقد بسیار خوبی برای عکس من نوشته که دقیقا دست گذاشته روی کاستی های عکس
اما نقد به معنای تخریب نیست
هم برای خود نقاد هم برای صاحب عکس و بیشتر از همه برای خوانندگانش و نیز مبتدیان کار بسیار آموزنده هستش
سلام
- Sony-H20
- F 8
- ISO-80
- 2.5 sec
عکس رو نقد کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)