کسی لینک آپدیتها را داره
اینا را هرکاری می کنم دانلود نمیشه!!!
کسی لینک آپدیتها را داره
اینا را هرکاری می کنم دانلود نمیشه!!!
من ویندوز سون 64 bit دارم و نسخه ی blackbox بازی رو دانلود کردم و نصب کردم بعدش فایل fix رو از اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دانلود کردم و داخل پوشه ی بازی کپی و جایگزین کردم و آخرشم برنامه ubsoft رو از اینجا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دانلو کردم نصب کردم الآن به راحتی بازی میکنم. بعد از نصب بازی آیکون Tom Clancys Ghost Recon Future Soldier رو اجرا کنین بعد تو قسمت password یه رمز 6تا 8 رقمی به دلخواه خودتون بزنین و تیک remember رو بذارین و start کنین و بعدم play رو بزنین و حالشو ببرین.توجه کنین که بازی به صورت offline باشه
مشکل حل شد
یه نفر نیست جواب این مشکل device is removed رو بده
سلام اقا من 12 مرحله از این بازیو رفتم حالا وقتی میخوام ادامشو برم سیوو که میزنم این ارور میاد چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ور خدا کمک کنین دیگه نمیدونم چیکار کنم
سلام اقا من 12 مرحله از این بازیو رفتم حالا وقتی میخوام ادامشو برم سیوو که میزنم این ارور میاد چیکار کنم
microsoft visual c++ runtime library
نمیدونم چیکار کنم کمک کنید
مایکروسافت ویژوالم نصب کردم بازم نمیدونم نشد هم 2010 هم 2008 هم 2005 یه چیزه جدید بگین متشکر
Last edited by dr-bahram; 28-08-2012 at 10:46.
سلام
دوستان من تا اینترنتم رو قطع نکنم نمیتونم بازی کنم
همش اتوماتیک میره برا دانلود. ولی وقتی قطع میکنم اینترنت رو بازی اجرا میشه
ممنون میشم یه کرک سالم رو بهم بدید
سلام
من تمام آپدیت ها تا 1.4 را نصب کردم
ubisoft game launcher را هم نصب کردم ولی باز بعد از اجرای بازی وقتی می خوام skidrow را وارد کنم خطای stop working برای ubisoft game launcher میاد !![]()
دوست عزیز شمت باید بری تو کنترل پنل بعد سیستم اند سیکوریتی رو میزنی و ویندوز فایروال رو انتخاب می کنی . سمت چپ advanced settings رو انتخاب و سمت چپ outbound rules رو می زنی بعدش سمت راست new rules رو انتخاب می کنی
یه صفحه باز می شه next رو بزن .بعد از توی browse توی محلی که بازی رو ریختی از تو فایل orbit رو پیدا و ubisoft game launcher رو انتخاب و تا اخر next بعد هم finish رو کلیک کن
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)