بعد از اون مرحله یعنی جداشدن بخش سوخت و موتور باقیمانده فقط کلاهکه !![]()
من هم این پدیده رو دیدم اما نتونستم با دوربینم ازش فیلم بگیرم
نکته ای که جالب توجه هست اینکه من انفجاری ندیدم و اینطور که ناسا اعلام کرده که احتمالا وقتی ماهواره (اسمش یادم نیست) به نزدیکی زمین اومده نور منعکس کرده و این اتفاق افتاده هم نبود
چیزی بود شبیه نوعی پودر که از یک نقطه به فاصله چند ثانیه در محیط پخش شد
کسانی که این واقعه رو خودشون دیدن تایید میکنن که مسیر حرکتی از شرق به غرب بوده؟فارس: یک مقام آگاه در نیروهای مسلح گفت: شیء نورانی که پنجشنبه در آسمان ایران دیده شد، از شرق افغانستان به سمت سرزمینهای اشغالی فلسطین رفته است.
یک مقام آگاه در نیروهای مسلح در خصوص شیء نورانی که اخیرا در آسمان منطقه رویت شده، گفت: این شیء نورانی که پنجشنبه شب حدود ساعت 22:30 در فضای ایران نیز مشاهده شده بود، مسیر خود را تا رژیم اشغالگر قدس ادامه داده و پس از آن خبری از این شیء در دسترس نیست.
وی همچنین اظهار داشت: مبدا مشاهده این شیء نورانی مربوط به شرق افغانستان بوده به طوری که تا سرزمینهای اشغالی ادامه داشته است.
یعنی رو به شمال ایستادی باشی، باید به سمت چپ در حرکت باشه
اگه اینطوری باشه ( از شرق افغانستان به سمت سرزمینهای اشغالی فلسطین رفته است. ) که به نظر من قضیه خیلی ساده میتونه باشه - احتمالا یه هواپیمای یا وسیله جاسوسی مربوط به اشغاگران فلسطین بوده -
به هر حال یه ربطی به اونها داشته که اونجا ناپدید شده - البته یه سری چیز های دیگه هم به ذهن من میاد در رابطه با رجعت و یه سری چیزای دیگه که نمیدونم جاش اینجا هست بیان بشه یا نه - و اینکه اصلا ربطی به این داره یا نه
اقا چی می گن اینا؟من ساعت 10:10 دقیقه شب به سمت خونه میومدم یه هاله بزرگی مثل ابر(یا گرد و غبار)تو اسمون دیدم که شکل عجیبی داشت.مثل قارچ که به پهلو خوابیده باشه)اینا می گن 10:30 موشک پرتاب شده؟البته شیء نورانی ای ندیدم من.ولی خیلی جالب بود.اول فکر کردم ابره.ولی بعد دیدم کل آسمون صافه و اینم شکلش یه جورایی انگار هندسیه و تقریبا ساکن هم بود
این نوز اصلا حرکتی نداشته ... جهتش هم تقریبا شمال شرقی بوده (بیشتر متمایل به شرق) ... به نظر میرسه همون موشک روسی بوده ... شواهد همخوانی داره باهاش ...
رمزگشايي از پديده مرموز آسمان
جام جم آنلاين: حدود ساعت 20:30 پنجشنبه بسياري از هموطنان ايراني شاهد پديده عجيبي در آسمان شب بودند. خوشبختانه همزماني اين واقعه با غروب قبل از تعطيلات پايان هفته در يك روز مطبوع بهاري باعث شده بود كه بسياري از منجمان آماتور با ابزار رصدي خود در كوه و دشت و بيابان شاهدان متخصص اين واقعه باشند و گزارشهاي رصدي دقيقي ارسال كنند.
10 دقيقهاي به ساعت 11 شب مانده بود كه دوستانم يكي پس از ديگري با من تماس گرفتند و خبر از رويت اين پديده اسرارآميز دادند.
توصيفها از شكل و اندازه و تغييرات آن در طول زمان و مشخصات مسير حركت كه به دستم رسيد، شكي برايم باقي نگذاشت كه با يك پديده تكراري مشابه آنچه در سال 1386 در ايران رصد شد يا آنچه دو سال بعد در كشور نروژ ديده شد، روبهرو هستيم.
دوباره جمعي انسان كنجكاو درست در زمان و مكان مناسبي قرار گرفتهاند تا بازتاب نور خورشيد از گازهاي خروجي يك موشك منفجر شده، مراحل پاياني يك موشك فضايي يا يك ماهواره در حال سقوط را مشاهده كنند.
خيلي زود مشخص شد كه اين پديده فقط در ايران مشاهده نشده است. گزارشهاي متعددي از جمهوري آذربايجان، ارمنستان، جنوب روسيه، سوريه، لبنان و فلسطين اشغالي خبر از آن داشت كه قطعا با يك پديده فضايي روبهرو هستيم، اما شايعهها همچنان ادامه داشت و طيف وسيعي شامل حمله هوايي توسط دشمن تا سقوط يك بشقاب پرنده را در بر ميگرفت!
حال كه ميدانستم موضوع قطعا مربوط به پرواز يا انفجار يك موشك در فضاست، توجهم را به اخبار مربوط به اين حوزه معطوف كردم و خيلي زود پرده از راز برداشته شد.
حدود 20 دقيقه قبل از اين مشاهده همگاني، كشور روسيه يك موشك قارهپيماي توپول را از پايگاه پرتاب موشكي كاپستين يار شليك كرده بود. اين پرتاب كه آزمايشي براي تاييد عملكرد صحيح اين موشك قارهپيماي قديمي بود، بنا بر ادعاي مقامات روسي با موفقيت به هدف خود در بيابانهاي قزاقستان اصابت كرده است.
موشك بينقارهاي توپول يك موشك سه مرحلهاي است كه براي شتاب گرفتن، سوخت جامد مصرف ميكند. اين موشك در اصل طراحي شده تا كلاهكهاي اتمي را به اهداف خيلي دوري در هزاران كيلومتر آنسوتر شليك كند.
هر چند به نظر ميرسد كه اين معما حل شده است اما هنوز يك پرسش باقي است و آن اين كه اگر بنا بر ادعاي مقامات نظامي روسيه، اين موشك از شمال درياي خزر به قصد هدفي در شرق خود پرتاب شده است چرا مشاهدهكنندگان ايراني اين پديده كه اكثرا از منجمان آماتور بوده و به صحت گزارشهايشان ميتوان اتكا كرد، مسير حركت اين پديده را شرق به غرب گزارش كرده اند و چرا مسير مشاهدات روي نقشه از حدود مركز ايران آغاز ميشود و با عبور از جمهوري آذربايجان به كشورهاي سوريه و لبنان ميرسد. آيا روسها مسير نامتعارفي براي پرواز موشك خود برگزيدهاند؟
شهرام يزدان پناه - دبير گروه دانش
موشک نمیتونسته باشه، زمانش نمیخونه
من یادمه قبل از ساعت 10:30 این اتفاق افتاد
حدودا 10:10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)