تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 16 اولاول ... 5111213141516 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 160

نام تاپيک: پدیده ای عجیب در سطح ایران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

... بعقیه مسیر رو موشک در لایه های بالایی ست و نیازی به جدا سازی سوخت نداره و هیچی هم دیده نباید بشه ...
    بعد از اون مرحله یعنی جداشدن بخش سوخت و موتور باقیمانده فقط کلاهکه !

2. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

جریان این نروژ چیه؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم این پدیده رو دیدم اما نتونستم با دوربینم ازش فیلم بگیرم
    نکته ای که جالب توجه هست اینکه من انفجاری ندیدم و اینطور که ناسا اعلام کرده که احتمالا وقتی ماهواره (اسمش یادم نیست) به نزدیکی زمین اومده نور منعکس کرده و این اتفاق افتاده هم نبود
    چیزی بود شبیه نوعی پودر که از یک نقطه به فاصله چند ثانیه در محیط پخش شد

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بعد از اون مرحله یعنی جداشدن بخش سوخت و موتور باقیمانده فقط کلاهکه !

6. 3 کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

فارس: یک مقام آگاه در نیروهای مسلح گفت: شیء نورانی که پنجشنبه در آسمان ایران دیده شد، از شرق افغانستان به سمت سرزمین‌های اشغالی فلسطین رفته است.

یک مقام آگاه در نیروهای مسلح در خصوص شیء نورانی که اخیرا در آسمان منطقه رویت شده، گفت: این شیء نورانی که پنجشنبه شب حدود ساعت 22:30 در فضای ایران نیز مشاهده شده بود، مسیر خود را تا رژیم اشغالگر قدس ادامه داده و پس از آن خبری از این شیء در دسترس نیست.

وی همچنین اظهار داشت: مبدا مشاهده این شیء نورانی مربوط به شرق افغانستان بوده به طوری که تا سرزمین‌های اشغالی ادامه داشته است.
    کسانی که این واقعه رو خودشون دیدن تایید میکنن که مسیر حرکتی از شرق به غرب بوده؟

یعنی رو به شمال ایستادی باشی، باید به سمت چپ در حرکت باشه

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه اینطوری باشه ( از شرق افغانستان به سمت سرزمین‌های اشغالی فلسطین رفته است. ) که به نظر من قضیه خیلی ساده میتونه باشه - احتمالا یه هواپیمای یا وسیله جاسوسی مربوط به اشغاگران فلسطین بوده -

به هر حال یه ربطی به اونها داشته که اونجا ناپدید شده - البته یه سری چیز های دیگه هم به ذهن من میاد در رابطه با رجعت و یه سری چیزای دیگه که نمیدونم جاش اینجا هست بیان بشه یا نه - و اینکه اصلا ربطی به این داره یا نه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اقا چی می گن اینا؟من ساعت 10:10 دقیقه شب به سمت خونه میومدم یه هاله بزرگی مثل ابر(یا گرد و غبار)تو اسمون دیدم که شکل عجیبی داشت.مثل قارچ که به پهلو خوابیده باشه)اینا می گن 10:30 موشک پرتاب شده؟البته شیء نورانی ای ندیدم من.ولی خیلی جالب بود.اول فکر کردم ابره.ولی بعد دیدم کل آسمون صافه و اینم شکلش یه جورایی انگار هندسیه و تقریبا ساکن هم بود

10. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کسانی که این واقعه رو خودشون دیدن تایید میکنن که مسیر حرکتی از شرق به غرب بوده؟یعنی رو به شمال ایستادی باشی، باید به سمت چپ در حرکت باشه
    این نوز اصلا حرکتی نداشته ... جهتش هم تقریبا شمال شرقی بوده (بیشتر متمایل به شرق) ... به نظر میرسه همون موشک روسی بوده ... شواهد همخوانی داره باهاش ...

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

رمزگشايي از پديده مرموز آسمان

جام جم آنلاين: حدود ساعت 20:30 پنجشنبه بسياري از هموطنان ايراني شاهد پديده عجيبي در آسمان شب بودند. خوشبختانه همزماني اين واقعه با غروب قبل از تعطيلات پايان هفته در يك روز مطبوع بهاري باعث شده بود كه بسياري از منجمان آماتور با ابزار رصدي خود در كوه و دشت و بيابان شاهدان متخصص اين واقعه باشند و گزارش‌هاي رصدي دقيقي ارسال كنند.

10 دقيقه‌اي به ساعت 11 شب مانده بود كه دوستانم يكي پس از ديگري با من تماس گرفتند و خبر از رويت اين پديده اسرارآميز دادند.
    توصيف‌ها از شكل و اندازه و تغييرات آن در طول زمان و مشخصات مسير حركت كه به دستم رسيد، شكي برايم باقي نگذاشت كه با يك پديده تكراري مشابه آنچه در سال‌ 1386 در ايران رصد شد يا آنچه دو سال بعد در كشور نروژ ديده شد، روبه‌رو هستيم.
    دوباره جمعي انسان كنجكاو درست در زمان و مكان مناسبي قرار گرفته‌اند تا بازتاب نور خورشيد از گازهاي خروجي يك موشك منفجر شده، مراحل پاياني يك موشك فضايي يا يك ماهواره در حال سقوط را مشاهده كنند.
    خيلي زود مشخص شد كه اين پديده فقط در ايران مشاهده نشده است. گزارش‌هاي متعددي از جمهوري آذربايجان، ارمنستان، جنوب روسيه، سوريه، لبنان و فلسطين اشغالي خبر از آن داشت كه قطعا با يك پديده فضايي روبه‌رو هستيم، اما شايعه‌ها همچنان ادامه داشت و طيف وسيعي شامل حمله هوايي توسط دشمن تا سقوط يك بشقاب پرنده را در بر مي‌گرفت!
    حال كه مي‌دانستم موضوع قطعا مربوط به پرواز يا انفجار يك موشك در فضاست، توجهم را به اخبار مربوط به اين حوزه معطوف كردم و خيلي زود پرده از راز برداشته شد.
    حدود 20 دقيقه قبل از اين مشاهده همگاني، كشور روسيه يك موشك قاره‌پيماي توپول را از پايگاه پرتاب موشكي كاپستين يار شليك كرده بود. اين پرتاب كه آزمايشي براي تاييد عملكرد صحيح اين موشك قاره‌پيماي قديمي بود، بنا بر ادعاي مقامات روسي با موفقيت به هدف خود در بيابان‌هاي قزاقستان اصابت كرده است.
    موشك بين‌قاره‌اي توپول يك موشك سه مرحله‌اي است كه براي شتاب گرفتن، سوخت جامد مصرف مي‌كند. اين موشك در اصل طراحي شده تا كلاهك‌هاي اتمي را به اهداف خيلي دوري در هزاران كيلومتر آنسوتر شليك كند.
    هر چند به نظر مي‌رسد كه اين معما حل شده است اما هنوز يك پرسش باقي است و آن اين كه اگر بنا بر ادعاي مقامات نظامي روسيه، اين موشك از شمال درياي خزر به قصد هدفي در شرق خود پرتاب شده است چرا مشاهده‌كنندگان ايراني اين پديده كه اكثرا از منجمان آماتور بوده و به صحت گزارش‌هايشان مي‌توان اتكا كرد، مسير حركت اين پديده را شرق به غرب گزارش كرده اند و چرا مسير مشاهدات روي نقشه از حدود مركز ايران آغاز مي‌شود و با عبور از جمهوري آذربايجان به كشورهاي سوريه و لبنان مي‌رسد. آيا روس‌ها مسير نامتعارفي براي پرواز موشك خود برگزيده‌اند؟
    شهرام يزدان پناه - دبير گروه دانش

13. 3 کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

موشک نمیتونسته باشه، زمانش نمیخونه
    من یادمه قبل از ساعت 10:30 این اتفاق افتاد
    حدودا 10:10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •