تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 20 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 192

نام تاپيک: رویای صادقه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنده بارها رویای صادقه را تجربه کرده ام و از روی تجربه می گویم که برای افزایش احتمال رویای صادقه شب ها غذای کم چرب و سبک میل کنید و بطور کامل آموزه های طب سنتی اسلامی را رعایت کنید و در این صورت هر هفته یک یا دو رویای صادقه خواهید دید.
    ارتباط بین غذای درون معده و روده با سفر روح در مکان و زمان چیست که خوردن غذا باید روی دیدن رویای صادقه تاثیر بزاره؟

لطفا یک مقدار بیشتر توضیح بدید!!!

2. 6 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ارتباط بین غذای درون معده و روده با سفر روح در مکان و زمان چیست که خوردن غذا باید روی دیدن رویای صادقه تاثیر بزاره؟

لطفا یک مقدار بیشتر توضیح بدید!!!
    با این استدلال احتمالا باید وقتی زیاد غذا خورده میشه ایشون (روح) سنگین بشن و نتونن به امور و وقایع خواب به صورت صادقانه بپردازن!

4. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بنده بارها رویای صادقه را تجربه کرده ام و از روی تجربه می گویم که برای افزایش احتمال رویای صادقه شب ها غذای کم چرب و سبک میل کنید و بطور کامل آموزه های طب سنتی اسلامی را رعایت کنید و در این صورت هر هفته یک یا دو رویای صادقه خواهید دید.
    ارتباط غذای جسم با خواب دیدن چیه دوست گرامی؟ من خودم از موافقین با رویای صادقه هستم (اما خب استدلال و اثباتی براش ندارم بنابراین خیلی در بحث ها شرکت نمیکنم و فقط سعی میکنم نظرات دوستان رو بخونم)
    ولی هرچقدر فکر میکنم ارتباطی بین این قضیه که شما گفتید با خواب دیدن نمیبینم! اون طرز فکر قدیمی کابوس دیدی لابد شام زیاد خوردی منظورتونه؟؟؟

6. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ارتباط غذای جسم با خواب دیدن چیه دوست گرامی؟ من خودم از موافقین با رویای صادقه هستم (اما خب استدلال و اثباتی براش ندارم بنابراین خیلی در بحث ها شرکت نمیکنم و فقط سعی میکنم نظرات دوستان رو بخونم)
    ولی هرچقدر فکر میکنم ارتباطی بین این قضیه که شما گفتید با خواب دیدن نمیبینم! اون طرز فکر قدیمی کابوس دیدی لابد شام زیاد خوردی منظورتونه؟؟؟
    بین خوردن غذای زیاد و سنگین و نداشت خواب سالم و منظم ارتباط هست و اون هم کاملا دلیل اناتومیک و فیزیکی داره ،وقتی هنگام خواب هنوز دستگاه گوارش در حال فعالیت شدید باشه عملکرد مغز دچار اشکال میشه.

ولی ارتباط این مورد با دیدن رویای صادقه(هرچند کلیت خوده رویای صادقه اصلا هیچ دلیل و مدرکی برای وجودش ارائه نشده) چی هست؟
    وقتی گفته میشه رویای صادقه یعنی سفر روح در زمان و مکان که هیچ ارتباطی به جسم و بدن نداره حالا بودن غذا در معده یا نبودنش چه تاثیری داره؟

8. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بین خوردن غذای زیاد و سنگین و نداشت خواب سالم و منظم ارتباط هست و اون هم کاملا دلیل اناتومیک و فیزیکی داره ،وقتی هنگام خواب هنوز دستگاه گوارش در حال فعالیت شدید باشه عملکرد مغز دچار اشکال میشه.

ولی ارتباط این مورد با دیدن رویای صادقه(هرچند کلیت خوده رویای صادقه اصلا هیچ دلیل و مدرکی برای وجودش ارائه نشده) چی هست؟
    وقتی گفته میشه رویای صادقه یعنی سفر روح در زمان و مکان که هیچ ارتباطی به جسم و بدن نداره حالا بودن غذا در معده یا نبودنش چه تاثیری داره؟
    دقیقا همین سوال اصلیه که منم دارم از مدعیانش .
    آزمایش صفحه قبل هم برای دامن زدن به همین موضوع بود که اگه روح در زمان یا مکان دیگری هست پس چطور تحت تاثیر صدایی قرار میگیره که جسم میشنوه؟

منم بیشتر شنیدم اگه زیاد غذا بخوری خواب میبینی نه اینکه غذا نخوری
    در هر صورت هر دو اینها ممکن هست و هیچ ربطی هم به وجود روح تو این قضیه نداره.

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

توی این موضوع اکثر پستها برای اثبات یا رد اثبات وجود روح توی این پدیده بودش که تقریبا فکر کنم اکثرا به این نتیجه رسیدیم که احتمال وجود روح توی این پدیده خیلی کم باشه
    پیشنهاد میکنم اگه بشه بیاین یه خورده از زوایای دیگه هم به قضیه نگاه کنیم
    مثلا ببینیم دلیل اینکه خواب ها برای انسان خیلی طبیعی تر و ملموس تر از یک رویا پردازی روزانه هستن چیه ؟

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

...........

یرای من به تعداد زیاد اتفاق افتاده البته نه به بزرگی جریان این داستان ,
    نمیدونم این موضوع چیزی هستش که من میخوام بگم یا فرق میکنه:
    اتفاقی در حال روی دادن هست و حین اتفاق (اتفاق حتما یه ماجرای بزرگ نیست ( مثل مهمون اومدن یا مثلا پیروزی تیم مورد علاقت)) من احساس میکنم که این صحنه ها رو
    قبلا جایی دیدم و همه چیز برام آشنا هستش . گاهی اوقات پا رو فرا تر میزارم حتی میتونم اتفاق بعدی رو با فاصله ی زمانی مثلا دو یا 4 ثانیه قبل از انجام شدن اون اتفاق حدس بزنم.

این تاپیک رو میزنم میخوام بدونم فقط من اینجوریم یا بقیه هم چنین تجربیاتی داشتند و اگه راه هایی باشه مثلا قدرت مونو بیشتر کنیم و بشه ازش استفاده ی بیشتر برد یا
    به نوعی کنترل شو از بخش ناخودآگاه به بخش خودآگاه مغز مون منتقل کنیم.
    البته این دوتا باهم فرق دارن گاهی مغز تو ثبت وقایع فعلی اشتباه میکنه و به جای حافظه کوتاه مدت اون ها رو در حافظه بلند مدت مینویسه و شما اشتباها فکر میکنید اینها رو قبلا دیدید! این یه تحقیق بوده و تازگی منتشر شده متاسفانه لینکم نبع رو ندارم

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

محتوای رویا را 'می‌توان به میل خود تغییر داد'

رویای آگاهانه برای کسانی که آن را تجربه کرده‌اند تجربه‌ای شگفت‌انگیز بوده است. بشر از دیرباز همواره می‌خواسته رویاهای شیرین ببیند و اتفاقات ناگوار کابوس‌ها را به میل خود تغییر دهد.

خواب رِم (REM)

مرحله‌ای از خواب است که معمولا یک ساعت و نیم پس از خوابیدن شروع می شود و تقریبا یک چهارم خواب شبانه را شامل می‌شود. خواب رم چهار تا پنج بار در خواب شبانه اتفاق می افتد. اولین مرحله آن بین پنج تا پانزده دقیقه طول می کشد و در دفعات بعد مدت آن طولانی تر می‌شود و تا حدود یک ساعت می‌رسد. در هنگام خواب رم تنفس و ضربان قلب و فشار خون افزایش پیدا می‌کند، عضلات بدن بجز دیافراگم بسیار شل می‌شوند.در این مرحله از خواب فعالیت نورون‌های مغز با دیگر مراحل خواب تفاوت دارد و شبیه زمان بیداری است.

خواب رِم مرحله ای از خواب است که بیشتر رویابینی در آن اتفاق می‌افتد و مشخصه آن حرکات سریع چشم است. خواب رم خواب سبکی است و رویاهای عجیب در این مرحله اتفاق می‌افتند.
    اگر فرد در مرحله خواب رم از خواب بیدار شود رویایی بسیار واضح و روشن را به یاد می‌آورد. برخی از متخصصان معتقدند خواب رم مهمترین مرحله خواب است. دانشمندان آلمانی در تحقیقی که نتایج آن در وبسایت نیچر منتشر شده ۲۷ نفر را که تجربه "رویای آگاهانه" یا "خواب شفاف" را نداشتند چند شب در آزمایشگاه مورد مطالعه قرار دادند. دکتر اورسولا فوس، روانشناس بالینی در دانشگاه گوته آلمان و پژوهشگر ارشد این تحقیق می‌گوید: "ما در واقع می توانیم به آسانی آگاهی خود را در رویا تغییر دهیم." "رویای آگاهانه" یا "خواب شفاف" به رویایی گفته می‌شود که فرد آگاه است که دارد خواب می‌بیند و می‌تواند رویایش را به میل خود تغییر دهد و آن را کنترل کند. مغز در هنگام رویای آگاهانه بسیار هشیار است. کسانی که تجربه خواب آگاهانه را دارند می‌گویند در رویا دیده‌اند که از خواب بیدار شده‌اند و دنیای اطراف و اتفاقات آن را به میل خود تغییر داده اند. خواب‌های پر از ماجرا و رویدادهای غیر ممکن مثل پرواز، در حالیکه که رویابین به میل خود داستان و ماجراها را تغییر می‌دهد، رویای آگاهانه است.
    در این تحقیق دانشمندان پس از آنکه افراد مورد مطالعه وارد خواب رِم (REM) شدند جریان ضعیف الکتریکی (دو تا ۱۰۰ هرتز) را به مدت ۳۰ ثانیه از طریق پوست سر به نواحی پیشانی و گیجگاهی مغز آنها فرستادند. زمانی که فرکانس ۴۰ هرتز به مغز این افراد فرستاده می‌شد در هفتاد و هفت درصد موارد وقتی از خواب بیدار شدند، دیدن رویای آگاهانه را گزارش کردند. دکتر فوس در تحقیقی دیگر در سال ۲۰۰۹ ارتباط امواج گاما را با رویای آگاهانه دریافته بود. در واقع جریان الکتریکی ۴۰ هرتزی باعث ایجاد امواج گاما با همین فرکانس می‌شد. دکتر اورسولا فوس می‌گوید: "نوسان با بسامد ۴۰ هرتز در هنگام خواب رم در افراد مبتلا به اختلال تنش‌زای پس از رویداد (PTSD) که دائم کابوس‌های تکرار شونده می‌بینند، ممکن است کمک کند تا رویای آگاهانه ببینند و خود بتوانند رویایشان را تغییر دهند."

B B C

13. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

محتوای رویا را 'می‌توان به میل خود تغییر داد'

رویای آگاهانه برای کسانی که آن را تجربه کرده‌اند تجربه‌ای شگفت‌انگیز بوده است. بشر از دیرباز همواره می‌خواسته رویاهای شیرین ببیند و اتفاقات ناگوار کابوس‌ها را به میل خود تغییر دهد.

خواب رِم (REM)

مرحله‌ای از خواب است که معمولا یک ساعت و نیم پس از خوابیدن شروع می شود و تقریبا یک چهارم خواب شبانه را شامل می‌شود. خواب رم چهار تا پنج بار در خواب شبانه اتفاق می افتد. اولین مرحله آن بین پنج تا پانزده دقیقه طول می کشد و در دفعات بعد مدت آن طولانی تر می‌شود و تا حدود یک ساعت می‌رسد. در هنگام خواب رم تنفس و ضربان قلب و فشار خون افزایش پیدا می‌کند، عضلات بدن بجز دیافراگم بسیار شل می‌شوند.در این مرحله از خواب فعالیت نورون‌های مغز با دیگر مراحل خواب تفاوت دارد و شبیه زمان بیداری است.

خواب رِم مرحله ای از خواب است که بیشتر رویابینی در آن اتفاق می‌افتد و مشخصه آن حرکات سریع چشم است. خواب رم خواب سبکی است و رویاهای عجیب در این مرحله اتفاق می‌افتند.
    اگر فرد در مرحله خواب رم از خواب بیدار شود رویایی بسیار واضح و روشن را به یاد می‌آورد. برخی از متخصصان معتقدند خواب رم مهمترین مرحله خواب است. دانشمندان آلمانی در تحقیقی که نتایج آن در وبسایت نیچر منتشر شده ۲۷ نفر را که تجربه "رویای آگاهانه" یا "خواب شفاف" را نداشتند چند شب در آزمایشگاه مورد مطالعه قرار دادند. دکتر اورسولا فوس، روانشناس بالینی در دانشگاه گوته آلمان و پژوهشگر ارشد این تحقیق می‌گوید: "ما در واقع می توانیم به آسانی آگاهی خود را در رویا تغییر دهیم." "رویای آگاهانه" یا "خواب شفاف" به رویایی گفته می‌شود که فرد آگاه است که دارد خواب می‌بیند و می‌تواند رویایش را به میل خود تغییر دهد و آن را کنترل کند. مغز در هنگام رویای آگاهانه بسیار هشیار است. کسانی که تجربه خواب آگاهانه را دارند می‌گویند در رویا دیده‌اند که از خواب بیدار شده‌اند و دنیای اطراف و اتفاقات آن را به میل خود تغییر داده اند. خواب‌های پر از ماجرا و رویدادهای غیر ممکن مثل پرواز، در حالیکه که رویابین به میل خود داستان و ماجراها را تغییر می‌دهد، رویای آگاهانه است.
    در این تحقیق دانشمندان پس از آنکه افراد مورد مطالعه وارد خواب رِم (REM) شدند جریان ضعیف الکتریکی (دو تا ۱۰۰ هرتز) را به مدت ۳۰ ثانیه از طریق پوست سر به نواحی پیشانی و گیجگاهی مغز آنها فرستادند. زمانی که فرکانس ۴۰ هرتز به مغز این افراد فرستاده می‌شد در هفتاد و هفت درصد موارد وقتی از خواب بیدار شدند، دیدن رویای آگاهانه را گزارش کردند. دکتر فوس در تحقیقی دیگر در سال ۲۰۰۹ ارتباط امواج گاما را با رویای آگاهانه دریافته بود. در واقع جریان الکتریکی ۴۰ هرتزی باعث ایجاد امواج گاما با همین فرکانس می‌شد. دکتر اورسولا فوس می‌گوید: "نوسان با بسامد ۴۰ هرتز در هنگام خواب رم در افراد مبتلا به اختلال تنش‌زای پس از رویداد (PTSD) که دائم کابوس‌های تکرار شونده می‌بینند، ممکن است کمک کند تا رویای آگاهانه ببینند و خود بتوانند رویایشان را تغییر دهند."

B B C
    مطلب جالبی بود
    ولی چندتا سوال یا نکته
    تا جایی که من متوجه شدم این متن فقط شرح این اتفاق و توضیح چگونگیش هست اما گفته نشده چطور میشه به رویای اگاهانه دست پیدا کرد؟ فقط باید جریان الکتریکی اعمال بشه؟ یا ممکنه بدون جریان انجام شدنی باشه؟

بعد ارتباط رویای اگاهانه با رویای صادقه دقیقا چیه امین جان؟
    من چون تجربه رویای صداقه رو دارم اینو میگم که رویای صادقه با انتخاب و خواست و اراده فرد نیست چیزی که در رویای اگاهانه دیده میشه!
    کسی رویای صادقه و محتواش رو انتخاب نمیکنه که بخواد تغییرش بده!؟!

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مطلب جالبی بود
    ولی چندتا سوال یا نکته
    تا جایی که من متوجه شدم این متن فقط شرح این اتفاق و توضیح چگونگیش هست اما گفته نشده چطور میشه به رویای اگاهانه دست پیدا کرد؟ فقط باید جریان الکتریکی اعمال بشه؟ یا ممکنه بدون جریان انجام شدنی باشه؟
    توضیح چگونگیش همون نحوه ی دست پیدا کردن به این رویای آگاهانه ست فکر میکنم اولین بار ارسطو مفهوم رویای آگاهانه ( خواب شفاف aka Lucid dreaming ) رو مطرح کرد. به طور عادی هم انسانها ممکنه تجربه ی خواب آگاهانه رو داشته باشن (بنده خودم زیاد این تجربه رو دارم) ؛ بر اساس این مطالعه در این حالت ، در بخشهای گیجگاهی و قدامی وضعیتی برقرار میشه که شباهت بیشتری به حالت بیداری کامل داره، و در نقطه ی پیک خودش فرکانس امواج مغزی به 40 هرتز میرسه. در این وضعیت فرد تا حد زیادی مستعد تجربه ی خواب آگاهانه است به طور طبیعی. حالا این گروه دانشمندان آلمانی اومدن یه کار تحقیقاتی انجام دادن، در هنگام خواب REM** (حرکت سریع چشمها Rapid Eye movement) با فرستادن امواج ضعیف الکتریکی به همون بخشهای ذکر شده (قدامی و گیجگاهی) و تحریک اون بخشها موفق شدن تا بیش از هفتاد و هفت درصد موارد رو در وضعیت خواب آگاهانه قرار بدن. درواقع با اینکار ما به فرد رویابین یه فرکانس مغزی افزوده اعمال میکنیم و اون شخص در حین خواب ، سطح هوشیاری ای تقریبن معادل آنچه در حالت بیداری دارد را تجربه میکند، شاید بشه این اقدام رو مهمترین دستاورد در جهت واقعی سازی جهان مجازی به مثابه چیزی که در فیلم Inception نشون داده میشه، دونست.

** REM : حرکت سریع چشمها یا Rapid eye movement . در این قسمت از خواب چشمها به سرعت حرکت میکنند به طرفین، برداشتی که ازین حالت میشه اینه که این حرکات چشم احتمالن با جهتی که رویابین در منظره ی خواب داره نگاه میکنه، مطابقت داره.

+

دکتر فوس معتقد است که هنوز تا ساخت ماشین‌ "رویای آگاهانه" برای عموم راه درازی باقی است؛ دستگاه‌هایی که اکنون وجود دارند "خوب کار نمی‌کنند" و دستگاه‌هایی مثل آنکه برای این تحقیق استفاده شده باید تحت نظر پزشک به کار گرفته شوند.

بعد ارتباط رویای اگاهانه با رویای صادقه دقیقا چیه امین جان؟
    من چون تجربه رویای صداقه رو دارم اینو میگم که رویای صادقه با انتخاب و خواست و اراده فرد نیست چیزی که در رویای اگاهانه دیده میشه!
    کسی رویای صادقه و محتواش رو انتخاب نمیکنه که بخواد تغییرش بده!؟!
    براساس چیزی که گفته شد، رویای صادقه (چنانچه بهش بگیم رویای غیراختیاری، تنها غیراختیاری بودنش از لحاظ علمی تایید میشه!) دقیقن حالتیه که در حین خواب دیدن قسمت قدامی و گیجگاهی برای هوشیاری بیشتر تا حد نیاز تحریک نشده یا درواقع فرکانس مغزی مورد نیاز برای برقراری هوشیاری محیا نشده. در این حالت شما در هنگام خواب کاملن محیط و واقعیتش رو باور میکنید چون هیچ علمی بر اینکه در حال خواب دیدن هستید، ندارید. و نمیشه این رو یه مقوله ی پارانرمال دونست، رویای صادقه ماهیت علمی تایید شده ای هم نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •