تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 171

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی پرتغال | A Selecção das Quinas

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب حریفمون هم مشخص شد .
    درسته اسپانیا به همراه المان تا حالا بهترین تیم ها بودن ولی از بازی ها معلوم بود که شکست ناپذیر نیستند .
    "پرتقال - اسپانیا" منو به یاد "رئال مادرید -بارسلونا " میندازه
    پس باید مثل اخرین الکلسیکو که رئال برد عمل کنیم یعنی دفاع چند لایه عالی و بی نقص و استفاده از سرعت نانی و رونالدو برای ضد حمله .
    این حرف شما رو قبول ندارم. اسپانیا بهترین نبوده.
    مقابل ایتالیا اگه کاسیاس نبود اسپانیا به مشکل میخورد. همینطور کروواسی.
    دیشب هم به اون صورت موقعیتی خلق نکردن. فقط حفظ توپ کردن تا از گلشون دفاع کنن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض توصيه فيگو به رونالدو

ورزش۳: به نقل از آبولا، لوئيس فيگو در دو بازي اخير تيم کشورش در جام ملت‌هاي اروپا در ورزشگاه حضور داشت و از نزديک تماشاگر پيکار ياران کريس‌رونالدو مقابل هلند و جمهوري چک بوده است. بازيکن پيشين بارسا و رئال مادريد اسپانيا و همين‌طور اينترميلان ايتاليا حتي پس از پيروزي يک بر صفر تيم کشورش مقابل چک در مرحله يک چهارم نهايي و ورود به جمع 4 تيم باقي‌مانده رقابت‌هاي لهستان و اوکراين براي دقايقي در کنار ملي‌پوشان تيم کشورش(معروف به سلسائو يا برزيل قاره سبز) به شادي پرداخت و اشک ريخت و به عنوان يک چهره صاحب نظر و باتجربه به کريس رونالدو نيز توصيه‌هايي کرد. فيگو در جريان يک برنامه تلويزيوني که از کانال دولتي کشورش پخش شد، از اعجوبه کنوني رئال مادريد و کاپيتان پرتغال خواست در شرايط حساس کنوني، صددرصد روي تيم ملي تمرکز کند. به باور فرمانده پيشين پرتغالي‌ها، ذهن و حواس رونالدو در شرايطي که بازي نيمه نهايي در پيش است، نبايد به مسائل خارج از تيم ملي معطوف شود. اين در حاليست که در چند روز گذشته برخي از رسانه‌هاي پرتغالي از توجه فوق ستاره اين کشور به مسائل حاشيه‌اي خبر دادند.

3. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

راهکار پيروزي پرتغال مقابل اسپانيا

سايت بليچر ريپورت در گزارشي به ارائه راهکارهايي براي پرتغال پرداخته تا اين تيم در نيمه‌نهايي يورو 2012 اسپانيا را شکست دهد.

به نقل از بليچرريپورت، اسپانيا در سال‌هاي اخير بي‌وقفه پيشرفت کرده است، اما پرتغال مي‌تواند آنها را در يورو 2012 شکست دهد.

اگر پرتغال بازي اسپانيا مقابل فرانسه را تماشا کرده باشد که مي‌دانيم اين کار را انجام داده‌، پس ضعف‌هاي اسپانيا را به خوبي ديده‌ است. ضعف‌هاي اسپانيا همان ضعف‌هاي رئال و بارسلونا در لاليگا است. آنها نسبت به ضدحملات حساس هستند. به دليل مزيت برتر آنها در مالکيت توپ، مدافعان اسپانيا دقايقي در هر بازي از منطقه خود بسيار دور مي‌شوند. اين مسئله را بارها و بارها ديده‌ايم و چنين چيزي اين فصل در بارسلونا نيز مشهود بود.

درست است که اسپانيا همان بارسلونا نيست، اما شيوه بازي تيکي تاکا از وجوه شباهت اين دو تيم است. پاسکاري‌هاي کوتاه و مالکيت زياد توپ در هر دو به چشم مي‌خورد. همان طور که دروازه‌بانان اين دو تيم در اکثر زمان بازي بيکار هستند، مدافعان مي‌توانند با اطمينان به اينکه توپ در اختيار هم‌تيمي‌هايشان است، از ضرورت دفاع غافل شوند.

اسپانيا به حدي از کنترل توپ اطمينان دارد که تمايل دارد مدافعانش را به حمله فرا بخواند. اولين گل اسپانيا مقابل فرانسه با فرار زيباي يوردي آلبا و ضربه سر دقيق ژابي آلونسو به ثمر رسيد.

اگر پيکه و راموس خود را تنها مقابل رونالدو و ناني ببينند، اسپانيا دچار مشکل خواهد شد.

حقيقت اين است که اسپانيا در سه تورنمنت اخير کمي خوش‌شانس بوده است. دفاع آنها با خطرات زيادي مواجه است اما تنها چند بار بهاي آن را پرداخته‌ است. فرانسه شانس‌هايي براي گلزني مقابل اسپانيا داشت اما نتوانست از آنها بهره ببرد. بهترين شانس آنها به دليل پاسکاري فراوان و اشتباهات خودي از دست رفت. اما شايد پس از مسي در ضدحملات هيچ بازيکني ويران کننده‌تر و مؤثرتر از رونالدو نباشد.

بازيکنان کمي در جهان مي‌توانند در اين زمينه به پاي رونالدو برسند. آلبا مي‌تواند کار را براي رونالدو سخت کند اما تنها زماني مي‌تواند اين کار را انجام دهد که در خط حمله نباشد که مسلما هست.

اسپانيا براي تيم‌ها لالايي مي‌خواند تا خوابشان ببرد و سپس با تعداد گل‌هاي کم به پيروزي مي‌رسد. اين هميشه نيازمند اين است که قرمزپوشان گل اول را به ثمر برسانند تا کنترل بازي را در دست بگيرند و احساس فشار براي رساندن توپ به خط حمله نکنند.

اگر پرتغال بتواند روي يک ضدحمله سريع اولين گل را وارد دروازه شاگردان دل بوسکه کند، قرمزپوشان با مشکل مواجه مي‌شوند. پرتغال توانايي و قدرت اين را دارد که اتوبوسي در خط دفاعي پارک کند و رونالدو و ناني را براي گلزني به حمله بگمارد.

اسپانيا طوري ساخته نشده که وقتي عقب افتاده، بتواند بازي را ببرد؛ به خصوص هنگامي که بدون يک مهاجم واقعي وارد زمين مي‌شوند.

اين بازي شايد به شدت شبيه به بازي بارسا مقابل رئال باشد؛ با اين تفاوت که بارسا مسي را در اختيار ندارد تا برايش گلزني کند.

اگر رونالدو بتواند از 3 يا 5 موقعيتي که مطمئنا نصيبش مي‌شود، استفاده کند، شاهد رقابتي تماشايي ميان دو تيم خواهيم بود.
    ورزش 3

5. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو بازی پرتغال و اسپانیا امیدوارم پرتغال برنده بازی باشه تا یه جورایی هم انتقام فرانسه و هم انتقام شکست جام جهانی 2010 رو بگیره!

7. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اسپانیا در بازی مقابل فرانسه زیاد خوب بازی نکرد و اصلا موقعیت آنچنانی نداشت
    اگه پرتغال هوشمندانه بازی کنه با کمک ستاره هاش میتونه اسپانیا رو شکست بده
    رو در رو بازی کردن رونالدو در مقابل هم تیمی های رئالی و همچنین رقبای بارسایی میتونه خیلی جذاب باشه

9. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مارتينز: بنتو فرمول برد را پيدا کرده است
    'روبرتو مارتينز' سرمربي پرتغالي تيم فوتبال ويگان معتقد است، 'پائولو بنتو' سرمربي تيم ملي پرتغال فرمول برد را پيدا کرده است.
    به گزارش سايت يوفا، بنتو در ماه سپتامبر 2012 تيم اسپورتينگ ليسبون را به مقصد تيم ملي پرتغال ترک کرد و از آن زمان تاکنون در 20 بازي 60 درصد پيروزي داشته است. اين تيم اکنون نيز در مسابقات يورو 2012 به مرحله نيمه نهايي رسيده است و چهارشنبه شب بايد به مصاف اسپانيا برود.
    از اين رو مارتينز در تمجيد از هموطن خود گفت: واقعا تحت تاثير عملکرد پرتغال قرار گرفته ام.

وي افزود: شگفت زده ام که چطور بنتو فرمول برد را يافته است. او شايستگي هاي بسياري دارد. تصميم او براي آزاد کردن ''کريستيانو رونالدو'' بسيار هوشمندانه بود و موجب شد همه خوب بازي کنند.

مارتينز از آرايش هافبک هاي تيم پرتغال نيز تعريف کرد و گفت: خط مياني به خوبي از ناني و رونالدو حمايت مي کند. از نظر من قدرت گروه به خاطر سه بازيکن مياني يعني ميگل ولوسو،خوآئو موتينيو و رائول ميرلس است.

سرمربي ويگان اظهار داشت: واقعا ترکيب بسيار خوبي است ولي هر تيمي نياز به زدن گل دارد که اين کار بر عهده رونالدو خواهد بود. او کاملا آزادانه بازي مي کند. همه بازيکنان خوب هستند اما براي گل زدن بايد به يکي از بهترين ها در ميان خود تکيه کنند که کسي جز رونالدو نيست.
    ورزش3

11. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رونالدو: اسپانيايي‌ها بي‌خودي شلوغ مي‌کنند
    دو تيم اسپانيا و پرتغال چهارشنبه شب در حالي نخستين ديدار مرحله نيمه نهايي رقابت‌هاي يورو 2012 را برگزار مي‌کنند که اسپانيايي‌ها از سه روز فرصت مرحله نيمه نهايي با يک چهارم نهايي انتقاد دارند،‌ اما کريستيانو رونالدو نظر ديگري دارد و معتقد است که اسپانيايي‌ها "بي‌خودي شلوغ مي‌کنند و سه روز زمان کافي است".

کاپيتان تيم ملي فوتبال پرتغال که تک گل تيمش را در ديدار مقابل چک به ثمر رساند، گفت: اسپانيايي‌ها دليلي براي شکايت ندارند. سه روز استراحت براي برگزاري يک مسابقه کافي است. بعضي از بازيکنان اسپانيا معتقدند که اين زمان کوتاه است و مي‌تواند بر روي آنها تاثير منفي داشته باشد اما من به عنوان يک بازيکن حرفه‌اي اطمينان دارم که سه روز براي ريکاوري فرصت کاملي است. آنها بي‌خودي شلوغ مي‌کنند.

رونالدو در دو بازي اول تيمش نمايش ضعيفي داشت و بسيار مورد انتقاد گرفت، اما در دو بازي اخير نمايش خيره کننده‌اي داشت و هر سه گل تيمش را به ثمر رساند. وي درباره ارزيابي‌اش از اين رقابت‌ها، گفت: اين رقابت‌ها را خوب آغاز نکرديم اما با تلاش و جانفشاني بازيکنان رفته‌رفته بهتر شديم و الان در شرايط خوبي به سر مي‌بريم. درباره خود هم بايد بگويم که اين رقابت‌ها را خوب شروع نکردم، اما خوشبختانه عملکردم بهتر شد. مي‌دانستم که زمان گلزني من هم فرا خواهد رسيد. درخشش من در بازي‌هاي اخير ثمره تلاش و فداکاري بازيکنان تيم بوده است. نزديک 10 سال است که در بازي‌هاي باشگاهي با آنها ارتباط دارم و مقابل هم يا در کنار هم قرار مي‌گيريم.

رونالدو درباره بازي حساس چهارشنبه شب با اسپانيا، گفت: فشاري را براي اين بازي احساس نمي‌کنم. من بازيکن با تجربه‌اي هستم و 10 سال است که در ميادين حرفه‌اي بازي مي‌کنم. با پرتغال و تيم‌هاي باشگاهي‌ام در بازي‌هاي حساس بسيار زيادي به ميدان رفته‌ام. بنابراين دليلي براي احساس فشار ندارم. احساس مسئوليت زيادي مي‌کنم، اما فشاري را تحمل نمي‌کنم. به چنين بازي‌هاي عادت کرده‌ام. ورزش3
    Last edited by clau; 26-06-2012 at 21:27.

13. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این تیم اسپانیا که من دیدم مقابل فرانسه بسیار بسیار زیاد آسیب پذیر نشون داد و این فرانسه بود که با بازی ضعیف نتونست کاری انجام بده با وجود نانی و رونالدو اسپانیا بدجور به مشکل خواهد خورد!

15. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب کمتر از 4 ساعت تا بازی مونده و به علت کنکور نمیتونم بازی رو ببینم
    امیدوارم که پرتغال صعود کنه که البته کاری شدنی هست . اگه پرتغال تو دقایق ابتدایی گل اول رو بزنه دیگه اسپانیا مجبوره به جای حفظ توپ و رکورد پاس دادن و ... جلوتر بیاد که خب طبیعتا پرتغال کامل به دفاع میره و فکر کنم با وجود په په و کونترائو که با این جور بازی ها اشنایی کافی دارن بتونن از پسش بر بیان .

17. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من پرتغال توانایی شکست دادن تیم اسپانیا رو داره فقط تنها چیزی که باید بهش توجه کرد اینه که اگه رونالدو مهار بشه صد در صد کار پرتغال تمومه رونالدو تو این مسابقات خیلی خطرناک ظاهر شده و قطعا دل بوسکه برای مهار کردنش یه فکر هایی کرده اما خب به نظر من تو این وضعیت پرتغالی ها نباید زیاد به رونالدو متکی باشن و به قول خودمون باید تیمی بازی کنن!

فقط دعا کنید پرتغال گل اول بازی رو بزنه...

19. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •