تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 166

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی انگلستان | Three Lions

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی این 5 نفر هم عجیبه اسم جرارد نبود و فکر کنم امکان نداشته باشه که جرارد جزو پنالتی زن ها نباشه
    حکایت ؛ حکایت جمله ی مارادونا در زمان مربیگریش در آرژانتینه که گفته بود تیم من تشکیل شده از مسی و 10 بازیکن دیگه ، اینجا هم هاجسن ترکیب اصلی پنالتی زنهاش از جرارد و 4 بازیکن دیگه تشکیل میشه

2. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا ما قبل از بازي آخر پست گذاشتيم كه آره امشب با گل روني صعود ميكنيم بعد اومديم ديديم پسته حذف شده. از مديران محترم خواهش دارم اين قسمت پايين رو هم پاك كنن.

انگليس قهرمان ميشه روني هم آقاي گل ميشه 3 تا به ايتاليا ميزنه 3 تا به اسپانيا ميزنه به آلمان اگه خورديم روني گل نميزنه ولي چمبرلين يكي ميزنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کلا من یکی دیگه عادت کردم
    اوایل عصبانی میشدم ولی دیگه برام عادی شده
    وقتی که رضا جاودانی میاد قهرمانی تیم چلسی رو زیر سوال می بره ( توی دنیای کودکانه ی خودش) دیگه جایی برای صحبت نمی مونه
    نمی دونم چرا وقتی بارسلونا سال 2009 در واضح ترین ناداوری قرن با چلسی مساوی کرد این افراد ساکت شده بودن ؟!
    نمی دونم چرا زمانی که گل انگلیس توی جام جهانی 2010 مردود اعلام شد این افراد ساکت شده بودن ؟!
    و ...
    ولی حالا گل آفساید اوکراین این قدر مهم شده
    و برام عجیبه که محمد رضا احمدی به این شکل از شانس صحبت می کنه !
    جواب این سوال ها یه جملس
    سیاست کوبیدن تیم های انگلیسی و همچنین غیر حرفه ای بودن این افراد
    اگر رضا جاودانی مجری گری بلد بود یاد می گرفت که در رسانه ی ملی حق نداره از یک تیم خاص حمایت کنه و حق نداره یک تیم دیگه رو بکوبه
    چون حتی اگر اون تیم یک طرفدار هم داشته باشه این کار توهین به شعور همون یک مخاطب محسوب میشه
    و این به معنی سو استفادس از تریبونی که در اختیارشون قرار گرفته
    اگر انگلیس به اسپانیا بخوره قطعا منتظر بحث های فوق کارشناسانه ی رضا جاودانی با کارشناسان فوق العاده با سواد برنامه باشید

5. 8 کاربر از Black Vengeance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فقط اگر خدایی نکرده انگلیس حذف بشه این ها میخوان چی کار کنن؟؟
    دیشب حرف دقیق رضا جاودانی:
    اقای تقوی قرار نیست دیگه توی این بازی ها یک تیمی دفاع کنه و قهرمان بشه که؟؟(با لحن خنده!)

حالا این بحث ها جدا اگر انگلیس بیاد بالا و به المان بخوره شب کنکوری من چی کار کنم؟

7. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالب اینه توی مطلبی که خوندم اسم رونی و جرارد رو اول آورده بود ولی توی 5 نفری که آخر گفته بود اسم جرارد نبود.ولی خودم آوردمش توی لیست
    در کل این مشکل داشته
    درسته جرارد سابقه خراب کردن پنالتی داره ولی این که دلیل نمیشه
    بهترین پنالتی زن ها هم براشون پیش اومده که پنالتی خراب کنن مثلا همین لمپارد یکی از بهترین ها در این زمینه ست ولی اونم توی انگلیس سابقه خراب کردن پنالتی رو داره
    جرارد با توجه به اینکه کاپیتانه و اعتماد به نفس بالایی داره و همین طور قدرت شوت فوق العاده ای هم که داره امکان نداره پنالتی نزنه
    اگه توی بازی هم پنالتی برای انگلیس گرفته بشه احتمالا جرارد پنالتی زن اوله...

کلا من یکی دیگه عادت کردم
    اوایل عصبانی میشدم ولی دیگه برام عادی شده
    وقتی که رضا جاودانی میاد قهرمانی تیم چلسی رو زیر سوال می بره ( توی دنیای کودکانه ی خودش) دیگه جایی برای صحبت نمی مونه
    نمی دونم چرا وقتی بارسلونا سال 2009 در واضح ترین ناداوری قرن با چلسی مساوی کرد این افراد ساکت شده بودن ؟!
    نمی دونم چرا زمانی که گل انگلیس توی جام جهانی 2010 مردود اعلام شد این افراد ساکت شده بودن ؟!
    و ...
    ولی حالا گل آفساید اوکراین این قدر مهم شده
    و برام عجیبه که محمد رضا احمدی به این شکل از شانس صحبت می کنه !
    جواب این سوال ها یه جملس
    سیاست کوبیدن تیم های انگلیسی و همچنین غیر حرفه ای بودن این افراد
    اگر رضا جاودانی مجری گری بلد بود یاد می گرفت که در رسانه ی ملی حق نداره از یک تیم خاص حمایت کنه و حق نداره یک تیم دیگه رو بکوبه
    چون حتی اگر اون تیم یک طرفدار هم داشته باشه این کار توهین به شعور همون یک مخاطب محسوب میشه
    و این به معنی سو استفادس از تریبونی که در اختیارشون قرار گرفته
    اگر انگلیس به اسپانیا بخوره قطعا منتظر بحث های فوق کارشناسانه ی رضا جاودانی با کارشناسان فوق العاده با سواد برنامه باشید
    دقیقا همینه
    اینا ظاهرا به عدالت اعنقادی ندارن
    اصلش اینه که چه توی مجری گری چه توی گزارشگری هر فرد تیم مورد علاقش رو اصلا در نظر نگیره و جوری نباشه که باعث ناراحتی طرفدارای تیمای دیگه بشه
    اگه مثلا من طرفدار انگلیسم توی تی وی میام نباید بر ضد تیم آلمان بگم...
    ولی به قول تو اینا دیگه باید برامون عادی بشه و کلا توی این صدا و سیما چی درسته که این درست باشه!

9. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به سوی حمله
    پارلر می گوید هاجسون در انتخاب های خود با وضعیت دشواری روبروست

ری پارلر هافبک سابق تیم ملی انگلیس مطمئن است که تیم روی هاجسون می تواند در بازی تهاجمی خود گامی رو به جلو بردارد و نمایش دیگری در دیدار یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا در روز یکشنبه داشته باشد.
    انگلیس در دور گروهی جلم ملت های اروپا 5 گل به ثمر رساند و توانست به جمع 8 تیم برتر مسابقات راه پیدا کند و در صدر گروه D رقابت ها قرار بگیرد. اما آن ها در واقع روی نظم دفاعی خود تمرکز کردند و تا کنون در حمله زهردار نبوده اند.
    پارلر که 10 بازی برای تیم ملی انگلیس انجام داده است معتقد است که انگلیس در بازی مقابل ایتالیا گزینه های تهاجمی متنوعی در خاتیار دارد. او در گفتگو با Sky Sports News گفت:
    " مشخصاً آن ها باید قدرت تهاجمی خود را افزایش دهند. اما هاجسون زمان زیادی برای فکر کردن روی این مسأله نداشته است و من فکر می کنم آن ها می توانند با جلو رفتن در تورنمنت بهتر وشند."
    " تئو والکات در بازی مقابل سوئد به میدان آمد و بازی را تغییر داد. این یکی از گزینه هایی است که او می تواند به آن نظر داشته باشد. اما والکات مشکل همسترینگ دارد و مطمئن نیستم کاملاً اماده باشد."
    " جیمز میلنر کمتر در بازی درگیر است. با این حال در پوشش به گلن جانسون در سمت راست هنگامی که وی به حمله می رود خوب کار کرده است."
    وین رونی پس از بازگشت به ترکیب انگلیس و گلزنی مقابل اوکراین برای این دیدار نیز آماده است و هاجسون در انتخاب زوج او در خط حمله باید بین دنی ولبک و اندی کارول انتخاب کند.
    " تصمیم بزرگ روی هاجسون در خط حمله است. دنی ولبک بسیار خوب کار کرده است. او سه بازی موفق را انجام داده است. آیا هاجسون این ترکیب را تغییر خواهد داد و اندی کارول را که تلاش بیشتری در خط حمله می کند را در این بازی قرار می دهد؟"
    " من از عملکرد تیم ملی تحت تأثیر قرار گرفته ام اما آن ها واضح است که در خط حمله باید قدمی رو به جلو بردارند تا بتوانند با امثال اسپانیا و آلمان رقابت کنند."
    " اما همه این موارد به روند تیم بستگی دارد و امیدوارم که آن ها این روند خود را حفظ کنند و بازی خوبی را روز یکشنبه سپری کنند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چقدر تو نیمه اول (خصوصا زمانی که تیم میخواست بره به فاز تهاجمی) وسط زمین خالی از بازیکن بود... در مجموع در اکثر دقایق فاصله بازیکن هامون برای ردو بدل کردن پاس، زیاد بود./
    امیدوارم نیمه دوم بهتر کار کنیم، هر چند نیمه اول هم موقعیت های خوبی داشتیم و ایتالیا خیلی هم سر نبود. ایشالا که میبریم...

13. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

حذف شدیم و به قول عادل تمام./
    زیاد حال ندارم بحرفم... یه چند خطی بتایبم برم بخوابم که سر درد گرفتم از این بازی...
    واقعا تو نیمه دوم از ابتدا تا پایانش نزول کردیم و قشنگ میانه زمین رو دادیم به ایتالیا... حرکت بی ثمر و گاها تهییج کننده هارت - کارول (کنترل توپ خوب - پاس بد) رو مدام دیدیم و نهایتا شوت های غالبا عجیب بالوتلی...
    رونی، جرارد، پارکر واقعا شبشون نبود! حضور هندرسون هم که باعث شد احساس کنیم ده نفره ایم!! و یانگ که یکی از ضعیفترین بازی های ملیش رو ارائه داد و ضربه پنالتیش هم...
    +
    یکی توضیح بده دقیقا بین دو نیمه تاکتیک روی هاجسون چی بود... والا من که سر در نیاوردم که بین دو نیمه چی شد که تیم بهبود پیدا نکرد، هیچ بد تر هم شد!!
    +
    ایتالیا واقعا عالی ظاهر شد... خصوصا پیرلو که صدر هم اشاره کرد که تا دقیقه شصت هفتاد، سنگینی میکنه وزنش درمیانه زمین... ضربه چیپ پنالتیش هم قشنگ انرژی مثبت رو تزریق کرد به تیمش و ایتالیا رو برگردوند تو ضربات پنالتی...
    همونطور که فردوسی پور گفت ایتالیا حقش بود که صعود کنه... بالتبع برد حق تیمی بود که تو وقت اضافه اینقدر عالی بازی کرد در حالی که بازیکنان ما از دقیقه 95 بدنشاشون قفل کرده بود و به زحمت راه میرفتن... امیدوارم بازی جذابی از آلمان - ایتالیا ببینیم./
    +
    یه تشکر از فردوسی پور، بازی هیچی نداشت (که البته واقعا بازی تماشاگر پسندی بود)، یه گزارش بی نقص داشت...
    شب خوش : | (هر چند که واسه طرفدارای انگلیس من جمله خودم باید گفت: "بیخوابی بخیر")
    یاعلی

15. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بازی جالبی بود.انگلیس هم فراتر از حد انتظار ظاهر شد..
    البته ایتالیا هم انصافا خوب بازی میکرد.هرچند نبود یه دروازبان باکلاس جهانی بازهم کارداد دست3شیر ها...

17. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باز هم تو پنالتی باخت

واقعا اینا باید یه فکری بردارن

و واقعا هم ضعیف بازی کرد همون بهتر حذف شد

مسخره اعصاب برا ما نذاشت

من نمی خوام طرفدار انگلیس باشم چه جوری باید دلم راضی کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •