تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 33 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اسپانیا زیاد جالب نبود..مخصوصا خط میانی و هافبک ها اصلا درست بازی سازی نمیکردن و فقط توپ مرکز زمین میچرخید...!
    +
    اینقدر از تورس انتقاد میکنید اصلا توپ بهش دادن که بخواد گل بزنه ؟ من به شخصه از جای گیری هاش تو این بازی اصلا راضی نبودم ولی انصافا خط میانی و هافبک های بازی ساز هم هیچ توپی ندادند به تورس که بخواد خود نمایی کنه...این دفاع کرواسی هم اینقدر عقب بازی میکرد که اصلا پاس در عمق و این داستانا جواب نمیداد..! بهتر بود یک هافبک دفاعی مثل ژابی / بوسکتس کم کنیم یک هافبک هجومی مثل ناواس بیاریم تو شاید بهتر نتیجه میگرفتیم...در طرف دیگه اینقدر هافبک هجومی خوب داریم چرا تیم یک ترکیب ثابت داره خیلی جای تعجبه مثلا ماتا هنوز رو نیمکته...همچنین مهاجم هایی مثل یورنته و پدرو به نظرم تو این بازی های گروهی باید به اینا حتی به صورت آزمایشی هم شده بازی میداد تا ببینه عملکرد تیم با حضور اینا چطوره...

2. 8 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دلیل این همه انتقاد از تورس چیه؟ قرار بود چکار کنه که نکرد؟ دیگه وقتی تیم نمی تونه موقعیت تحویل مهاجمش بده تقصیر مهاجم نیست. بیچاره یکی از دونده ترین بازیکن های تیم هم بود و بهترین موقعیت تیم در نیمه اول رو هم خودش با اون حرکت استثنایی از سمت راست درست کرد (که چون هیچ کس باهاش حرکت نکرده بود مجبور شد زاویه بسته بزنه، که خیلی هم خوب زد!).

تیم در نیمه دوم بهتر شد چون داوید سیلوا بیرون رفت و فابرگاس اومد. سیلوا هر لحظه که توپ به پاش می خورد دقیقا ساز 180 درجه مخالف با تاکتیک تیم رو می زد و همه حرکات بازیکن ها یکدفعه تخریب می شد.. فابرگاس اومد و دقیقا تاکتیک تیم درست شد. فکر کنم الان دست دلبوسکه اومده باشه باید چطور بازی کنه.. فابرگاس/تورس/اینیستا در خط حمله و سیلوا روی نیمکت و زمانی که تیم نیاز به "ساز مخالف زدن" داره به زمین بیاد.

تیم مشکل داره و هر چی هست رو می کوبن سر این بدبخت تورس! بابا مشکل این نیست.. مشکل نحوه بازی کردن و موقعیت سازی تیمه.

4. 16 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام..... فکر نکنین چون طرفدار المانم میگم ها.... ولی دیشب دقیقه‌ی ۷۰ فک کنم به خاطر خستگی خوابم برد.... بازی تو نیمه‌ی اول جوری بود که صبح که بیدار شدم، احتمال میدادم که اسپانیا باخته باشه!!!! اخه دوستام هم هیچ‌کدومشون تکست های تهدید امیز!!برای المان نفرستاده بودن مثل دو بازی قبلی.... وحشتناک ضعیف بازی کرد.... فکر نکنم تو دور بالاتر با تیم های بهتر از کرواسی بتونه اینجوری دووم بیاره... البته این سیلوا واقعا معرکه هستش.... اگر ۳ تا از بازیکن های اسپانیا مثل اون بودن، تیم اصلا تا اینجا هم نمی‌اومد!!!! من حس میکنم این داوید سیلوا ایرانی باشه....اخه مثل ماها بازی میکنه!!! برا خودش!

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

در هر صورت هر تیمی ممکنه یه بازیو ضعیف کار کنه.البته مسلما ایرادات باید به سرعت برطرف بشن.همین آلمان شما هم درسته 9 امتیازی رفت بالا ولی واقعا جلوی پرتغال(پرتقال ؟!: دی) شانس اوردش که ضربه په په گل نشد و بازی آلمان در سطح خودش نبود.ولی خوب مثلا جلوی هلند خیلی خوب بودن.اسپانیا هم همینطور.

داوید سیلوا هم درسته ایرادات زیادی داره ولی در بیشتر مواقع خوب به کمک تیم بوده و اصلا حرفتون درست نیست.پاسی که مثابل ایتالیا داد برای مثال.البته منم با تک روی هاش و بعضی وقتا پاسای ضعیفش مشکل دارم ولی نه در این حدی که شما میگی!

7. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دلیل این همه انتقاد از تورس چیه؟ قرار بود چکار کنه که نکرد؟ دیگه وقتی تیم نمی تونه موقعیت تحویل مهاجمش بده تقصیر مهاجم نیست. بیچاره یکی از دونده ترین بازیکن های تیم هم بود و بهترین موقعیت تیم در نیمه اول رو هم خودش با اون حرکت استثنایی از سمت راست درست کرد (که چون هیچ کس باهاش حرکت نکرده بود مجبور شد زاویه بسته بزنه، که خیلی هم خوب زد!).
    دلیلش مشخصه آرمان جان
    خیلی از تیما سعی میکنن در برابر اسپانیا با عقب کشید و در دفاع پرتعداد بودن فضا رو برای این تیم محدود کنن
    و تورس بازیکن مناسبی برای این جور بازیها نیست حداقل توی این بازیها باید نیمه دوم بیاد نه اینکه فیکس باشه
    قرار بود تحرک بالایی داشته باشه. اگر توی عمق فضا بستس خیلی زود جا به جا بشه به کناره ها بره . وقتی هافبکها پاسور تیم مثل ژاویستا که معمولا پاس یکی به آخر رو میدن صاحب توپ هستن فاصله و زاویه خودش رو با سیلوا یا...که معمولا پاس آخر رو میدن تنظیم کنه که البته این کار نیازمند تحرک و انعطاف بالای بازیکنه که تورس نداره

عجیبه که دوستان میگن توپی برای تورس فرستاده نشد این حرف شاد در مورد تیمهایی که فوتبال رو ذاتا بر اساس تک مهاجم بازی میکنن و کارشون بر اساس سرعت دادن به بازی و ارسال پاسهای نهایی برای مهاجمین هدف یا موج دومه درست باشه
    اما در مورد اسپانیا و روش اشتباهه
    اسپانیا با پاسهای زیاد و کوتاه در خط میانی سعی میکنن با جابه جایی زیاد مهاجمین یا بخش هجومی به محض ایجاد فضا توپ رو براش ارسال کنن که این کار با توجه به سرعت پایین تورس در حرکتها و جا به جاییهای ناگهانی کلا مختل میشه
    در واقع شما در آلمان میتونید بگید توپ خوبی برای گومز ارسال نشد اما توی سیستم اسپانیا دلیل اصلی ایجاد نشدن موقعیت تحرک کم خود مهاجمه
    وگرنه این کاملا مشخصه که اسپانیا بهترین هافبکهای دنیا رو داره
    شما هم ژاوی رو دارین که میتونه پشت مدافعین بهترین توپها رو ارسال کنه
    هم اینیستا رو دارین که در فضای محدود بهترین پاسها رو میده
    هم آلونسو رو دارین که میتونه هم پاسهای بلند بده به کناره ها هم پاسهای طولی

تورس در مقابل تیمهایی که با تراکم بالا دفاع میکنن نباید فیکس بازی کنه

تیم در نیمه دوم بهتر شد چون داوید سیلوا بیرون رفت و فابرگاس اومد. سیلوا هر لحظه که توپ به پاش می خورد دقیقا ساز 180 درجه مخالف با تاکتیک تیم رو می زد و همه حرکات بازیکن ها یکدفعه تخریب می شد.. فابرگاس اومد و دقیقا تاکتیک تیم درست شد. فکر کنم الان دست دلبوسکه اومده باشه باید چطور بازی کنه.. فابرگاس/تورس/اینیستا در خط حمله و سیلوا روی نیمکت و زمانی که تیم نیاز به "ساز مخالف زدن" داره به زمین بیاد.
    آره منم گفتم سیلوا بد بازی کرد
    اما فقط به خاطر بیرون رفتن سیلوا تیم بهتر نشد بلکه به خاطر بیرون رفتن تورس هم بود
    وگرنه تا زمانی که تورس و سیلوا بودن اصلا اینیستا رها نشد و کمتر توی 18 قدم اومد
    البته بهتر شدن اسپانیا دلایل دیگه ای هم داشت که بماند

9. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

11

دلیلش مشخصه آرمان جان
    خیلی از تیما سعی میکنن در برابر اسپانیا با عقب کشید و در دفاع پرتعداد بودن فضا رو برای این تیم محدود کنن
    و تورس بازیکن مناسبی برای این جور بازیها نیست حداقل توی این بازیها باید نیمه دوم بیاد نه اینکه فیکس باشه
    قرار بود تحرک بالایی داشته باشه. اگر توی عمق فضا بستس خیلی زود جا به جا بشه به کناره ها بره . وقتی هافبکها پاسور تیم مثل ژاویستا که معمولا پاس یکی به آخر رو میدن صاحب توپ هستن فاصله و زاویه خودش رو با سیلوا یا...که معمولا پاس آخر رو میدن تنظیم کنه که البته این کار نیازمند تحرک و انعطاف بالای بازیکنه که تورس نداره

عجیبه که دوستان میگن توپی برای تورس فرستاده نشد این حرف شاد در مورد تیمهایی که فوتبال رو ذاتا بر اساس تک مهاجم بازی میکنن و کارشون بر اساس سرعت دادن به بازی و ارسال پاسهای نهایی برای مهاجمین هدف یا موج دومه درست باشه
    اسپانیا با پاسهای زیاد و کوتاه در خط میانی سعی میکنن با جابه جایی زیاد مهاجمین یا بخش هجومی به محض ایجاد فضا توپ رو براش ارسال کنن که این کار با توجه به سرعت پایین تورس در حرکتها و جا به جاییهای ناگهانی کلا مختل میشه
    در واقع شما در آلمان میتونید بگید توپ خوبی برای گومز ارسال نشد اما توی سیستم اسپانیا دلیل اصلی ایجاد نشدن موقعیت تحرک کم خود مهاجمه

اما فقط به خاطر بیرون رفتن سیلوا تیم بهتر نشد بلکه به خاطر بیرون رفتن تورس هم بود
    ممنون از صحبتهای علیرضا جان که صحبتهای منم هم بود
    تورس باریکنیه که توپ به هافبکهای اسپانیا میرسه فقط با سرعت کمش میرفت تو 18 قدم تا توپو جلوی اون همه مدافع بهش برسونن و مدافعان دست تورس رو راحت می تونستند بخونن! نه انعطافی زیادی داره که بتونه با فرار های سرعتی از مدافعان بگذره نه اینکه بازیکنی نیست که بتونه به گوشه های زمین حریف بره تا مدافعان گیج بشن
    دیشب اگه تورس تو زمین بود مطمئن باشید بازی همون 0-0 تموم میشد
    Last edited by Iman-Emperatour; 19-06-2012 at 14:01.

11. 4 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

13. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

در رابطه بازی با کرواسی من نمیدونم یه جور بی اشتیاقی توی بازیکنا بود !

شاید این جمله خیلی مسخره باشه اما به نظر من از خودشون خواستن که خوب بازی نکنن!

چونکه توی صحنه هایی واقعا تعلل کردن توی ضدحمله ها الکی لفتش میدادن توی موقعیت هایی که اگه پاس گل میدادن 100% گل میشد ندادن . تازه مثلا اسپانیا به پاسهاش معروفه اما اینکارو نکردن . تورس بازیکن کندیه من به شخصه فابرگاس رو موفق تر از اون میدونم . تنها بازیکن هایی که خلل در تیکی تاک اسپانیا ایجاد میکنن یکیش خود این تورسه . چون بازیکنیه مثل زلاتان . قدرتیه گل زن ما نمیگیم بازیکن بدیه اما به درد اسپانیا با این طرز بازیش نمیخوره . اسپانیا از تیم هایی نیست که بخواد سانتر از جناحین کنه و از وسط زمین پاس تو عمق بندازه برای تورس . اسپانیا تیمیه که حتی با نوک حمله ی خودش هم تیکی تاک بازی میکنه و تورس این قدرتو نداره به همین دلیل میگم به درد اسپانیا نمیخوره فابرگاس گزینه ی بهتریه

درباره ی سیلوا هم شاید خیلیا نظر مثبت داشته باشن اما من نظرم منفیه . سیلوا یه پا تیمه خودش ! اینو دیشب کارشناس برنامه گفت . واقعا شما هم اینجوری فکر میکنید؟ اگه سیلوا یه پا تیمه دیگه اینیستا چیه؟

یکی دیگه از بازیکنایی که به درد تیکی تاک نمیخوره همین سیلوائه ! بازیکن تکنیکی هست اما دیگه خیلی خود خواه بازی میکنه و خیلی تک روی میکنه . همه دارن با همین یک 2 میکنن و پاس کوتاه میدن تا توپ به این میرسه میره تو دل دفاع همه چیو خراب میکنه !خوب داداش من مسی که نیستی اونی که میبینی مسیه بهترین بازیکن دنیائه تو بارسلونا تو انگشت کوچیکه اونم نمیشی چرا اینجوری بازی میکنی؟ بازیکن خوب و سرعتی هست ولی گند میزنه تو تیکی تاکا اه دیشب حداقل 7 تا موقعیتو فقط خودم شمردم که خراب کرد نه از لحاظ تک به تک از لحاظ تک روی و دریبل الکی ! ویا واقعا سرتر از این بازیکن ای کاش به جای این ویا بود تیم دیگه ردیف ردیف میشد

درباره ی جای ژاوی هم دیشب من تعجب کردم . یه خط عقب تر از همیشه باز میکرد دیگه رفته بود کنار آلونسو ! هیچ کارایی نداشت اونجا یعنی یه کار مثبت ازش دیده نشد
    و جالبه تا آخر بازی هم همونجا بازی میکرد یعنی یه قدم نیومد جلوتر دلیلش رو واقعا نمیدونم ! یعنی اون مربی متوجه نشد بازیکن 80 دقیقس هیچ کاری انجام نمیده؟بازیکنی که قلب اسپانیائه و همیشه طلایی بوده الان خنثی خنثی داره بازی میکنه؟یعنی متوجه نشد؟

به همین دلیله میگم فوتبال دیشب اسپانیا یکم عجیب غریب بود واسه من !

در ضمن این گزارشگره طرفدار کدوم تیم بود؟ اول بازی گفت از این بازی پاسکاریای کوتاه طرفدارای بارسلونا و اسپانیا خسته میشن !
    یعنی واقعا ماها خسته میشیم؟هه چه جمله ی مزخرفی

کل دنیا داره از این فوتبال لذت میبره که چقدر قشنگ پاسکاری میکنن اونوقت ماها خسته میشیم؟عجب !

15. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اسپانيا هيچ وقت چنين نسلي را نداشت
    فرناندو ايه رو، کاپيتان سابق تيم ملي اسپانيا، معتقد است اين تيم مي تواند با قهرمان در يورو 2012 و کسب سومين قهرماني پياپي در تورنمنت هاي بزرگ تاريخ ساز شود و دليل آن را حضور بهترين نسل بازيکنان اين کشور در تيم دل بوسکه مي داند.
    اسپانيا با پيروزي 1-0 مقابل کرواسي، راهي مرحله بعد رقابت هاي يورو 2012 شد و ايه رو معتقد است اين تيم مي تواند قهرمان شود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تيم ملي اسپانيا لحظات ويژه اي را سپري مي کند. آنها بازيکنان فوق العاده اي از جمله ستاره هاي بارسا و رئال، بزرگترين باشگاه هاي حال حاضر دنيا و همچنين ستاره هايي مانند داويد سيلوا را در اختيار دارند؛ ما واقعا با بهترين نسل فوتبال اسپانيا روبرو هستيم.

قهرماني در يورو اصلا آسان نيست اما اين تيم اعتماد به نفس بالايي دارد. تا به حال هيچ تيمي نتوانسته سه قهرماني پياپي در يورو و جام جهاني به دست بياورد اما با اين تيم، هر چيزي ممکن است.

در رقابت ها تيم هاي بزرگي مانند ايتاليا، انگليس و آلمان حضور دارند اما اسپانيا بهترين است."
    ورزش3

17. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

داوید سیلوا هم درسته ایرادات زیادی داره ولی در بیشتر مواقع خوب به کمک تیم بوده و اصلا حرفتون درست نیست.پاسی که مثابل ایتالیا داد برای مثال.البته منم با تک روی هاش و بعضی وقتا پاسای ضعیفش مشکل دارم ولی نه در این حدی که شما میگی!
    سیلوا بازیکن خیلی خوبیه و روی فرم هم هست، ولی هیچ انطباقی با تاکتیک تیم نداره و به هیچ وجه با فوتبالی که اسپانیا بازی می کنه سازگار نیست.

دلیلش مشخصه آرمان جان

علیرضا جان اکثر صحبت هات بر اساس یک سری فرضیاته که کاملا اشتباه هستن... دوباره می گی تورس به خاطر سرعت پایین یا تحرک و انعطاف پایین که تورس همه اینها رو داره، و اتفاقا بین اینیستا/سیلوا/فابرگاس/تورس، سریعترین و با تحرک ترین بازیکن همین تورسه. آمار رو ببینی توی همه بازیهای تورس از سیلوا و اینیستا و فابرگاس تحرک بیشتری داشته.

مشکلی که این سبک بازی کردن داره اینه که حتی وقتی یک شماره 9 در زمینه، یک بازیکن دیگه نقش False 9 رو بازی می کنه و اون شماره 9 نقش ساپورت/وینگر. تیم به این همه بازیکن پشت محوطه جریمه حریف نیاز نداره... مشکل من دقیقا همینه، اسپانیا با مهاجم بازی نمی کنه و بعد انتظار دارن تورس وقتی بازی می کنه مثل همه مهاجم ها عالی باشه. توی بازی با ایرلند تورس فقط و فقط 38 ثانیه صاحب توپ بود، 5 شوت زد، 4 تا در چارچوب و 2 گل.

وقتی تیم به این شکل بازی می کنه هیچ مهاجمی نمی تونه خوب بازی کنه. من نمی فهمم چه اصراری است وقتی تیم بازیکنی مثل "مسی" نداره حتما و حتما باید یک نفر این نقش "Messi Role" رو در تیم بازی کنه. فاجعه است وقتی سیلوا اینکار رو می کنه، تیم از هر نظر مثل یه تیم کاملا بیماره.

علیرضا جان شما فرض می کنی ما باید جلوی همه تیم ها این تاکتیک اشتباه رو ادامه بدیم، و چون در این تاکتیک اشتباه مهاجم ها (نه فقط تورس، هیچ مهاجمی) نمی تونه تاثیر همشگیش رو داشته باشه باید همشون بشینن بیرون.

دقیقا برعکس چیزیه که می گی. جلوی تیم هایی که با تراکم دفاعی بالا بازی می کنن باید مهاجم رو در تیم داشته باشیم، اتفاقا به جای یک هافبک مرکزی دیگه باید یه وینگر داشته باشیم که به بازی عرض بده، وسط زمین خلوت تر بشه، مهاجم تیم هم مدافعین حریف رو از جاشون خارج کنه و بیاره جلو و موقعیت سازی کنه... نه اینکه چون اونها با تراکم زیاد بازی می کنن ما هم مهاجممون رو کم کنیم و یه هافبک بیاریم پشت محوطه جریمه که بیشتر پاسکاری کنیم و به هیچی نرسیم.

دلیل اصلی بهتر شدن تیم اومدن فابرگاس به جای سیلوا بود که باعث شد در روند بازی تیم همه با هم همراه بشن و اون ساز مخالف و "سلول سرطانی" از تیم خارج بشه. بیرون رفتن تورس تاثیر خیلی زیادی نداشت کما اینکه قبل از اینکه فابرگاس بیاد (و تورس 10 دقیقه قبلش تعویض شده بود) تیم دقیقا به همون "افتضاحی" قبل بود.

درباره ی سیلوا هم شاید خیلیا نظر مثبت داشته باشن اما من نظرم منفیه . سیلوا یه پا تیمه خودش ! اینو دیشب کارشناس برنامه گفت . واقعا شما هم اینجوری فکر میکنید؟ اگه سیلوا یه پا تیمه دیگه اینیستا چیه؟

یکی دیگه از بازیکنایی که به درد تیکی تاک نمیخوره همین سیلوائه ! بازیکن تکنیکی هست اما دیگه خیلی خود خواه بازی میکنه و خیلی تک روی میکنه . همه دارن با همین یک 2 میکنن و پاس کوتاه میدن تا توپ به این میرسه میره تو دل دفاع همه چیو خراب میکنه !خوب داداش من مسی که نیستی اونی که میبینی مسیه بهترین بازیکن دنیائه تو بارسلونا تو انگشت کوچیکه اونم نمیشی چرا اینجوری بازی میکنی؟ بازیکن خوب و سرعتی هست ولی گند میزنه تو تیکی تاکا اه دیشب حداقل 7 تا موقعیتو فقط خودم شمردم که خراب کرد نه از لحاظ تک به تک از لحاظ تک روی و دریبل الکی ! ویا واقعا سرتر از این بازیکن ای کاش به جای این ویا بود تیم دیگه ردیف ردیف میشد
    در اینکه سیلوا بازیکن بسیار خوبیه شکی نیست ولی بازیکن این نوع بازی نیست. تقصیر خودش هم نیست، در جایی داره بازی می کنه که پست اختصاصیش نیست و در تیمی بازی می کنه که بقیه بازیکن ها اصلا باهاش سازگار نیستن. سیلوا فقط باید وقتی به زمین بیاد که تیم نیاز به Plan B داشته باشه، ما الان داریم با Plan B می ریم تو زمین و وقتی نتیجه نداد 10 دقیقه بازی اصلیمون رو می کنیم.

19. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •