این نسخه ها معمولا Episode 2 رو جدا نصب میکنن.اگر این فایل نصبیت فایل های Episode 2 هست توی پوشه ی Pack یه پوشه walkingdead102 درست کن اونجا نصب کن.
اگه فایل های Episode 2 نیست باید جدا نصب کنی فکر کنم.اون سایتی که گرفتی توضیح نداده خودش؟
این نسخه ها معمولا Episode 2 رو جدا نصب میکنن.اگر این فایل نصبیت فایل های Episode 2 هست توی پوشه ی Pack یه پوشه walkingdead102 درست کن اونجا نصب کن.
اگه فایل های Episode 2 نیست باید جدا نصب کنی فکر کنم.اون سایتی که گرفتی توضیح نداده خودش؟
درود
حجم اپیزود دوم بازی 1.4 GB هستش؟؟؟
نه 950MB ....
من از اینجا گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نگفته
این که گفته چیکار باید بکنی.
Description
Copy the folder WalkingDead102 to ... The Walking Dead Pack
اینی که دانلود کردی فایل های Episode 2 هست.اگر Episode 1 رو قبلا دانلود کردی میتونی از این استفاده بکنی.
این فولدری که دانلود کردی بزن توی پوشه ی Pack همین فقط.
عجب داستان شاخی داره لامصب...
غافلگیریاش حرف ندارن ...
بعد از بتمن این دومین بازیی هسش ک از رو فیلم (سریال) ساخته میشه و موفق میشه!
Episode 1 رو همین الان دوباره رفتم.در اخر هم چون انلاین بودم اخرین اطلاعات از تصمیمات دیگران رو داد.میدونم قبلا گذاشته شده ولی افراد بیشتر بازی کردن و تغییر کرده یه ذره:
![]()
سلام به دوستان
دیروز موفق شدم این بازی رو بگیرم فقط یک سوال چون برای من این بصورت set up است وقتی بازی رو نصب کردم دیگه از تصمیمات قبلی خبری نبود یعنی سیو بازی رو داشتم فقط نمی دونم چرا اجرا نشد آیا باید هر بار از اول بازی رو به اتمام برسونیم بعد دوباره شماره 2 رو بازی کنم یا نه باید به پوشه بازی برم و سیو بازی رو اونجا بزارم ؟
با تشکر از دوستان
سیوتو کپی کن اینجا : C:\Users\ur name l\Documents
دوستان کسی می تونه بگه چطور می شه پای اون مردی که تو تله گیر افتاده رو نجات داد؟
مچکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)