من فکر می کنم بارسا تقاص سال 2009 رو پس داد.
با این تفاوت که دی متئو شدیدا مورد توجه قرار گرفته . بنظر حق گاس هیدینک بود که بارسا رو ببره نه دی متئو.
تبریک میگم به طرفدارای چلسی
و در آخر افتخار میکنم به بارسا. فوتبال به بارسا مدیونه
من فکر می کنم بارسا تقاص سال 2009 رو پس داد.
با این تفاوت که دی متئو شدیدا مورد توجه قرار گرفته . بنظر حق گاس هیدینک بود که بارسا رو ببره نه دی متئو.
تبریک میگم به طرفدارای چلسی
و در آخر افتخار میکنم به بارسا. فوتبال به بارسا مدیونه
با عرض پوزش از تمام دوستان محترم بارسلونایی که احترام خاصی واسشون قائلم باید عرض کنم بعضی موقع ها از دیدن بازی بارسا سر گیجه میگیرم.... ببخشید دیگه بارسا زیاد شورشو در آورده... کلی موقعیت شوت زنی داشتن اما هی پاس پاس پاس... بازی فوتبال زیباییش به شوتای پشت 18 قدمه... این خانم تدارکات چلسی هم شانس آوردیم دیشب شلوار پاش بودد... امیدوارم توو بازی فینال ... نپوشه که نصف فینال سانسور میشه... امیدوارم دوستان مدیر پستمو پاک نکنن...
محتوای مخفی: دانلود فول مچ بازی با کیفیت HD
يادداشت روز: روبرتو فرناندو بارسلونا
تورس در لباس آبي هرگز جادوي النينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد
سايت گل – هر چقدر كه فرناندو تورس با آن چهره جذاب و شبهاساطيري ميتواند هميشه هواخواهان و دلخستگاني داشته باشد اما براي روبرتو ديمتئو ايتاليايي شيكپوش چلسي چنين چيزي متصور نيست.
دي متئو عضوي از نسل طلايي فوتبال ايتاليا در هزاره جديد است كه در چلسي مصدوميت وحشتناكي را تحمل كرد. بازيكني كه بنا به سنت چلسي در جذب ايتالياييها در كنار مديران اين تيم لندني باقي ماند و سرانجام هدايت تيم سابق ژوزه مورينيو را برعهده گرفت. ديمتئو كه با آن چهره فضايي و قيافه عجيب و غريب ميانسالياش انتخابي نامطمئن و سست به نظر ميرسيد حالا قهرمان قهرمانان است. مربي خونسردي كه ناگهان ظهور كرد و قويترين تيم اروپا را به درهاي خروجي هدايت كرد.
براي كارگردان تلويزيون اسپانيا كه بعضا شاتهايي از ديمتئو را نشان ميداد يك نكته جالب بود. اينكه او با وجود فشار شديدي كه تيمش را در بر گرفته بود خونسرد و يخي كنار زمين ميايستاد و با بازيكنان صحبت ميكرد، اما گوارديولا كه به نظر شرايط بهتري داشت در گفتوگو با ويلانووا به نوعي نگراني خود را از بازي به نمايش ميگذاشت. پپ كه در پايان مسابقه كت خود را از تن بيرون آورد آشكارا تحت تأثير گرتهبرداري ديمتئوي بيتجربه از ژوزه مورينيو قرار گرفته بود. او مثل مورينيو براي متوقف كردن حملهوران بارسلونا به عمق خط دفاع خود لايه بخشيد تا يك و دوها، حركات ناگهاني، دريبلها و پاسهاي برقآساي ستارگان بارسا همواره با يك يار اضافي پوشش داده شود. جالب اينكه او براي انجام اين تاكتيك بدشانسي هم آورد و گري كيهيل را خيلي زود از دست داد اما ژوزه بوسينگوا بازيكن جانشين به همان خوبي كار را انجام داد و چلسي با تحمل شديدترين فشار ممكن در نهايت با موفقيت مسابقه را ترك كرد. در پايان مسابقه وقتي دوربين روي نيمكت چلسي زوم شد ديگر اثري از مرد يخي نيمكت آبيها نبود او نقاب را كنار گذاشته بود و مثل بچهها شادي ميكرد. حالا روبن آبراموويچ براي تغييرات كار سختي در پيش دارد چرا كه عملكرد فوقالعاده ديمتئو شايد به معناي تولد يك سرمربي جديد در فوتبال جهان باشد. البته اين ريسك بزرگ مثل انتخاب ويلاس بواس است كه شايد مديران چلسي از آن حذر كنند.
فرناندو، فرناندوي دوستداشتني
بعد از دو سال كابوس، اين مهمترين لحظه حرفهاي فرناندو تورس بود. ستارهاي كه قبلا هم نشان داده بود متخصص باز كردن دروازه بارسلوناست اما بين النينويي كه با لباس اتلتيكو كابوس مدافعان بارسلونا بود با مهاجم كمفروغي كه چلسي آماده فروشاش بود فاصله زيادي وجود داشت. با اين حال بهترين تصميم را سرمربي چلسي گرفت. او دروگباي خسته را از بازي بيرون كشيد تا نور خورشيد دوباره به زندگي فرناندو بتابد. تورس كه در قسمتهايي از بازي هوادارانش را نااميد كرد در نهايت يكي از عجيبترين گلهاي دوران حرفهاي خود را با 60 متر، حركت پا به توپ و دريبل والدس (شبيه به آنچه رونالدو انجام داده بود) به ثمر رساند تا جاي حرفي براي صعود چلسي باقي نماند. اين زيباترين روز تورس بعد از جدايي از ليورپول بود بازيكني كه در لباس آبي هرگز جادوي النينو را نشان نداده بود، اما وقتي پاي بارسلونا وسط باشد يك مادريدي فرم خود را نشان خواهد داد. تورس حالا دوباره محبوب لندنيهاست. او در بازي فينال هم با توجه به تعدد محرومان چلسي در تركيب ثابت قرار خواهد داشت و گرچه چلسي تيمي با بخت پايينتر به نظر ميآيد اما بچههاي سختكوش استمفوردبريج به دنبال نوشتن تاريخاند. اين چلسي سابقه حضورهاي متوالي در مراحل پاياني ليگ قهرمانان را دارد و هرگز نبايد دست كمش گرفت. اگر قبول نداريد از گوارديولا و بارسلونا بپرسيد.
آره همینطوره. بخشی از فوتبال هست و مقایسه شما درست نیست چون همین چلسی جلوی بقیه تیم ها که اینطوری دفاع بسته ای انجام نداد. مثلاً جلوی ناپولی که 4-1 بردن. مشکل مقایسه شما اینه که یونان کلاً همون یه کار رو انجام میداد و اثر بدی رو فوتبال باقی گذاشت که اون هم این بود که تا همین پارسال و حتی الان هنوز تک مهاجم استفاده میشه که من شخصاً خوشم نمیاد. ولی چلسی جلوی بارسلون بازی میکرد که یکی از قویترین تیم های حال حاضر هست و با توجه به نتیجۀ بازی رفت و نداشتن بازیکن های باطراوت هجومی و از دست دادن یک دفاع وسط (که خودش جانشین بود) و اخراج اونیکی مدافع وسط، دیگه مگه چاره ای هم داشت؟ با این وضعیت حتی جلوی لیورپول یا آرسنال هم همچین بازی ای میکرد. حالا نه به این شدت.
و یک نکتۀ دیگه. مگه همین بارسلونا نبود که همین دفاع اتوبوسی از سوی مالاگا یا اوساسونا رو با 7-8 گل جواب میداد؟ چرا اونموقع همچین جمله ای نگفتی؟ دلیلش اینه که بارسلونا حذف شده و شما ناراحتی و دلیل حذفش هم اینه که 3-4 تا موقعیت شامل دو تک به تک در بازی برگشت رو به تیر زدن و فابرگاس و بوسکتس موقعیت های تک به تک زیادی رو خراب کردن و پنالتی رو هم که از دست دادن. هر کدوم اینها اگه گل شده بود الان اصلاً نیاز به صحبت های اینطوری نبود. بدشانسی یه تیم و خوش شانسی یه تیم هم جزئی از فوتباله.
تبريك به طرفداران چلسي.
من يه 3 4 سالي منتظر اين نتيجه بودم و ديشب به آرزوم رسيدم و اونم خورد شدن بارسلونا توسط يه تيم انگليسي بود .![]()
یه سری عکس جالب از بازی دیشب چلسی و بارسلونا:
منم با تاخیر تبریک میگم به انگلیسی ها. علی الخصوص دوستانِ طرفدار چلسی.
خُب... کمتر از ۴ ساعت دیگه بایزی بایرن و رئال هم شروع میشه . امیدوارم بازی خوبی رو شاهد باشیم بویژه از طرف بایرن. که در نهایت هم با صعود بایرن همراه باشه.
برد بایرن میتونه این انتقام ها رو در پی داشته باشه .
اول انتقام شکست توی فینالِ ۲۰۱۰ مادرید جلویِ اینترِ مورینیو رو توی همون شهر و استادیوم و جلوی همون مربی میگیریم ...
بعد هم هاینکس انتقام برکناری عجیبش بعد از قهرمانی با رئال رو خواهد گرفت...
روبن هم با یه بازیِ خوب میتونه ثابت کنه که چه بازیکنِ بزرگیه و رئال و مورینیو بابت از دست دادنش اشتباهِ بزرگی کردن ...
البته همه ی این ها اما و اگر هست.
امیدوارم بایرن بازی شایسته ای انجام بده و همچنان به نتایج خوبش جلوی رئال ادامه بده و بره فینال که در اونصورت هم باید ببینیم توی این بازی سخت جلوی رئال چند نفر از بازیکنای اصلیمون رو از دست میدیم (۷ تا از اصلی هامون دو اخطاره هستن).
به قول یکی از دوستان دیدار تیم های دومِ چلسی و بایرن توی فینال هم دیدارِ جذابی خواهد بود.
به امید قهرمانی ...![]()
عزیزم این خانوم eva carneiro هستش ! دکتر تیم ... با بیکینی نمیاد بازی فینال که با همین لباس رسمی تیم میاداین خانم تدارکات چلسی هم شانس آوردیم دیشب شلوار پاش بودد... امیدوارم توو بازی فینال ... نپوشه که نصف فینال سانسور میشه... امیدوارم دوستان مدیر پستمو پاک نکنن...
اتفاقا در بازی دیشب کاملا نقش دروگبا و تورس یه چیز بود شما بازی رو بعد تعویض این دو نگاه کن دقیقا جاگیریشون یکی بود ! منتهی تصمیم عالی دی متئو بود که دروگبای بسیارررررررررر خسته رو با تورس عوض کنه تا در شرایط حمله هم بتونه استارت های خوبی رو بزنه!!!
اما یه چیزی که با دوستای بارساییم بهش رسیدیم این بود که " همیشه تیم های مقابل از سبک بازی بارسا کلافه میشدن اما دیشب بارسا هم از روش خودش کلافه شده بود"
خب دیگه از اینجا به بعد بریم سراغ بازی فوق العاده امشب به نظرم امسال هیجانی ترین نیمه نهایی در 3 سال اخیر بوده!!! چون هر دو بازی جذابه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)