وقت کنم نقد میکنم اما 4 و 3 خیلی کمه ! باس تموم کنم ولی تا الان 6 میدم بش !
وقت کنم نقد میکنم اما 4 و 3 خیلی کمه ! باس تموم کنم ولی تا الان 6 میدم بش !
درسته 3 و 4 خیلی کمه اما وقتی یادت میاد این بازی نسخه جدید مدال افتخار هست یه حسی بهت دست میده که انگار به شعورت توهین شده !
انگار هیچ کدوم از سازنده های قبلی رو این بازی کار نکردن و بازی رو دادن دست آبدارچی شرکت که بسازه
مگه میشه شرکتی که گیم پلی بازیش همیشه عالی بوده یهو این شکلی بشه و انقدر خشک و بی هیجان بشه ؟
نسخه قبلیش با اینکه خیلی ازش راضی نبودن اما در برابر این خیلی خیلی بهتره! وقتی یه بازی به این معروفی انقدر افت میکنه همون امتیاز 4 هم زیادیشه
اگه یه بازی جدید بود و سابقه نداشت امتیاز 7 هم میشد بهش داد ولی وقتی بازی با سابقه و معروفی مثل مدال افتخار این میشه همون 4 هم زیادشه
همون تو شب بارونی هست دیگه؟
باید وایسی تا اون نور هوایی رو بزنند بعدش علامت قرمز میذاره رو اون شخصی که باید بکشی
موفق باشی
آقا دمتون گرم!! همه اکتیو!!! خیلی ممنون از کاربر Barslona 2006 و mjorh
آره ازین نظر اگه نگا کنیم درسه ! که در این حالت 1 ام نمیدم !دی!درسته 3 و 4 خیلی کمه اما وقتی یادت میاد این بازی نسخه جدید مدال افتخار هست یه حسی بهت دست میده که انگار به شعورت توهین شده !
انگار هیچ کدوم از سازنده های قبلی رو این بازی کار نکردن و بازی رو دادن دست آبدارچی شرکت که بسازه
مگه میشه شرکتی که گیم پلی بازیش همیشه عالی بوده یهو این شکلی بشه و انقدر خشک و بی هیجان بشه ؟
نسخه قبلیش با اینکه خیلی ازش راضی نبودن اما در برابر این خیلی خیلی بهتره! وقتی یه بازی به این معروفی انقدر افت میکنه همون امتیاز 4 هم زیادیشه
اگه یه بازی جدید بود و سابقه نداشت امتیاز 7 هم میشد بهش داد ولی وقتی بازی با سابقه و معروفی مثل مدال افتخار این میشه همون 4 هم زیادشه
من نظرم عوض شد ! از مرحله پاکستان به بعد بازی خیلی قشنگ میشه! قبلا گفتم امتیاز 4.5 بهش میدم اما الان میگم از مرحله پاکستان به بعد امتیاز 8.5 نیم بهش میدم
فقط بازی بیش از حد کوتاه بود ...
مراحل اولیه بازی خیلی بد بود. یعنی خیلی خیلی بد بود اما بعد از مرحله پاکستان بازی خیلی قشنگ میشه
اون مرحله اش که تو دبی باید حسن رو با ماشین می دزدیدیم هم خیلی قشنگ بود
فکر کنم سایت های امتیاز دهی هم مثل من از روی چند مرحله اول بهش نمره های 4-5 دادن!
چون مراحل اولیه انقدر بد بود که ممکنه گیمر همون اولش بازیو پاک کنه
خلاصه امتیازم به بازی بدون در نظر گرفتن مراحل اولیه و کوتاه بودن بازی 8.5![]()
Last edited by anti-military; 04-11-2012 at 02:09.
9 بهش میدادی دیگهبازی به این باحالی انصافا" خیلی خوب روش کار کردن
هر بازی بگیری باگ داره حالا این مدال شاید بیشتر باشه ولی خیلی نکانت مثبت دیگه ای هم داشت
سلام.
من این بازی رو نصب کردم. (نصب که چه عرض کنم، از حالت زیپ خارجش کردم، بازی نصب شده تحویل گرفتم) این خطارو میده :
کسی میتونه کمک کنه؟؟
DirectX و درایور کارت گرافیکم آپدیت (یک ماه پیش آپدیت کردم)
بند 9 رو بخون مشکلت حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه مشکل!! شاید از کرک باشه
از پاکستان که تموم میشه بعد میخواد بره مرحله بعد هنگ میکنه و اون برنامه سبزه خود EA ارور میده و بازی میپره بیرون!! کمککککککککککککککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)