تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 35 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 349

نام تاپيک: عدم توانایی استفاده از هارد و ارور مبنی بر فرمت کردن آن برای استفاده

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

حذف.......

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا من میخواستم ببینم ایا اگه هاردم که باویندوز سون raw هست با ویندوز اکس پی ممکنه بیاد؟ یا با یک تبلت که سیستم عاملش اندروید باشه ممکنه بیاد؟
    سوال بعدی ام اینه که من هنوز همه اطلاعاتم رو رویps3 کپی نکردم میخواستم ببینم با این نرم افزار testdisk ممکنه همه اطلاعات پاک بشه؟اگر احتمال پاک شدن اطلاعات هست اول من در ps3 کپیش کنم بعد ببینم با این برنامه درست میشه یا نه.
    سلام .

اگر در win7 بصورت raw ديده ميشه فكر نميكنم در win xp درست نشون داده بشه . نرم افزار test disk اصولاً باعث پاك شدن ديتاها نميشه . ولي توصيه ميكنم اگر فضاي ديگري داريد مثل (هارد اكسترنال دوم) اطلاعات مهم رو با نرم افزار easeus data recovery wizard professional يا MiniTool Power Data Recovery ريكاوري و سپس جهت تست از نرم افزار testdisk استفاده كنيد . اون روش رو هم ميتونيد انجام بديد ولي هاردهاي ps3 فضاي خيلي زيادي ندارند .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .

اگر در win7 بصورت raw ديده ميشه فكر نميكنم در win xp درست نشون داده بشه . نرم افزار test disk اصولاً باعث پاك شدن ديتاها نميشه . ولي توصيه ميكنم اگر فضاي ديگري داريد مثل (هارد اكسترنال دوم) اطلاعات مهم رو با نرم افزار easeus data recovery wizard professional يا MiniTool Power Data Recovery ريكاوري و سپس جهت تست از نرم افزار testdisk استفاده كنيد . اون روش رو هم ميتونيد انجام بديد ولي هاردهاي ps3 فضاي خيلي زيادي ندارند .
    بله.هاردم 1 tb هست و پلی استیشن 160 گیگ حافظه داره.اگر بخوام با اون روش برم 5,6 دفعه باید پر وخالی کنم پلی استیشن رو.
    سوال دیگم اینه که چی میشه که هاردها یکدفعه به شکل raw می رن؟ اگر هارد کاملا پر باشه این اتفاق براش رخ میده؟ چون هارد من کاملا پر بود اینطوری شد.
    راستی من از طریق پلی استیشن میتونم مقداری از اطلاعاتم رو پاک کنم.ایا خالی تر کردن هارد باعث نمیشه که هاردم مثل روز اولش درست بشه و کامپیوتر بخونتش؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله.هاردم 1 tb هست و پلی استیشن 160 گیگ حافظه داره.اگر بخوام با اون روش برم 5,6 دفعه باید پر وخالی کنم پلی استیشن رو.
    سوال دیگم اینه که چی میشه که هاردها یکدفعه به شکل raw می رن؟ اگر هارد کاملا پر باشه این اتفاق براش رخ میده؟ چون هارد من کاملا پر بود اینطوری شد.
    راستی من از طریق پلی استیشن میتونم مقداری از اطلاعاتم رو پاک کنم.ایا خالی تر کردن هارد باعث نمیشه که هاردم مثل روز اولش درست بشه و کامپیوتر بخونتش؟
    والا هاردهای اکسترنال بنده کاملاً پر هستند ولی تابحال raw نشده اند . خالی تر کردن هارد هم باعث فیکس شدن این مشکل نمیشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروز شد . توضیحات کاملتر شده و عکسهای بیشتری اضافه شده اند .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ali_seyedzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کسی هست به من کمک کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه هارد اکسترنال 1ترابایت وسترن دارم که تبدیل به raw شده. الان تو تست دیسک نوشته آنالایز سیلندر و داره درصدش زیادتر میشه؟ آیا دارم مسیرو درست میرم یا ممکنه اطلاعاتم پاک بشه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کسی هست به من کمک کنه
    یه هارد اکسترنال 1ترابایت وسترن دارم که تبدیل به raw شده. الان تو تست دیسک نوشته آنالایز سیلندر و داره درصدش زیادتر میشه؟ آیا دارم مسیرو درست میرم یا ممکنه اطلاعاتم پاک بشه؟؟
    سلام .
    در پست دوم صفحه اول كامل توضيح دادم . در درجه اول بايد Analyze بشه . و در نهايت اگر كليه پارتيشنها توسط اين برنامه پيدا بشوند و ليست فايلها هم صحيح باشه دكمه write رو بزنيد تا پارتيشنهاي پيدا شده در partition table رجيستر بشوند .
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-06-2013 at 10:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من همه توضیحات رو خوندم. بعد از این که 100 درصد گشت و کامل شد هیچ پارتیشنی نیاورد. ریکاوری کنم آیا؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من همه توضیحات رو خوندم. بعد از این که 100 درصد گشت و کامل شد هیچ پارتیشنی نیاورد. ریکاوری کنم آیا؟
    اگر در مرحله Deeper Search هم پارتيشني پيدا نكرد پس چاره اي نيست كه از نرم افزارهاي معرفي شده جهت ريكاوري استفاده كنيد .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با نرم افزاری که گفتید یه امتحان کوچیک کردم(چون تایم 20 ساعت انداخته بود واسه ریکاوری) اما فایل هارو rename شده میاره و بر حسب نوع فایل. نمیشه با پوشه ریکاوری کرد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •