حذف.......
سلام .
اگر در win7 بصورت raw ديده ميشه فكر نميكنم در win xp درست نشون داده بشه . نرم افزار test disk اصولاً باعث پاك شدن ديتاها نميشه . ولي توصيه ميكنم اگر فضاي ديگري داريد مثل (هارد اكسترنال دوم) اطلاعات مهم رو با نرم افزار easeus data recovery wizard professional يا MiniTool Power Data Recovery ريكاوري و سپس جهت تست از نرم افزار testdisk استفاده كنيد . اون روش رو هم ميتونيد انجام بديد ولي هاردهاي ps3 فضاي خيلي زيادي ندارند .
بله.هاردم 1 tb هست و پلی استیشن 160 گیگ حافظه داره.اگر بخوام با اون روش برم 5,6 دفعه باید پر وخالی کنم پلی استیشن رو.
سوال دیگم اینه که چی میشه که هاردها یکدفعه به شکل raw می رن؟ اگر هارد کاملا پر باشه این اتفاق براش رخ میده؟ چون هارد من کاملا پر بود اینطوری شد.
راستی من از طریق پلی استیشن میتونم مقداری از اطلاعاتم رو پاک کنم.ایا خالی تر کردن هارد باعث نمیشه که هاردم مثل روز اولش درست بشه و کامپیوتر بخونتش؟
والا هاردهای اکسترنال بنده کاملاً پر هستند ولی تابحال raw نشده اند . خالی تر کردن هارد هم باعث فیکس شدن این مشکل نمیشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروز شد . توضیحات کاملتر شده و عکسهای بیشتری اضافه شده اند .
یه هارد اکسترنال 1ترابایت وسترن دارم که تبدیل به raw شده. الان تو تست دیسک نوشته آنالایز سیلندر و داره درصدش زیادتر میشه؟ آیا دارم مسیرو درست میرم یا ممکنه اطلاعاتم پاک بشه؟؟
سلام .
در پست دوم صفحه اول كامل توضيح دادم . در درجه اول بايد Analyze بشه . و در نهايت اگر كليه پارتيشنها توسط اين برنامه پيدا بشوند و ليست فايلها هم صحيح باشه دكمه write رو بزنيد تا پارتيشنهاي پيدا شده در partition table رجيستر بشوند .
Last edited by ata.royalfalcon; 03-06-2013 at 10:33.
سلام من همه توضیحات رو خوندم. بعد از این که 100 درصد گشت و کامل شد هیچ پارتیشنی نیاورد. ریکاوری کنم آیا؟
اگر در مرحله Deeper Search هم پارتيشني پيدا نكرد پس چاره اي نيست كه از نرم افزارهاي معرفي شده جهت ريكاوري استفاده كنيد .
با نرم افزاری که گفتید یه امتحان کوچیک کردم(چون تایم 20 ساعت انداخته بود واسه ریکاوری) اما فایل هارو rename شده میاره و بر حسب نوع فایل. نمیشه با پوشه ریکاوری کرد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)