واقعاً افتضاح...
هر روز همین وضع رو داریم
سرعت ها اُفتِ شدیدی پیدا میکنه، گویا این مساله درست شدنی نیست
لحظه شماری میکنم که هر چه زودتر این ماه تموم شه انصراف بدم
واقعاً افتضاح...
هر روز همین وضع رو داریم
سرعت ها اُفتِ شدیدی پیدا میکنه، گویا این مساله درست شدنی نیست
لحظه شماری میکنم که هر چه زودتر این ماه تموم شه انصراف بدم
کلا به نظر من مخابرات اینترنت روزانشو جمع کنه فقط شبانه بده بهتره اینطوری یه سرویس شاتل eco-office میگیریم و یه شبانه مخابرات از ترکیب این دوتا یه اینترنت ایده ال در میاد
کلا مخابرات بدرد وب گردب نمی خوره این اواخر افت و خیز سرعت تو ساعات روزانه زیاد شده نمی دونم باز دارن اون داخل مخابرات چیو سیخ میدن که اینطوری میشه
سلام و عرض ادب
کاملاً موافقم، از روز اوّلم همین تو فکرم بود، و به خاطر همین تو محلّ کارم از سرویس مخابرات استفاده نمیکنم، سرویس مخابرات فقط جون میده برا دانلود، برا وبگردی در بهترین حالتشم نسبت به شرکتهای خصوصی کنده
ممنونم
موفّق باشید
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار
عرضم به خدمت شما دوست عزیز، همچین گزینه ای در تنظیمات مودم ندیدم، میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید در کدوم قسمت قرار داره؟!
ممنونم
موفّق باشید
Last edited by keyvan13611361; 04-06-2012 at 19:40.
برای مودمZyXEL P-660HW در قسمت network > wan > connection قرار دارد.
سلام و عرض ادب
ممنونم دوست عزیز، مودم زایکسل بنده، سری پی 600 است، بدون وای فای ساده، مجددا گشتم و دیدم، اون قسمتی که فرمودید، متاسفانه همچین گزینه ای نداره
بهرحال امشب با این مودم تست میکنم، اگه قطع بشه، اصولاً طبق فرمایش دوستان مودم زایکسل خودش هم کانکت میشه
بهرحال ممنونم
موفّق باشید
سلام و عرض ادب خدمت شما دوستان بزرگوار
عرضم به خدمت شما، دیشب از مودم زایکسل استفاده کردم، طبق فرمایش شما، دقیقاً چند ثانیه بعد از قطع شدن مجدداً بصورت اتوماتیک کانکت شد
ممنون از راهنماییهاتون
موفّق باشید
ان طوری که از فرمایش دوستان معلوم هست اینترنتیکه از مخابرات می گیرند کیفیتش بدک نیست . برای من سرعت اینترنت مهم نیست فقط پینگ برام مهمه .من قصد دارم اینرنت رو از مخابرات بگیرم . دوستان خواهش می کنم اگه اینترنت مخابرات دارین فایل ضمیه رو دانلود کنید و بفرمایید پینگدر یافتی چقدر است .تو ضیح اینکه فایل ضمیه samp هست که اجازه می ده gta san adress رو شبکه ای از طریق اینترنت بازی کنین . این فایل اصلی نیست و فقط باز می شه تا پینگ معلوم بشه .
اول از همه دانلودش کنین و بازش کنین و مطابق شکلزیر روی کلید مربوطه کلیک کنید تا سرور اضافه کنین.
حالا در پنجره ای که مطابق شکل زیر باز شده ادرسسرور زیر را وارد کنین :
94.23.160.105:7777
حالا روی دکمه ok کلیک کنید و طبق شکل زیر پینگ را بفرمایید برای من 364 هست البه در خود همون عکس در سمت چپ پایین صفحه سیاهرنگی هست که مقدار تغییرات پینگ رو به صورت ضربان قلب نشان میده که نشون دهنده کیفیتپینگ هست اگر ممکن هست بعد از اجرای فایل پینگ مربوطه را بفرمایید و در صورت ممکن شکل ظربانی پینگ تان را آپلود کنینتا ببینیم کیفیت پینگ چه طوری هست !
منتظرم و این هم فایل ضمیه مورد نظر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزیز
No such file with this filename
یعنی همچین فایلی با این اسم وجود نداره، برای دانلود کردن
موفّق باشید
نیازی به دانلود اون برنامه نیست. کافیه توی CMD این دستور رو تایپ کنین تا پینگ رو بهتون نشون بده:
ping 94.23.160.105
برای من 142 میلی ثانیه بود.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)