نه 151 اتوماتیک نیست خود پراید سواری اتومات کردن
سایپا 151 وانت پراید هست دوستان من نه پراید اتوماتیک
نه 151 اتوماتیک نیست خود پراید سواری اتومات کردن
سایپا 151 وانت پراید هست دوستان من نه پراید اتوماتیک
بله خانواده x100 اتوماتشون عرضه خواهدشد....
دوستان رفتن به بازرسی فایده داره؟؟؟
من پرایدم تحویل بهمن هست....با این وضعیت بازار بعید میدونم اصلا توی اسفند هم پراید ما رو بدن...
اسفند برم بازرسی به نظرتون فایده داره؟؟؟
آخه تا کی میتونه ماشین رو تحویل نده؟
اولین دنده اتومات کاملا ً ایرانی را بشناسید سایپانیوز: خودروی X 100 سایپا AMT اولین خودروی دنده اتوماتیکی است که توسط مهندسی داخلی ساخته شده است و کارشناسان اسن طرح را مقدمه ای برای تحولات اساسی در صنعت خودرو کشور و عرضه اینگونه محصولات به بازار می دانند. به گزارش سایپانیوز، AMT یا X100 اتومات سیستمی است که سایپا برای اولین بار در تاریخ خودروسازی کشور بطور کاملا داخلی طراحی کرده است شود و و کسانی که این خودرو را مورد آزمایش قرار داده اند معتقدند نزدیکترین سیستم در بین خودروهای روز دنیای به این سیستم که البته شباهت دادن این دو به هم جرات فراوانی میخواهد سیستم تعویض دنده شبه اتوماتیک یا Semi-automaticاست.
در طراحی این خودرو سیستمهای تعویض دنده شبه اتوماتیک به سادهترین بیان ، کلاچ از مجموعه پدالها حذف شده است و تعویض دنده بدون نیاز به گرفتن پدال کلاچ صورت میگیرد و شرایط برای رانندگی ایدهآل فراهم میشود .
سیستم AMT یک گیربکس اتوماتیک نیست بلکه ترکیبی از کنترلکنندههای مکانیکی و الکترونیکی است که در کنار همان گیربکس 5 سرعته دستی پراید به ایفای نقش میپردازند
از مزایای این محصول این است که خریداران می توانند خودروئی با تکنولوژی یالا بابهترین شرایط اقتصادی و کمترین افزایش قیمت را دسترس دارند و همچنین امکان داخلی سازی بالای 90 درصد ، چنین سیستمی را برای پلتفرم X100 فراهم می کند که سلیقه های مختلف را با این خودرو همراه کند .
اما در کنار این استفاده از یک گیربکس تمام اتوماتیک در بهترین حالت در جهان میتواند موجب افزایش 3 تا 4 میلیونتومانی قیمت یک خودرو شود در حالی که نصب چنین سیستمی روی پراید بر اساس گفته مسئولان پروژه میتواند علاوه بر کاهش این میزان افزایش قیمت کاملا به صورت بومی و بدون نیاز به قطعات خارجی به تولید برسد در حالی که مراحل داخلی سازی یک گیربکس تمام اتوماتیک ممکن است بیش از 5 سال به طول انجامد.سیستم AMT به نوعی راهنمای رانندگان در رانندگی خواهد بود.
بر اساس این گزارش سایپا با در کنار هم قرار دادن این رفتارهای رانندگی ایدهآل و رسیدن به نموداری میانگین از این 5 راننده در نهایت به الگوی ایدهآلی برای یک گیربکس شبهاتوماتیک که رفتار این رانندگان را شبیهسازی کند رسید. این الگو پیش از آزمایش نیز بر اساس محاسبات ترسیم شده بود و نکته جالب این بود که بعد از انجام آزمایش ها روی این 5 راننده نمودار نهایی شباهت بسیاری به نمودار تئوری و محاسباتی داشت .
دوستان رینگ اسپرتی که سایپا میزاره رو ماشیناش ارزش داره آدم بگیره؟ روی 111 قشنگ میشه ؟
ایربگش که اصن 600 تومان نمیارزه...بعد اگر ماشین بدون ایربگ باشه راهنمایی رانندگی پلاک نمیکنه یا؟!
بله دوست من ارزش داره
جنسش خوبه
زیبایی خوبی هم برای ماشین داره
الان تو بازار خیلی ها دنبالش هستن
فعلا که پراید های بدون ایربگ هم پلاک شدن و سایپا هم عرضه میکنه
عزیز من برم سازمان فروش و بازاریابی سایپا چی بگم دقیقا؟؟؟
چه نوع داد و بیدادی مثلا؟؟؟
خب میگن همینه که هست!! خسارت میدیم!! صداتم ببری بالا حراست رو خبر میکنن!! مگه این طوری نیست؟؟
چی بگم اونجا؟
سلام دوستان.بنده هم 2ابان ماه مبلغ 13 میلیون نقدا واسه فروش فوری پراید131 ریختم به حساب با قرارداد3ماه2بهمن تموم شد ولی اصلن خبری از ماشین نیست ونمایندگی هم هیچ جوابی نمیده میگه کارخونه قطعه نداره مدل منexهست.شما تهرون هستید میرید شکایتو دادو بیداد من بدبخت چکارکنم.ماشین بدجور احتیاج دارم.اگر کسی میتونه منم راهنمایی کنه ممنونش میشم.
یاعلی
خوش به حالت حداقل کل پول رو دادی!!! از من 8.5 گرفتن بقیش رو گفتن زمان تحویل به قیمت روز باید بدی!!!!!
بذار بهمن تموم شه....میدونم چه بلایی سر این سایپا بیارم
آقای مدیر پاک نکن!!!
اره خدا رو شکر قرارداد ما قطعی هست اینم خیلی شانس اوردم که پولم نقد شدولی از توی10نمایندگی که رفتم فقط یکی زیر بار نقد رفت بقیه همون موقه میگفتن فروش نقد نداریم فقط پیش فروش بقیشم موقع تحویل.این خوبه ولی قرارداد من امکان صلح(انصراف)نداره.با این حال موندم چه کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)