سلام دوست گرامی
میشه قیمت و عکسارو تو همین تایپیک قرار بدین؟
موفق باشین
سلام دوست گرامی
میشه قیمت و عکسارو تو همین تایپیک قرار بدین؟
موفق باشین
سلام..
دوست عزیز فکر میکنم خلاف قوانین باشه..
براتوت پ.خ کردم.
سلام آقا من هنوز تعداد پست هام به 20 نرسیده نمی تونم p.m بدم اگه ممکنه شما عکس و قیمت رو برام p.m کنید .
پیشاپیش ممنون .
سلام دادشی..
من پ.خ دادم خدمتتون..
دوستانی که نمیتونند پ.خ بدند در پروفایل پیام بدند...
امروز گوشی رو قیمت گردم 680 تومان!!!
ولی خودمون بدنش خیلی با کیفیته.. وقتی تو دست گرفتم وقعا حس یک گوشی با کیفیت رو بهم القا میکرد..
دوستان کسی firmware رو به 3.184 اپدیت کرده ؟ چه تغییراتی می کنه ؟
اگه انجام دادید بگید از طریق خود سایت سونی بوده یا PC companion
مرسی .
من دیشب انجام دادم
تغغیر خاصی ندیدم فقط مارکت اسمش عوض شد play شد
در شمن با pc انجامش دادم
منم یادم نمیاد چه تغییرهایی کرده ولی 300 مگابایت حتماً بیشتر از این چیزها تغییر کرده ، شما صبر کنید تا چند روز دیگه آپدیت جدید میاد ، اون رو مستقیم آپدیت کنید
من امروز یکی گرفتم 665 تومن.
یه گارد هم براش گرفتم.
یادم رفت از فروشنده بپرسم کیف هم داره! بنظرتون کیف لازمه؟
نتیجه بررسی 5 - 6 ساعت استفاده :
صفحه نمایش : صفحش اونقدرها که بعضیها بیخودی تو سایت تعریف می کنند خوب نیست. یعنی عالی که نیست. ای خوبه.
رنگ مشکی صفحش اصلاً مشکی نیست! خاکستری تیره هست! صفحش از 10 نمره زیاد بخوام بدم 7 میدم.
اسپیکر : قدرت اسپیکرش ضعیفه و صداش خیلی بالا نمیاد. نمره 5 از 10
کیفیت صوتی موسیقی با هدفون خیلی خوبه. لذت بردم.
طراحی : طراحیش چندان چشمگیر و قشنگ نیست بخصوص با گارد اما قابل قبوله.
کیفیت ساخت بدنه خیلی خوبه. بدنه محکم و خوش ساختی داره. حس گرفتن بدنه فلزی تو دست خیلی خوبه . بدنه فلزی لیزه. چاره لیز بودنش خرید گارد هست. نمره کلی 7 از 10 . چون خیلی خوشگل نبود کم دادم.
دوربین : عکاسیش خیلی خوبه و میشه روش حساب کرد بخصوص در روز و فضای بیرون. نمره 8 از 10
فیلمبرداریش توی خونه و نور کم ضعیفه و تصویر دانه دانه هست و نویز خیلی کمی داره. اما توی روز و آفتاب کیفیت تصویرش فوق العاده است. نمره 8 از 10
باتری : بعد 6 - 5 ساعت انگولک کردن هنوز باتری داره! واقعاً قدرت باطری چه عالی هست.
مدت زمان شارژ شدنش خیلی کمه. با هر ده دقیقه شارژ باتری میشه تا یک ساعت مکالمه کرد!
Last edited by poonel; 16-08-2012 at 23:56.
The long awaited ICS update for the Xperia P has finally arrived. Besides the improved functionality brought by the latest Android build, Sony has added several of its own optimizations, including new media apps for your music and movies.
Some other highlights include:
- Extended standby mode, increasing standby time by up to four times (depending on user-profile and data consumption)
- Lock screen with improved functionality
- Resizable widgets for improved personalization
- Improved control of your mobile data consumption
- Recent Apps button for a clear overview of your applications
Xperia P users should be seeing notifications updates, although this may vary in certain regions, as the rollout is yet in progress. To get in on the ICS action you need to either go to 'check for updates' entry in your phones 'About' menu, or connecting it to the PC Companion software.
Thanks, sudiv!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکتون باشه
بله گرون شده!
صفحه نمایشش که باهاتون موافق نیستم!
اون رنگ تم هستش که خاکستری تیره نشون میده
شما تو عکسای سیاه و تیره دقت کنین و مقایسه کنین
درسته جای Super AMOLED رو نمیگیره ولی کمتر از اونم نیست
اسپیکر خب فقط یدونس! صداش و کیفیتش نصبت به یکی بودنش و کوچیک بودنش خوبه
طراحیش با کلاسه؛ هر کی اون پاییش شیشه ایش رو میبینه کمی تو فکر میره و بهش خیره میشه
دوربینش باهاتون موافقم
باتری که برا من خوب نیست! چون مصرفم بالاس هر روز باید بذارم شارژ شه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)